X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa szaleńcze ty jeden, ale po fotkach widać ze masz pazura.
    Aż się dziwie ze wózek nie jest z czarnej skory z cwiekami:P

Ewelina88, Kawa lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Kawa szaleńcze ty jeden, ale po fotkach widać ze masz pazura.
    Aż się dziwie ze wózek nie jest z czarnej skory z cwiekami:P
    Ag o tym samym pomyślałam. :P

Kawa lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa co do egzotycznych zwierząt, mój mąż swego czasu bardzo chciał legwana albo żako (papuga która uczy się mówić). Przeszło mu jak zagłębił się w temat, ile opieki taki zwierzak potrzebuje i miejsca w domu !

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Kawa ja od początku czułam, że Ty to niezła wariatka jesteś. :P:P Oczywiście jak najbardziej w pozytywnym sensie. :) Masz nadal różowe włosy?
    Słońce to jeszcze mało! Ale nie bedę się rozpisywać tutaj- wrzucę może jakieś foto jak wkońcu założe pamiętnik na belly a już się długo do tego zbieram :)

Włoski już się wypłukały ale jutro robię różowe ombre od połowy- WZOROWA NIENAGANNA MAMUŚKA :)

Ewelina88, marrtka, jonka91, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość

• aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Wam zazdroszczę, że w ogóle jakieś zwierzę możecie mieć. Ja bym chciała kota ale na razie to bez szans, chociaż obiecałam sobie, że kiedyś upoluję jakiegoś dachowca :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniafk czemu bez szans?

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agg haha rozbawiłaś mnie :D

Magdalenka ja mam zamiar w kuchni(łączonej ze salonem) zrobić ladę barową a pod nią terrarium, no albo w łazience będzie zamiast ścianki ;))

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ostatnio jak czekałam do lekarza, to była też taka metalówa w ciąży ! Spodnie w czerwoną krate, buty z ćwiekami, czarna bluzka, czarne długie włosy, gotycki makijaż. I wiecie co, pomyślałam sobie wtedy jak to dobrze że ciąży kobiety pozostają sobą, a nie przemieniają się w identyczne ciężarne w kraciastych sukienkach, przyzwoitym uczesaniu i minimalnym makijażem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:49

Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

• aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    aniafk czemu bez szans?
    a bo jak na razie to mieszkamy w jednym pokoju i to tego jeszcze w mieście i do tego często wyjeżdżamy ale po następnych wakacjach pomyślę o jakimś włochatym lokatorze. Uwielbiam koty. Jak byłam mała to wszyscy mnie kocia mama nazywali :D. Potrafiłam każdą przybłędę do domu przyprowadzić :)

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa z tą ladą barową super pomysł, ale z łazienką to podejrzewam, że nie jeden Twój gość jak będzie chciał z niej skorzystać to nie zdąży bo od razu w gacie narobi. ;P

Kawa, MonikaDM lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka ale ja nie jestem metalówą (chociaż gdyby System of a down jeszcze grał to na koncercie byłabym na 100%) :)
    Obecnie słucham Aguilery, Lany del Ray, E. Sande, nie ubieram się na czarno, makijaż-moc jego zależy od dnia, i gdyby nie ciąża to nadal bym chodziła w moich ukochanych kapcioszkach na 12 cm :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaFK kot w domu to samo złooo :) wiem o czym mówię! Zrzuca wszystko z blatów, robi do kwiatka jak nie widzisz itp :P

aniafk lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa absolutnie nie myślałam o Tobie hehe tak mi się przypomniało jak dziewczyny piasały że masz szalone pomysły.

Kawa lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze że u Was dzisiaj bujnie i wesoło. Ja nie mam co w pracy juz działać, więc chyba jade do domu. Zaprosiłam pare osób na wieczór ale nic nie przygotowuję. Zamawiamy wspólnie sushi a alkohol już w gestii męża i gości więc też się tym nie będe stresowała. Jadę leżeć i odpoczywać.

A tak w ogóle to mam duże lustro w gabinecie w pracy i widzę, że jestem kwadratowa juz, może trochę jak kuleczka. Z moich 59 kg i wysokich szpilek przeszłam w balerinki i szerokie, zwiewne bluzki. Muszę to zmienic, bo dzisiaj zauważyłam, że wyglądam jak pączek. Tylko lukru mi brakuje.

renia83, aniafk, Ewelina88, jonka91, Agula92 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7a1e73dcb05.jpg

My dziś rano. Rośniemy! :) w brzuszku 96cm. Waga 2kg na +

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:03

zielarka, aniafk, Kawa, Ewelina88, marrtka, jonka91, rastafanka, szpilka, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    AniaFK kot w domu to samo złooo :) wiem o czym mówię! Zrzuca wszystko z blatów, robi do kwiatka jak nie widzisz itp :P

Mam przed oczami tego kota w moim kwiatku jak wchodzę do domu a on tylko wielkie oczy robi ze zdziwienia, że już jestem :D

Kawa, Agus89, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja też chciałam sobie dzisiaj zdjęcie z brzucholem zrobić i wstawić w awatara ale też zauważyłam, że 'pączkuje' i na szczęście belly mi głowę ucinało :)więc odpuściłam

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i w ogóle to jestem głodna mam ochotę na mięcho a ja jestem z tych co w piątki nie jedzą :((( chyba się wścieknę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:06

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniafk wrote:
    i w ogóle to jestem głodna mam ochotę na mięcho a ja jestem z tych co w piątki nie jedzą :((( chyba się wścieknę
    Ja jak na coś ochotę mam to muszę zjeść i koniec kropka. Ale staram się nie obżerać bo wychodziłam z wagą 55 kg , spadło na 54 a obecnie mam 61 kg więc sporo. Chociaż ja poza brzuchem i cyckami żadnych zmian nie widzę. Podobnież na buzi się zaokrągliłam a to akurat u mnie na plusie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:14

aniafk lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Ja jak na coś ochotę mam to muszę zjeść i koniec kropka. Ale staram się nie obżerać bo wychodziłam z wagą 55 kg , spadło na 54 a obecnie mam 61 kg więc sporo. Chociaż ja poza brzuchem i cyckami żadnych zmian nie widzę. Podobnież na buzi się zaokrągliłam a to akurat u mnie na plusie.
    Miałyśmy taką samą wagę wyjściową i taką sama mamy teraz. Nawet tydzień nam się zgadza. Ciekawe która z nas urodzi pierwsza.

Dziewczyny a jaka powinna byc długośc szyjki w tym tygodniu?

‹‹ 729 730 731 732 733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ