*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, ja gdzies tam podczytuje caly dzien ale nie mam czasu za wiele pisac i nie pamietam kto co mowil( z gory przepraszam)
dziekuje za inf o pasie ciązowym- tak wlasnie o to mi chodzilo:)
co do szpitala- kurcze wlasnie ja chcialam od poczatku tą lubinowa ale tylko wlasnie ta opinia jedna od mamy kolezanki mnie przerazila ale jak widze moze byc gorzej. ja podejrzewam ze wlasne tam sie udam bo oboje z mezem myslelismy o tym od poczatku, no pomyslimy jeszcze:)pozatym prawda jest taka ze wszedzie zdarzaja sie wypadki.
dziewczyny, ktore wrzucaly fotki- sliczne macie brzusie;)
ja czekam na znajomych ktorzy ląduja o 22 dopiero wiec będą u nas dopiero ok 23 ajutro mamy jechac na wycieczke w gory:/ nie wiem jak dam rade, zobacze czy pojade.
a dzis wlaczylam serducho na glosnikach- ale basy:) hehe
milego wieczorku wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 21:14
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Ok, ja gdzies tam podczytuje caly dzien ale nie mam czasu za wiele pisac i nie pamietam kto co mowil( z gory przepraszam)
dziekuje za inf o pasie ciązowym- tak wlasnie o to mi chodzilo:)
co do szpitala- kurcze wlasnie ja chcialam od poczatku tą lubinowa ale tylko wlasnie ta opinia jedna od mamy kolezanki mnie przerazila ale jak widze moze byc gorzej. ja podejrzewam ze wlasne tam sie udam bo oboje z mezem myslelismy o tym od poczatku, no pomyslimy jeszcze:)pozatym prawda jest taka ze wszedzie zdarzaja sie wypadki.
dziewczyny, ktore wrzucaly fotki- sliczne macie brzusie;)
ja czekam na znajomych ktorzy ląduja o 22 dopiero wiec będą u nas dopiero ok 23 ajutro mamy jechac na wycieczke w gory:/ nie wiem jak dam rade, zobacze czy pojade.
a dzis wlaczylam serducho na glosnikach- ale basy:) hehe
milego wieczorku wszystkim!
To może pójdziemy razem na szkole rodzenia?
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Paula ja musze zadzwonic i zapytac co i jak bo u mnie maz bedzie musial latac co weekend. a masz juz termin zarezerwowany? ale swietny pomysl generalnie:)
Nie. Nie mamy jeszcze terminu. Gin mówił, żeby zadzwonić we wrześniuAg... lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Isabelle kolejne mity widze:) ze niby coreczka zabiera mamie urode, hehe fajna by byla taka ksiazka: ciąża- mity i fakty:)
moze napiszemy?
Mity jeszcze zniose,ale zabobony już normalnie mnie denerwuja.Koleżanka przyszła do pracy z miesięczną córeczką,a kolezanki "tfu tfu,żeby nie zauroczyć". Paranoja jakas według mnie. Zauroczyć? co to średniowiecze?
Ag..., K_niecierpliwaMama, Paula44, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Isabelle kolejne mity widze:) ze niby coreczka zabiera mamie urode, hehe fajna by byla taka ksiazka: ciąża- mity i fakty:)
moze napiszemy?
Można spróbować, ale pamiętajcie, jak będę miała córkę to powiem "a nie mówiłam"
Ag..., Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Mity jeszcze zniose,ale zabobony już normalnie mnie denerwuja.Koleżanka przyszła do pracy z miesięczną córeczką,a kolezanki "tfu tfu,żeby nie zauroczyć". Paranoja jakas według mnie. Zauroczyć? co to średniowiecze?
?
hehe bo jak nie to wieeesz:P -
Paula44 wrote:Nie. Nie mamy jeszcze terminu. Gin mówił, żeby zadzwonić we wrześniu
po chwili cholera toz to za miesiac:)
Paula bedziemy w kontakcie w takim razie, a jak sie nazywa twoj gin( bo pewnie sie bede musiala wybrac do jakiegos bo moj z KRK) -
MartaKD wrote:nie zerknelam do wozka szczerze mówiąc:) ale ta kolezanka ogólnie bardzo wierzaca w zabobony.włosów nie farbowała 9 miesiecy. wyglądała średnio atrakcyjnie:) a w ogole się denerwuje jak mi ktoś takie rzeczy mówi.
9 mcy nie farbowala wlosow? łoooo