X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny a mnie znowu się śniło ze urodziłam piękną córeczkę i miała takie duże niebieskie oczy ale śliczna była. Jednakże trochę duża bo jak ją we wózku woziłam to chciała sama siadać :) no i wózek miałam szaro różowy ajć nie wiem skąd biorą się te sny :)

ja już dzisiaj zaczynam weekend i przygotowania do rocznicy byle ta zabawa skończyła się do niedzieli bo w nocy wyjeżdżamy na wakacje więc pewnie tylko będę was podglądać.

to życzę wszystkim udanego weekendu i owocnych snów :)

szpilka dziękuję za instruktaż

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:02

Ag..., MonikaDM lubią tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:23

jonka91, Ag..., Wiki81, Maud11, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Hej
    Miałam świetny sen na koniec nocy :D Śniło mi się, że mieliśmy w domu aparat
    USG, więc postanowiłam samodzielnie sprawdzić co u mojego małego. Posmarowałam się oliwką, przyłożyłam głowicę i pokazał się piękny dzidziuś. Ale najlepsze w tym wszystkim był widok oczka - jak z kreskówki :D Duży okrąg a w środku czarne kółeczko - no jakby jakieś dziecko na zdjęciu USG dorysowało :D hehehe
    Witajcie z rana.

Ania to prawdziwy sen. A dziecko na teraz bardzo duże oczy i szeroko otwarte, bo jest w ciemności i ma ogromne źrenice (szeroko otwarte)

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ale chyba nie wyglądają jak dorysowane czarnym długopisem :D
    Ag.... ładnie to tak z ginem świntuszyć? :P :D
    Od wczorajszego wieczoru boli mnie głowa... chyba trzeba napić się kawy :)

201501145565.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wieczorem znowu jade na kolację i na pokaz filmowy na świeżym powietrzu, a leje od rana. Jutro mam gości i ja musze przygotować jakieś sałatki i przystawki. Jak coś pysznego macie to dajcie znać, a ja pobuszuję w sieci.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:24

Wiki81, Maud11 lubią tę wiadomość

• Welina Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dziś dzień chwalenia się :)
    To ja pochwalę się że z rana byłam na USG. Załapaliśmy się na połówkowe więc wszystkie parametry są dobre i w końcu poznaliśmy płeć. Będzie chłopak!
    Mąż się rozczulił a mi też prawie łezka poleciała.
    A w dodatki wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam wyraźne ruchy maluszka. Z wrażenia nie mogłam spać większość nocy :)

jonka91, MonikaDM, ania_29, szczesliwa89, Wiki81, Kawa, M4DZI4, Ewelina88, bluegirl89, nix, Maud11, zielarka lubią tę wiadomość

dqpri09k9d4fedco.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    życzę udanych wizyt, a ja wpadnę później, bo lecę na zakupy i do babci na obiadek :P

Ag..., M4DZI4 lubią tę wiadomość

relg8iikn5mn7s8i.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam z mama u gina bo sis leży w szpitalu po znajomości wiec trzeba bylo koniak zaeiezc:)i mnie zbadal przy okazji. Szyjka wysoko i wszystko ginekologicznie ok:)I jako szpital polecil mi tylko bonifartow ma bogucicach bo jest doskonaly odzial noworodkowy i dobrzy lekarze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:00

Agus89 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • agnesik Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Byłam z mama u gina bo sis leży w szpitalu po znajomości wiec trzeba bylo koniak zaeiezc:)i mnie zbadal przy okazji. Szyjka wysoko i wszystko ginekologicznie ok:)I jako szpital polecil mi tylko bonifartow ma bogucicach bo jest doskonaly odzial noworodkowy i dobrzy lekarze

Witamy się i my dziś :)
    Słyszałam, że ten szpital jest super, moja bratowa będzie tam rodzić (ma termin na dwa tygodnie przede mną :P)
    Ale słyszałam też, że mega ciężko się tam dostać, bo chętnych dużo.

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi od wczorajszego wieczora humor nie dopisuje. Mężowi się dostało, ja strzeliłam focha i wieczór nie był udany.
    Ach, te hormony.:/

Co do ruchów dziecka. Czujecie je jak przyłożycie rękę do brzucha? Bo ja tylko w środku czuję. Mąż nic nie wyczuwa. Może jeszcze za wcześnie. Tłuszcz z brzucha amortyzuje kopniaki.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 ja mam tak jak Ty - czuję tylko w środku :) Może za 2 tygodnie będzie już zewnętrznie zauważalne :)

Agus89 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Aguś u mnie mąż czuje i też jak mam odsłonięty brzuszek to widać jak się wybrzusza i znika jak kopie, z tym że ja chudzielcem byłam :) Wczoraj cały czas czekałam z telefonem bo chciałam spróbować to nagrać ale się nie udało, brak współpracy dzidziola z mamą :)

co do bonifratów, to mam nadzieję że na położnym są wykształceni ludzie, już wcześniej z kimś pisałyśmy o tym szpitalu i pracy "po znajomości po budowlance"

Agus89, Ag... lubią tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam :) Dziś zaczynamy 17 tydzień :) Niestety nie mogę przeczytac w kalendarzu co tam się dzieje ze mną i dzidziusiem bo mi się premium skończyło :p
    Miłego dzionka i kciukam za wizyty!!

Ag... lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że niedługo będzie i Mąż czuł, bo 19 sierpnia wracam do domu a chciałabym żeby Mąż był przy pierwszych kopniaczkach. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:20

• Ag... Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem kawa, kojarzę ta rozmowę. Oj za dużo tych szpitali i opinii:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    I ja się witam :) Dziś zaczynamy 17 tydzień :) Niestety nie mogę przeczytac w kalendarzu co tam się dzieje ze mną i dzidziusiem bo mi się premium skończyło :p
    Miłego dzionka i kciukam za wizyty!!
    wejdź na parenting.pl tam masz lepiej opisane niż na belly.

M4DZI4 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag nie wiem jak jest na oddziale porodowym (nie chce straszyć) i to nie opinia tylko szczera prawda, moja siostra tam pracowała i powiedziała nigdy w życiu, zwolniła się bo nie chce brać odpowiedzialności na siebie w razie czyjejś śmierci..

• agnesik Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Dobry :)
    Aguś u mnie mąż czuje i też jak mam odsłonięty brzuszek to widać jak się wybrzusza i znika jak kopie, z tym że ja chudzielcem byłam :) Wczoraj cały czas czekałam z telefonem bo chciałam spróbować to nagrać ale się nie udało, brak współpracy dzidziola z mamą :)

co do bonifratów, to mam nadzieję że na położnym są wykształceni ludzie, już wcześniej z kimś pisałyśmy o tym szpitalu i pracy "po znajomości po budowlance"

Co masz na myśli z tą pracą po znajomości po budowlance? :)

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
‹‹ 509 510 511 512 513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ