X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jako, że lubię zdjęcia z twarzą, przedstawiam się wraz z brzuszkiem :)
    8d5647986ee5ba92med.jpg

MartaKD, Paula44, Gwiazdeczka27, nix, Passiflora, Maud11, Agus89, Ag..., Izabelka88, agnb6, isabelle, lwuska55592, szpilka, Wiki81, K_niecierpliwaMama, renia83, jonka91, szczesliwa89, M4DZI4, neharika, Ewelina88, bluegirl89, cath, Cynamonek30 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ale czemu schizujesz? Ja też nie mam, chyba że jest taka jaśniutka i jej nie widzę ;)

Ja też nie mam :) Nic a nic :)

MartaKD lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Jako, że lubię zdjęcia z twarzą, przedstawiam się wraz z brzuszkiem :)
    8d5647986ee5ba92med.jpg
    mam podobne okulary chyba:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    na razie wstepnie spodobał mi sie maked lucky (ten widziłam na żywo) i camarelo sprawiaja w internecie dobre wrazenie

ja też się zastanawiam nad Camarelo (Carera), po 21.08. będę w PL więc pojedę obejrzeć go na żywo to na pewno napisze swoje spostrzeżenia. Tylko ja jestem z kolei mała (155 cm wzrostu) i chyba Gwiazdeczka mi pisała, ze wózek może mie przytłoczyć bo jest spory, ale tak strasznie mi sie podoba :) Fajny jest też Tako extreme, ale droższy niż Camarelo a bardzo podobny moim zdaniem. Ale chcę też zobaczyć ABC Design Turbo6s - tylko on taki jak czołg mi się wydaje i mała gondola jest.

szpilka lubi tę wiadomość

• moruskowa Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi

Ja jestem z wielkopolski :)

201501231762.png

201608307244.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camarelo (Carera) też piekny. właśnie lubię takie małe wozki,a nie "czołgi" :)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka - :) kwitniesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Tak :) A my byliśmy dzisiaj u weterynarza z Milką. Dobrze że problemu nie zbagatelizowaliśmy, bo okazało się że uszka były strasznie zatkane przez świerzba i zdążył się już zrobić stan zapalny. Jeszcze poniedziałek i mam nadzieję że będzie z nią spokój :) Nie sądziłam że kot potrafi się aż tak głośno drzeć, serio ;) Przyzwyczajona jestem do swojego dorosłego kota, który jest w porównaniu do niej aniołem ;)

Bidulka, pewnie ją bolało dlatego krzyczała. Mam sentyment do tego twojego kociaka, bo miałam jedną Milkę w domu - z tym, ze piesek, ojjj....charakterek to ona miała, a głośna taka, ze wszyscy wiedzieli kiedy Milka idzie na spacer :) Jakiś debil mi ją potrącił bo jechał jak wariat i nie wychamował. Ale takiego psa/terrorysty (w pozytywnym sensie) nigdy już nie bedziemy mieć. A wiesz ile ona rzeczy nauczyła naszego schroniskowego, spokojnego psa? Oczywiście samych tych upartych :)
    Pewnie z Twojej Milki też bedzie niezła agentka z tego co piszesz :)

• zielarka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Zielarka - :) kwitniesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Haha :D na fotce nie widać trądziku, a cyc powiększył się o trzy rozmiary. Nieraz czuję się jak amfibia :D ale dziekuję :D

FITop1.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka cudny brzuszek wydaje mi się że mam dokładnie taki sam jesli chodzi o wielkość i umiejscowienie.
    Ja mam juz upatrzony wózek x-lander kolor grafitowo-granatowy.

zielarka lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam z zakupów. :) Ileż ja tego kupiłam. Dwie wielkie torby dziecięcych ubranek (rzuciłam się na różowe, więc mam nadzieję że nasza córka nie okaże się jednak synem :D) Sobie kupiłam dżinsy, legginsy, tunikę i bluzke. Wszystko ciążowe. Super wygodne. :)

Jutro postaram się wrzucić fotki. :)

Malenq, K_niecierpliwaMama, jonka91 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Ja właśnie wróciłam z zakupów. :) Ileż ja tego kupiłam. Dwie wielkie torby dziecięcych ubranek (rzuciłam się na różowe, więc mam nadzieję że nasza córka nie okaże się jednak synem :D) Sobie kupiłam dżinsy, legginsy, tunikę i bluzke. Wszystko ciążowe. Super wygodne. :)

Jutro postaram się wrzucić fotki. :)
    Gdzie kupiłaś dżinsy??

• Ag... Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytam was jutro dziewczyny, melduje się po całodziennej wycieczce po Zurychu w której była street parade, masakra cale miasto w techno:/ padam ze zmęczenia, maz bierze gości na zamek a ja juz nie ogarniam:/ milego wieczoru!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka oprócz ślicznego brzuszka masz swietna fryzurę i styl:)fajna kobitka z ciebie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 18:43

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    \
    @agnb6 - trzymam kciuki!

@ania_29 - Masz talent! Ściana wyszła przepięknie - jak z najlepszych zagranicznych blogów wnętrzarskich :) Moim zdaniem pasuje zarówno do pokoiku chłopca, jak i dziewczynki. Jak już się gdzieś osiedlimy, spróbuję zrobić coś podobnego - oczywiście po uprzedniej konsultacji tobą :)

\
    @zielarka - super wyglądasz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:25

jonka91 lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    zielarka cudny brzuszek wydaje mi się że mam dokładnie taki sam jesli chodzi o wielkość i umiejscowienie.
    Ja mam juz upatrzony wózek x-lander kolor grafitowo-granatowy.

Magdalenka, który model x-landera wybrałaś? Bardzo się zastanawiałam na x-landerami, ale wszystkie mają takie smutne kolory...

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielara- ale ja Ci zazdraszczam tego cyca tzn. Rozmiaru Hihi!

Gdzie ty masz te pryszcze? :/?

U nas znowu burzowo. Wrrr... ciśnienie leci a mnie znowu boli głowa kurka wodna!

Ag... lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Gdzie kupiłaś dżinsy??

Póki co jestem u Męża w Anglii i kupiłam z przeceny w Primarku za 7 funtów. W h&m były fajne ale po 25 funtów.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gdzie mam pryszcze? Na dekolcie, szyi, piersiach...wszędzie kaszka :/
    Też muszę sobie zakupić ciuszki, na razie mam 3 sukienki ciążowe, 2 kombinezony, 1 leginsy ciążowe. Wszystko z lumpka za dosłownie 2 zł sztuka.

Ag... lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    A ja zaraz oszaleje od oglądania wózków i fotelików

Chciałabym, żeby miał duża gondolę, bo mało że rodzimy w zimie więc musi być miejsce na śpiworki i inne cuda to jeszcze moj G ma 1,9m i kto wie czy nie urodzę jakiegos mega długiegp dziecka 58-63 cm a u mnie i w maju potrafi spaść śnieg, choć z reguły w marcu już można o nim zapomnieć, to jednak lepiej żeby taki potencjalny kolos miał gdzie nogo rozprostować w spiworku
    no i chciałabym, żeby był raczej lekki, bo co prawda będę go zostawiać na parterze bo na moich poniemieckich kreconych schodach o szerokości 85 cm nie ma opcji żeby wejsc na pietro z wozkiem :)
    a i jeszcze chciałabym, żeby miał duże koła do wiejskiej jazdy po wertepach
    no i był w przystepnej cenie
    wiem wiem moje wymagania za nic nie przystaja do wozkowej rzeczywistosci

Witajcie opisałaś mój idealny wózek :)fajnie by było taki znaleźć;)
    Ja jeszcze tej słynnej lini nie mam, chyba że by uznać ciemną linie z włosków która umiejscowiła się dokładnie nad i pod pępkiem i wygląda ,,zachwycająco " hehe. Może moja będzie tak wyglądała? ;D
    Ja nie dostałam zaleceń brania DHA ale zapytam o to lekarza przy najbliższej okazji czy warto czy nie. Swoją drogą te wszystkie witaminy takie nie są.

ania_29 piękny ten pokoik ♥
    Dziewczyny przepiękne brzuszki mój też jest widoczny zdjęcie wstawię przy najbliższej okazji.

ex2bo7ess0m327wq.png
‹‹ 464 465 466 467 468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ