*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:Dziewczyny czy ktoraś ma już tzw.linea negra? czytałam gdzieś,że pojawia sięw 2 trymestrze.
Ale z tego co wiem nie każdej przyszłej mamie ona wychodzi.MartaKD lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Styczniówki:)
Ale upał,szkoda ze sie tłuszcz tak łatwo nie moze wytopic dzieki temu;)
Ag wspieram Cie całym sercem,pamietaj ze zawsze i z kazdej sytuacji jest wyjscie a wszystko w naszym życiu ma jakis cel.Człowiek podczas cierpienia widzi tylko zakret ,Bóg widzi całą drogę dalej wiec Sercem jestem z Toba bo sama przezywałam podobną sytuację .Nigdy sie nie poddawaj i zawsze wierz ,pamietaj ze sa z Toba ludzie którzy dadzą sił w kazdym trudnym momencie,jakkolwiek by sie nie działoi co by nie było ,wiara czyni cuda,nie daj sie;)sciskam
Co do witamin to pioerwsze opakowanie wciagnełam Femibionu natal 2 ale mam kumpele farmaceutke która poleciła mi prenatal duo tam sa i wit i dha a jest o wiele tanszy,jem mało ryb wiec warto suplementowac sie dha tymbardziej zew w 1 ciazy brałam go na potege i moze dzieki teu również moje dziecko unikneło retinopatii mimo ciezkich przejsc i urodzenia sie w 28 tyg,gdzie do drugie ma problem z oczami.DHA swietnie wpływa na rozwój mózgu u dziecka oraz własnie wzrok,co do zwykłych witamin to sie zgodze ze nawet nie trzeba brac za duzo bo przeciez tyle tego teraz w sezonie w naturze ze starczy ale DHA polecam:)
Ewelinko nie tylko u Ciebie ktos sobie robił w nocy impreze,u mnie wracali z imprezy i spiewali na całe osiedle poczym stali pod moim oknem i gadali ba arli sie przez kolejne 30 min
Jade dzis z małzem do Ikei ,myslimy o zrobieniu sypialni,przeprowadzilismy sie 5 mc temu i póki co spimy na materacu,popatrze przy okazji na rzeczy dla dzieciaków;)
Jest ktos z wielkopolski???
Miłego dniaagnb6 lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Dziewczyny czy ktoraś ma już tzw.linea negra? czytałam gdzieś,że pojawia sięw 2 trymestrze.
Dziś podczas przygotowań do kąpieli zauważyłam jaśniutką brązową linię od pępka w dół. Zawołałąm męża czy on też widzi, powiedział że tak, więc mi się powolutku pojawia.. -
jonka91 wrote:dobra zmyka Dziewuszki, do jutra!! A jak mąż wróci z testów relację zdam na pewno!
ale pewnie dopiero jutro pod wieczór! Życzę miłego i spokojnego weekendu! Brzuchy do góry i leniuchować proszę!!
jonka91 lubi tę wiadomość
-
A ja zaraz oszaleje od oglądania wózków i fotelików
Chciałabym, żeby miał duża gondolę, bo mało że rodzimy w zimie więc musi być miejsce na śpiworki i inne cuda to jeszcze moj G ma 1,9m i kto wie czy nie urodzę jakiegos mega długiegp dziecka 58-63 cm a u mnie i w maju potrafi spaść śnieg, choć z reguły w marcu już można o nim zapomnieć, to jednak lepiej żeby taki potencjalny kolos miał gdzie nogo rozprostować w spiworku
no i chciałabym, żeby był raczej lekki, bo co prawda będę go zostawiać na parterze bo na moich poniemieckich kreconych schodach o szerokości 85 cm nie ma opcji żeby wejsc na pietro z wozkiem
a i jeszcze chciałabym, żeby miał duże koła do wiejskiej jazdy po wertepach
no i był w przystepnej cenie
wiem wiem moje wymagania za nic nie przystaja do wozkowej rzeczywistosci
Kawa, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu.
No i niech mi jeszcze jaka gwiazda powie, że to forum to nie nałóg. .
Odpuściłam sobie czytanie na bieżąco dziś, bo mąż odebrał mnie od Rodziców i ....np trzeba było się zmobilizować i ogarnąć dom trochę - chociaż zadyszka była-"i pojechać do sklepu, żeby kupić to na co prawdopodobnie ! Będę miała ochotę.
Pochodziłam 20min zjadłam Magnum i teraz padłam.
Anka - jaki zarabisty pokoik! Wiewiore też malowałaś? Śliczny jest ! Genialnie dobrane kolory. Po prostu WOW! -
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Ja już wózek wybrałam i co jakiś czas zaglądam sobie na stronę czy może ceny nie spadły
ahh WAŻNE Pani w sklepie ostrzegała że wszystkie CAPTIVIE to najcięższe wózkibo pytałam też o Captivię turbo dream ta z koniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 15:11
-
Paula44 wrote:
Anka - jaki zarabisty pokoik! Wiewiore też malowałaś? Śliczny jest ! Genialnie dobrane kolory. Po prostu WOW!Z dalsza w miarę to wygląda
szpilka super zdjęcieCiekawe jak to u naszych pupili będzie
A my byliśmy dzisiaj u weterynarza z Milką. Dobrze że problemu nie zbagatelizowaliśmy, bo okazało się że uszka były strasznie zatkane przez świerzba i zdążył się już zrobić stan zapalny. Jeszcze poniedziałek i mam nadzieję że będzie z nią spokójNie sądziłam że kot potrafi się aż tak głośno drzeć, serio
Przyzwyczajona jestem do swojego dorosłego kota, który jest w porównaniu do niej aniołem
Pojadłam słonego, słodkiego, trzeba chyba zabrać się w końcu za porządkiBędę Was podczytywać, bo później strasznie ciężko ogarnąć hurtowo kilka stron
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:ta captiva wg wym na zdjeciach ma 87 po zewnętrznej a w środku w gondoli sprawdzałaś?
Ja tylko o nią zapytałam, ale od razu mi odradzono, więc tylko spojrzałam..
Wybrałam Tako Baby Heaven Exclusive z takim kuferkiem zamiast torby pielęgnacyjnej ma 80cm albo Bebetto Silvia też 80 cm, wezmę napewno któryś z nich. (wymiary w środku gondoli)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 16:58
szpilka, MartaKD lubią tę wiadomość
-
o rany,Wy już znacie wymiary wózków,a ja nawet nie wiem co do czego:) kolezanka mi tylko powiedziała,ze najlepiej brać 3 w 1, nosidełko, spacerowy i taki do spania:) i znam tylko jedną firmę
nie przymierzałam sie jeszcze do zadnego ani nie dotykałam:) to chyba dlatego,że jeszcze tyle czasu:)