*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za pomoc w wyborze!
)
Ja też mieszczę się w swoje bluzki, ale chciałam sobie kupić taka fajną, słodziakową koszulkę aby prezentować dumnie brzuszek;)
Znalazłam dobrą ofertę na X- Landery jeśli kogoś interesuje.
http://allegro.pl/a-wozek-x-lander-x-city-fotelik-gratis-torba-i4484332337.html
I takie pytanie:
Mając do wyboru te dwa wózki : X Lander X City 3in1 czy Coletto Marcello 3in1, który byście brały?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 13:17
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Kawa wrote:Fajnie by wyglądała taka sukienka
też mam pod koniec września imprezę rodzinną i chyba ją zakupię
http://allegro.pl/koronkowa-sukienka-z-baskinka-mala-czarna-s-m-i4493570754.html
No Kawa fiu fiu..
bluegirl89 dzięki za radęOdcinane pod biustem to chyba najlepsze rozwiązanie, rozglądałam się w weekend, ale były typowo letnie, a boję się jaka będzie pogoda i czy mi dupsko nie zmarznie
Kawa, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamuśki
trzymamy kciuki za wizyty i czekamy na dobre wieści
Witamy się po aktywnym weekendzie, codziennie miałam jakąś małą rodzinna imprezkę i w końcu męża na kilkia dni, więc nie miałam ani chwili żeby wskoczyć na forum. Wczoraj o 19 byłam wypompowana, więc się wykapałam i nyny do 10 dziśkorzystajmy ze spokojnych nocy.
Dziewczyny czy któraś z was miałam doczynienia lub coś słyszała o wózku Baby Design Lupo Comfort? Bo jest moim nr 1 narazie, a żadna z Was dotychczas o nim nie wspominała. Na żywo jeszcze się żadną fura nie woziłam, tylko przeglądam oferty w necie.
http://allegro.pl/wozek-baby-design-lupo-comfort-2w1-i4485286193.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 13:32
-
dziewczyny a co jak się ma "za" niskie ciśnienie?
2 razy ostatnio przed badaniem próbowano mi ciśnienie zmierzyć, już mi ręka drętwiała bo nie umieli "złapać" ciśnienia. I wkońcu poszło - 80/60, 2 tyg. wcześniej 90/50
Ja osobiście czuję się super, więc może to tylko niepotrzebne martwienie się? Od niskiego ciśnienia nikomu jeszcze chyba nic nie było..? -
Selene ja mam ten problem i u mnie 90/55 to maks i tak codziennie, pytałam lekarza i powiedział, że nie ma to żadnego wpływu na dziecko i nie należy się martwić. Zalecił mi picie kawki i mocniejszej czarnej herbaty oraz uważać żeby gdzieś nie zasłabnąć. Bądź spokojna i tym się nie przejmuj, tym bardziej że czujesz się dobrze
Selene, Tymi lubią tę wiadomość
-
kamilaaa_88 wrote:Cześć Mamuśki
trzymamy kciuki za wizyty i czekamy na dobre wieści
Witamy się po aktywnym weekendzie, codziennie miałam jakąś małą rodzinna imprezkę i w końcu męża na kilkia dni, więc nie miałam ani chwili żeby wskoczyć na forum. Wczoraj o 19 byłam wypompowana, więc się wykapałam i nyny do 10 dziśkorzystajmy ze spokojnych nocy.
Dziewczyny czy któraś z was miałam doczynienia lub coś słyszała o wózku Baby Design Lupo Comfort? Bo jest moim nr 1 narazie, a żadna z Was dotychczas o nim nie wspominała. Na żywo jeszcze się żadną fura nie woziłam, tylko przeglądam oferty w necie.
http://allegro.pl/wozek-baby-design-lupo-comfort-2w1-i4485286193.html
Fajny, ale trzeba się powozić na żywoMa wysokie miejsce w rankingu wózków
-
No właśnie wiem, że w rankingach jest wysoko. Podoba mi sie w nim zarówno gondola jak i spacerówka, bo w większości spacerówki mi się wogóle nie podobają. Czytałam tylko,że jest ciężki, ale ja mieszkam w domu wolnostojącym na wsi i po żadnych schodach go ciągać nie będę, a na moje drogi muszę mieć dobre zawieszenie.
-
Jadę na obiad do teściowej. Maz prosi mnie żebym była grzeczna jak mama powie ze kostek jej się nie podoba bo usłyszy o tym dopiero 2 raz. Hahaha ale co ja moge:) nikt mi syna obrażał nie będzie
Tymi, marrtka, Paula44, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Agula mnie tez kopie i to ostro po pecherzu ;p
Ewelka i reszta dajcie szybko znac jak po wizytach;)
Martaaa z checia lookne na te piesn,własnie teraz w sobote wybieram sie do Lichenia na rekolekcje z O. J bashaborą a w pon dołaczam do pielgrzymki w Czestochowie:D
Tez miałam teraz problem z kiecka no i po prostu uszyłam bo jestem total niewymiarowa:/ -
nick nieaktualny
-
To jak już go "pomacasz" to koniecznie daj znać jakie masz wrażenia
ja jestem kurcze uziemniona na tej mojej wsi i do żadnego sklepu podskoczyć nie mogę bo Mąż mi auto zabiera na cały tydzień
z chęcią bym chociaż polatała i poogladała ciuszki czy wózki.
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do kiecek weselnych ja kupiłam na wesele w maju taka w kroj A lekko kloszowana zeby byla dobra na teraz, i w nast nd idę w tej samej, ale kupilabym sobie mega obcislą żeby wyeksponować bimbolek. Alee nie chce mi się iść do sklepu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 14:32
-
nick nieaktualny