*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was Kochane razem z nasza malutką córeczką
Będziemy mieć dziewczynkęzielarka, Ewelina88, bluegirl89, magdalenka, Malenq, Ag..., Tymi, szpilka, Gwiazdeczka27, isabelle, agnesik, Agus89, Cynamonek30, Kawa, renia83, MartaKD, Paula44, kasia86, nix, rastafanka, olka25, neharika, MonikaDM, jonka91, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Hej, hej
dzisiaj cotygodniowe ważenio-mierzenie
no i wagowo wczoraj w normie (wyjątkowo zważyłam się w pt, bo sie z kolezankami widziałam, wiec zeby zdac relacje skoczylam rano na wage) czyli 0,4 kg od zeszłego tyg a dziś to uwierzyć nie mogłam, bo 1,4 od zeszłego tyg, to tempo mi sie nie spodobało, ale może to przez te wielką sałatkę z mięsem i makaronem, która jeszcze gdzieś podróż€je we wnętrznościach
brzuch bez zmian a biodra o 1 cm mniej niby -
isabelle wrote:No właśnie! Urodzicie w grudniu, a ja tu będę wzdychać jeszcze 3-4 tygodnie do swojego terminu. Nie bawię się tak
polaola lubi tę wiadomość
-
szpilka wrote:z moim terminem pod koniec stycznia to ja się obawiam, że prawie połowa lutego mnie zastanie
U mnie termin według ostatniego USG sięga nawet 25 stycznia:) Oj będziemy patrzeć z zazdrością na różowe bobasy stycz niówekszpilka, Ewelina88, Gwiazdeczka27, Kawa, jonka91 lubią tę wiadomość
-
i dzisiejszy brzuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab715949b3c4.jpgEwelina88, kejti91, agnesik, Agus89, Cynamonek30, Kawa, bluegirl89, MartaKD, Paula44, Maud11, rastafanka, jonka91, lwuska55592, Becia81 lubią tę wiadomość
-
a teraz koniec tego dobrego, czas wyłączyć kompa i jechać auto umyć, a tak mi sie nie chce
a jak wróce i bede mieć chwilę na czytanie to się znów okaże że miliardy stron do nadrabianiaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 13:21
-
nick nieaktualnyPrzy okazji zakupów, pojechałam do lumpka a tam -50% wyprzedaże
ceny od góry: 3zł, 18gr, 2,50zł
5zł
NEXT 3zł
NEXT 6,50
Zahaczyłam o cukiernię po kawał krówki
Mamy dziś wielki, coroczny zjazd kuzynostwa od strony męża. Ostatnio samych dzieciaków było ok 15, a nie wszyscy są jeszcze rodzicami! Więc spotkanie wygląda jak kolonia!
Muszę upanierować na grilla 15 cycków kurczaka, kilka na ostro, kilka na słodko UPSSS zjadłam miód do nich!)
Gwiazdeczka27, Paula44, Ag..., zielarka, rastafanka, jonka91, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Zielarka może ktoras z nas styczniowek urodzi 1 dziecko w 2015:D wtedy w tv proszę koniecznie pozdrowić resztę skladu:D
-
Hej!
Piękny dzisiaj dzień, więc zrobiłam sobie 6-kilometrowy spacerekMogłoby tak już zostać na stałe
A ja nie mam siary, nic nie leci...
Miłego dnia dziewuszki!
MartaKD, Gwiazdeczka27, renia83, zielarka, Kawa, Agus89, Paula44, szpilka, Maud11, rastafanka, Cynamonek30, szczesliwa89, Ewelina88, Monifah, bluegirl89, Becia81 lubią tę wiadomość
-
moja koleżanka, która jest teraz w 28 tygodniu ciąży powiedziała mi, że jej siara zaczęła się sączyć ok.20 tygodnia. Każda kobieta inna
Niektóre podobno dopiero po porodzie mają . A i jeszcze czasami jest tak, że np. w 5 , 6 miesiącu leci trochę siary a potem zanika i dopiero tuż lub po porodzie się znowu pojawia.
-
Dziewczyny czasami tylko,czuje bulgotanie wmbrzuchu i,pukniecia ale przed,chwila to jakby ktos tam mi niezle miąchnoł czulam cale rozpieranie w dole brzucha az goraco mi sie zrobilo czyzby to dziecko tez,tak macie? Na koncu zakulo mnie chyba w,pecherzu nie wiem juz sama, glupieje przez ciaze chyna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 15:57
Cynamonek30, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
jak dla mnie to na 100% dziecko
kłucia mogą się pojawiać przy rozciąganiu się wiązadeł jak i powiększającej się macicy. Jeżeli przeszło to nic groźnego.
Ja czasami też czuję tak jak by mały się przeciągał i to akurat jak dla mnie dziwne i nie przyjemne uczucie,nie to że boli ale takie dziwne wypychanie w danym miejscu. Wolę te takie fikańce, kopańce
polaola lubi tę wiadomość
-
Zielarka ja też mam okropną zgagę. Chyba po wszystkim.
Agnesik też zauważam już siarę, ale sama chyba nie leci, tylko jak dotykam piersi. No i ja zauważyłam, że piersi już od dawna nie rosną nie bolą i sa jakieś miękkie.
Kawa fajne zdobycze, ale zainteresowała mnie Twoja kanapa:) Kupuję teraz sofę i chciałam z takim materiałem jak Ty masz (coś jak grube płótno). Chcę taki szary lub fuksję (mocny róż). Jak to się nosi:)? Łatwo czyścić? A może nie polecasz?
Ania_29 świetna stylizacja. Słodko wyglądasz. No i ta ściana...
Polaola to dzidziuś tam Cię smyra.
Zrobiłam dzisiaj gołąbki i już 2 zjadłam. a jeszcze się pieką w piekarniku. musiałam je otworzyć i dla siebie wyjąć.www.styczniowki2015.phorum.pl