*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja jutro przy odbieraniu wyników mam miec wywiad z położna środowiskową
Miała może juz któraś z nas i się nie pochwaliła, bo nie wiem czego się mogę spodziewać, tzn znam tę częśc po porodzie, ale czegóż ona oże chcieć w 16 tc -
szpilka wrote:a ja jutro przy odbieraniu wyników mam miec wywiad z położna środowiskową
Miała może juz któraś z nas i się nie pochwaliła, bo nie wiem czego się mogę spodziewać, tzn znam tę częśc po porodzie, ale czegóż ona oże chcieć w 16 tc
Ja jestem bardzo ciekawa. Jak dotąd instytucja położnej nie stanęła na mojej ciążowej drodze i w sumie za bardzo nie wiem, do czego mogłabym jej potrzebować skoro wszystkie tematy omawiam z lekarzem... Czy powinnam się o to zapytać mojego lekarza prowadzącego nawet jeśli chodzę prywatnie? Szpilka, jak to się stało, że masz umówiony ten wywiad?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:12
-
szpilka wrote:no to szczere wyrazy współczucia
jedna sąsiadka nie lubi dzieci w ogóle a druga tylko dziewczyneknaprawdę mnie ta reakcja rozśmieszyła
zdziwiłam się, że w XXI wieku usłyszałam takie słowa, ale ponoć dziwienie się jest rzeczą ludzką
Szpilka, może wykorzystaj możliwość i popytaj o wszystko?
-
Hej, ja po wizycie - niestety szyjka się skraca i przez to te bóle i kłucie. Jutro lecę na posiew we wtorek wizyta i gin zdecyduje co dalej (chyba pessar). Więc nie lekceważcie żadnego bólu...
Z Maluszkiem ok. Chociaż gin był wyjątkowo małmówny. A tymczasem idę leżeć leżeć leżeć...Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Ale się dziś dzieje, wszystkim dziewczynom po wizytach serdeczne gratulacje dziewuszek! Juśka, ja dziś także zaczęłam 5 miesiąc! Przepraszam, że się nie odzywam, ale nie mam za wiele czasu. Staram się być na bieżąco z wszystkimi postami! Trochę przerażają mnie Wasze zakupy, ja jeszcze nic nie kupiłam dla maluszka. Myślę, że zakupy zacznę we wrześniu...
Pozdrawiam wszystkie Panie! -
Martaaa wrote:Hej, ja po wizycie - niestety szyjka się skraca i przez to te bóle i kłucie. Jutro lecę na posiew we wtorek wizyta i gin zdecyduje co dalej (chyba pessar). Więc nie lekceważcie żadnego bólu...
Z Maluszkiem ok. Chociaż gin był wyjątkowo małmówny. A tymczasem idę leżeć leżeć leżeć...
oj biedactwo, całe szczęście że zdiagnozowane i ż jesteś pod stała opieką. Będzie dobrze!!! -
Isabelle pielegniarka przy pobieraniu krwi zorientowala sie ze ciaza i zapytala czy pani dorotka (polozno-pielegniarka) juz robila ze mna wywiad;) a ze nie robila to w takim razie zrobi jutro jak bede wyniki odbierac, w necie znalazlam, ze taka polozna moze tetno dziecka sprawdzac, wiec jesli moja ma sprzet to moze sie pofatyguje moedzy wizytami
-
Cześć dziewczyny, Martaa nie lekcewaz lez kochana, malo chodz po schodach, a bedzie ok.
Ja mam dzis wizyte, jak,juz pisalam mam je b. czesto ze wzgledu na szyjke, trzymajcie kciuki by mi,sie nie rozwierala, lecze dalej bakterie i podszyc niestety mnie nie moga. -
Hej
Miałam świetny sen na koniec nocyŚniło mi się, że mieliśmy w domu aparat
USG, więc postanowiłam samodzielnie sprawdzić co u mojego małego. Posmarowałam się oliwką, przyłożyłam głowicę i pokazał się piękny dzidziuś. Ale najlepsze w tym wszystkim był widok oczka - jak z kreskówkiDuży okrąg a w środku czarne kółeczko - no jakby jakieś dziecko na zdjęciu USG dorysowało
hehehe
jonka91, Ag..., M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:w nawiasie kwadratowym literka b slowo ktore chce pogrubic i w nawiasie kwadratowym literka b
tyle teoria bo jak sprobowalam pogrubic tylko imie jak dziewczyny robia to mi pogrubilo wszystkoszpilka lubi tę wiadomość
-
Hej, heej!
Jak co dzień zaglądam z rana do Was i przeglądam FB, patrzę co tam mądrego powrzucali znajomi... Natchnęłam się na filmik, który doprowadził mnie do łez ze śmiechu, jak dla mnie lepsza niż oryginał
https://www.youtube.com/watch?v=Sp0h3Naccos -
nick nieaktualnyA ja dziś w pracy urlop i jeszcze leżę :p zbieram siły na dzisiejszy dzień - okulista, fryzjer, odebranie okularów i na koniec wisienka na torcie - ginekolog o 17
mam nadzieję że potwierdzi płeć, chociaż trzymam się zdania że ja zrobię się pewna za tydzień na połówkowych jak będę mieć jeszcze info z drugiej ręki
Miałam też skoczyć dziś na ostatki wyprzedaży, ale po wczorajszym prasowaniu 4-godzinnym stwierdzam, że jednak mam w czym chodzić :p
Dobra, zwlekam się na siku, tosta z nutellą i spacer z psiurkiem
Miłego dnia Mamuśki!Ag..., M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:) czy jak snilo mi się ze miałam gorący romans z ginekologiem to znaczy ze jest zle ze mną
:D ?
Na nast wizycie pewnie będę czerwona jak burak.
A obudziła mnie dwójka dzieci, jedno kopie w brzuchu a drugie chodziło po mnie chyba z godzinę i mruczalo tuląc się okropnie. Chyba Leon zaakceptował po 2 dniach ze wróciłam bo nie odstępuje mnie na krok:)
A teraz delektuje się twarożkiem z cukrem i smietana i jadę znów do sis do szpitala. Miłego dnia:DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 08:28
MonikaDM, Wiki81, Kawa, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość