*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Rzadko piszę tu u was, ale czytam regularnieCzęściej udzielam się na lutówkach tam już atmosfera zrobiła się przyjazna chyba hormony już nie szaleją
Piękne macie brzusie
Ja mam taki:
EDIT:
My nie mamy jeszcze nic zrobione w pkoiku. Ale są postępy bo wczoraj zakupiłam farbęno w sumie mamy wszystko wybrane od mebelków po wózek
A w piątek byłam na USG i ginek potwierdził ze 100% dziewczynkapowiedział ze jeśli się myli jest gotowy zjeść swój dyplom
Z jednej strony bym chciała to zobaczyć hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:09
Kawa, szpilka, Gwiazdeczka27, Silatan, kejti91, Maud11, jonka91, Ewelina88, Cynamonek30, MartaKD, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycath wrote:Jest to zwykły "kitowy" obiektyw ;)EFS 18-55 mm
tutaj to większą robotę zrobił program
mam w planach zakupić obiektyw ale jak sie mała urodzi
A jakim programem obrabiasz photo?CYkasz na automacie czy manualu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:31
cath lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:A jakim programem obrabiasz photo?
CYkasz na automacie czy manualu?
mój mąż tylko automat
a zdjecia obrabiam w trzech programach: Photscape, Photoshop i Gimp
zależy co trzeba zrobić
tutaj tylko photoshop
dla mnie jest różnica między tamtym zdjęciem a tym
To ma lepsze kolory.
ale tamto jaśniejsze
JA robię wraz z przyjaciółką zdjęcia maluszków więc troszkę się intersujemy tematemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:37
-
nick nieaktualnycath wrote:ja tylko manual
mój mąż tylko automat
a zdjecia obrabiam w trzech programach: Photscape, Photoshop i Gimp
zależy co trzeba zrobić
tutaj tylko photoshop
dla mnie jest różnica między tamtym zdjęciem a tym
To ma lepsze kolory.
ale tamto jaśniejsze
JA robię wraz z przyjaciółką zdjęcia maluszków więc troszkę się intersujemy tematem
To mamy podobne zainteresowaniacath lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Polecam Lightrooma do samego rozjaśnienia, wzbogacenia kolorów, kadrowania
Cath a czemu używasz Gimpa skoro masz PSa? Ten pierwszy ma bardzo ograniczone możliwościnie wszystkie funkcje potrafie ogarnąć. Gimp i photoscape zostały mi już w pamięci i elegancko się posługuję
Coraz częściej tylko photoshopa używam
uczę się go
-
Hej mamuśki. Ja tylko na chwilę przywitać się. Paula ja jestem obecnie na zwolnieniu i siedzę u rodziców. Jutro wracam do domu to was nadrobię. Okropna pogoda się mi trafiła.
Do tego Gabrysieńka chyba uciska na pęcherz bo kurde mam taki dziwny ucisk dziś i wczoraj. Pozdrawiam serdecznie :*
-
Wiecie co czuje sie jak słon.
Brzuch mnie boli az od mostka, nie wiem czy to znaczy ze jelita mam pod cyckami czy co:/ masakra, az sie zgiac nie umie. Ma ktoras podobnie?
a w temacie fotografii moj M tez ma hopla. Kilka obiektywow i cykał foty co chwile, aczkowliek ostatnio sie zapuscil w temacie i aparat spoczywa w torbie.
Na weselu w niedziele kumpela miala nasszego slubnego fotografa ( to nasz dobry znajomy)wiec juz wiemy jaki kupic nast obiektyw do robienia zdjec maluchowi no i umówilismy sie na sesje z brzuchem gdzies zimą- tzn jak brzuch urosnie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:53
cath lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Wiecie co czuje sie jak słon.
Brzuch mnie boli az od mostka, nie wiem czy to znaczy ze jelita mam pod cyckami czy co:/ masakra, az sie zgiac nie umie. Ma ktoras podobnie?
a w temacie fotografii moj M tez ma hopla. Kilka obiektywow i cykał foty co chwile, aczkowliek ostatnio sie zapuscil w temacie i aparat spoczywa w torbie.
Na weselu w niedziele kumpela miala nasszego slubnego fotografa ( to nasz dobry znajomy)wiec juz wiemy jaki kupic nast obiektyw do robienia zdjec maluchowi no i umówilismy sie na sesje z brzuchem gdzies zimą- tzn jak brzuch urosnie:Dfajna sprawa taka pamiątka
Ag... lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Dla mnie photoshop jest nie ukrywam skomplikowany
nie wszystkie funkcje potrafie ogarnąć. Gimp i photoscape zostały mi już w pamięci i elegancko się posługuję
Coraz częściej tylko photoshopa używam
uczę się go
Ale jednak takie podstawowe rzeczy nie jest trudno zrobić a zdecydowanie wykonuje je lepiej niż Gimp. Tego drugiego używam tylko ze względu na mniejsze zasoby i brak licencji, ale instalowanie 2 tych programów na jednym kompie jak dla mnie mija się z celem
-
ania_29 wrote:Zgadzam się, jest skomplikowany i ma ogromne możliwości o których ja bladego pojęcia nie mam
Ale jednak takie podstawowe rzeczy nie jest trudno zrobić a zdecydowanie wykonuje je lepiej niż Gimp. Tego drugiego używam tylko ze względu na mniejsze zasoby i brak licencji, ale instalowanie 2 tych programów na jednym kompie jak dla mnie mija się z celem
-
nick nieaktualny
-
To ja! To ja pisałam, że jak dla mnie Camarello to kolos
Jest śliczny ale no , mnie przytłoczyły jego gabaryty
Ale jak widać, trzeba zobaczyć na żywo wózek i dokładnie go obejrzeć, złożyć, sprawdzić, porównać do innych co nam się podobają i też jak dla mnie ważne jednak są opinie użytkowników . Absolutnie nie wolno kupować wózka na oko, bo spodobało nam się zdjęcie w internecie, bo na żywo może być zupełnie inaczej.
Ja cały czas obstawiam przy moim JEDO (tym oczywiście najnowszym modelu )
a! No i podstawa- to nie tylko wygląd ale też bezpieczeństwo i łatwość obsługi wózeczkaAle to już każda z nas dobrze o tym wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 18:29
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Ja w sobote spotkalam w sklepie pare z "moim" wozkiem. Bardzo zachwalali,prowadzilam z dzieckiem i naprawde super. mieli kremowy i rewelacyjnie sie prezentowal:) tydzien wczesniej sprzedali adapter do fotelika z fotelikiem:/ wiec szkoda ze nie spotkalam ich wczesniej:)
Gwiazdeczka ma racje- trzba sie przymierzyc do wozka. Ja po wyprobowaniu modeli wzielam zupelnie inny niz ten co chcialam online. Jakbym kupilam na podstawie fotki to jezdzilabym czolgiem, pięknym ale czolgiem jak dla 160cm osoby:) -
nick nieaktualny