*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladies ja byłam na początku 19 tygodnia na 4D i było super. Widziałam jak maluch ziewa, prostuje i zaciska piąstki.
Robiłam to w Wawie w Lux-Medzie i zapłaciłam razem z płytą ok 220 zł.
Jak ktoś ma możliwość zrobienia takiego badania to polecam!
-
nick nieaktualny
-
aswariatka wrote:Cześć Dziewczyny
Mam pytanie do ciężarówek, które jeszcze pracują - jak długo zamierzacie chodzić do pracy??? Zakładając oczywiście, że wszystko będzie z ciążą dobrze i lekarz nie zmusi Was do L4? Tak na tą chwilę, od kiedy planujecie siedzieć w domu? Ja teraz jeszcze pracuję i w sumie nie ma powodu, abym siedziała w domu, ale nie wiem co będzie w listopadzie/grudniu. Może też wypowiedzą się mamy w kolejnej ciąży - od kiedy brzuch jest już bardzo uciążliwy???
Ja też jeszcze pracuję, ale to mój ostatni tydzień. Męczy mnie już siedzenie za biurkiem, w połowie dnia czuję krzyż i brzuch ciśnie. Od czasu do czasu wstanę sobie i pochodzę, ale później jak siadam, to sytuacja się powtarza i znowu kłujePoza tym za chwilę zaczną mi wszystkie tutaj chorować, bo pogody jesienne, także nie będę się narażać. Żebym tylko nie umarła z nudów w domu, bo człowiek robi się marudny i później mężowie obrywają
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
No to co u mnie:
Pogodzilam się z mężem.
Zaaplokowalam globulki. Poszłam spać po 22. O 4 horror. Jakby mi ktoś stado czerwonych wrednych mrówek wpuścił do 'pipi'. Bol, pieczenie itp. Koszmar. Nie mogłam się dotknąć. Wylam z bólu. Leżąc rozkraczona w łazience czytałam fora i po tej pierwszej tabletce gyno femidazolu podobno dużo osób tak ma. Wstawalam chyba 4 razy.
Z bólu zasnęłam. A jaki miałam sen. . .
Jonka! Zaprosiłas nas na wesele. Wazylas 1380 km. Bell nie wypuścili. Przed kościołem stala waga taka jak sa w lecznicach dla zwierząt. Bell była za chuda. To wesele tucznikow. Oglądałam taki program, ze mężowie tuczą swoje kobiety. Ohyda. No i tak Jonka padło na Ciebie. Byłaś wieeeelka.
A Twój luby mówił do Ciebie dzwoneczek. Siedziałam ze szpilka, która była bardzo złośliwa i mówiła "raczej Dzwon Zygmunta".kawa miała różowe włosy i nosiła filiżanki. Cała mszę oglądała biceps jakiegoś faceta. Ag się spóźniała. Było tam tego bardzo dużo, ale juz nie pamiętam wszystkiego.
Obudził mnie sms. A szkoda. Bo pewnie inne piredle były by zabawne.
Kawa - robisz polowkowe u Czuby w Żorach?
Ja w Katowicach w tym centrum nowym place 280.
Teraz nic nie boli i nie piecze , ale jestem cała jakas taka śnięta.Ag..., Melula, rastafanka, Kawa, Maud11, M4DZI4, jonka91, renia83, szpilka, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:Cześć dziewczyny.
No to co u mnie:
Pogodzilam się z mężem.
Zaaplokowalam globulki. Poszłam spać po 22. O 4 horror. Jakby mi ktoś stado czerwonych wrednych mrówek wpuścił do 'pipi'. Bol, pieczenie itp. Koszmar. Nie mogłam się dotknąć. Wylam z bólu. Leżąc rozkraczona w łazience czytałam fora i po tej pierwszej tabletce gyno femidazolu podobno dużo osób tak ma. Wstawalam chyba 4 razy.
Jonka! Zaprosiłas nas na wesele. Wazylas 1380 km. Bell nie wypuścili. Przed kościołem stala waga taka jak sa w lecznicach dla zwierząt. Bell była za chuda. To wesele tucznikow. Oglądałam taki program, ze mężowie tuczą swoje kobiety. Ohyda. No i tak Jonka padło na Ciebie. Byłaś wieeeelka.
A Twój luby mówił do Ciebie dzwoneczek. Siedziałam ze szpilka, która była bardzo złośliwa i mówiła "raczej Dzwon Zygmunta".kawa miała różowe włosy i nosiła filiżanki. Cała mszę oglądała biceps jakiegoś faceta. Ag się spóźniała. Było tam tego bardzo dużo, ale juz nie pamiętam wszystkiego.
Obudził mnie sms. A szkoda. Bo pewnie inne piredle były by zabawne.
Teraz nic nie boli i nie piecze , ale jestem cała jakas taka śnięta.
Matko jedyna:D:D:D właśnie czytałam twój sen mężowi płacząc przy tym ze smiechu:D
Musiałaś mieć niezły ubaw:D:D:D
Apropo tucznikow po wczorajszym wesrlu mam prawie 1kg do przodu:/
haha i nie mam w zwyczaju spóźnien:PWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:20
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Matko jedyna:D:D:D właśnie czytałam twój sen mężowi płacząc przy tym ze smiechu:D
Musiałaś mieć niezły ubaw:D:D:D
Apropo tucznikow po wczorajszym wesrlu mam prawie 1kg do przodu:/
Ag spokojniepójdziesz do wc i waga spadnie ;p
Ja w sobotę po grillu miałam 59,4 - ważyłam się ok. 22:30. W nocy mnie przeczyściło, stanęłam na wagę ok. 7 rano i miałam 57,6.
Czyli 1,8 kg mniej w kilka godzin. -
nick nieaktualnyPaula44 wrote:
Hahha ale mnie rozbawiłaś tym snem!
Robię połówkowe w NZOZ SONOMED widzę że na ulotce pisze dr Czuba i dr Cholewa, ale na badaniu 1go trymestru trafił mi się Dr. Ilski nie wiem jak teraz. Wizyte mam o 16 więc zobaczymy. A płacisz tyle z 3d?Paula44 lubi tę wiadomość
-
Maud11 wrote:Ag spokojnie
pójdziesz do wc i waga spadnie ;p
Ja w sobotę po grillu miałam 59,4 - ważyłam się ok. 22:30. W nocy mnie przeczyściło, stanęłam na wagę ok. 7 rano i miałam 57,6.
Czyli 1,8 kg mniej w kilka godzin.
to bylo rano! na czczo niestety:( ale pewnie jutro spadnie.
-
nick nieaktualnyPaula44 wrote:Cześć dziewczyny.
Nie mogę
Z Bell czy z Kawą skojarzenie można zrozumieć
ale że na Jonkę trafiło jako utuczoną...albo Szpilkę złośliwą
no były dziewczyny widocznie w odpowiednim czasie na forum i padło na nie
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Maud11 wrote:Nie mogę
Z Bell czy z Kawą skojarzenie można zrozumieć
ale że na Jonkę trafiło jako utuczoną...albo Szpilkę złośliwą
no były dziewczyny widocznie w odpowiednim czasie na forum i padło na nie
Szpile tez sie złosliwie wbija wiec tez na skojarzenie, pozostaje jonka:D
marta a masz jakie nowe witaminy?szpilka lubi tę wiadomość
-
Dostałam nowe od połoznej 2 tygodnie temu.Ale może teraz mi przestały pasować.Chyba wrócę do tych starych.Mam tak,że zjem drugie śniadanie,witaminy,zwymiotuję i jestem tak głodna jak wilk.I poźniej spokój.Miałam tak wczoraj,dziś i jakoś tydzień temu.
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Szpile tez sie złosliwie wbija wiec tez na skojarzenie, pozostaje jonka:D
marta a masz jakie nowe witaminy?
No rzeczywiście! Eh ta zmniejszona ilość szarych komórek w ciąży
Ostatnio nawet trafiłam na potwierdzenie tego faktu, ale martwi mnie ten okres po porodzie...
"Australijscy naukowcy oficjalnie potwierdzają: kobiety w ciąży stają się bardziej zapominalskie. Ich pamięć działa nieco słabiej nawet do 12 miesięcy od porodu (...)
Deficyty pamięciowe doświadczane przez wiele kobiet w czasie i po ciąży przypominają niewielkie "niedobory", na które można natrafić, porównując zdrowych dwudziestolatków ze zdrowymi sześćdziesięciolatkami (...) Mózg się kurczy, a wszystkim zawiadują hormony łożyska i płodu."
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Paula44 wrote:Cześć dziewczyny.
No to co u mnie:
Pogodzilam się z mężem.
Paula ja też brałam gyno - femidazol i po pierwszej tabletce miałam to samo. Byłam wtedy na zakupach i nagle poczułam okropne pieczenie i swędzenie. Wyleciałam ze sklepu jak wariatka zostawiając męża bez słowa. Trwało to jakieś 2 godziny,a potem wyleciało ze mnie mnóstwo białej mazi. Brałam ten lek równe 2 tygodnie i w końcu pozbyłam się infekcji, a co najważniejsza infekcja już nie wraca. Po nystatynie infekcja wróciła po tygodniu. Oczywiście taka ostra reakcja zaszła tylko przy pierwszej tabletce, potem już było ok.Paula44 lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Zajrzyj na babyonline.pl i sama oceń czy Ci się podoba jakość filmu(nie wiadomo też jakim sprzętem było robione) ale osobiście uważam że chyba lepiej iść później, może powyzej 30tyg? Tak żeby dzidzia nie miała jeszcze za ciasno:)
Mam nadzieję poznać dziś płećwiem, wiem ja dalej o tym samym..
przy okazji jadę obejrzeć moje dwa upatrzone wózki i chyba Riko nano bo spodobał mi się, tylko te kolory są strasznie żywe..no nic zobaczę je w realumoże zrobię jakieś foto to wrzucę Wam pokazać.
uhh gdzie tam do 16 godziny do wizyty..Kawa lubi tę wiadomość