WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • cath Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. :)
    Rzadko piszę tu u was, ale czytam regularnie :D Częściej udzielam się na lutówkach tam już atmosfera zrobiła się przyjazna chyba hormony już nie szaleją ;)

Piękne macie brzusie <3
    Ja mam taki: Obraz%2B018.jpg

EDIT:
    My nie mamy jeszcze nic zrobione w pkoiku. Ale są postępy bo wczoraj zakupiłam farbę <3 no w sumie mamy wszystko wybrane od mebelków po wózek :)

A w piątek byłam na USG i ginek potwierdził ze 100% dziewczynka :D powiedział ze jeśli się myli jest gotowy zjeść swój dyplom :D Z jednej strony bym chciała to zobaczyć hahahah :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:09

Kawa, szpilka, Gwiazdeczka27, Silatan, kejti91, Maud11, jonka91, Ewelina88, Cynamonek30, MartaKD, M4DZI4 lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath wyglądasz pięknie :) Jaki masz obiektyw, parametry? Ładne jasne zdjęcie!

cath lubi tę wiadomość

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka dobrze pamiętam że Ty też masz szew założony?

Kurcze nie pamiętam która z Was ma... czy to tu czyn a grudniówkach...

relgh371rphwpz6l.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Cath wyglądasz pięknie :) Jaki masz obiektyw, parametry? Ładne jasne zdjęcie!
    Jest to zwykły "kitowy" obiektyw ;)EFS 18-55 mm ;) tutaj to większą robotę zrobił program ;) mam w planach zakupić obiektyw ale jak sie mała urodzi :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Jest to zwykły "kitowy" obiektyw ;)EFS 18-55 mm ;) tutaj to większą robotę zrobił program ;) mam w planach zakupić obiektyw ale jak sie mała urodzi :)

A jakim programem obrabiasz photo? :) CYkasz na automacie czy manualu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:31

cath lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    A jakim programem obrabiasz photo? :) CYkasz na automacie czy manualu?
    ja tylko manual :) mój mąż tylko automat :D a zdjecia obrabiam w trzech programach: Photscape, Photoshop i Gimp :) zależy co trzeba zrobić :)
    Obraz%2B013.jpg tutaj tylko photoshop :D dla mnie jest różnica między tamtym zdjęciem a tym :) To ma lepsze kolory. :) ale tamto jaśniejsze :D
    JA robię wraz z przyjaciółką zdjęcia maluszków więc troszkę się intersujemy tematem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:37

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Lightrooma do samego rozjaśnienia, wzbogacenia kolorów, kadrowania :)
    Cath a czemu używasz Gimpa skoro masz PSa? Ten pierwszy ma bardzo ograniczone możliwości :)

cath lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    ja tylko manual :) mój mąż tylko automat :D a zdjecia obrabiam w trzech programach: Photscape, Photoshop i Gimp :) zależy co trzeba zrobić :) tutaj tylko photoshop :D dla mnie jest różnica między tamtym zdjęciem a tym :) To ma lepsze kolory. :) ale tamto jaśniejsze :D
    JA robię wraz z przyjaciółką zdjęcia maluszków więc troszkę się intersujemy tematem :)

To mamy podobne zainteresowania ;)

cath lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Polecam Lightrooma do samego rozjaśnienia, wzbogacenia kolorów, kadrowania :)
    Cath a czemu używasz Gimpa skoro masz PSa? Ten pierwszy ma bardzo ograniczone możliwości :)
    Dla mnie photoshop jest nie ukrywam skomplikowany :D nie wszystkie funkcje potrafie ogarnąć. Gimp i photoscape zostały mi już w pamięci i elegancko się posługuję ;) Coraz częściej tylko photoshopa używam :) uczę się go :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki. Ja tylko na chwilę przywitać się. Paula ja jestem obecnie na zwolnieniu i siedzę u rodziców. Jutro wracam do domu to was nadrobię. Okropna pogoda się mi trafiła. :/ Do tego Gabrysieńka chyba uciska na pęcherz bo kurde mam taki dziwny ucisk dziś i wczoraj. Pozdrawiam serdecznie :*

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co czuje sie jak słon.
    Brzuch mnie boli az od mostka, nie wiem czy to znaczy ze jelita mam pod cyckami czy co:/ masakra, az sie zgiac nie umie. Ma ktoras podobnie?

a w temacie fotografii moj M tez ma hopla. Kilka obiektywow i cykał foty co chwile, aczkowliek ostatnio sie zapuscil w temacie i aparat spoczywa w torbie.
    Na weselu w niedziele kumpela miala nasszego slubnego fotografa ( to nasz dobry znajomy)wiec juz wiemy jaki kupic nast obiektyw do robienia zdjec maluchowi no i umówilismy sie na sesje z brzuchem gdzies zimą- tzn jak brzuch urosnie:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:53

cath lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Wiecie co czuje sie jak słon.
    Brzuch mnie boli az od mostka, nie wiem czy to znaczy ze jelita mam pod cyckami czy co:/ masakra, az sie zgiac nie umie. Ma ktoras podobnie?

a w temacie fotografii moj M tez ma hopla. Kilka obiektywow i cykał foty co chwile, aczkowliek ostatnio sie zapuscil w temacie i aparat spoczywa w torbie.
    Na weselu w niedziele kumpela miala nasszego slubnego fotografa ( to nasz dobry znajomy)wiec juz wiemy jaki kupic nast obiektyw do robienia zdjec maluchowi no i umówilismy sie na sesje z brzuchem gdzies zimą- tzn jak brzuch urosnie:D
    Tez jestem ugadana na sesje brzuszkową i nawet klip z oczekiwań będziemy robić :) fajna sprawa taka pamiątka :D

Ag... lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Dla mnie photoshop jest nie ukrywam skomplikowany :D nie wszystkie funkcje potrafie ogarnąć. Gimp i photoscape zostały mi już w pamięci i elegancko się posługuję ;) Coraz częściej tylko photoshopa używam :) uczę się go :D
    Zgadzam się, jest skomplikowany i ma ogromne możliwości o których ja bladego pojęcia nie mam ;) Ale jednak takie podstawowe rzeczy nie jest trudno zrobić a zdecydowanie wykonuje je lepiej niż Gimp. Tego drugiego używam tylko ze względu na mniejsze zasoby i brak licencji, ale instalowanie 2 tych programów na jednym kompie jak dla mnie mija się z celem ;)

201501145565.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Zgadzam się, jest skomplikowany i ma ogromne możliwości o których ja bladego pojęcia nie mam ;) Ale jednak takie podstawowe rzeczy nie jest trudno zrobić a zdecydowanie wykonuje je lepiej niż Gimp. Tego drugiego używam tylko ze względu na mniejsze zasoby i brak licencji, ale instalowanie 2 tych programów na jednym kompie jak dla mnie mija się z celem ;)
    Gdy już opanuję photoshopa wtedy zapewne usunę inne programy. :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:36

cath, jonka91, szpilka, Kawa, Gwiazdeczka27, Cynamonek30, rastafanka lubią tę wiadomość

• renia83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helloł dziewczynki :) właśnie kończę krokiety robić, masakra jak mnie krzyże łupią :( nie polecam w ciąży z brzucholem :)
    nadrobię was za trochę to będę w temacie bo skrobiecie jak szalone :)
    buziolki

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wklej linka do zdjęcia z wózkiem

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja! To ja pisałam, że jak dla mnie Camarello to kolos :) Jest śliczny ale no , mnie przytłoczyły jego gabaryty
    Ale jak widać, trzeba zobaczyć na żywo wózek i dokładnie go obejrzeć, złożyć, sprawdzić, porównać do innych co nam się podobają i też jak dla mnie ważne jednak są opinie użytkowników . Absolutnie nie wolno kupować wózka na oko, bo spodobało nam się zdjęcie w internecie, bo na żywo może być zupełnie inaczej.
    Ja cały czas obstawiam przy moim JEDO (tym oczywiście najnowszym modelu )
    a! No i podstawa- to nie tylko wygląd ale też bezpieczeństwo i łatwość obsługi wózeczka :) Ale to już każda z nas dobrze o tym wie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 18:29

MonikaDM lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sobote spotkalam w sklepie pare z "moim" wozkiem. Bardzo zachwalali,prowadzilam z dzieckiem i naprawde super. mieli kremowy i rewelacyjnie sie prezentowal:) tydzien wczesniej sprzedali adapter do fotelika z fotelikiem:/ wiec szkoda ze nie spotkalam ich wczesniej:)
    Gwiazdeczka ma racje- trzba sie przymierzyc do wozka. Ja po wyprobowaniu modeli wzielam zupelnie inny niz ten co chcialam online. Jakbym kupilam na podstawie fotki to jezdzilabym czolgiem, pięknym ale czolgiem jak dla 160cm osoby:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:37

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ