X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny a mnie znowu się śniło ze urodziłam piękną córeczkę i miała takie duże niebieskie oczy ale śliczna była. Jednakże trochę duża bo jak ją we wózku woziłam to chciała sama siadać :) no i wózek miałam szaro różowy ajć nie wiem skąd biorą się te sny :)

ja już dzisiaj zaczynam weekend i przygotowania do rocznicy byle ta zabawa skończyła się do niedzieli bo w nocy wyjeżdżamy na wakacje więc pewnie tylko będę was podglądać.

to życzę wszystkim udanego weekendu i owocnych snów :)

szpilka dziękuję za instruktaż

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:02

Ag..., MonikaDM lubią tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:23

jonka91, Ag..., Wiki81, Maud11, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Hej
    Miałam świetny sen na koniec nocy :D Śniło mi się, że mieliśmy w domu aparat
    USG, więc postanowiłam samodzielnie sprawdzić co u mojego małego. Posmarowałam się oliwką, przyłożyłam głowicę i pokazał się piękny dzidziuś. Ale najlepsze w tym wszystkim był widok oczka - jak z kreskówki :D Duży okrąg a w środku czarne kółeczko - no jakby jakieś dziecko na zdjęciu USG dorysowało :D hehehe
    Witajcie z rana.

Ania to prawdziwy sen. A dziecko na teraz bardzo duże oczy i szeroko otwarte, bo jest w ciemności i ma ogromne źrenice (szeroko otwarte)

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki ale chyba nie wyglądają jak dorysowane czarnym długopisem :D
    Ag.... ładnie to tak z ginem świntuszyć? :P :D
    Od wczorajszego wieczoru boli mnie głowa... chyba trzeba napić się kawy :)

201501145565.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wieczorem znowu jade na kolację i na pokaz filmowy na świeżym powietrzu, a leje od rana. Jutro mam gości i ja musze przygotować jakieś sałatki i przystawki. Jak coś pysznego macie to dajcie znać, a ja pobuszuję w sieci.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:24

Wiki81, Maud11 lubią tę wiadomość

• Welina Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dziś dzień chwalenia się :)
    To ja pochwalę się że z rana byłam na USG. Załapaliśmy się na połówkowe więc wszystkie parametry są dobre i w końcu poznaliśmy płeć. Będzie chłopak!
    Mąż się rozczulił a mi też prawie łezka poleciała.
    A w dodatki wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam wyraźne ruchy maluszka. Z wrażenia nie mogłam spać większość nocy :)

jonka91, MonikaDM, ania_29, szczesliwa89, Wiki81, Kawa, M4DZI4, Ewelina88, bluegirl89, nix, Maud11, zielarka lubią tę wiadomość

dqpri09k9d4fedco.png
  • kamilaaa_88 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    życzę udanych wizyt, a ja wpadnę później, bo lecę na zakupy i do babci na obiadek :P

Ag..., M4DZI4 lubią tę wiadomość

relg8iikn5mn7s8i.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam z mama u gina bo sis leży w szpitalu po znajomości wiec trzeba bylo koniak zaeiezc:)i mnie zbadal przy okazji. Szyjka wysoko i wszystko ginekologicznie ok:)I jako szpital polecil mi tylko bonifartow ma bogucicach bo jest doskonaly odzial noworodkowy i dobrzy lekarze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:00

Agus89 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • agnesik Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Byłam z mama u gina bo sis leży w szpitalu po znajomości wiec trzeba bylo koniak zaeiezc:)i mnie zbadal przy okazji. Szyjka wysoko i wszystko ginekologicznie ok:)I jako szpital polecil mi tylko bonifartow ma bogucicach bo jest doskonaly odzial noworodkowy i dobrzy lekarze

Witamy się i my dziś :)
    Słyszałam, że ten szpital jest super, moja bratowa będzie tam rodzić (ma termin na dwa tygodnie przede mną :P)
    Ale słyszałam też, że mega ciężko się tam dostać, bo chętnych dużo.

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi od wczorajszego wieczora humor nie dopisuje. Mężowi się dostało, ja strzeliłam focha i wieczór nie był udany.
    Ach, te hormony.:/

Co do ruchów dziecka. Czujecie je jak przyłożycie rękę do brzucha? Bo ja tylko w środku czuję. Mąż nic nie wyczuwa. Może jeszcze za wcześnie. Tłuszcz z brzucha amortyzuje kopniaki.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 ja mam tak jak Ty - czuję tylko w środku :) Może za 2 tygodnie będzie już zewnętrznie zauważalne :)

Agus89 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Aguś u mnie mąż czuje i też jak mam odsłonięty brzuszek to widać jak się wybrzusza i znika jak kopie, z tym że ja chudzielcem byłam :) Wczoraj cały czas czekałam z telefonem bo chciałam spróbować to nagrać ale się nie udało, brak współpracy dzidziola z mamą :)

co do bonifratów, to mam nadzieję że na położnym są wykształceni ludzie, już wcześniej z kimś pisałyśmy o tym szpitalu i pracy "po znajomości po budowlance"

Agus89, Ag... lubią tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam :) Dziś zaczynamy 17 tydzień :) Niestety nie mogę przeczytac w kalendarzu co tam się dzieje ze mną i dzidziusiem bo mi się premium skończyło :p
    Miłego dzionka i kciukam za wizyty!!

Ag... lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że niedługo będzie i Mąż czuł, bo 19 sierpnia wracam do domu a chciałabym żeby Mąż był przy pierwszych kopniaczkach. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:20

• Ag... Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem kawa, kojarzę ta rozmowę. Oj za dużo tych szpitali i opinii:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    I ja się witam :) Dziś zaczynamy 17 tydzień :) Niestety nie mogę przeczytac w kalendarzu co tam się dzieje ze mną i dzidziusiem bo mi się premium skończyło :p
    Miłego dzionka i kciukam za wizyty!!
    wejdź na parenting.pl tam masz lepiej opisane niż na belly.

M4DZI4 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag nie wiem jak jest na oddziale porodowym (nie chce straszyć) i to nie opinia tylko szczera prawda, moja siostra tam pracowała i powiedziała nigdy w życiu, zwolniła się bo nie chce brać odpowiedzialności na siebie w razie czyjejś śmierci..

• agnesik Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Dobry :)
    Aguś u mnie mąż czuje i też jak mam odsłonięty brzuszek to widać jak się wybrzusza i znika jak kopie, z tym że ja chudzielcem byłam :) Wczoraj cały czas czekałam z telefonem bo chciałam spróbować to nagrać ale się nie udało, brak współpracy dzidziola z mamą :)

co do bonifratów, to mam nadzieję że na położnym są wykształceni ludzie, już wcześniej z kimś pisałyśmy o tym szpitalu i pracy "po znajomości po budowlance"

Co masz na myśli z tą pracą po znajomości po budowlance? :)

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
‹‹ 509 510 511 512 513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ