*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaKD, Paula44, Gwiazdeczka27, nix, Passiflora, Maud11, Agus89, Ag..., Izabelka88, agnb6, isabelle, lwuska55592, szpilka, Wiki81, K_niecierpliwaMama, renia83, jonka91, szczesliwa89, M4DZI4, neharika, Ewelina88, bluegirl89, cath, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:na razie wstepnie spodobał mi sie maked lucky (ten widziłam na żywo) i camarelo sprawiaja w internecie dobre wrazenie
ja też się zastanawiam nad Camarelo (Carera), po 21.08. będę w PL więc pojedę obejrzeć go na żywo to na pewno napisze swoje spostrzeżenia. Tylko ja jestem z kolei mała (155 cm wzrostu) i chyba Gwiazdeczka mi pisała, ze wózek może mie przytłoczyć bo jest spory, ale tak strasznie mi sie podobaFajny jest też Tako extreme, ale droższy niż Camarelo a bardzo podobny moim zdaniem. Ale chcę też zobaczyć ABC Design Turbo6s - tylko on taki jak czołg mi się wydaje i mała gondola jest.
szpilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania_29 wrote:Tak
A my byliśmy dzisiaj u weterynarza z Milką. Dobrze że problemu nie zbagatelizowaliśmy, bo okazało się że uszka były strasznie zatkane przez świerzba i zdążył się już zrobić stan zapalny. Jeszcze poniedziałek i mam nadzieję że będzie z nią spokój
Nie sądziłam że kot potrafi się aż tak głośno drzeć, serio
Przyzwyczajona jestem do swojego dorosłego kota, który jest w porównaniu do niej aniołem
Bidulka, pewnie ją bolało dlatego krzyczała. Mam sentyment do tego twojego kociaka, bo miałam jedną Milkę w domu - z tym, ze piesek, ojjj....charakterek to ona miała, a głośna taka, ze wszyscy wiedzieli kiedy Milka idzie na spacerJakiś debil mi ją potrącił bo jechał jak wariat i nie wychamował. Ale takiego psa/terrorysty (w pozytywnym sensie) nigdy już nie bedziemy mieć. A wiesz ile ona rzeczy nauczyła naszego schroniskowego, spokojnego psa? Oczywiście samych tych upartych
Pewnie z Twojej Milki też bedzie niezła agentka z tego co piszesz -
Ja właśnie wróciłam z zakupów.
Ileż ja tego kupiłam. Dwie wielkie torby dziecięcych ubranek (rzuciłam się na różowe, więc mam nadzieję że nasza córka nie okaże się jednak synem
) Sobie kupiłam dżinsy, legginsy, tunikę i bluzke. Wszystko ciążowe. Super wygodne.
Jutro postaram się wrzucić fotki.Malenq, K_niecierpliwaMama, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Ja właśnie wróciłam z zakupów.
Ileż ja tego kupiłam. Dwie wielkie torby dziecięcych ubranek (rzuciłam się na różowe, więc mam nadzieję że nasza córka nie okaże się jednak synem
) Sobie kupiłam dżinsy, legginsy, tunikę i bluzke. Wszystko ciążowe. Super wygodne.
Jutro postaram się wrzucić fotki. -
\
@agnb6 - trzymam kciuki!
@ania_29 - Masz talent! Ściana wyszła przepięknie - jak z najlepszych zagranicznych blogów wnętrzarskichMoim zdaniem pasuje zarówno do pokoiku chłopca, jak i dziewczynki. Jak już się gdzieś osiedlimy, spróbuję zrobić coś podobnego - oczywiście po uprzedniej konsultacji tobą
\
@zielarka - super wyglądasz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:25
jonka91 lubi tę wiadomość
-
magdalenka wrote:zielarka cudny brzuszek wydaje mi się że mam dokładnie taki sam jesli chodzi o wielkość i umiejscowienie.
Ja mam juz upatrzony wózek x-lander kolor grafitowo-granatowy.
Magdalenka, który model x-landera wybrałaś? Bardzo się zastanawiałam na x-landerami, ale wszystkie mają takie smutne kolory...
-
nick nieaktualny
-
szpilka wrote:A ja zaraz oszaleje od oglądania wózków i fotelików
Chciałabym, żeby miał duża gondolę, bo mało że rodzimy w zimie więc musi być miejsce na śpiworki i inne cuda to jeszcze moj G ma 1,9m i kto wie czy nie urodzę jakiegos mega długiegp dziecka 58-63 cm a u mnie i w maju potrafi spaść śnieg, choć z reguły w marcu już można o nim zapomnieć, to jednak lepiej żeby taki potencjalny kolos miał gdzie nogo rozprostować w spiworku
no i chciałabym, żeby był raczej lekki, bo co prawda będę go zostawiać na parterze bo na moich poniemieckich kreconych schodach o szerokości 85 cm nie ma opcji żeby wejsc na pietro z wozkiem
a i jeszcze chciałabym, żeby miał duże koła do wiejskiej jazdy po wertepach
no i był w przystepnej cenie
wiem wiem moje wymagania za nic nie przystaja do wozkowej rzeczywistosci
Witajcie opisałaś mój idealny wózek :)fajnie by było taki znaleźć
Ja jeszcze tej słynnej lini nie mam, chyba że by uznać ciemną linie z włosków która umiejscowiła się dokładnie nad i pod pępkiem i wygląda ,,zachwycająco " hehe. Może moja będzie tak wyglądała?
Ja nie dostałam zaleceń brania DHA ale zapytam o to lekarza przy najbliższej okazji czy warto czy nie. Swoją drogą te wszystkie witaminy takie nie są.
ania_29 piękny ten pokoik ♥
Dziewczyny przepiękne brzuszki mój też jest widoczny zdjęcie wstawię przy najbliższej okazji.