*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaDM wrote:ja też się zastanawiam nad Camarelo (Carera), po 21.08. będę w PL więc pojedę obejrzeć go na żywo to na pewno napisze swoje spostrzeżenia. Tylko ja jestem z kolei mała (155 cm wzrostu) i chyba Gwiazdeczka mi pisała, ze wózek może mie przytłoczyć bo jest spory, ale tak strasznie mi sie podoba
Fajny jest też Tako extreme, ale droższy niż Camarelo a bardzo podobny moim zdaniem. Ale chcę też zobaczyć ABC Design Turbo6s - tylko on taki jak czołg mi się wydaje i mała gondola jest.
mi na wysokość żaden nie przesszkadzał tak żebym od razu uznała, że za wysoki, niektore starszego typu to na szerokość, ale to tak bardziej na zdjeciach, no ale przyzwyczajona jestem do wozkow sprzed 5-15 lat jak się kuzynów czy siostrezncow ciotecznych woziło wielkim wozkiem bez skretnych kolWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 20:33
-
Jezu, dziewczyny wcinam własnie kanapkę z pasztetem i pomidorem z własnego chleba, z siemieniem lnianym...dziś upał, a chleb się piekł w 250 i 200 st, jednak warto było...nic nigdy nie smakowało lepiej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 21:41
Agus89, Bietka, Wiki81, Ag..., Izabelka88, K_niecierpliwaMama, jonka91, M4DZI4, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Styczniowki,
Rzadko tu zaglądam, ale mam do Was pytanko. Musze wkoncu kupić sobie nowy biustonosz, bo już nie mieszcze się w swój obecny. Mam dylemat bo nie wiem jaki rozmiar mam kupić. Przed ciążą miałam miseczkę b. Kupić 2 rozmiary większe, czy pod koniec ciąży kupić następny? Jak Wy to zrobilyscie? -
Wg mnie, o swoje cycusie w ciąży trzeba trzeba bardzo dbać i nie kupować stanika na wyrost a dopasowywać do kolejnych wcieleń. Nie da si przewidzieć z jakim rozmiarem wylądujemy przed porodem, nie mówiąc juz o czasie po porodzie.
K_niecierpliwaMama lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:wow.a czym Ty się zajmujesz?www.styczniowki2015.phorum.pl
-
renia83 wrote:witam się i ja, trochę późno ale szykowałam i pakowałam córcię, i pojechała
kilka łez mi skapnęło no ale już ok
mam nadzieję że to hormony i nie będę tak ślimtać za każdym razem
teraz odliczam 2 tyg
ania_29, Ag..., renia83, jonka91 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
zielarko super wyglądasz a chlebek wygląda pysznie
Właśnie wróciliśmy z rekonstrukcji oblężenia twierdzy... Efekty pirotechniczne - świetne. Szkoda tylko że buraków na tym widowisku nie brakowało. Gdybym była kotką, to pazurki same by mi się wyciągnęły i zaczęłabym co niektórych drapać. Wrrr.... Nie znoszę takich wieśniaków. I to osoby w wieku pod 50-tkę... Żenada...zielarka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny. Była mowa o linea negra, któraś z Was martwiła się, że jej nie ma. Na pocieszenie napiszę, że ja też nie mam czegoś takiego, a blondynką o jasnej cerze nie jestem. Zmieniły się się za to piersi, a najbardziej brodawki. Zaczynają pojawiać się na nich tak jakby dodatkowe kanaliki, taka gęsia skórka, czytałam, że tak ma być i dzisiaj to właśnie dostrzegłam. Z miłych rzeczy - ciągle czuję maluszka w brzuchu, kotłuje się tam, przewraca i smyra mnie raz z lewej, raz z prawej strony. Chciałabym, żeby tak cały dzien robił i tylko wyczekuję
Zazwyczaj uaktywnia się pod wieczór i z rana:) Cudowne uczucie.
K_niecierpliwaMama, zielarka lubią tę wiadomość
-
u mnie linea negra jest od jakichś dwóch tygodni, a czasem nawet pępek wychodzi mi na wierzch jakbym była w IIItrym
ale cieszę się bo to oznacza, że są postępy
za to ruchy nadal słabiutko czuję.. jak przykładam stetoskop to jest stukanie- to mnie pociesza
-
Myszka-Minnie wrote:Witajcie Styczniowki,
Rzadko tu zaglądam, ale mam do Was pytanko. Musze wkoncu kupić sobie nowy biustonosz, bo już nie mieszcze się w swój obecny. Mam dylemat bo nie wiem jaki rozmiar mam kupić. Przed ciążą miałam miseczkę b. Kupić 2 rozmiary większe, czy pod koniec ciąży kupić następny? Jak Wy to zrobilyscie?
Pozdrawiam, lutówka
-
Witajcie, ja wstałam z lekkim bólem głowy, ale zaraz się z tym uporam. Nie wiem co chcę na śniadanie i wróciłam do chlebka Zielarki i mam na niego wielką ochotę. Patrzę raz na zdjęcie Zielarki (super) a raz na chlebek i nie wiem co fajniejsze. A wyglądasz Zielarka na prawdę super.
Miłego dniazielarka lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Witajcie kobitki! 40% ciąży za mną
Mam pytanko czy Wy tez macie problemy z budzeniem się w nocy? Ja często tak mam , że przebudzam się np. o 3.00 albo ok. 05.00 i zasnąć nie mogę... Wstaję też jak na mnie bardzo wcześnie bo zawsze potrafiłam spać do 10.00 ,11.00.
Udanego dnia dziewczyny, ja dzisiaj się pakuję i o 05.00 startujemy na pojezierze drawsko-pomorskie nad jeziorko polodowcowe( przynajmniej nie będę miała problemu z tak wczesnym wstaniem )
ps. będę mimo wszystko co jakiś czas Was podczytywać, bo przecież po 2 tygodniach to bym tyle przegapiła co tam u Was, i nie dała rady nadrobić zaległości