*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:tu masz wszystkie info
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
o super;*Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
ania_29 wrote:Moja kicia postanowiła wejść do kuwetki z białą farbą do drewna i zrobić mi piękną ścieżkę na podłodze w kocie łapki. Ehhh... stracić ją na chwilę z pola widzenia...
ania_29 kicia niezła aparatka, a tak przy okazji- masz remont czy to tylko jakieś drobne malowanie? Chciałam przemalować swoją drewnianą szafę na biało bo pasuje mi idealnie do wybranego już łóżeczka, ale boję się wdychać farbę.. jest jakaś specjalna, nieszkodliwa dla dziecia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:48
-
A u mnie dzisiaj całkiem fajna pogoda. Mąż wraca dopiero wieczorem więc cały dzień będę leniuchować.
Zazdroszczę Wam wizyt.Ja mam dopiero 21 sierpnia. Myślę, że będę miała wtedy usg połówkowe. Tak wywnioskowałam z ostatniej rozmowy z ginem. Dał mi też zdjęcie usg serca naszego dziecka i kazał je przynieść na kolejną wizytę.
Już się nie mogę doczekać.
Ag..., Malenq lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, które robiłyście to badanie w Krakowie, w jaki sposób Wam przekażą wyniki? Możliwe, że będą one internetowej bazie, do której mam karte?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
witam się z wami!
u nas parno, chyba będzie lałoi dobrze, przeczyści powietrze...
ja wizytę mam jutro, ale tylko u ginki, ona nie robi USG. Połówkowe mam 18 sierpnia, więc jeszcze trochę czekania.
Dziś odebrałam wyniki: morfologia, badanie ogólne moczu i HIV oraz TSHwszystko w porządku. zdrowa jak rybka...
Malenq, Ag..., jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://kuchniana5.blox.pl/2011/10/Kotlety-mielone-nadziewane-zoltym-serem.html
ja muszę jeszcze na HIV zrobić, a u mnie w mieście refundowane jest tylko we wtorki przezz 3 godziny i tak wybieram się, wybieram i dojść nie mogę.Ag... lubi tę wiadomość
-
A ja mam nugetsy z kurczaka w cytrynowej panierce, młode ziemniaczki z koperkiem i mizerię z ogórków od rodziców z pola
Czekam tylko kiedy mąż na przerwę (jakieś okienko) zjedzie
Ja mam o tyle dobrze, że swój sklepik mam więc i obiad mogę sobie ugotować w pracy dzięki czemu jadamy o normalnej porze, tym bardziej, ze ja teraz to tak mniej wiecej co 3 godzinki muszę coś wciągnąć :p
K_niecierpliwaMama, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:dokladnie- w internecie to wszystko moze cudownie wyglądac:D
Marta, ale jesli mowisz ze masz blisko to jak rzucisz okiem na zywo to daj znac, z pewnoscia wielu dziewczynom pomoze opinia kgos kto widzial i dotykal:) -
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:to wrzuc przepis a nie smaka robisz:)
ja brokulową z wczoraj mam:)
u mnie wczoraj kalafior z bułką tartą, filet z ryby i ziemniory + krem z brokułów kolejny już raz od kiedy kupiłam blender z myślą o zupkach dla maluszka.. przez jakiś czas miałam zajawkę- robiłam brokułową, krem z dyni, z groszku, ale zaczyna mi być niedobrze na sam widok
wymieniałyście się tu może jakimiś fajnymi, zdrowymi przepisami? Chętnie bym skorzystała bo momentami się poddaję i zamawiam pizzę.. -
bluegirl89 wrote:A ja mam nugetsy z kurczaka w cytrynowej panierce, młode ziemniaczki z koperkiem i mizerię z ogórków od rodziców z pola
Czekam tylko kiedy mąż na przerwę (jakieś okienko) zjedzie
Ja mam o tyle dobrze, że swój sklepik mam więc i obiad mogę sobie ugotować w pracy dzięki czemu jadamy o normalnej porze, tym bardziej, ze ja teraz to tak mniej wiecej co 3 godzinki muszę coś wciągnąć :p
-
Paula44 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec9699387f8c.jpg
To firma my tummy. Fajne rzeczy ciążowe! Bardzo ładna bawełnaPaula44 lubi tę wiadomość