X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech to były tylko urywki, ale i tak chcę zobaczyć czy dotrwa do 10 skali bólu :P

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    A sio sio sio Złe Myśli ! !

Dziewczyny zalecam zjęść śniadanie i udać się po reklamówę słodyczy i myśleć tylko o przyjemnych rzeczach!!

p.s Właściwie to nie zalecenie to ROZKAZ! :*

zgodnie z rozkazem - połowa opakowania groszków kakaowych zjedzona:)

Kawa, A.loth lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Ja mam rano kolo pępka malucha, wieczorem jakos nizej, albo na boku. Podróżnik:)

a ja za pozno włączyłam- ale juz szukam online zeby wrzucic mężowi linka:)

Ag jak znajdziesz to wrzuć też tu, bo w pracy nie mam jak zobaczyć :)

• MartaKD Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maud,liczysz na czarne dziecko?:) fakt,są takie przypadki,ze czarna para ma białe dziecko,taki film nawet byl wiele lat temu chyba z Jackiem Nicolsonem.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto chyba obejrzeć caly program Kossakowskiego:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo to patrz na murzynów na ulicy- juz ktos wspominal ze jak sie patrzy to sie czarne dziecko urodzi:P haha

wiem, ze to urywki tylko, caly program jest dzis o 22.00
    a z ddtvn to chyba jutro albo dzis po programie bedzie online.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    maud,liczysz na czarne dziecko?:) fakt,są takie przypadki,ze czarna para ma białe dziecko,taki film nawet byl wiele lat temu chyba z Jackiem Nicolsonem.
    Nie liczę :) ale naprawdę miałam chwilę stresu jak sobie wyobraziłam na porodówce jak mi dają czarne dziecko :) i to nie był sen - normalnie sobie już od rana funkcjonuję i taki nagły schiz :P
    Ag... wrote:
    noo to patrz na murzynów na ulicy- juz ktos wspominal ze jak sie patrzy to sie czarne dziecko urodzi:P haha
    A ja się oglądam kurde za wszystkimi psami i głaskam większość jakie napotkam. Jestem straszną psiarą i nie mogę się powstrzymać. Mąż się ze mnie śmieje że na ulicy za każdym się oglądnę. I na mojego też uwielbiam patrzeć jak śpi.
    Mam nadzieję że wilkołaka nie urodzę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:16

Ag..., Kawa, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bajzel ale cyknęłam foto gondoli i kuferkowi(który wymienię na inny kolor bo miał być inny)
    k0his7.jpg
    wahv78.jpg
    w tle mój bajzel remontowy, obecnie króluję z materaca położonego na ziemi, no i oczywiście Kociarro ciekawski który musi wszystko obejrzeć, powąchać i wyleżeć :)

Malenq, MartaKD, rastafanka, marrtka, Maud11, Ag..., M4DZI4, MonikaDM, Ewelina88, Agus89, lwuska55592, jonka91 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładna gondola- to biale to skóra czy materiał??
    a kuferek ma super kolory! na jaki wymieniasz?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie elementy białe to ekoskóra :) kuferek miał być: szary spód-biały-granat-szary dużo lepiej się prezentował niż ten.. :)

• marrtka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, piękny wózek, kuferek też, ja bym zostawiła ;)
    Maud, uśmiałam się z czarnego dziecka, dzięki :D
    Ja już po wizycie, serduszko bije, szyjka ok, tylko mam brać żelazo, bo mnie anemia łapie :(
    Ale bym zjadła babkę cytrynową ;P

Kawa, Malenq, nix, Maud11, M4DZI4, Gwiazdeczka27, rastafanka, Wiki81, Agus89, jonka91, A.loth lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo to dobrze- bo material by sie brudzil bardzo:) pozatym ekoskora na wozku sie bardzo ladnie prezentuje, tez mam skorzane wstawki. I zamawiam skorzaną torbe bo mam gondole brąz a spacerowke graanat i nie umiem dobrac. Biala skora pasuje do obu:)

No to wymieniaj- bo ten jest bardzo ładny ale do gondoli jak z innej bajki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:45

Kawa lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja zawsze dużo cisnę (bo tak lubię) ewentualnie jeden gruby plaster wrzucam do szklanki, zasypuję cukrem by nie pryskał wtedy ciach ciach go uderzam łyżeczką by wszystko wycisnąć i wtedy wrzucam herbatkę i zalewam :) u mnie działa- czytałam że w ten sposób zakwaszają się nieco wody płodowe więc dzidzia zaczyna reagować, to tak samo jakby się zjadło dużo czegoś ostrego, dzidziol wtedy też reaguje bo go "piecze/niesmakuje" :)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do cytryny ja tez duzo daje, nie tak jak w I trym gdzie pochłanialam cytryny ale lubie sporo.
    Mama sie smieje ze cytryny, cukier herbata....i papier toaletowy ( glownie przez ilosci wypitej herbaty) ida przy mnie jak burza:)

Maud11, Kawa, rastafanka lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:33

Kawa lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja cukier.
    Z reguly pije czarną gorzką, ale jak ma byc cytryna to koniecznie z cukrem:D jak za czasow dziecinstwa:)

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy teraz z cukrem pije bo miód się skończył ale wole z miodkiem, a leje go ze słoja na oko :D

Kuferek bardzo pakowny, jasny, wszystko widać z góry :)
    Jedyny minus wózeczka to że dolna torba (ta pod gondolą nie jest zamykana) ale plus- jest dość wysoko i w zimę nie będzie się lepieć błoto do niej :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki wy nie przesadzajcie tak z herbatą z cytryna bo z tego co pamiętam łączenie herbaty z cytryną od czasu do czasu nie jest groźne ale częste łączenie tych dwóch składników może powodować kruchość kości i uszkodzenie ogólnie tkanek
    ale ja tylko mówię, że coś mi się kojarzy ale na 100% pewna nie jestem (żeby nie było- lepiej to sprawdzić) 368985u61hahixuw.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:07

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    kobietki wy nie przesadzajcie tak z herbatą z cytryna bo z tego co pamiętam łączenie herbaty z cytryną od czasu do czasu nie jest groźne ale częste łączenie tych dwóch składników może powodować kruchość kości i uszkodzenie ogólnie tkanek

naszych czy dziecka??
    aaa btw- twoje małpki powalają:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:09

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 708 709 710 711 712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ