*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
klara22 wrote:Adaś fajne też myślałam
poczekam na usg i pewność co będzie i wtedy zrobimy liste
o Emil mi się podoba jeszcze mąż nie chce nawet słyszeć ( jego odpowiedz Emil wąsacz)renia83, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do mojej wagi już kiedyś pisałam że jak dowiedziałam się o ciąży waga 96 kg a to był 6 tydzień , przy zakładaniu karty ciąży 9/10 tydzień 91,4 kg.Na wizycie po równym miesiącu (23 lipiec) 89 kg (dzidziuś miał 7,64 cm), dziś 5 sierpień waga 87,8 kg.
-
Agataa wrote:Co sądzicie o takim łóżeczku? Te szuflady się sprawdzą?
http://img31.olx.pl/images_tablicapl/167470133_1_644x461_super-lozeczko-stare-miasto-wroclaw-wroclaw.jpg
łóżeczko rewelacjanie wiem tylko czy faktycznie szuflady nie są za małe...
-
Agataa wrote:Co sądzicie o takim łóżeczku? Te szuflady się sprawdzą?
http://img31.olx.pl/images_tablicapl/167470133_1_644x461_super-lozeczko-stare-miasto-wroclaw-wroclaw.jpg
jak dla mnie bardzo fajne -
My też właśnie na olx kupiliśmy łóżeczko z szufladą,materacykiem,kompletem pościeli i baldachimem za 250 zł a teraz poluję na wózek a oferta naprawdę jest fajna bo większość wózków jest 3w1 i niektóre z gwarancjami ważnymi do końca przyszłego roku,wypatrzylam taki dziś za 550 zł a na necie znalazłam go za 1000zl. Kobietka używała tylko gondoli bo spacerowke kupiła sobie nową. Pamiętam że jak miałam corcie małą to wykorzystałam wózek w całości bo w momencie kiedy kupiliśmy lżejszą spacerowke to mała sama już fajnie chodziła i nie chciała wozić dupki w wózku więc nowa spacerówka powędrowała do siostrzenicy
-
kasia86 wrote:Cześć dziewczyny.
Ja czytałam Greya i muszę powiedzieć że mi się podobały wszystkie części choć pierwsza zdecydowanie najlepsza. Polecam też Jeźdźca miedzianego trzy części bardzo fajne.
Ja już od kilku dni czuję ruchy maleństwa ale najmocniejszy kopniak był wczoraj późnym wieczorem niesamowite uczucie.Wizytę u gina mam 26 sierpnia to będzie 18 tyg 4dni więc połówkowe gdzieś 15 września myślę że to będzie dobra pora 21 tyg 3 dni -
a na początek dostaniemy taką kołyskę:
http://kaszkazmlekiem.files.wordpress.com/2012/01/kolcraft-kolcraft-contours-classique-3-in-1-bassinet-zb006-mod.jpg
Małża brat nam pożyczy
potem kupimy turystyczneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:02
Maud11 lubi tę wiadomość
-
M4DZI4 wrote:No Martuszka ja to piersi mam, oj mam hehe. Zawsze miałam czym oddychac :p
A zdjęcie to ja wklejam tak :
wchodzę na stronę tinypic.com
ładuję zdjęcie, wybieram rozmiar website/email
klikam "prześlij teraz"
wybieram drugą opcję z linków-kod IMG forów i paneli dyskusyjnych i to kopiuję i wklejam tu i fotka jest
to i ja się chce wam pokazac wedle wskazówek prooba druga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:13
M4DZI4, MonikaDM, Ewelina88, Martaaa, Maud11, szpilka, Kawa, jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny przemyślcie albo dokładnie obejrzyjcie te lóżeczka; niedawo czytałam, ze one sa dobre tylko doraźnie, bo w nich nie ma "konkretnego materaca i podparcia od nim, i to co jest materacem w łóżeczku turystycznym podobno dość szybko się wygina do środka (nie wiem jak to opisać), w każdym razie nie jest to dobre dla rozwijającego sie kręgosłupa dziecka. Nie znam nikogo kto by używał łóżeczka turystycznego więc w rzeczywistości nie wiem jak to wygląda; ale poczytajcie, zastanówcie się i dokładnie pooglądajcie te łóżeczka.
Co do imienia my mamy już wybrane - stwierdziliśmy, ze mały ma nazwisko po jednym dziadku to imie po drugim więc u nas będzie Vincent (Philipe - to jako drugie imię), a dziewcznka miała być Nina lub Hannah - przypomnę ze mieszkamy za granicą stąd inna pisownia.
Zrobiłam właśnie bigosLepszy będzie jutro ale pewnie nie odgonie od gara mojego męża. Jedziemy dziś zobaczyć jeden wózek - cieszę się jakbym miała zabawkę dostać
Maud11, K_niecierpliwaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrenia83 wrote:http://sklep.babymerc.pl/3w1-zestawy-wozekfotelik/80-3w1-najnowszy-zestaw-baby-merc-q7-x-kolekcja-2013.html
oto wózio który znalazłam na olx
Nie wiedziałam że można w takiej cenie kupić taki fajny wózek
Jestem ciekawa, co mają te inne polskie, które kosztują po 1400-1600 zł, a czego ten niby nie ma, hmmm?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:48
renia83 lubi tę wiadomość