*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny a mnie znowu się śniło ze urodziłam piękną córeczkę i miała takie duże niebieskie oczy ale śliczna była. Jednakże trochę duża bo jak ją we wózku woziłam to chciała sama siadać
no i wózek miałam szaro różowy ajć nie wiem skąd biorą się te sny 
ja już dzisiaj zaczynam weekend i przygotowania do rocznicy byle ta zabawa skończyła się do niedzieli bo w nocy wyjeżdżamy na wakacje więc pewnie tylko będę was podglądać.
to życzę wszystkim udanego weekendu i owocnych snów
szpilka dziękuję za instruktażWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:02
Ag..., MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie z rana.ania_29 wrote:Hej
Miałam świetny sen na koniec nocy
Śniło mi się, że mieliśmy w domu aparat
USG, więc postanowiłam samodzielnie sprawdzić co u mojego małego. Posmarowałam się oliwką, przyłożyłam głowicę i pokazał się piękny dzidziuś. Ale najlepsze w tym wszystkim był widok oczka - jak z kreskówki
Duży okrąg a w środku czarne kółeczko - no jakby jakieś dziecko na zdjęciu USG dorysowało
hehehe
Ania to prawdziwy sen. A dziecko na teraz bardzo duże oczy i szeroko otwarte, bo jest w ciemności i ma ogromne źrenice (szeroko otwarte)www.styczniowki2015.phorum.pl -
A ja wieczorem znowu jade na kolację i na pokaz filmowy na świeżym powietrzu, a leje od rana. Jutro mam gości i ja musze przygotować jakieś sałatki i przystawki. Jak coś pysznego macie to dajcie znać, a ja pobuszuję w sieci.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
nick nieaktualny
-
To dziś dzień chwalenia się

To ja pochwalę się że z rana byłam na USG. Załapaliśmy się na połówkowe więc wszystkie parametry są dobre i w końcu poznaliśmy płeć. Będzie chłopak!
Mąż się rozczulił a mi też prawie łezka poleciała.
A w dodatki wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam wyraźne ruchy maluszka. Z wrażenia nie mogłam spać większość nocy
jonka91, MonikaDM, ania_29, szczesliwa89, Wiki81, Kawa, M4DZI4, Ewelina88, bluegirl89, nix, Maud11, zielarka lubią tę wiadomość

-
Byłam z mama u gina bo sis leży w szpitalu po znajomości wiec trzeba bylo koniak zaeiezc:)i mnie zbadal przy okazji. Szyjka wysoko i wszystko ginekologicznie ok:)I jako szpital polecil mi tylko bonifartow ma bogucicach bo jest doskonaly odzial noworodkowy i dobrzy lekarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:00
Agus89 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Byłam z mama u gina bo sis leży w szpitalu po znajomości wiec trzeba bylo koniak zaeiezc:)i mnie zbadal przy okazji. Szyjka wysoko i wszystko ginekologicznie ok:)I jako szpital polecil mi tylko bonifartow ma bogucicach bo jest doskonaly odzial noworodkowy i dobrzy lekarze
Witamy się i my dziś
Słyszałam, że ten szpital jest super, moja bratowa będzie tam rodzić (ma termin na dwa tygodnie przede mną
)
Ale słyszałam też, że mega ciężko się tam dostać, bo chętnych dużo. -
A mi od wczorajszego wieczora humor nie dopisuje. Mężowi się dostało, ja strzeliłam focha i wieczór nie był udany.
Ach, te hormony.
Co do ruchów dziecka. Czujecie je jak przyłożycie rękę do brzucha? Bo ja tylko w środku czuję. Mąż nic nie wyczuwa. Może jeszcze za wcześnie. Tłuszcz z brzucha amortyzuje kopniaki. -
nick nieaktualnyDobry

Aguś u mnie mąż czuje i też jak mam odsłonięty brzuszek to widać jak się wybrzusza i znika jak kopie, z tym że ja chudzielcem byłam
Wczoraj cały czas czekałam z telefonem bo chciałam spróbować to nagrać ale się nie udało, brak współpracy dzidziola z mamą 
co do bonifratów, to mam nadzieję że na położnym są wykształceni ludzie, już wcześniej z kimś pisałyśmy o tym szpitalu i pracy "po znajomości po budowlance"
Agus89, Ag... lubią tę wiadomość
-
wejdź na parenting.pl tam masz lepiej opisane niż na belly.M4DZI4 wrote:I ja się witam
Dziś zaczynamy 17 tydzień
Niestety nie mogę przeczytac w kalendarzu co tam się dzieje ze mną i dzidziusiem bo mi się premium skończyło :p
Miłego dzionka i kciukam za wizyty!!
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Dobry

Aguś u mnie mąż czuje i też jak mam odsłonięty brzuszek to widać jak się wybrzusza i znika jak kopie, z tym że ja chudzielcem byłam
Wczoraj cały czas czekałam z telefonem bo chciałam spróbować to nagrać ale się nie udało, brak współpracy dzidziola z mamą 
co do bonifratów, to mam nadzieję że na położnym są wykształceni ludzie, już wcześniej z kimś pisałyśmy o tym szpitalu i pracy "po znajomości po budowlance"
Co masz na myśli z tą pracą po znajomości po budowlance?