*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kawa, kawusia, kaweczka... W końcu!
Cały dzień za mną chodziła
Melula kołyska cudna, szkoda że mi takiej nikt nie pożyczyTakiej wielkości musimy sobie zmajstrować łóżeczko na pierwsze pół roku
Brzuchatki - brzuszki cudowne. Kiedyś mnie rozczulały ciążowe brzuszki a teraz sama swój dumnie wypinam do przodu. hehe
belldandy nie zdążyłam Ciebie zobaczyć... Fryzurka którą pokazałaś będzie ładnie pasować do Twojej sukniTylko czy nie szkoda aż tak spinać pięknych włosów, którymi się dziewczyny zachwycały?
Martaaa bardzo ładne mebelki. Pokoik - zazdroszczę. Masz gdzie poszaleć z kącikiem dla dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 17:16
-
Cześć dziewczynki! Mam na imię Marta mam 22 lata i podobnie jak i Wy spodziewam się maluszka. Aktualnie jest to mój 16 tydzień ciąży. Przyznam szczerze, że czytam Was już chyba od ok 1.5- 2 miesięcy lecz postanowiłam że odezwę się dopiero wtedy jak nadrobię zaległości w Waszych postach... stwierdzam ze jest to niemalże niemożliwe ponieważ piszecie jak błyskawice i nadal znajduję się w punkcie zero:P zatem będę czytała nadal te poprzednie posty jak i bierzące
mam nadzieję, że nie jest za późno i mogę do Was dołączyć
pozdrowionka- Marta
Martaaa, jonka91, Ewelina88, Paula44, M4DZI4, Wiki81, polaola, lwuska55592, K_niecierpliwaMama, neharika, MonikaDM, MartaKD, olka25 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj się lenię cały dzień. Leżę i nic nie robię. Nie posprzątałam, obiadu nie zrobiłam, pranie nie wstawione.
Oglądam wózki.
Podobają mi się te dwa.
1. Camarelo Sevilla:
2. Baby Design Lupo Comfort:
Nie potrafię się zdecydować.Becia81 lubi tę wiadomość
-
Marta159753 wrote:Cześć dziewczynki! Mam na imię Marta mam 22 lata i podobnie jak i Wy spodziewam się maluszka. Aktualnie jest to mój 16 tydzień ciąży. Przyznam szczerze, że czytam Was już chyba od ok 1.5- 2 miesięcy lecz postanowiłam że odezwę się dopiero wtedy jak nadrobię zaległości w Waszych postach... stwierdzam ze jest to niemalże niemożliwe ponieważ piszecie jak błyskawice i nadal znajduję się w punkcie zero:P zatem będę czytała nadal te poprzednie posty jak i bierzące
mam nadzieję, że nie jest za późno i mogę do Was dołączyć
pozdrowionka- Marta
Witaj.Miło Cię poznać.
Marta159753 lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Kawa, kawusia, kaweczka... W końcu!
Cały dzień za mną chodziła
Martaaa bardzo ładne mebelki. Pokoik - zazdroszczę. Masz gdzie poszaleć z kącikiem dla dziecka
Aniu to jest zdjęcie może 1/4 pokoju więc mam gdzie szaleća sypialnie mamy obok
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cafe37a4526.jpg
Hej.
Dziękuję za pocieszenie. Od siebie dodam, ze podbrzusze też mnie boli i ciągnie. Jestem na mg, , nospie i luteinie-jeszcze tydzień, a mimo to pobolewa.
Mąż wrócił wcześniej z pracy i wyciągnął mnie z domu - trochę na siłę. "Najwyżej gdzieś rzygniesz"- masz prawo. Oki.
Pojechaliśmy oglądać. Może znowu za wcześnie, bo w smyku to oboje jakoś tak dziwnie się czuliśmy. Ja wanienki i ubranka a mój mąż - wózki!
No więc wózkipojechaliśmy do takiego faceta, który ma dwa duże sklepy tylko z wózkami, zajmuje się tym 20 lat a w domu prywatnym można sobie je wszystkie pooglądać.
Wybór dokonany. Camarelo carera- waga 9, 5 kg. Gondola 85cm, koła pompowane, moskitiera, folia przeciwdeszczowa kolor symbol CA-13 (granat, biały i wstawki czerwonego). Super lekki, wysokość jak dla mnie idealna i śliczny. Do tego zwrotny bardzo. 1400 zl.
Mebelki- zestaw jak na zdjęciu powyżej. Tzn. Łyżeczko 140, w zestawie jest materac , ochraniacz i pościel - tez z tygryskiem, ,komoda z przewijakiem, , szafa, regał, skrzynia na zabawki i półka na ścianę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 18:24
szpilka, M4DZI4, Kawa, jonka91, Martaaa, Maud11, MonikaDM, Ewelina88, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dopiero nastawiłam obiad bo wcześniej jakoś nie byłam głodna, zresztą małż w pracy był a synuś w mieście to i nie było komu gotowac. Poza tym tak mnie zamuliło 2 godz temu że zasnełam i dopiero 30 min temu wstałam.Spałam jak zabita a w międzyczasie była burza a ja nawet nic nie słyszałam :p
Co do wózeczka to ja też się zastanawiam nad tym Baby Merc Q7 X bo mi się podoba a i cena przystępnaA co do mojego jadłospisu na dziś to zjadłam 3 kanapki z sałatką,loda, rożka z ciasta francuskiego z nadzieniem jabłkowym i ciastko więc po obiadku basta na dziś
Miłego wieczorku -
nick nieaktualny
-
My kupujemy najtańsze, bukowe łóżeczko z IKEA, lubię je, zawsze mi się podobało, materacyk mamy po córci, mam też naprawde sporo ubranek po młodej, z pierwszych miesięcy większość unisex, ponieważ ja nie lubiłam różu, jednak po skończeniu roku moje dziecko okazało się wcieleniem wczesnej Dody ;)róż, róż, róż.
Kupuję już, choć nieśmiało, kolejne fajne ubranka, które mi się trafią, jestem fanką seckond handówznajduję prawdziwe perełki za naprawdę grosze.
To moje zdobycze:
next, Gap, George
Pieluszki wielorazowe i kocyk Mamas&Pappas
next
Stanik do karmienia yummy mummy
Całość kosztowała ok 12 złjonka91, Maud11, MonikaDM, Ewelina88, Ag... lubią tę wiadomość
-
dziewczyny!
własnie wrocilam od lekarza odnosnie tego mojego kaszlu i normalnie szlag mnie trafia!
polowa tych pseudo lekarzy to sie do D nadaje. Ogolnie to byla moja najbardziej ekspresowa wizyta w zyciu ;] ledwo otworzylam japke zeby pokazac gardlo juz zaczal mnie osluchiwac ;] zapisal mi syropy mowi ze ziolowe wiec ok bla bla, pojechalam do jedenj apteki (która prowadza Polacy) i dla pewnosci pytam jeszcze tej babeczki czy nie ma przeciwskazan, ona zaczela czytac ulotke i mowi ze niby przeciwskazan nie ma ale tez nie przeprowadzono specjalnych badan w tym kierunku (no bo ciezko na ciezarnych badac) mowie ok ide do innej apteki i zaczelam inaczej pytam pani o cos na kaszel ze w ciazy i wogole i tez wyjela ten syrop ktory mi przepisal ale tez zaczela czytac i jeszcze poszla do szefa sie zapytac i on mowi ze no niby jest ziolowy ale silny i najlepiej najpierw z lekarzem prowadzacym skonsultowac, tyle zxe moj ;lekarz jutro ma wolne.. wiec pytam o cos innego bo sie udusze przeciez do czwartku, dali mi jakies tabletki z sola do ssania i mam pic duzo wody.
matko ale sie rozpisalam.. ale wkurzylam sie strasznie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zielarka super zdobycze a ten stanik wygląda na wygodny... Przydałby się taki
Paula urocza bluzeczka
Marta159753 witajNadrabianie 500 stron równa się szaleństwu
Odpuść
Ciężko jest przeczytać wiadomości z jednego dnia a co dopiero mówić o kilku miesiącach