*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czytam Was od razna i nie mogę nadrobić. Jeszcze 7 stron.
Od rana siedze w pracy i pracuję dzisiaj na mikroskopie elektronowym. Czy macie jakieś informacje czy on może mieć działanie szkodliwe dla ciązy? On działa tak że zamyka się próbke w środku. Powietrze jest odsysane i efekty oglądam na komputerze. Wiecie może coś o nim?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:39
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyszpilka wrote:A teraz WAŻNE pytanie więc w osobnym wpisie
wczoraj bardzo bolało mnie w krzyżu, ale tak tuż przy kości ogonowej niczym tego nie smarowałam, ale się zastanawiam czy malutka kropka maści rozgrzewającej mogę użyć, od brzucha daleko, powierzchnia bólu mała, ale mega dokuczliwa, myśłałam że do wanny nie dam rady wejść
Kochana mnie jak czasem boli to smaruję maścią końską (jest na samych ziołach) i moja ginekolog mi pozwala jej używać, oczywiście z umiarem
p.s mam Maść końska Forte (skuteczna ulga dla stawów, mięśni, i kręgosłupa)-Pferdebalsam swiss quality firma Herbamedicus. cena ok 38-45złWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 11:04
szpilka lubi tę wiadomość
-
no właśnie o z umiarem mi chodzi, bo czasem mnie tak trochę pobolewa, ale nie na tyle, żeby coś robić może dzidzia na jakiś nerw czasem naciśnie a może mi się wydaje, że nic takiego nie robiłam a coś zrobiłam i dlatego boli, ale wczoraj to było apogeum
-
agnb6 wrote:Ufff.. jestem juz po amnio i leze.
Dziekuje Wam wszystkim za mile mysli i slowa.
Nie bylo tak zle, ale igla byla strasznie dluga. Jak mi ja wkluwali, to bylo tylko takie nieprzyjemne uczucie, ale nie bol. Zobaczylam tylko na usg, ze igla jest w srodku i juz nie patrzylam, balam sie. Zreszta musialam byc nieruchoma, to zamknelam oczy i oddychalam.
Troche mnie na pocz zdenerwowali, bo powiedzieli, ze przepuklina sie powiekszyla, nerki tez i ze jest za malo plynu w macicy, wiec moze sie nie uda nic pobrac. No ale jakos sie udalo.
Jednak od razu dali do zrozumienia, ze z bablem jest zle....
Teraz zostalo tylko czekanie na wyniki.
Ps. Sorry za pisanie bez polskiej czcionki, zle pisze z tableta a nie wiem, gdzie to sie tu ustawia.agnb6 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Cześć mamuśki!
Po pierwsze to agnb6 jesteś bardzo dzielna! Bardzo mocno Cię przytulam i codziennie myślami jestem z Tobą i Twoim maleństwem!
Ja dziś wstałam sobie o 7.00 nie wyspana za bardzo bo jakiś palant o 4.00 rano muzykę włączył ale nie wiem czy u nas w klatce czy obok bo okno otwarte było a nie miałam siły na balkon wyjść więc się mu upiekło bo już telefonu szukałam aby na policję zadzwonić bo to nawet muzyką nie można było nazwać.
Ale ogólnie humor mam dobry. Wstałam troszkę wcześniej, posprzątałam kuchnie bo już się bałam, że nie będę miała jak zjeść śniadania. Taka się dziś jakaś piękna czuję, że aż mężowi pogratulowałam takiej żony! A niech mu będzie głupio, że sam na to nie wpadł.
A teraz sobie siedzę w pracy uśmiechnięta od ucha do ucha bo jadę dziś do rodziców a nie widziałam ich od maja! Stęskniłam się za nimi, za babcią i rodzeństwem. Już się doczekać nie mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 12:08
bluegirl89, szpilka, K_niecierpliwaMama, Maud11, renia83, agnb6, jonka91, Paula44, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
ania_29, ale będzie piękny pokoik! bardzo podobają mi się kolory i pomysł z komodą
u mnie będzie łóżeczko miętowe, reszta mebelków biała i jakieś miętowe akcenty na ścianach, może jakaś lampka w tym kolorze.. ew. jeszcze coś w fiolecie, ale czekam z "pracami" do czasu poznania płci
-
ana7227 wrote:dziewczyny czy któraś z was zażywa Prenatal Classic i ma po nim mdłości? Ja zaobserwowałam straszne mdłości zaraz po zażyciu i nie wiem czy brać je do następnej wizyty, czy przerwać i kupić inne suplementy. Dzięki za opinie i pozdrawiam
Ja biorę Prenatal Classic, ale nie mam mdłości. -
A.loth wrote:ania29, super ściana. Jakimi farbami malowałaś?
Cieszę się że się podoba. Domek na drzewku dopełni całościK_niecierpliwaMama wrote:ania_29, ale będzie piękny pokoik! bardzo podobają mi się kolory i pomysł z komodąu mnie będzie łóżeczko miętowe, reszta mebelków biała i jakieś miętowe akcenty na ścianach, może jakaś lampka w tym kolorze.. ew. jeszcze coś w fiolecie, ale czekam z "pracami" do czasu poznania płci
Zapowiada się pięknie
Ja również łykam prenatal classic i nie mam po nim żadnych dolegliwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 12:24
-
Ufff nadrobiłam...
Wiki - szpitalem bielańskim naprawdę się nie martw, u mnie wśród znajomych i koleżanek rodziło tam ze 20 i każda zadowolona, a z 5 na Żelaznej to powiedziały że chaos rodzących kilkanaście i masakra. Ale pewnie też to zależy od dnia.
Agnb6 - dobrze, że już po. Wspieram :*
Ania29 - Twoja ściana jest niesamowita. Kobieto nie marnuj talentu!!!
Co do witamin to ja nie biorę żadnej gotowej mieszanki, tylko właśnie kwasy Omega z DHA, wit D, jod i kwas foliowy podwójną dawkę. No i teraz magnez bo mam skurcze. Moja gin stwierdziła, że trzeba brać to co brakuje dlatego miałam zlecone z badań krwi m.in. badanie na poziom wit D.agnb6 lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Dziewczyny czytam Was od razna i nie mogę nadrobić. Jeszcze 7 stron.
Od rana siedze w pracy i pracuję dzisiaj na mikroskopie elektronowym. Czy macie jakieś informacje czy on może mieć działanie szkodliwe dla ciązy? On działa tak że zamyka się próbke w środku. Powietrze jest odsysane i efekty oglądam na komputerze. Wiecie może coś o nim?Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
"Linea nigra (łac. "czarna linia") - w drugim trymestrze ciąży u niektórych kobiet Linea alba może zmienić barwę na ciemniejszą z powodu zwiększonego wytwarzania melaniny. Krótko po porodzie zmiana ta zazwyczaj ustępuje."
Widocznie u nas nie zmieniła barwy
MartaKD lubi tę wiadomość