*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeraziłaś mnie trochę.
Ja prawdopodobnie i tak będę rodzić w moim mieście, bo po pierwsze, każdy odwiedzający (mąż, rodzice itp) będzie miał do mnie blisko, poza tym pewnie jak zacznę rodzić, to będę na już chciała być w szpitalu i raczej będę chciała jechać do tego najbliżej. Aczkolwiek jeszcze mam trochę czasu i wszystko się może zmienić -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ja od godziny nie mogę dojść do siebie. Już zdążyłam się popłakać 2 razy w pracy. A zaczęło się od tego, że wczoraj przyszła do mnie dziewczyna w ciąży ok 7 miesiąc i poprosiła o jakiś pieniądze na obiad bo nie ma za co zrobić a bardzo głodna jest. Kurde akurat grosza nie miałam bo kartą wszędzie płacę, a że byłam w pracy chciałam oddać jej kanapkę ale jak o tym pomyślałam i wybiegłam za nią była już daleko z jakimś gościem dziwnym. Trochę to było podejrzane ale i tak cały dzień miałam wyrzuty sumienia. A dziś przed pracą poszłam do sklepu a tam ta sama dziewczyna przede mną w kolejce kupuję 8 mocnych, najtańszych piw. Tak się mi ciśnienie podniosło, że zapytałam czy to właśnie na ten obiad wczoraj zbierała. Nic nie powiedziała tylko wybiegła zmieszana. A pani w sklepie mówi, że ona codziennie taki zestaw dla siebie i jakiegoś faceta kupuje. Jestem tak zła a zarazem smutna bo strasznie żal mi tego nienarodzonego dziecka. Nie wiem czy w takiej sytuacji można gdzieś to zgłosić ale jak jeszcze raz to zogbaczę zgłoszę od razu na policje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 11:16
-
nick nieaktualnyDo mnie kiedyś podszedł przed sklepem na parkingu gościu i prosił o pieniądze, bo jest biedny, nie ma pracy, mieszka na ulicy.
Mąż zaproponował mu pracę u siebie w firmie, to wyobraźcie sobie wymienił wszystkie choroby świata że on się do niczego nie nadaje
Ewelina ale w przypadku wymienionej przez Ciebie sytuacji raczej nic jej nie zrobią... Ostatnio było głośno w TV o babce która przez płot zakładu porzuciła noworodka, przyszła do szpitala, dała mu imię Zuzia i stwierdziła że jednak je wychowa, a dwa dni leżało za płotem aż ktoś je znalazł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 11:23
-
nick nieaktualny
-
domka122 wrote:a co sadzicie o ujastku?pytam o mamusie z krakowa
Moja ciotka była zadowolona, ale ona dostała tam skierowanie ze względu na to, że dziecko nie rosło, przestała czuć ruchy i urodziła wcześniaka przez cc
- 1,500 kg .
Ja natomiast słyszałam opinię, ze to masówka i, że się nie poleca jeśli nic się nie dzieje.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Kawa ale i tak zadzwonię, może ona się przestraszy. Muszę się dowiedzieć od sklepowej w jakich godzinach ona przychodzi, czy zawsze w tych samych to może chociaż z nią pogadam. Jak się takich rzeczy na właśnie oczy nie zobaczy to tak bardzo się tym człowiek nie przejmuje. No kurde nie mogę sobie poradzić z tą sytuacją! Ciągle o tym myślę..
-
Kawa, tak się zastanawiam, ale chyba nie wspominałaś tutaj jakie imię planujecie dla Synka;)? To jakaś tajemnica czy zdradzisz?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyMnie też gryzie sumienie w takiej sytuacji i chce coś zrobić. Jednak mąż mi powtarza że nie zmienisz człowieka. Jeśli się przebywa w patologicznym środowisku to się z niego już nie uwolni.. Wkurza mnie jedynie fakt że tacy zawsze mogą mieć dzieci;/ a Ci co naprawdę ich pragną muszą się starać latami..
MonikaDM, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
gratuluje dziewczynek i chłopców coraz wiecej płć ujawnionych
któraś pisała że kupiła body kleina ,ja teżróżowe nie mogłam się powstrzymać ogólnie zakupy udane nowy smoczek nuka za 5 zł, pozytywke słonia i betków 2 siateczki także zakupy jak najbardziej na plus;)
i pochwale się jeszcze poczułam wczoraj moje maleństwo ,nawet małż stwierdził że oprócz bulgotania słyszy jakieś szmeryM4DZI4, Ewelina88, agnesik lubią tę wiadomość
-
No to ja po kolei: na wczorajszej wizycie wszystko w jak najlepszym porządku, wyniki sprawdzone i przepisane do karty, wszystko ok, słuchałam też pierwszy raz tętna maluszka
Świetne doświadczenie
Niestety mój lekarz wychodzi z założenia, że skoro nie ma potrzeby to nie wykonuje USG na życzenie, bo po co skoro wszystko jest ok...hmm...no cóż nie wiemy nadal któż to siedzie w brzuszku:/ choć mąż twierdzi, że na bank chłopak w końcu wie "co zrobił" ;p Dostałam skierowanie na dobrowolne badanie UKG na początek września, a na połówkowe powiedział, że umówimy się jakoś w połowie września. Na UKG pierwsza opcja, żeby wyciągnąć od lekarzy płeć
CO do żebraków to ja już się dwa razy porządnie przejechałam na mojej dobroci i teraz faktycznie NIKOMU nie pomagam, tłumacząc im, żeby podziękowali "kolegom", którzy są oszustami. Trudno, mi też nikt nic za darmo nie daje. Wszystko co mam, mam dzięki własnej i męża pracy, więc sorry.
Miłego dnia mamuśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 11:51
M4DZI4, Ewelina88, agnesik, Maud11, MonikaDM, Malenq, Wiki81 lubią tę wiadomość