*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawa wrote:Ag mnie kopie wszędzie raz tu, raz tam
a jak jest nisko i trzymam rękę to czuć jak się obraca
Wymioty na szczęście mnie ominęły, mdliło jedynie jak jechałam autem z pustym żołądkiem. Właściwie mi nic nie dolegało, teraz sporadycznie zaparcia tfu tfu odpukać
Byłam na spacerze w biedronie- kupiłam kalendarz szkolny(18,99) i postanowiłam prowadzić coś w stylu Pamiętnika Ciażowego
Kawo, a propos pamiętnika, to ja właśnie zaczęłam tworzyć album metodą scrapbookingupolecam wszystkim tę formę! Raz,że pięknie wygląda (mamy wpływ na to, jaki efekt końcowy uzyskamy), dwa że to piękna pamiątka dla dziecka. Mamy zamiar podarować maluchowi na 18. urodziny (hihi), o ile książka wcześniej nie zgnije
Poniżej wklejam okładkę i 2. pierwsze rozkładówki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b4746e4f87e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1777a2a5c468.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbedd911eb64.jpg
Jeszcze długa droga przede mną, ale zaplanowałam już prawie każdą stronę, tj. m.in: objawy, historia imienia, fotki jak leżakuję (ciąża leżąca), a Tatuś sprząta, gotuje, nasze przemyślenia (dlaczego tak bardzo chcemy być Mamą i Tatą), jakieś fajne cytaty i teksty,itd.
Mam nadzieję,że jakoś wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 15:19
rastafanka, Gwiazdeczka27, olka25, Maud11, jonka91, Paula44, MartaKD, Kawa, Agataa, MKA84 lubią tę wiadomość
-
Książka extra sprawa
CO do mdłości to ja nie miałam wcale, ani wymiotów. Ale dzisiaj niespodzianka, co prawda nie do końca spowodowana ciążą, bo przy połykaniu witamin jedna tabletka stanęła mi w gardle i jak na złość nie dało się jej połknąć, a że mam je łykać po obiedzie, no to efekt pawia na sklepowej podłodze murowany. Na szczęście to mój sklep i udało mi sie szybko wszystko posprzątać, ale jakoś ciągle czuję ten nieprzyjemny zapach, pomimo kilkukrotnego mycia podłogi i wszystkich elementów zachlapanych:/ Masakra
A z lepszych wieści...to u nas też po chłodnym poranku wyszło słoneczko i zrobiło się przyjemniejliliana, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo co Ty, szpila
Posprzątałam dom. Zrobiłam dwa prania. Pomalowałam paznokcie u nóg i pozbierałam całą reklamowke śmieci z ogrodu. A dokładniej resztki petard - wczoraj były dni naszego miasta o był pokaz. . .
Potem obrałam ziemniaki i zrobiłam zasmazana kapustę. Kotlety teraz klepie mąż.
Na dole spokój na razie. Mam nadzieję, że lek działa.
Maleństwo połaskotałoKocham całym sercem!
szpilka, olka25, renia83, marrtka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jestem już usztywniona w talii, pakiet brzuszka zaczyna mi się już pod biustem, w pierwszej ciązy jelita rozeszły mi się na boki, teraz wszystko poszło w górę, Zginam się jak ludzik lego: w biodrach
a to utrudnia malowanie paznokci i co gorsza depilacje bikini, a przecież nie mogę się tak zapuścić
Pamiętam jak w pierwszej ciązy wybałuszałam oczy gdy czytałam, że jakiejś kobitce mąż musiał wszystko golić, teraz obawiam się, że będę musiała schować dumę do kieszeni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 17:34
MartaKD, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili też coś takiego mam zamiar zrobić, super wygląda!
Jestem już po wizycie,
Oczywiście płci dalej nie znamy, zresztą nawet nie zapytałam, bo się nie nastawiałam- doktor sam stwierdził że nie widać.
No i tyle z tych "dobrych rzeczy".
Mam się zgłosić do Echokardiologa-jest coś nie tak ze sercem, większość czasu poświęcił jego badaniu i mam się koniecznie tam udać... Wizytę mam zapisaną na 10 września(przyjmują tylko prv koszt-300zł).
To by było na tyle. -
Kawa wrote:Lili też coś takiego mam zamiar zrobić, super wygląda!
Jestem już po wizycie,
Oczywiście płci dalej nie znamy, zresztą nawet nie zapytałam, bo się nie nastawiałam- doktor sam stwierdził że nie widać.
No i tyle z tych "dobrych rzeczy".
Mam się zgłosić do Echokardiologa-jest coś nie tak ze sercem, większość czasu poświęcił jego badaniu i mam się koniecznie tam udać... Wizytę mam zapisaną na 10 września(przyjmują tylko prv koszt-300zł).
To by było na tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 17:38