X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę wzdęcia! Zgage oddaje! Wole smrodzić - niech się inni męczą; ) niż czuć kwachy w ustach cokolwiek zjem.
    Dawaj te bąki!

Dobranoc!

renia83, marrtka lubią tę wiadomość

• A.loth Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko tak na szybko. Niestety zostaję w szpitalu i czekam na założenie szwu dzisiaj. Ta nieszczęsna szyjka nie wygląda dobrze i jest za duże ryzyko. Denerwuję się bardzo. Mam nadzieję, że nic złego się nie stanie...

o14815nmahj2bgg1.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie denerwuj się na zapas, najważniejsze że jesteś pod fachową opieką, na pewno wszystko będzie dobrze :) trzymam kciuki i daj znać :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.loth kochana jestem z Wami trzymaj sie dzielnie.
    Widzisz nix powoli sie uklada, ale core masz juz fajnie duza, sprawy buziulki zalatwicie a dzidzia,nawet nie bedzie tego pamietac.

nix lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj ciągnęło w brzuchu,w pachwinach też coś ciągnęło,ale wziełam nospe,położyłam się spać i przeszło.Już coraz cięższy ten brzuszek i pewnie dlatego.A jeszcze jestem wystraszona wizytą połówkowa w piatek,to już w ogóle.Mam jakąś schize,ze za wcześnie urodze:(
    W nocy mała mnie tak skopała jakby tam jakaś walka bokserska się toczyła, po lewej stronie szczególnie.To normalne takie kopniaki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 07:54

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.loth wszystko bedzie ok ;) jakiekolwiek byś miała wątpliwości to zgłaszaj lekarzowi :)

Dzień dobry :) Dziś to ja zaspałam a panowie od remontu o dziwo byli prawie punktualnie.. Piję kawę i usypiam na siedząco.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD ja czasem przez maluszka spać nie mogę bo tak wywija, a wczoraj siedząc w kancelarii adwokackiej takiego kopa dostałam że aż na krześle podskoczyłam.. Dla mnie niektóre sytuacje też są nie przyjemne jak któraś wyżej pisała, a co dopiero będzie za miesiąc dwa jak już maluch ma taką siłe!? O_o

MartaKD lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to miałam takie wrazenie jakby się szamotała i chciała wyjść.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • ana7227 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich i życzę miłego dnia, codziennie tu zaglądam i was czytam :). fajnie odliczać dni do porodu wspólnie :)

Ag..., MonikaDM, lwuska55592 lubią tę wiadomość

relgh371buf3k1xz.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta tak czasem mam, jak prowadzę auto szczególnie. Rzuca się jak pokręcony, twój stres mu pomaga. Jakie za wcześnie urodzę??? Nie myśl tak! Skyszalas o samospelniajacej się przepowiedni? Nie można tak sobie wkręcać! A wiem to bo robiłam to samo, dostałam opr od męża i lekarza i juz mi lepiej:D

MartaKD lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzilam do psycholog i też mi tak mówiła,o dużej sile podświadomości.I mąż też mi ostatnio coś mówił o tym,że jak będzie ktoś krakał,że będzie padać,to będzie padać:)
    Dziękuję Ag,biorę się za siebie:)

Ag... lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zamiar nagadać w piątek do gina o jednej z jego położnych,że mnie wystraszyla przedwczesnym porodem w poniedziałek jak byłam na glukozie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tłumacz to sobie tym że to mały Wiercipiętek :) Jakby Ciebie zamknęli prawie na ciasno w worku nie ruszałabyś się ? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry "styczniowe ciężarówki" :)

Mam nadzieję, że u Was nocka minęła spokojnie, tak jak u mnie, w końcu "moja mała" dała mi pospać i bez "kuksańców" było:)

Słonecznego i miłego dnia życzę:)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Tłumacz to sobie tym że to mały Wiercipiętek :) Jakby Ciebie zamknęli prawie na ciasno w worku nie ruszałabyś się ? :D
    Ja myślę,że ze swoim wrodzonym adhd ciagle bym się ruszała:)

Kawa lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam za sobą serie u psychologa, parę lat temu ale uważam E niesamowicie pomógł mi zmienić myślenie. Coś w tym musi być w takim razie. Pewnie dołożyła ci położna tymi tekstami o wodzie itp ale naprawdę nie ma co.
    Zauważyłamze jak sobie nie wkrecam skracajacrj szyjki i przedwczesnegobporodu to duzo lepiej spie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 08:09

agnesik lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, dzis mi nalezy sie opieprz, w pn mam miec polowkowe i dzis mi sie snilo, ze bylam na badaniu a serduszko nie bilo, masakra, a wszystko przez to, ze dzidzi prawie nie czuje

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka nooo dajże spokój!
    Będzie bilo jak dzwon Zygmunta i wszystko będzie ok!!

szpilka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Też mam za sobą serie u psychologa, parę lat temu ale uważam że niesamowicie pomógł mi zmienić myślenie. Coś w tym musi być w takim razie. Pewnie dołożyła ci położna tymi tekstami o wodzie itp ale naprawdę nie ma co.
    Zauważyłamze jak sobie nie wkrecam skracajacrj szyjki i przedwczesnegobporodu to duzo lepiej spie.
    Mam to samo!!!!! identycznie! skracająca się szyjka i przedwczesny poród!
    A Ty już po połówkowym,ja w piatek,dlatego taki strach.Chyba do piatku się nie uspokoję.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opierdol od Ag z rana jak śmietana:)

Ag..., szpilka, Agus89, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
‹‹ 706 707 708 709 710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ