X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalenQ to zazdroszczę Ci.. Takie domy jak dla mnie mają klimat, trzeszcząca podłoga, tkz izby-nie wiem czy u Ciebie się też tak na pokoje mówi, ocieplanie słomą i drewniane okna z ramkami o niestandardowych wymiarach :)

Malenq lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wogole nawet mi do głowy nie przyszło żeby mój post odnieść do twojego, aż go przeczytałam jeszcze raz bo się pogubiłam.
    Chodzi mi o to ze ta formuła jest ciągle w PL popularna, czy chodzi o samochody czy wózki czy cokolwiek innego.
    Najlepszym przykładem jest mój teść, ktory mimo ze mieszkanie ruina to co 3 ,lata nowe auto z salonu o sporej wartości bo to się pokaże innym.
    Wg mnie kazdy kupuje co chce, mimo ze ktoś ma sporo kasy mode ja wydac ma uzywany wozek i goapodarnie zarządzać i to jest spoko, stać go np na lepsze wakacje.
    inaczej z ludźmi którym się nie przelewa a żyją ponad stan tylko i wylacznie po to żeby pokazać coś innym.

Kawa, Malenq lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loki koki co do wózków 3w1 pisałam stronę albo dwie wcześniej, jestem na tak ale lepiej dopłacić do lepszego fotelika.

Malenq lubi tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałam zapytać tak z ciekawości, któraś z was o tym pisała, że po kupieniu yeraz ubranek, pierze je i prasuje ale wiadomo, że w okolicach grudnia trzeba to będzie zrobić jeszcze raz. Po co?

FITop1.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    MalenQ to zazdroszczę Ci.. Takie domy jak dla mnie mają klimat, trzeszcząca podłoga, tkz izby-nie wiem czy u Ciebie się też tak na pokoje mówi, ocieplanie słomą i drewniane okna z ramkami o niestandardowych wymiarach :)
    Lubisz taki klimat?
    domekJPG_eawnxsx.JPG
    Tak wyglądał nasz domek :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:02

Kawa, MartaKD lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka ja dostałam reklamowe od kuzynki która pachnie jak popielnizka. Teraz wypralam żeby mi garderoba nie zamieniła się w nikotynowy salonik.
    Nie prasuje teraz leżą w reklamowce spowrotem.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola ja tez do tej pory mialam tylko buldozka francuskiego i tu rowniez stawialam na wychowanie zeby nie rozpieścić. Kocham ja a mimo wszystko staram sie zachowac zdrowy rozsadek w tej milosci.

polaola lubi tę wiadomość

dqpranli4dnq2fwj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezzzuniu Aniu no właśnie coś takiego! Przypominają mi się czasy dzieciństwa.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Lubisz taki klimat?
    domekJPG_eawnxsx.JPG
    Tak wyglądał nasz domek :D :D :D

Mój też podobnie, przed remontem:)
    jeszcze tylko u mnie dach został do wymiany...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarko ja te lumpkowe zaczęłam prać, właściwie wypłukiwać z tego zapachu środków przeciwgrzybicznych w których wcześniej zanim trafią do lumpka piorą.. żeby nie przeszły tym zapachem nowe ciuszki! :)

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też dach jest do wymienienia, ale to dopiero z rozbudową domu :)
    Kawa w takim miejscu nie dało się mieszkać. Zawilgocone, przeżarte przez korniki, bez izolacji... Prawie wszystko poszło do rozbiórki

201501145565.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nowe tez pierzecie?

dqpranli4dnq2fwj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.... nie nie nie...nie chciałam żebyście pomyślały, że ja "jestem zastaw a postaw się" bo takiemu zachowaniu MÓWIĘ NIE!!!!!!!
    gdybym nie miała na wózek, pewnie bym używkę kupiła, lepsza używka dobrej marki, niż nowy "chiński".....

ale że dostaliśmy kaskę to chcę nowiusi :) ot świra powoli dostaję:)

Nowe prać tym bardziej!!!!!!!!!! one są również "brudne" całe w zanieczyszczeniach fabrycznych, cała ta chemia, farby itp.

lecę, słoneczko się rozkręciło, maliny zaczerwieniły, idę sobie pojeść witaminek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:10

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Też chce taki domek z dużym ogródkiem! Jejku... Marzenie. Kiedyś z mężem znaleźliśmy taki i to niedaleko centrum, gdzie stoi kilka ale taki potężnych domów. No ale właściciel nie chce sprzedać i stoi sobie taki ładny, opuszczony.
    Ag.. trzymaj się tam dzielnie. Dobrze, że Twoja współlokatorka dziś wychodzi.
    A.loth a nie masz na sali TV? Zawsze można coś obejrzeć to szybciej czas leci.
    Co do wózków nowych czy używanych. Ja od samego początku chciałam nowy, ale nie za jakieś kosmiczne pieniądze. Natomiast moi rodzice zwariowali na punkcie wnuka i wszystko musi być nowe i najlepsze. Więc jak chcą kupić to ja nie mam nic przeciwko. Ja wybiorę, oni zapłacą. I tak smutno im, że nie mieszkam obok tylko 100 km dalej i mało czasu, żeby często ich odwiedzać więc niech mają przyjemność z zakupów.

Malenq lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, zależy jak kto dbał i konserwował dom, mam ciotkę 96letnią, jej synek tak zadbał o dom że przywrócił mu dawną świetność, zero mankamentów, jakby go od nowa postawił :)

Loki nowych jeszcze nie piorę, za wcześnie, po co miałyby się kurzyć.

Malenq lubi tę wiadomość

• loki-koki Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba niepotrzebnie zaczęłam ten temat nowe czy uzywane:) kazdy zrobi jak chce, bardziej chodzilo mi o to zeby nie dac sie zwariowac, to tak jak sa kociary czy psiary, tak samo sa i mamuski co maja swira na punkcie dzidzi. Oczywiscie dla kazdej z nas dzidzia jest najwazniejsza trzeba tylko nie sfiksować, o to głownie mi chodzilo

polaola lubi tę wiadomość

dqpranli4dnq2fwj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moja upragniona, długo wyczekiwana dzidzia więc fiksowania nie uważam za coś negatywnego czy nie stosownego :)) OSZALAŁAM NA JEJ PUNKCIE :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:15

Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

• loki-koki Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest naprawde niebezpieczne i to wlasnie dla dziecka, no ale to jak bedzie wychowywal swoje dziecko to juz indywidualna sprawa. Przepraszam jeżeli kogos urazilam bo nie mialam tego na celu po prostu dostaje irytacji i az mnie trzesie na widok niektorych mamusiek... i jak ide na spacer z moim malym buldozkiem i na przykład tekst do synka " uwazaj nie podchodz do pieska bo Cie ugryzie"... to tylko przyklad tego jest mnostwo... okropne mamuski, fe az mnie telepie na sama mysl:)

dqpranli4dnq2fwj.png
  • Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to się przed ciąża wydawalo dziwne jak laski nagle fisia dostawały, mówiłam że ja nie będę. Taaaa akurat:P
    Sfiksowalam maksymalnie na punkcie tego skrzata:D

Ewelina88, Malenq lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • A.loth Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tv w pokoju, ale na 2 zł. Wczoraj wykupiłam na 12 h i tak sobie leciało, ale ile można ;) Od wczoraj jestem sama w pokoju i czekam, czy mi kogoś dokwaterują. I tak mam salę de lux 2-osobową z własną łazienką, więc nie mogę za bardzo narzekać.
    Zastanawia mni jednak, czemu Martę, która też ma szew, tak szybko wypuścili, a tutaj tak się trzęsą. Nie mówię oczywiście, że to źle - będę leżeć, ile każą.

o14815nmahj2bgg1.png
‹‹ 727 728 729 730 731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ