*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKawa wrote:A sio sio sio Złe Myśli ! !
Dziewczyny zalecam zjęść śniadanie i udać się po reklamówę słodyczy i myśleć tylko o przyjemnych rzeczach!!
p.s Właściwie to nie zalecenie to ROZKAZ! :*
zgodnie z rozkazem - połowa opakowania groszków kakaowych zjedzona:)
Kawa, A.loth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:maud,liczysz na czarne dziecko?
fakt,są takie przypadki,ze czarna para ma białe dziecko,taki film nawet byl wiele lat temu chyba z Jackiem Nicolsonem.
ale naprawdę miałam chwilę stresu jak sobie wyobraziłam na porodówce jak mi dają czarne dziecko
i to nie był sen - normalnie sobie już od rana funkcjonuję i taki nagły schiz
Ag... wrote:noo to patrz na murzynów na ulicy- juz ktos wspominal ze jak sie patrzy to sie czarne dziecko urodzi:P haha
Mam nadzieję że wilkołaka nie urodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:16
Ag..., Kawa, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam bajzel ale cyknęłam foto gondoli i kuferkowi(który wymienię na inny kolor bo miał być inny)
w tle mój bajzel remontowy, obecnie króluję z materaca położonego na ziemi, no i oczywiście Kociarro ciekawski który musi wszystko obejrzeć, powąchać i wyleżećMalenq, MartaKD, rastafanka, marrtka, Maud11, Ag..., M4DZI4, MonikaDM, Ewelina88, Agus89, lwuska55592, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa, piękny wózek, kuferek też, ja bym zostawiła
Maud, uśmiałam się z czarnego dziecka, dzięki
Ja już po wizycie, serduszko bije, szyjka ok, tylko mam brać żelazo, bo mnie anemia łapie
Ale bym zjadła babkę cytrynową ;PKawa, Malenq, nix, Maud11, M4DZI4, Gwiazdeczka27, rastafanka, Wiki81, Agus89, jonka91, A.loth lubią tę wiadomość
-
noo to dobrze- bo material by sie brudzil bardzo:) pozatym ekoskora na wozku sie bardzo ladnie prezentuje, tez mam skorzane wstawki. I zamawiam skorzaną torbe bo mam gondole brąz a spacerowke graanat i nie umiem dobrac. Biala skora pasuje do obu:)
No to wymieniaj- bo ten jest bardzo ładny ale do gondoli jak z innej bajki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:45
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia ja zawsze dużo cisnę (bo tak lubię) ewentualnie jeden gruby plaster wrzucam do szklanki, zasypuję cukrem by nie pryskał wtedy ciach ciach go uderzam łyżeczką by wszystko wycisnąć i wtedy wrzucam herbatkę i zalewam
u mnie działa- czytałam że w ten sposób zakwaszają się nieco wody płodowe więc dzidzia zaczyna reagować, to tak samo jakby się zjadło dużo czegoś ostrego, dzidziol wtedy też reaguje bo go "piecze/niesmakuje"
-
Co do cytryny ja tez duzo daje, nie tak jak w I trym gdzie pochłanialam cytryny ale lubie sporo.
Mama sie smieje ze cytryny, cukier herbata....i papier toaletowy ( glownie przez ilosci wypitej herbaty) ida przy mnie jak burza:)Maud11, Kawa, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZależy teraz z cukrem pije bo miód się skończył ale wole z miodkiem, a leje go ze słoja na oko
Kuferek bardzo pakowny, jasny, wszystko widać z góry
Jedyny minus wózeczka to że dolna torba (ta pod gondolą nie jest zamykana) ale plus- jest dość wysoko i w zimę nie będzie się lepieć błoto do niej
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
kobietki wy nie przesadzajcie tak z herbatą z cytryna bo z tego co pamiętam łączenie herbaty z cytryną od czasu do czasu nie jest groźne ale częste łączenie tych dwóch składników może powodować kruchość kości i uszkodzenie ogólnie tkanek
ale ja tylko mówię, że coś mi się kojarzy ale na 100% pewna nie jestem (żeby nie było- lepiej to sprawdzić)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:07
-
Gwiazdeczka27 wrote:kobietki wy nie przesadzajcie tak z herbatą z cytryna bo z tego co pamiętam łączenie herbaty z cytryną od czasu do czasu nie jest groźne ale częste łączenie tych dwóch składników może powodować kruchość kości i uszkodzenie ogólnie tkanek
naszych czy dziecka??
aaa btw- twoje małpki powalająWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:09
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość