*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff.. jestem juz po amnio i leze.
Dziekuje Wam wszystkim za mile mysli i slowa.
Nie bylo tak zle, ale igla byla strasznie dluga. Jak mi ja wkluwali, to bylo tylko takie nieprzyjemne uczucie, ale nie bol. Zobaczylam tylko na usg, ze igla jest w srodku i juz nie patrzylam, balam sie. Zreszta musialam byc nieruchoma, to zamknelam oczy i oddychalam.
Troche mnie na pocz zdenerwowali, bo powiedzieli, ze przepuklina sie powiekszyla, nerki tez i ze jest za malo plynu w macicy, wiec moze sie nie uda nic pobrac. No ale jakos sie udalo.
Jednak od razu dali do zrozumienia, ze z bablem jest zle....
Teraz zostalo tylko czekanie na wyniki.
Ps. Sorry za pisanie bez polskiej czcionki, zle pisze z tableta a nie wiem, gdzie to sie tu ustawia.Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Z tym nie ściąganiem stanika nie ma co się śmiać
W pierwszej ciąży biust urósł mi z miseczki B do....E? a w nawale nawet więcej.
Przez całą ciążę i dwa lata karmienia piersią chodziłam w staniku, oczywiście zdejmowałam go do kąpieli, zmieniałam itp ale chodziłam w staniku 24/7 przez 33 miesiące. Piersi wróciły po tej zmianie do swojego wyjściowego rozmiaru i kształtu, nie zmieniła się też ich wysokość.
Teraz też tak robię...bo właściwie czemu nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 22:32
-
nick nieaktualny
-
Agus89 wrote:Ja farbowałam włosy kiedyś szamponetkami (do 8 myć), teraz przerzuciłam się na Casting Creme Gloss z Loreal'a. Dłużej się trzyma, bo do 28 myć.
Do 28 myć nie ma rudej;)Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
agnb6 wrote:Ufff.. jestem juz po amnio i leze.
Dziekuje Wam wszystkim za mile mysli i slowa.
Nie bylo tak zle, ale igla byla strasznie dluga. Jak mi ja wkluwali, to bylo tylko takie nieprzyjemne uczucie, ale nie bol. Zobaczylam tylko na usg, ze igla jest w srodku i juz nie patrzylam, balam sie. Zreszta musialam byc nieruchoma, to zamknelam oczy i oddychalam.
Troche mnie na pocz zdenerwowali, bo powiedzieli, ze przepuklina sie powiekszyla, nerki tez i ze jest za malo plynu w macicy, wiec moze sie nie uda nic pobrac. No ale jakos sie udalo.
Jednak od razu dali do zrozumienia, ze z bablem jest zle....
Teraz zostalo tylko czekanie na wyniki.
Ps. Sorry za pisanie bez polskiej czcionki, zle pisze z tableta a nie wiem, gdzie to sie tu ustawia.
Wszystko dla swojej kruszynki-silna Mamciaagnb6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wenę - to uzależnienie!
No bo jak to nazwać? Otwierasz oczy- glaszczesz brzuszek, jeśli nie czujesz, że zaraz rzygniesz, to pierwsze, co robisz - to myśl: ciekawe co na forum. ...
Wieczorem .... to samo ....
Nałóg!Malenq, szpilka, jonka91, Ewelina88, Ag... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to... pomalowałam
Jeszcze tylko lampka nocna w kształcie domku dla ptaków a w miejscu komody wyląduje białe łóżeczko. Teraz można w końcu posprzątać całą chałupęjonka91, Ag..., Agus89, Gwiazdeczka27, szczesliwa89, Cynamonek30, agnesik, MartaKD, Passiflora, Kawa, szpilka, Maud11, Ewelina88, Wiki81, K_niecierpliwaMama, Martaaa, Malenq, renia83, kejti91, agnb6, nix, Paula44, Sarnaa, lwuska55592, zielarka, M4DZI4, neharika, Becia81 lubią tę wiadomość