*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety jestem w szpitalu od wczoraj Ale wynagrodzilo mi to zobaczylam swoja fasolke .ciaza jest zagrozona dowiedzialam sie o niej w poniedzialek z racji tego ze moj facet pracuje w sluzbie zdrowia miglam wrocic do domu ale ciagle zle sie czulam bylam oslabiona plamienie i obiecalam ze bede lezec dlatego odrazu nie pojechalismy do szpitaa pielegniarka przyszla kilka razy.ale i tak moj zawiuzl mnie do szpitala..
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzynnn wrote:Ja niestety jestem w szpitalu od wczoraj Ale wynagrodzilo mi to zobaczylam swoja fasolke .ciaza jest zagrozona dowiedzialam sie o niej w poniedzialek z racji tego ze moj facet pracuje w sluzbie zdrowia miglam wrocic do domu ale ciagle zle sie czulam bylam oslabiona plamienie i obiecalam ze bede lezec dlatego odrazu nie pojechalismy do szpitaa pielegniarka przyszla kilka razy.ale i tak moj zawiuzl mnie do szpitala..
-
nick nieaktualnyHej
Ja dołączam się do styczniówek
Mam 24 lata, to moja druga ciąża. Pierwsza niestety poroniłam.
Termin mam na 10 stycznia 2015 - dokładnie w moje urodzinki
Póki co czuje się świetnie. prócz bolących piersi i senności nie doskwiera mi nic.
Mam nadzieje, że nasze fasoleczki zostaną z nami do końca
Katarzynn - zdrowiej szybko ty i maluszekAg..., Anutka, katarzynnn lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam na becie, n ie wytrzymałam.. tym bardziej, że lekarz sam zaproponował takie rozwiązanie.. powiedzcie mi czy moge ten dzisiejszy wynik odnieść do dwoch wczesniejszych?? z 28 i 30 kwietnia? bo chcialam isc na bete w sobote, ale nawet jak mi pobiora krew to nikt mi jej nie zbada aż do poniedziałku.. planuje sobie policzyc ile powinno przyjamniej urosnąć.
-
nick nieaktualny
-
Wiola pewnie ze mozesz, wrzucalam ostatnio na forum link do kalkulatora tam wpisujesz odstep godzinowy pomiedzy badaniami i ci wylicza czy przyrost ok.
Ja tez bylam dzis na becie, przy okazji badania na toksoplazmoze i odniose wynik do bety z 5 maja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:08
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiola25 wrote:Dziewczyny byłam na becie, n ie wytrzymałam.. tym bardziej, że lekarz sam zaproponował takie rozwiązanie.. powiedzcie mi czy moge ten dzisiejszy wynik odnieść do dwoch wczesniejszych?? z 28 i 30 kwietnia? bo chcialam isc na bete w sobote, ale nawet jak mi pobiora krew to nikt mi jej nie zbada aż do poniedziałku.. planuje sobie policzyc ile powinno przyjamniej urosnąć.
Ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jedną betę za jakieś 2-3 dni..
Do kwietniowych nie porównywałabym bo są z deczka trochę dawneAnutka lubi tę wiadomość