*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny a mnie znowu się śniło ze urodziłam piękną córeczkę i miała takie duże niebieskie oczy ale śliczna była. Jednakże trochę duża bo jak ją we wózku woziłam to chciała sama siadać
no i wózek miałam szaro różowy ajć nie wiem skąd biorą się te sny
ja już dzisiaj zaczynam weekend i przygotowania do rocznicy byle ta zabawa skończyła się do niedzieli bo w nocy wyjeżdżamy na wakacje więc pewnie tylko będę was podglądać.
to życzę wszystkim udanego weekendu i owocnych snów
szpilka dziękuję za instruktażWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:02
Ag..., MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania_29 wrote:Hej
Miałam świetny sen na koniec nocyŚniło mi się, że mieliśmy w domu aparat
USG, więc postanowiłam samodzielnie sprawdzić co u mojego małego. Posmarowałam się oliwką, przyłożyłam głowicę i pokazał się piękny dzidziuś. Ale najlepsze w tym wszystkim był widok oczka - jak z kreskówkiDuży okrąg a w środku czarne kółeczko - no jakby jakieś dziecko na zdjęciu USG dorysowało
hehehe
Ania to prawdziwy sen. A dziecko na teraz bardzo duże oczy i szeroko otwarte, bo jest w ciemności i ma ogromne źrenice (szeroko otwarte)www.styczniowki2015.phorum.pl -
A ja wieczorem znowu jade na kolację i na pokaz filmowy na świeżym powietrzu, a leje od rana. Jutro mam gości i ja musze przygotować jakieś sałatki i przystawki. Jak coś pysznego macie to dajcie znać, a ja pobuszuję w sieci.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
nick nieaktualny
-
To dziś dzień chwalenia się
To ja pochwalę się że z rana byłam na USG. Załapaliśmy się na połówkowe więc wszystkie parametry są dobre i w końcu poznaliśmy płeć. Będzie chłopak!
Mąż się rozczulił a mi też prawie łezka poleciała.
A w dodatki wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam wyraźne ruchy maluszka. Z wrażenia nie mogłam spać większość nocyjonka91, MonikaDM, ania_29, szczesliwa89, Wiki81, Kawa, M4DZI4, Ewelina88, bluegirl89, nix, Maud11, zielarka lubią tę wiadomość
-
Byłam z mama u gina bo sis leży w szpitalu po znajomości wiec trzeba bylo koniak zaeiezc:)i mnie zbadal przy okazji. Szyjka wysoko i wszystko ginekologicznie ok:)I jako szpital polecil mi tylko bonifartow ma bogucicach bo jest doskonaly odzial noworodkowy i dobrzy lekarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:00
Agus89 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Byłam z mama u gina bo sis leży w szpitalu po znajomości wiec trzeba bylo koniak zaeiezc:)i mnie zbadal przy okazji. Szyjka wysoko i wszystko ginekologicznie ok:)I jako szpital polecil mi tylko bonifartow ma bogucicach bo jest doskonaly odzial noworodkowy i dobrzy lekarze
Witamy się i my dziś
Słyszałam, że ten szpital jest super, moja bratowa będzie tam rodzić (ma termin na dwa tygodnie przede mną)
Ale słyszałam też, że mega ciężko się tam dostać, bo chętnych dużo. -
A mi od wczorajszego wieczora humor nie dopisuje. Mężowi się dostało, ja strzeliłam focha i wieczór nie był udany.
Ach, te hormony.
Co do ruchów dziecka. Czujecie je jak przyłożycie rękę do brzucha? Bo ja tylko w środku czuję. Mąż nic nie wyczuwa. Może jeszcze za wcześnie. Tłuszcz z brzucha amortyzuje kopniaki. -
nick nieaktualnyDobry
Aguś u mnie mąż czuje i też jak mam odsłonięty brzuszek to widać jak się wybrzusza i znika jak kopie, z tym że ja chudzielcem byłamWczoraj cały czas czekałam z telefonem bo chciałam spróbować to nagrać ale się nie udało, brak współpracy dzidziola z mamą
co do bonifratów, to mam nadzieję że na położnym są wykształceni ludzie, już wcześniej z kimś pisałyśmy o tym szpitalu i pracy "po znajomości po budowlance"Agus89, Ag... lubią tę wiadomość
-
M4DZI4 wrote:I ja się witam
Dziś zaczynamy 17 tydzień
Niestety nie mogę przeczytac w kalendarzu co tam się dzieje ze mną i dzidziusiem bo mi się premium skończyło :p
Miłego dzionka i kciukam za wizyty!!M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Dobry
Aguś u mnie mąż czuje i też jak mam odsłonięty brzuszek to widać jak się wybrzusza i znika jak kopie, z tym że ja chudzielcem byłamWczoraj cały czas czekałam z telefonem bo chciałam spróbować to nagrać ale się nie udało, brak współpracy dzidziola z mamą
co do bonifratów, to mam nadzieję że na położnym są wykształceni ludzie, już wcześniej z kimś pisałyśmy o tym szpitalu i pracy "po znajomości po budowlance"
Co masz na myśli z tą pracą po znajomości po budowlance?