*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ania_29 wrote:Ag... Ty to masz zdrowie, żeby tak długo siedzieć.
jonka dzisiaj się bawisz na weselichu? Jeśli tak, to udanej zabawy
Agnb6 cały czas trzymam kciuki, żeby prawda okazała się nie taka straszna...
Tak dzisiaj, dziękuję bardzokolejne wesele czeka nas ale już w 27 tygodniu
w tedy to już piękna piłeczka będzie, choć w sukience którą teraz sobie na wesele kupiłam też brzuszek ślicznie się prezentuje
Długo nie zabalujemy, bo mój kochany jutro ma testy do policji, więc ok. północy się zmyjemy. A i jeszcze kawałek musimy dojechać, bo ok. 55 km -
isabelle wrote:A tak w ogóle. Kiedy wybieracie się na USG połówkowe? Ja miałam zaplanowane na pierwszy tydzień września, czyli równo w 20 tyg. Teraz, skoro mąż od 1 września wyjeżdża już do nowej pracy - nie będzie mógł ze mną pójść i zastanawiam się, czy jeśli przełożę USG na 19 czy 18 tydzień to będzie OK dla badania? Z niecierpliwością czekamy na poznanie płci i chciałabym, żeby mąż był wtedy ze mną. Ale z drugiej strony obawiam się usłyszeć znów od lekarza, że za wcześnie na płeć.
Ja byłam w 19tyg i było juz dobrze widac płec i wszystkie inne narzady
Chyba ze dzidzia sie tak odworci, ze nie bedzie chciala pokazac. -
jonka91 wrote:Tak dzisiaj, dziękuję bardzo
kolejne wesele czeka nas ale już w 27 tygodniu
w tedy to już piękna piłeczka będzie, choć w sukience którą teraz sobie na wesele kupiłam też brzuszek ślicznie się prezentuje
Długo nie zabalujemy, bo mój kochany jutro ma testy do policji, więc ok. północy się zmyjemy. A i jeszcze kawałek musimy dojechać, bo ok. 55 kmZdaj nam jutro relację
Dzisiaj zapowiada się piękna pogoda na ślub, przynajmniej w moich stronachjonka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania_29 wrote:Niemożliwe, wszystkie jeszcze susłują?
Dzień dobry! :*
Ja od 7:00 na nogach, zaliczone sniadani i zakupy co tygodnioweTeraz oczywiscie forum
Później musze cos ogarnąc w mieszkaniu, musze zmusić męża do przymiarki garnituru, bo niby mamy jeszcze 3 tyg. ale jak mu sie utyło to trza bedzie jakiś nowy sprawić. No i na obiad przyjeżdża jego siostra.
-
nick nieaktualnyania_29 wrote:
Ania ta sciana jest boska. Ty to sama namalowałaś? Przyznaj się - kupiłas tapetę, albo gotowe naklejki
Jonka - udanej zabawy.jonka91 lubi tę wiadomość
-
Martaaa wrote:Wiki - ja nie znam opinii o szpitalu bielańskim z netu tylko od znajomych, które od razu mi powiedziały że żaden inny szpital - że tam jest super. A położnej nie ma co wykupować bo i tak jest ich tyle, że przy kilku z nim położna siedziała prawie cały czas i sobie gadały hehe
Tylko największą trudnością się jest tam dostać.
A co do wagi i sylwetki w ciązy z wczorajszych waszych dyskusji to nawet nie będe tego próbowała komentować. Dobrze tylko że wczoraj bylam tak ajęta pracą, że nie miałam jak wejść na forum. Wieczorem byłam na kolacji z mężem i późno wróciłam i to tez bardzo dobrze. Są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze. Człowiek nawet nie wiem jakie cierpienia są dla niego przygotowane. A waga?Maud11, Ewelina88, Gwiazdeczka27, renia83, Paula44 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ania jestem pod wrażeniem. Dumna jestem z Ciebie!!!www.styczniowki2015.phorum.pl
-
ania_29 wrote:
Piękna ściana! Jestem pod wrażeniem.
-
Ag... wrote:Dobra- dowod ze istnieje naprawde i jestem w ciąży:)
ja i moj bimbolek:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5da42ae9611.jpgPaula44, Ag... lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAniu natchnęłaś mnie i zrobię też coś artystycznego w pokoju lub wezwę kolegę do malowania
Jeśli chodzi o BIMBAŁECZKI zauważyłam że się zrobiły pełniejsze ale mam B więc nie przeszkadzają mi, nie są już bolesne jak na początku więc śpię goła i wesołai po domu też poruszam się bez biustonosza pod bluzką
Wspominałyście że dziewczynka odbiera urodę a chłopczyk nie. To opowiem Wam taką sytuację
Moja kumpela mocno wierzy w te przesądy, cały czas twierdzi że wyglądam ślicznie i jest pewna na 100% że to chłopak i że ten przesąd to prawda! BO jej siostra jak spodziewała się dziewczynki to wyglądała okropnie, a szwagierka pięknie (nosi chłopca) i na końcu dodała że ona przecież też wyglądała pięknie w ciąży!
Wtedy coś się we mnie zagotowało!! Miałam ochotę wykrzyczeć jej w twarz że co za bzdury wygaduje?? Przecież miała syf na syfie na twarzy, plecach i prawie wyłysiała tak jej włosy garściami leciały, nie wspominając o notorycznie powracających zimnach na ustach! i mówi mi że pięknie wyglądała? O MATKO dobrze że się w język ugryzłam!
Dzień dobryMartaKD, szpilka, Maud11, Ewelina88, Gwiazdeczka27, jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d9a508ed464.jpg
I nr 2 (gumka)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e5e73a32ca1.jpgPaula44 lubi tę wiadomość
bluegirl89 wrote:No to i ja się pochwalę brzucholem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c86039300d0b.jpg
U mnie z kolei zawsze było tak: duże piersi, mały brzuch, duża pupa...a teraz i brzuch nadrabiaKocham ten mój brzucholek
Zadroszczę Ci
bluegirl89 lubi tę wiadomość
hej Kochane
wieczorem nie miałam już siły nic pisać
Aniu ściana super
Agnb6 trzymam kciuki, żeby się okazało, że jest dużo lepiej niż mówili
co do stanika i dużych piersi to moje sporadycznie bolą, ale jak nie wychodzę z domu to najwygodniej mi bez stanika a spanie w staniku to dla mnie koszmar, jak mi się przyśnie zanim go zdejmę a w tej chwili mam 70h, choc chyba niedługo trzeba będzie coś niecoś zmienić na większe np miski do sałatek
wagowo dziś wreszcie 1 kg na plus od poczatku ciąży
no i przyjechał wczoraj pan i wreszcie mamy okna w pustym pokoju po 1,5 roku starań i cyrków czekania na geodete, projektanka zgode ze starostwa i uprawomocnienie pozwolenia na budowe (tak, tak jak chce się wybić okna trzeba mieć POZWOLENIE NA BUDOWĘ) są wreszcie moje kochane okienka, więc będzie można tam przenieść salon a w miejsce salonu jakaś komoda dla dzidziusia bo na razie łóżeczku uda sie wcisnąc do sypialni poki troche nie podrosnieEwelina88, agnb6 lubią tę wiadomość
-
A teraz WAŻNE pytanie więc w osobnym wpisie
wczoraj bardzo bolało mnie w krzyżu, ale tak tuż przy kości ogonowej niczym tego nie smarowałam, ale się zastanawiam czy malutka kropka maści rozgrzewającej mogę użyć, od brzucha daleko, powierzchnia bólu mała, ale mega dokuczliwa, myśłałam że do wanny nie dam rady wejść -
MonikaDM wrote:Ja na szczęście i lic. i mgr mam już dawno za sobą. Mieszkamy w DE i chodziłam tu na kursy iemieckiego. Poziom B1 zdany już dawno ale zachciało mi się B2 i ten egzamin dziś miałam. Obrona mgr jest fajna
Moja koleżanka zdawała będąc w ciąży, mówiła ze połowa obrony to była rozmowa o ciąży i o dzieciaczkach
Daj znać jak wynik i teraz juz o tym nie myśl. Było minęło.MonikaDM lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl