*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A.loth kochana jestem z Wami trzymaj sie dzielnie.
Widzisz nix powoli sie uklada, ale core masz juz fajnie duza, sprawy buziulki zalatwicie a dzidzia,nawet nie bedzie tego pamietac.nix lubi tę wiadomość
-
Mnie wczoraj ciągnęło w brzuchu,w pachwinach też coś ciągnęło,ale wziełam nospe,położyłam się spać i przeszło.Już coraz cięższy ten brzuszek i pewnie dlatego.A jeszcze jestem wystraszona wizytą połówkowa w piatek,to już w ogóle.Mam jakąś schize,ze za wcześnie urodze:(
W nocy mała mnie tak skopała jakby tam jakaś walka bokserska się toczyła, po lewej stronie szczególnie.To normalne takie kopniaki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 07:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaKD ja czasem przez maluszka spać nie mogę bo tak wywija, a wczoraj siedząc w kancelarii adwokackiej takiego kopa dostałam że aż na krześle podskoczyłam.. Dla mnie niektóre sytuacje też są nie przyjemne jak któraś wyżej pisała, a co dopiero będzie za miesiąc dwa jak już maluch ma taką siłe!? O_o
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Marta tak czasem mam, jak prowadzę auto szczególnie. Rzuca się jak pokręcony, twój stres mu pomaga. Jakie za wcześnie urodzę??? Nie myśl tak! Skyszalas o samospelniajacej się przepowiedni? Nie można tak sobie wkręcać! A wiem to bo robiłam to samo, dostałam opr od męża i lekarza i juz mi lepiej:D
MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też mam za sobą serie u psychologa, parę lat temu ale uważam E niesamowicie pomógł mi zmienić myślenie. Coś w tym musi być w takim razie. Pewnie dołożyła ci położna tymi tekstami o wodzie itp ale naprawdę nie ma co.
Zauważyłamze jak sobie nie wkrecam skracajacrj szyjki i przedwczesnegobporodu to duzo lepiej spie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 08:09
agnesik lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Też mam za sobą serie u psychologa, parę lat temu ale uważam że niesamowicie pomógł mi zmienić myślenie. Coś w tym musi być w takim razie. Pewnie dołożyła ci położna tymi tekstami o wodzie itp ale naprawdę nie ma co.
Zauważyłamze jak sobie nie wkrecam skracajacrj szyjki i przedwczesnegobporodu to duzo lepiej spie.
A Ty już po połówkowym,ja w piatek,dlatego taki strach.Chyba do piatku się nie uspokoję.