*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Kawa ja od początku czułam, że Ty to niezła wariatka jesteś.
:P Oczywiście jak najbardziej w pozytywnym sensie.
Masz nadal różowe włosy?
Włoski już się wypłukały ale jutro robię różowe ombre od połowy- WZOROWA NIENAGANNA MAMUŚKAEwelina88, marrtka, jonka91, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ostatnio jak czekałam do lekarza, to była też taka metalówa w ciąży ! Spodnie w czerwoną krate, buty z ćwiekami, czarna bluzka, czarne długie włosy, gotycki makijaż. I wiecie co, pomyślałam sobie wtedy jak to dobrze że ciąży kobiety pozostają sobą, a nie przemieniają się w identyczne ciężarne w kraciastych sukienkach, przyzwoitym uczesaniu i minimalnym makijażem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:49
Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:aniafk czemu bez szans?
. Potrafiłam każdą przybłędę do domu przyprowadzić
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalenka ale ja nie jestem metalówą (chociaż gdyby System of a down jeszcze grał to na koncercie byłabym na 100%)
Obecnie słucham Aguilery, Lany del Ray, E. Sande, nie ubieram się na czarno, makijaż-moc jego zależy od dnia, i gdyby nie ciąża to nadal bym chodziła w moich ukochanych kapcioszkach na 12 cm -
nick nieaktualny
-
Widze że u Was dzisiaj bujnie i wesoło. Ja nie mam co w pracy juz działać, więc chyba jade do domu. Zaprosiłam pare osób na wieczór ale nic nie przygotowuję. Zamawiamy wspólnie sushi a alkohol już w gestii męża i gości więc też się tym nie będe stresowała. Jadę leżeć i odpoczywać.
A tak w ogóle to mam duże lustro w gabinecie w pracy i widzę, że jestem kwadratowa juz, może trochę jak kuleczka. Z moich 59 kg i wysokich szpilek przeszłam w balerinki i szerokie, zwiewne bluzki. Muszę to zmienic, bo dzisiaj zauważyłam, że wyglądam jak pączek. Tylko lukru mi brakuje.renia83, aniafk, Ewelina88, jonka91, Agula92 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7a1e73dcb05.jpg
My dziś rano. Rośniemy!w brzuszku 96cm. Waga 2kg na +
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:03
zielarka, aniafk, Kawa, Ewelina88, marrtka, jonka91, rastafanka, szpilka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:AniaFK kot w domu to samo złooo
wiem o czym mówię! Zrzuca wszystko z blatów, robi do kwiatka jak nie widzisz itp
Mam przed oczami tego kota w moim kwiatku jak wchodzę do domu a on tylko wielkie oczy robi ze zdziwienia, że już jestemKawa, Agus89, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość
-
aniafk wrote:i w ogóle to jestem głodna mam ochotę na mięcho a ja jestem z tych co w piątki nie jedzą
(( chyba się wścieknę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:14
aniafk lubi tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Ja jak na coś ochotę mam to muszę zjeść i koniec kropka. Ale staram się nie obżerać bo wychodziłam z wagą 55 kg , spadło na 54 a obecnie mam 61 kg więc sporo. Chociaż ja poza brzuchem i cyckami żadnych zmian nie widzę. Podobnież na buzi się zaokrągliłam a to akurat u mnie na plusie.
Dziewczyny a jaka powinna byc długośc szyjki w tym tygodniu?Ewelina88 lubi tę wiadomość