*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry, a właściwie nie..;/ ależ się wku*** pojechałam do mojego starego gina, mówię że chciałam poznać płeć i przy okazji że mam bóle brzucha z lewej strony i takie zaparcia że czasem spać nie mogę. On do mnie że mam sobie iść do ginekologa prowadzącego, na co mówię mu że byłam 2tyg temu i nie mam zamiaru iść bo wyjdę na histeryczkę, zresztą nie będę płacić ponownie. To mi mówi że mogłam sobie na nfz chodzić, frajer, po co się składki płaci? Nawet mi badania nie zrobił ;/ Na początku ciąży jak u niego byłam z plamieniami to twierdził że to normalne i nawet luteiny nie chciał dać, gdyby nie to że poszłam do innego gina to pewnie znowu bym straciła tą ciążę ;/
Idę się nażreć naleśników z czekoladą na pocieszenie. -
Bell jesli ciągle bedzie kłuło i bolało to zmykaj na oddzial, tam Cie zawsze lepiej przebadają niz na IP i beda tak dlugo az w koncu postawią trafną diagnozę. Nie ma co na sile chciec lezec w domowym łóżeczku.
Tymczasem pusc sobie relaksacyjna muzyke ( np yoga pregnancy na youtube) i postaraj sie wyluzować choc odrobinke.
Głowa do góry;)
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Kawa co za pa**nt z gościa. A nie masz innych na NFZ jeszcze?
jego zakichanym obowiązkiem jest Cie zbadać.
Btw jak chodzicie na takie konsultacje do innych ginow to wpisują je wam w karte ciązy??
Wpisał mi wizyte do karty;/ Chyba napiszę na niego donos, kur** traktuje pacjentki jak worki ziemniaków;/
Poczekam sobie spokojnie do wizyty u mojej ginekolog już to pi**** -
Kawa wrote:Wpisał mi wizyte do karty;/ Chyba napiszę na niego donos, kur** traktuje pacjentki jak worki ziemniaków;/
Poczekam sobie spokojnie do wizyty u mojej ginekolog już to pi****
Kawa- patrząc po ilości *** idz zjedz te naleśniki:D i tez polecam relaksacyjny music:D
poczekaj, co sie odwlecze .... jak to mówią. Zdązysz zrobic spokojnie wyprawke:) -
Belldandy i Kawa polecam na dzis meliske
Belldandy sprobuj wiecej pic czegos co Ci smakuje i czesto robic siku, mam nadzieje, ze Ci przejdzie
Kawa nalesniki to dobry pomysl, a lekarz brak slow, no ale obowiazku zrobienia usg na nfz nie ma bo sa tylko 3 w ciazy i wlasnie dlatego chodze prywatnie, oczywiscie sa tez normalni lekarze, ale ja na razie nie trafilam na takiego na nfz -
Podobno na zaparcia dobra suszona śliwka- kolezanka mi polecila ( gdyby nie fakt ze dla mnie to niejadalny element pewnie nie byloby problemu)
Bell z tym piciem to byle nie wody smakowe- na urologii mi mowili ze juz lepiej nie pic nic niż tą chemie.Tymi lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Podobno na zaparcia dobra suszona śliwka- kolezanka mi polecila ( gdyby nie fakt ze dla mnie to niejadalny element pewnie nie byloby problemu)
Bell z tym piciem to byle nie wody smakowe- na urologii mi mowili ze juz lepiej nie pic nic niż tą chemie.Ag... lubi tę wiadomość
-
Wiki, Ag dziekuje
Wy to mnie potraficie z rana rozśmieszyc;) Kawa ja na Twoim miejscu bym mu cos odpyskowala , konowalow nie brakuje
mnie dzis sie śniło ze biegałam po szpitalu który był remontowany i krzyczałam ze " odebrałam swój pierwszy poród " pomogłem przyjść na świat dziewczynce
była duża jak nie wiem
plus oczywiście śniło mi sie bzykanko z jakimś lekarzem , ludzie zwariuje z tymi erotycznymi snami , orgazm w czasie snu moge miec bez problemu , potem rano tylko dziwne uczucie hahaha. Tak w ogóle KAWA ja Ci wróżę dziewczynkę :d tak mnie naszło jakoś teraz
nie moge sie dzis ogarnąć kurna , chyba po tych snach
Ag..., MonikaDM, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Kawa rozumiem Cie.
Jak przyjechałam wczoraj do szpitala to udałam się do poradni K i pytam lekarza czy mnie przyjmie, ludzi nie ma... mówię co dolega, a on " proszę jutro przyjść jak będą młodsi lekarze " ;/Ag... lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:Kawa rozumiem Cie.
Jak przyjechałam wczoraj do szpitala to udałam się do poradni K i pytam lekarza czy mnie przyjmie, ludzi nie ma... mówię co dolega, a on " proszę jutro przyjść jak będą młodsi lekarze " ;/
hahaha, no to miał solidne wytłumaczenie:) -
Kobitki, bierzecie coś na to twardnienie brzucha? Ja dzisiaj w nocy obudziłam się z kamieniem ;/ i nie wiem czy to była macica czy może już poupychane jelita. Wzięłam nospę, ale nie mogę powiedzieć, żeby jakoś cudownie mi przeszło. Dzisiaj może brzuch już nie jest taki twardy, ale cały czas czuję spięcie.
-
Ag... wrote:hahaha, no to miał solidne wytłumaczenie:)
ekstra, nie ma co.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Jeżeli chodzi o lekarzy to ja się wczoraj dowiedziałam, że moja ginka jest na zwolnieniu lekarskim do odwołania.. mała karteczka widnieje na drzwiach od gabinetu.. I teraz się zastanawiam, czy jej pacjentki zostaną przejęte przez innego lekarza, czy nie? A ma ich sporo, bo samych ciężarnych chyba ze 30.. Przyjmuje 3 dni w tygodniu, ale zawsze są do niej kolejki, a na wizytę czeka się ok 3-4 miesięcy, nie będąc w ciąży oczywiście.. no nic zobaczymy, wizytę mam zaplanowaną na 15.09, więc jeszcze ponad 2 tygodnie..
-
MKA84 wrote:Kobitki, bierzecie coś na to twardnienie brzucha? Ja dzisiaj w nocy obudziłam się z kamieniem ;/ i nie wiem czy to była macica czy może już poupychane jelita. Wzięłam nospę, ale nie mogę powiedzieć, żeby jakoś cudownie mi przeszło. Dzisiaj może brzuch już nie jest taki twardy, ale cały czas czuję spięcie.
weź magnez jeszcze i najepiej jak sie skonsultujesz z lekarzem.nix lubi tę wiadomość