*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słodkie, aż się popłakałamostatnio piesek z reklamy papieru Velvet sprawia, że płaczę.
Co do tycia, to ja mam skłonności po mamusi i babci, ale dotąd starałam się ruszać (bieganie i fitness) i kontrolować wagę i miałam ok 54 kg. Jak zaczęłam się starać o dziecko to przytyłam do 59,4 kg, a teraz w 17 tygodniu ważę 60,4, czyli równo kilogram, przy wzroście 168 cm. Jem zdrowo i staram się jak najwiecej spacerować, a po ciąży poprostu wezmę się za siebie ostro, wózek biegowy jakiś zakupię i jazda -
kamilaaa_88 wrote:Słodkie, aż się popłakałam
ostatnio piesek z reklamy papieru Velvet sprawia, że płaczę.
Dobre
Quote:Co do tycia, to ja mam skłonności po mamusi i babci, ale dotąd starałam się ruszać (bieganie i fitness) i kontrolować wagę i miałam ok 54 kg. Jak zaczęłam się starać o dziecko to przytyłam do 59,4 kg, a teraz w 17 tygodniu ważę 60,4, czyli równo kilogram, przy wzroście 168 cm. Jem zdrowo i staram się jak najwiecej spacerować, a po ciąży poprostu wezmę się za siebie ostro, wózek biegowy jakiś zakupię i jazda
-
Nie narzekam na wagę choć musze przyznać, że już teraz czuję różnicę w wadze jednak od startowej 6 kg na plusie jest odczuwalne. Ale damy radę wózki przodem a my będziemy się powoli toczyć, aż do wagi piórkowej, bo jak nie my to kto?
Ewelina88, bluegirl89, agnesik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mierze 165,5 przed ciążą zaczęłam ćwiczyć bo moja waga podrosła do 59 kg, generalnie wyglądałam ok, ale od zawsze miałam bardzo duże piersi i to one bardzo dużo ważyły, w każdym bądź razie zaszłam w ciąże piersi urosły jeszcze bardziej i przytyłam już 5 kg czyli dużo. Nie jem więcej ale również często się zastanawiam nad żeby nie przytyć za dużo, po prostu nie chcę. Dopóki pracowałam ciężko fizycznie waga była ok teraz pracuje w biurze, mam skłonności do tycia po rodzinie taty.. ciotki wszystkie z dużymi piersiami po ciążach nie schudły twierdzą że się nie dało, dlatego mam obawy jakie mam.
Dziecko jest ważne zrobię dla niego wszystko ale z głową!! nie dajmy się zwariować że w ciąży duże tycie jest ok bo to dla dziecka. Jestem kobietą i to Ja też chce się dobrze czuć w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 15:22
Maud11, Malenq lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie zjadłam 2 tosty z ogromną ilością sera i ketchupu a teraz kończę twixa! :p
U mnie w rodzinie nie ma tendencji do tycia więc się nie martwię tym bardziej, że moje 4 kg na plusie poszły w brzuch i w cycki.Kawa, szpilka, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasiakra wrote:Dawniej ciotki nie ćwiczyły i nie dbały tak o sylwetkę, nawet po porodzie :)a teraz to jest bardzo na topie, trendy dbać o siebie, także głowa do góry lwuska55592