X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zafiksowane, nadgorliwe, przesadnie nadopiekuncze, sama bede mama a nie potrafie dogadac sie z zadna mamuska bo jakies dziwne te kobiety sie staja....

dqpranli4dnq2fwj.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Dawno się nie odzywałam, ale stale Was podczytuję, u mnie w porządku, czuję się dobrze, synkowi nadal usg pokazuje powiększoną lewą nerkę i dalej ma białą plamkę na sercu, ale gin mówił, żeby się tym nie martwić.

Zastanawia mnie inna rzecz... Czy którejś z Was puchną już nogi i ręce, ja sama w sumie tego nie zauważyłam (choć w tamtym tygodniu po cały dniu chodzenia i zwiedzania kostek nie widziałam, ale na drugi dzień bylo już ok)ale koleżanki w pracy już któryś raz mówią, że dłonie mi lekko spuchły. Zastanawia mnie czy to nie za wcześnie jak na 22 tydzień

relgtgf6uee8xud8.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loki-koki rozumiem co masz na myśli. Ja mam przy sobie męża, który mnie do pionu postawi, jeśli zacznę się trząść nad swoim dzieckiem, zamiast mądrze wychowywać ;) Nie chcę być spanikowaną matką, która osaczy swoje dziecko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:27

MonikaDM lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Wracam do Was na dobre, synuś pierwszą klasę wczoraj zaczął więc mam teraz mnóstwo czasu, codzienne leżenie przed laptopem od 9 do 15 :D
    Czytam Was na bieżąco ale na wcinanie w dyskusję nie miałam czasu a to dlatego, że Wy za dużo piszecie! :P
    Wiem mniej więcej co się u Was dzieje ale nie potrafię zapamiętać co u której, no niestety będę musiała Was poznawać na nowo.

Ewelina88, MonikaDM, Paula44, marrtka, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie znowu jest na odwrót to ja będe musiala męza ustawiac do pionu w tym temacie :), bo juz mi psa rozpiescil i wiem ze z dzieckiem bedzie tak samo

dqpranli4dnq2fwj.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dyskutujecie czy nowe czy używane, czy drogie czy tanie. Chyba najważniejsze jest to dla kogo się kupuje. Ja mam wózek po synku a teraz kupię nowy bo tak chcę, nie zbiednieje przez to ale robię to tylko dla siebie a nie dla sąsiadów.

Ewelina88, MonikaDM, Kawa, jonka91, Malenq lubią tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:22

Ewelina88, Kawa, szpilka lubią tę wiadomość

• loki-koki Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kupilam uzywany bo tez tak chcialam:) no i spoko, nie wiem po co rozdmuchiwac ten temat:)

dqpranli4dnq2fwj.png
  • Ewelina88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie! Co psów!
    Paula pisałaś mi, że dobrze, że w lesie mi kleszcz do tyłka się nie przypiął. Otóż się przypiął ale... mojej suczce. Wczoraj próbowaliśmy cały wieczór jej wyjąć, tzn mąż bo ja nie umiem, boję się itp. Ale nie da rady, chyba ją to boli bo bardzo się broni. Musimy dziś jechać do weterynarza, niech od razu ją zaszczepi.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zeby tylko męzowie nie ustawiali do poziomu:) hehehe przepraszam ale wlasnie sobie to wyobrazilam

dqpranli4dnq2fwj.png
  • magdalenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:36

• Ewelina88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loki-koki wrote:
    a ja kupilam uzywany bo tez tak chcialam:) no i spoko, nie wiem po co rozdmuchiwac ten temat:)
    A bo my już tak lubimy. :) Każda musi wypowiedzieć się na dany temat, potem następny sobie znajdziemy. :P A niby skąd tyle stron u nas już napisanych? :p

MonikaDM, Malenq lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loki koki nie chodzi od razu o nad opiekuńczość, strach o dziecko.

Ja mam fizia na punkcie mojego Bąbelka, kocham go jak szalona, a mam zamiar kupić amstaffa/bullterriera jak będzie mieć pół roku, jeżdżę na ścigaczach, czasem biorę udział w "legalnych" wyścigach, po remoncie zakupuję pytona zielonego morelia virdis z rodziny dusicieli-dużo osób takie zachowanie mogłoby uznać za nieodpowiedzialne, ale każdy sobie wychowa dziecko jak chce.
    Będę pozwalać na łażenie po drzewach itp bo jak widzę niektóre dzieci takie "totalne łajzy" "nie rób tego, nie dotykaj" to coś mnie bierze.

Ewelina88, Ag... lubią tę wiadomość

• loki-koki Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie ustawil do poziomu jakis czas temu i teraz dzidzia w drodze:)

renia83 lubi tę wiadomość

dqpranli4dnq2fwj.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to ja mojego synka rozpieściłam ;/ tylko mąż trzyma rękę na pulsie . Mam nadzieję, że jak drugi się urodzi to Piotruś za bardzo przez to moje rozpieszczanie nie ucierpi , chociaż i tak już za późno.

MonikaDM mój rozsądek też mówi, że wszystko jest ok ale idź idź wykorzystaj go! :D

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • loki-koki Ekspertka

Wysłany: 5 września 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa mialam bulteriera fajne psiaki, niestety moj zdechl w wieku 2 lat a teraz mam buldozka francuskiego ma 8lat

dqpranli4dnq2fwj.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Selene Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:18

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Ewelina88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa ja od początku czułam, że Ty to niezła wariatka jesteś. :P:P Oczywiście jak najbardziej w pozytywnym sensie. :) Masz nadal różowe włosy?

Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

aniafk lubi tę wiadomość

‹‹ 728 729 730 731 732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ