*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
niekiedy dziewczynom pas dolny mimo ciazy uklada sie dobrze czyli przytrzymujac miednice i wtedy jezeli pas sie nie przesuwa to chyba nie ma co, ale u mnie nie ma dyskusji jak on sobie zjedza zaraz jesien slisko na drodze a moja droga do pracy nieciekawa
-
szpilka wrote:Izabelka tez jestem z okolic jg po przeprowadzce do meza z czesci bardziej podgorskiej na okolice lubansko-lwoweckie
W Lubaniu mam babcie, we Lwówku się urodziłam. A o jakim jarmarku ostatnio pisałaś? O festiwalu w Lubomierzu?) Teraz mieszkam we Wrocławiu, od czasów studiów, ale w tamtych okolicach mam rodziców i bardzo często jeżdżę
szpilka lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam prawa jazdy,więc naprawdę nie jeżdżę czesto autem:) Z mezem owszem,ale on odkąd jestem w ciąży jeździ bardzo ostrożnie.Wiadomo- ktoś inny może spowodować wypadek,ale ceny tych adapterów do pasów sa dość wysokie jak na takie małe coś.A moja bratowa to w ciazy nawet prawo jazdy robiła i egzamin zdawała:)
-
Izabelka88 wrote:W Lubaniu mam babcie, we Lwówku się urodziłam. A o jakim jarmarku ostatnio pisałaś? O festiwalu w Lubomierzu?
) Teraz mieszkam we Wrocławiu, od czasów studiów, ale w tamtych okolicach mam rodziców i bardzo często jeżdżę
Izabelka88 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:a ja wlasnie wyszlam z lazienki i mialam " mokre" majtki no i nie wiem czy to sluz czy juz schizuje po dzisiejszych wpisach.
zobaczmy jak bedzie jutro:/ kupie ten test w aptece.
Uwielbiam was dziewczyny ale zaraz na leb dostane z tym forum:/
ide spac- dobranoc:)
Wyluzuj. Dzisiaj miałaś wizytę, gdyby coś było nie tak to lekarz by to na pewno zauważył ! Też często mam " mokre " majtki, ale nigdy nie wpadłam na pomysł, że wody mi się sączą, tylko tłumacze sobie, że to śluz, a tego w ciąży jest pełno..
Nie masz podstaw do obaw. Szyjkę miałaś ok. Ja swojej nawet nie znam długości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 22:14
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyJa mam wygodne, ciasne kubełkowe siedzenia i stwierdzam że dobrze mnie trzyma sam górny pas, nawet przy lekkim hamowaniu się blokuje. Od kiedy jestem w ciąży nie zasuwam już 150, co najwyżej 80 bo mam świadomość że coś może się stać, uważam się za dobrego i ostrożnego kierowcę. Jeżdże sama, nie za pasażera (albo zazwyczaj ja prowadzę)
i możemy się spierać ale Tak jak pisałam każdy ma swoje zdanie na ten temat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja
z tych emocji po wczorajszym usg obudziłam sie o 6 20 :p wciąż mam przed oczami mała na ekranie i starszego uśmiechniętego od ucha do ucha
Sandra powodzenia
Selene ja zakupy zacznę myśle w listopadzie
wiem ze mam dostać ciuszki po mojego męża bratanicy ale co swoje tez to swoje
Ag nie szalej z tymi mokrymi gaciami
miałas wizytę wiec wszystko jest ok
))) miłego dnia Kochane
-
Sandra życzę samych uśmiechów na połówkowym. Selene na pewno przyda się cos ciepłego w małych rozmiarach, bo np na 80 to nie mam co kupować kombinezonów zimowych, bo przy tym rozmiarze będzie ciepło. A śpioszki i body to chyba wszystkie rozmiary. Chociaz ja nie pamiętam czy w lecie używałam no pajacyków. Pamiętam, że Synek zawsze był z gołymi nóżkami w lecie i tylko pieluchą nakryty. Cieszę się, że wizyta ok na wizycie, a co do sprzętu to może być tak, że akurat ta dr ma certyfikat na USG, bo nie wszyscy lekarze mają,a sprzęt do USG obsługują i podglądają maluszki na wizytach.
Selene lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
To była chwilowa panika chyba. Czasem tak mam:) koniec końców wczoraj mialam mokre gacie bo ogladalismy z mezem kabarety wieczorem no i spać szlam w znakomitym humorze:D
Ale ostatnio mam spore problemy ze snem, budzę się ok 2/3 i tak leze do 5/6 i nie umie spac:/
Miłego dnia i powodzenia na wizytach:DTymi, Wiki81 lubią tę wiadomość