*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Nix, chyba masz rację. Będę musiała popracować nad swoim zdrowym rozsądkiem, bo jak dam się ponieść fantazji, to za chwilę z domu nie wyjdę
Z drugiej strony, kobiety z tzw. margiesu, mają po 6 dzieci niekiedy i o dziwo każde jest zdrowe, a jakoś z higieną i prawidłowym odżywianiem ich styl życia się nie kojarzy.nix lubi tę wiadomość
-
o! dziś,przed wyjściem na zakupy mąż mi strzelił fotke:) brzuch mi się na boki rozchodzi,nie ma i chyba nie bedzie piłeczki:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9dc1867295f.jpgszpilka, Izabelka88, rastafanka, isabelle, Wiki81, Agus89, Ewelina88, Kawa, olka25, jonka91, bluegirl89, Maud11, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Witam, my też zdecydowaliśmy się na Camarelo Sevilla. Ostatnio byliśmy oglądać i ja przy moim wzroście 156cm nie uważam, że jest zbyt duży
Dość podobny do niego jest jeszcze Jedo Fyn Memo i w nim jest lepiej dostępny koszyk pod wózkiem. Tylko, że spacerówka jest niższa (mniejsza odległość od siedzenia do daszka). Ale oba są bardzo skrętne i lekko się prowadzą
-
rastafanka wrote:Witam, my też zdecydowaliśmy się na Camarelo Sevilla. Ostatnio byliśmy oglądać i ja przy moim wzroście 156cm nie uważam, że jest zbyt duży
Dość podobny do niego jest jeszcze Jedo Fyn Memo i w nim jest lepiej dostępny koszyk pod wózkiem. Tylko, że spacerówka jest niższa (mniejsza odległość od siedzenia do daszka). Ale oba są bardzo skrętne i lekko się prowadzą
-
Ja mam 170 cm wzrostu i wózek był taki akurat. Gondola strasznie duża i wysoka. To bardzo dobrze oczywiście. W sklepie był największy ze wszystkich. Spacerówka jest niższa i masywna. Widziałam też fotelik samochodowy tego producenta. Jest lekki i fajny, ale w porównaniu do Maxi Crosi Citi to ten drugi wygrywa. W sklepie stacjonarnym była akurat promocja na Camarelo, ale kupimy chyba na allegro, bo z fotelikiem Maxi Crosi wyjdzie taniej.
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Stycznióweczki, miejcie się dobrze przez następny tydzień! Robimy sobie z mężem spóźnione wakacje i nie wiem jak będzie z netem ale już tęsknie za codziennym czytaniem was
Więc opuszczam was na tydzień przesyłając same pozytywne myśli, miejce dobre wizyty i niech wasze maleństwa rosną zdrowoszpilka, Agus89, rastafanka, renia83, Kawa, kejti91, MartaKD, Ewelina88, jonka91, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
rastafanka wrote:A my chcemy taki zestaw http://allegro.pl/camarelo-2014-wozek-sevilla-4w1-baza-isofix-8xgrat-i4510370141.html
Tylko jeszcze na konkretny kolor nie mogę się zdecydować
Zestaw fajny, tylko nie wiem czy mam w samochodzie ten system isofix. Muszę jutro sprawdzić, bo niby nie każdy samochód to ma.
-
wlasnie zauwazylam krew na papierze ale raczej ze tak okresle z 2 strony.
Nie wiem czy nie dopadly mnie jakies hemoroidy bo mam chyba problem z wyproznianiem i przez to wrazenie takiego cięzkiego brzucha:/
jakies zlote rady? albo ktoras zmaga sie z podobnym problemem?
myslicie ze to moze zaczekac do wizyty 1.09? czy zadzwonic w pon do gina? -
olka25 wrote:W Mysłowicach też mam rodzinę i też nie znali tego zwyczaju
Może nie w każdym domu jest
moze nie, u mnie trzaskali wiec ja tez bylam. Nie wiem skąd ten zwyczaj ani co symbolizuje. Poprostu dzien przed slubem u panny mlodej trzaska sie talerze, kubki- wszystko co da sie strzaskac:) młodzi zamiatają i polewają wodeczke. -
Ag... wrote:wlasnie zauwazylam krew na papierze ale raczej ze tak okresle z 2 strony.
Nie wiem czy nie dopadly mnie jakies hemoroidy bo mam chyba problem z wyproznianiem i przez to wrazenie takiego cięzkiego brzucha:/
jakies zlote rady? albo ktoras zmaga sie z podobnym problemem?
myslicie ze to moze zaczekac do wizyty 1.09? czy zadzwonic w pon do gina?
Miałam też tak. Masz silne zaparcia? -
No wlasnie Agus nie wiem czy wlasnie to nie zaparcia. Mam od wczoraj ( lapie mnie popoludniami wiec po posilkach) wrazenie ciezkiego brzucha, gazy i wlasnie problem z wyproznieniem.
Czyli nie ma powodu do obaw? moglo peknac poprostu jakies naczynko?
-
olka25 wrote:rastafanka, ja też kuj-pom i leci wszystko, co da się stłuc... nieraz i kineskopy od tv latały (u nas chyba też był kineskop)
olka25 lubi tę wiadomość