WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • polaola Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klara22 wrote:
    Adaś fajne też myślałam ;)
    poczekam na usg i pewność co będzie i wtedy zrobimy liste :)

o Emil mi się podoba jeszcze mąż nie chce nawet słyszeć ( jego odpowiedz Emil wąsacz)
    ha.....ha..... Mnie tez to imie sie bardzoooo...podoba ale moj maz wola :Emil do drewótki ;-)

renia83, M4DZI4 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mojej wagi już kiedyś pisałam że jak dowiedziałam się o ciąży waga 96 kg a to był 6 tydzień , przy zakładaniu karty ciąży 9/10 tydzień 91,4 kg.Na wizycie po równym miesiącu (23 lipiec) 89 kg (dzidziuś miał 7,64 cm), dziś 5 sierpień waga 87,8 kg.

• bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agataa wrote:
    Co sądzicie o takim łóżeczku? Te szuflady się sprawdzą?
    http://img31.olx.pl/images_tablicapl/167470133_1_644x461_super-lozeczko-stare-miasto-wroclaw-wroclaw.jpg

łóżeczko rewelacja :D nie wiem tylko czy faktycznie szuflady nie są za małe...

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agataa wrote:
    Co sądzicie o takim łóżeczku? Te szuflady się sprawdzą?
    http://img31.olx.pl/images_tablicapl/167470133_1_644x461_super-lozeczko-stare-miasto-wroclaw-wroclaw.jpg
    przy takim malutkim dziecku to chyba akurat w pierwszej szufladzie kremiki chusteczki nawilżane w drugiej kilka pampersow pod ręką a w trzeciej jakies body czy spodenki żeby blisko były, ale tu się chyba doswaidczone mamusie muszą wypowiedzieć
    jak dla mnie bardzo fajne

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • polaola Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciaza CIE odchudza ;-) wazne ze dzidzia rosnie, sama sobie z magazynu pobiera jedzonko ;-)

relgtv734oc66rli.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też właśnie na olx kupiliśmy łóżeczko z szufladą,materacykiem,kompletem pościeli i baldachimem za 250 zł a teraz poluję na wózek a oferta naprawdę jest fajna bo większość wózków jest 3w1 i niektóre z gwarancjami ważnymi do końca przyszłego roku,wypatrzylam taki dziś za 550 zł a na necie znalazłam go za 1000zl. Kobietka używała tylko gondoli bo spacerowke kupiła sobie nową. Pamiętam że jak miałam corcie małą to wykorzystałam wózek w całości bo w momencie kiedy kupiliśmy lżejszą spacerowke to mała sama już fajnie chodziła i nie chciała wozić dupki w wózku więc nowa spacerówka powędrowała do siostrzenicy ;)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia86 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Ja czytałam Greya i muszę powiedzieć że mi się podobały wszystkie części choć pierwsza zdecydowanie najlepsza. Polecam też Jeźdźca miedzianego trzy części bardzo fajne.
    Ja już od kilku dni czuję ruchy maleństwa ale najmocniejszy kopniak był wczoraj późnym wieczorem niesamowite uczucie.Wizytę u gina mam 26 sierpnia to będzie 18 tyg 4dni więc połówkowe gdzieś 15 września myślę że to będzie dobra pora 21 tyg 3 dni
    wow,już czujesz ruchy i kopniaki?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata świetne to łóżeczko, wydaje mi się, że szafka z boku jak najbardziej sie przyda, i piersze trzy szuflady bo niżej pewnie nie będzie Ci się chciało schylać ;p
    To jakis konkretny typ ? Też takie chcę :D

• Melula Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na początek dostaniemy taką kołyskę:
    http://kaszkazmlekiem.files.wordpress.com/2012/01/kolcraft-kolcraft-contours-classique-3-in-1-bassinet-zb006-mod.jpg
    Małża brat nam pożyczy :)

potem kupimy turystyczne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:02

Maud11 lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • agnesik Ekspertka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie to odrobinę za małe są te szuflady, ale za to podręczne, bo tak jak ktoś wyżej napisał, czy na kremik czy kilka pampersów idealne. :)

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas jest miejsce na komodę i szafę oraz słupek, więc wszystko będzie pod ręką, te małe koszyki tylko na kremiki, chusteczki, pieluszki :)

• polaola Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    No Martuszka ja to piersi mam, oj mam hehe. Zawsze miałam czym oddychac :p
    A zdjęcie to ja wklejam tak :
    wchodzę na stronę tinypic.com
    ładuję zdjęcie, wybieram rozmiar website/email
    klikam "prześlij teraz"
    wybieram drugą opcję z linków-kod IMG forów i paneli dyskusyjnych i to kopiuję i wklejam tu i fotka jest :)

to i ja się chce wam pokazac wedle wskazówek prooba druga
    2vsp2tt.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:13

M4DZI4, MonikaDM, Ewelina88, Martaaa, Maud11, szpilka, Kawa, jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    to i ja się chce wam pokazac wedle wskazówek prooba druga
    2vsp2tt.jpg

no, no, niezły brzuszek jak na 15 tydz :D

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przemyślcie albo dokładnie obejrzyjcie te lóżeczka; niedawo czytałam, ze one sa dobre tylko doraźnie, bo w nich nie ma "konkretnego materaca i podparcia od nim, i to co jest materacem w łóżeczku turystycznym podobno dość szybko się wygina do środka (nie wiem jak to opisać), w każdym razie nie jest to dobre dla rozwijającego sie kręgosłupa dziecka. Nie znam nikogo kto by używał łóżeczka turystycznego więc w rzeczywistości nie wiem jak to wygląda; ale poczytajcie, zastanówcie się i dokładnie pooglądajcie te łóżeczka.

Co do imienia my mamy już wybrane - stwierdziliśmy, ze mały ma nazwisko po jednym dziadku to imie po drugim więc u nas będzie Vincent (Philipe - to jako drugie imię), a dziewcznka miała być Nina lub Hannah - przypomnę ze mieszkamy za granicą stąd inna pisownia.

Zrobiłam właśnie bigos :) Lepszy będzie jutro ale pewnie nie odgonie od gara mojego męża. Jedziemy dziś zobaczyć jeden wózek - cieszę się jakbym miała zabawkę dostać :)

Maud11, K_niecierpliwaMama lubią tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze fajne to łóżeczko z tymi szufladkami :) Muszę takie dorwac hihi :p
    Polaola próba udana-fajny regał hehe :) a brzusio sobie z boku stoi :) supcio!

relgh371ssmqv4f3.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta kołyska jest stabilna i "wychowała" dwoje dzieci. Starcza do 6-7 miesiąca, więc potem spokojnie możemy łóżeczkować w turystycznym, które i tak kupimy, bo często wyjeżdżamy na Mazury, do rodziców :)

• renia83 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://sklep.babymerc.pl/3w1-zestawy-wozekfotelik/80-3w1-najnowszy-zestaw-baby-merc-q7-x-kolekcja-2013.html

oto wózio który znalazłam na olx

M4DZI4 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my rozważamy wózki tej firmy

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej... co za tragiczny dzień. Marze tylko o łóżku i kakao na dobranoc. Wykończę się dziś...

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia83 wrote:
    http://sklep.babymerc.pl/3w1-zestawy-wozekfotelik/80-3w1-najnowszy-zestaw-baby-merc-q7-x-kolekcja-2013.html
    oto wózio który znalazłam na olx
    Bardzo fajny wózek, wszystko co trzeba ma, koła pompowane, gondola w środku 80 cm, waga chyba standardowa jak dla wózków, ładnie się prezentuje, a cena nowego jest naprawdę niska!
    Nie wiedziałam że można w takiej cenie kupić taki fajny wózek neweyecrazybd9.gif
    Jestem ciekawa, co mają te inne polskie, które kosztują po 1400-1600 zł, a czego ten niby nie ma, hmmm?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:48

renia83 lubi tę wiadomość

‹‹ 483 484 485 486 487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ