WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hah ja wcześniej nie jadłam słodyczy, nic co słodkie owoce, ciasta, lody:)
    raczej na ostro, słono chrupki/chipsy a teraz w ciąży?... :)
    CIASTECZKOWY POTWÓR :D

Martaaa, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecałam zdjęcia łóżeczka:

2hn55cx.jpg

50flti.jpg

szczesliwa89, jonka91, Ewelina88, Paula44, Cynamonek30, M4DZI4, kejti91, Monifah, rastafanka, MartaKD, Becia81 lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa dostałam takie samo łóżeczko ;)

Martaaa lubi tę wiadomość

relg8iikn5mn7s8i.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, kawusia, kaweczka... W końcu! :D Cały dzień za mną chodziła ;)

Melula kołyska cudna, szkoda że mi takiej nikt nie pożyczy ;) Takiej wielkości musimy sobie zmajstrować łóżeczko na pierwsze pół roku :)
    Brzuchatki - brzuszki cudowne. Kiedyś mnie rozczulały ciążowe brzuszki a teraz sama swój dumnie wypinam do przodu. hehe :D
    belldandy nie zdążyłam Ciebie zobaczyć... Fryzurka którą pokazałaś będzie ładnie pasować do Twojej sukni :) Tylko czy nie szkoda aż tak spinać pięknych włosów, którymi się dziewczyny zachwycały? :)

Martaaa bardzo ładne mebelki. Pokoik - zazdroszczę. Masz gdzie poszaleć z kącikiem dla dziecka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 17:16

201501145565.png
  • Marta159753 Przyjaciółka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki! Mam na imię Marta mam 22 lata i podobnie jak i Wy spodziewam się maluszka. Aktualnie jest to mój 16 tydzień ciąży. Przyznam szczerze, że czytam Was już chyba od ok 1.5- 2 miesięcy lecz postanowiłam że odezwę się dopiero wtedy jak nadrobię zaległości w Waszych postach... stwierdzam ze jest to niemalże niemożliwe ponieważ piszecie jak błyskawice i nadal znajduję się w punkcie zero:P zatem będę czytała nadal te poprzednie posty jak i bierzące :) mam nadzieję, że nie jest za późno i mogę do Was dołączyć :) pozdrowionka- Marta

Martaaa, jonka91, Ewelina88, Paula44, M4DZI4, Wiki81, polaola, lwuska55592, K_niecierpliwaMama, neharika, MonikaDM, MartaKD, olka25 lubią tę wiadomość

ex2bp07wqbuoq473.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj się lenię cały dzień. Leżę i nic nie robię. Nie posprzątałam, obiadu nie zrobiłam, pranie nie wstawione. :P

Oglądam wózki.
    Podobają mi się te dwa.
    1. Camarelo Sevilla:
    5p9w9.jpg

2. Baby Design Lupo Comfort:
    f6eyx.jpg

Nie potrafię się zdecydować.

Becia81 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta159753 wrote:
    Cześć dziewczynki! Mam na imię Marta mam 22 lata i podobnie jak i Wy spodziewam się maluszka. Aktualnie jest to mój 16 tydzień ciąży. Przyznam szczerze, że czytam Was już chyba od ok 1.5- 2 miesięcy lecz postanowiłam że odezwę się dopiero wtedy jak nadrobię zaległości w Waszych postach... stwierdzam ze jest to niemalże niemożliwe ponieważ piszecie jak błyskawice i nadal znajduję się w punkcie zero:P zatem będę czytała nadal te poprzednie posty jak i bierzące :) mam nadzieję, że nie jest za późno i mogę do Was dołączyć :) pozdrowionka- Marta

Witaj. :) Miło Cię poznać. :)

Marta159753 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Martaaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Kawa, kawusia, kaweczka... W końcu! :D Cały dzień za mną chodziła ;)

Martaaa bardzo ładne mebelki. Pokoik - zazdroszczę. Masz gdzie poszaleć z kącikiem dla dziecka ;)

Aniu to jest zdjęcie może 1/4 pokoju więc mam gdzie szaleć :) a sypialnie mamy obok :)

relgh371rphwpz6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cafe37a4526.jpg

Hej.

Dziękuję za pocieszenie. Od siebie dodam, ze podbrzusze też mnie boli i ciągnie. Jestem na mg, , nospie i luteinie-jeszcze tydzień, a mimo to pobolewa.

Mąż wrócił wcześniej z pracy i wyciągnął mnie z domu - trochę na siłę. "Najwyżej gdzieś rzygniesz"- masz prawo. Oki.

Pojechaliśmy oglądać. Może znowu za wcześnie, bo w smyku to oboje jakoś tak dziwnie się czuliśmy. Ja wanienki i ubranka a mój mąż - wózki!

No więc wózki ;) pojechaliśmy do takiego faceta, który ma dwa duże sklepy tylko z wózkami, zajmuje się tym 20 lat a w domu prywatnym można sobie je wszystkie pooglądać.

Wybór dokonany. Camarelo carera- waga 9, 5 kg. Gondola 85cm, koła pompowane, moskitiera, folia przeciwdeszczowa kolor symbol CA-13 (granat, biały i wstawki czerwonego). Super lekki, wysokość jak dla mnie idealna i śliczny. Do tego zwrotny bardzo. 1400 zl.

Mebelki- zestaw jak na zdjęciu powyżej. Tzn. Łyżeczko 140, w zestawie jest materac , ochraniacz i pościel - tez z tygryskiem, ,komoda z przewijakiem, , szafa, regał, skrzynia na zabawki i półka na ścianę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 18:24

szpilka, M4DZI4, Kawa, jonka91, Martaaa, Maud11, MonikaDM, Ewelina88, Becia81 lubią tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 a jak z ciezarem tych wozkow, wielkoscia gondoli itp

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c099e6f62fdc.jpg

A to najnowszy zakup ;)

M4DZI4, Kawa, kejti91, Maud11, polaola, agnb6 lubią tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero nastawiłam obiad bo wcześniej jakoś nie byłam głodna, zresztą małż w pracy był a synuś w mieście to i nie było komu gotowac. Poza tym tak mnie zamuliło 2 godz temu że zasnełam i dopiero 30 min temu wstałam.Spałam jak zabita a w międzyczasie była burza a ja nawet nic nie słyszałam :p
    Co do wózeczka to ja też się zastanawiam nad tym Baby Merc Q7 X bo mi się podoba a i cena przystępna :) A co do mojego jadłospisu na dziś to zjadłam 3 kanapki z sałatką,loda, rożka z ciasta francuskiego z nadzieniem jabłkowym i ciastko więc po obiadku basta na dziś :)
    Miłego wieczorku <3

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula powiedz mi gdzie dorwałaś tego Camarelo bo szukałam na necie tu w naszych okolicach i nie mogłam znaleźć go..

ah i ile masz wzrostu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 18:22

• zielarka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupujemy najtańsze, bukowe łóżeczko z IKEA, lubię je, zawsze mi się podobało, materacyk mamy po córci, mam też naprawde sporo ubranek po młodej, z pierwszych miesięcy większość unisex, ponieważ ja nie lubiłam różu, jednak po skończeniu roku moje dziecko okazało się wcieleniem wczesnej Dody ;)róż, róż, róż.
    Kupuję już, choć nieśmiało, kolejne fajne ubranka, które mi się trafią, jestem fanką seckond handów :) znajduję prawdziwe perełki za naprawdę grosze.
    To moje zdobycze:
    42b19731db4a90abmed.jpg
    next, Gap, George
    b11304a5296cc54fmed.jpg
    Pieluszki wielorazowe i kocyk Mamas&Pappas
    29934fe86132f53emed.jpg
    next
    51dbf5cf78c8735emed.jpg
    Stanik do karmienia yummy mummy
    ad7764facbce855fmed.jpg

Całość kosztowała ok 12 zł :D

jonka91, Maud11, MonikaDM, Ewelina88, Ag... lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny!
    własnie wrocilam od lekarza odnosnie tego mojego kaszlu i normalnie szlag mnie trafia!
    polowa tych pseudo lekarzy to sie do D nadaje. Ogolnie to byla moja najbardziej ekspresowa wizyta w zyciu ;] ledwo otworzylam japke zeby pokazac gardlo juz zaczal mnie osluchiwac ;] zapisal mi syropy mowi ze ziolowe wiec ok bla bla, pojechalam do jedenj apteki (która prowadza Polacy) i dla pewnosci pytam jeszcze tej babeczki czy nie ma przeciwskazan, ona zaczela czytac ulotke i mowi ze niby przeciwskazan nie ma ale tez nie przeprowadzono specjalnych badan w tym kierunku (no bo ciezko na ciezarnych badac) mowie ok ide do innej apteki i zaczelam inaczej pytam pani o cos na kaszel ze w ciazy i wogole i tez wyjela ten syrop ktory mi przepisal ale tez zaczela czytac i jeszcze poszla do szefa sie zapytac i on mowi ze no niby jest ziolowy ale silny i najlepiej najpierw z lekarzem prowadzacym skonsultowac, tyle zxe moj ;lekarz jutro ma wolne.. wiec pytam o cos innego bo sie udusze przeciez do czwartku, dali mi jakies tabletki z sola do ssania i mam pic duzo wody.
    matko ale sie rozpisalam.. ale wkurzylam sie strasznie..

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa!

Wpisz w Google Bielsko, ogród wózków dziecięcych.

Kawa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarnaa!

No niestety. . . Lekarze. ... kup sobie PRENALEN GARDŁO! TABLETKI do ssania.

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka super zdobycze a ten stanik wygląda na wygodny... Przydałby się taki ;)
    Paula urocza bluzeczka :)
    Marta159753 witaj :) Nadrabianie 500 stron równa się szaleństwu :D Odpuść ;) Ciężko jest przeczytać wiadomości z jednego dnia a co dopiero mówić o kilku miesiącach ;)

201501145565.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie akurat mam ten PRENALEN GARDŁO bo jak bylam na switach w Polsce to bolalo mnie gardlo i na maxa pomogl myslisz ze z kaszlem tez sobie poradzi?

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zakupiłam dwie pary spodni ciążowych w h&m :D jedne krótkie na lato beżowe, a drugie dżinsy zwykłe to w nagrodę za pobranie krwi (robiłam na HIV).

zielarka, kejti91, polaola lubią tę wiadomość

‹‹ 485 486 487 488 489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ