X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa szaleńcze ty jeden, ale po fotkach widać ze masz pazura.
    Aż się dziwie ze wózek nie jest z czarnej skory z cwiekami:P

Ewelina88, Kawa lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Kawa szaleńcze ty jeden, ale po fotkach widać ze masz pazura.
    Aż się dziwie ze wózek nie jest z czarnej skory z cwiekami:P
    Ag o tym samym pomyślałam. :P

Kawa lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa co do egzotycznych zwierząt, mój mąż swego czasu bardzo chciał legwana albo żako (papuga która uczy się mówić). Przeszło mu jak zagłębił się w temat, ile opieki taki zwierzak potrzebuje i miejsca w domu !

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Kawa ja od początku czułam, że Ty to niezła wariatka jesteś. :P:P Oczywiście jak najbardziej w pozytywnym sensie. :) Masz nadal różowe włosy?
    Słońce to jeszcze mało! Ale nie bedę się rozpisywać tutaj- wrzucę może jakieś foto jak wkońcu założe pamiętnik na belly a już się długo do tego zbieram :)

Włoski już się wypłukały ale jutro robię różowe ombre od połowy- WZOROWA NIENAGANNA MAMUŚKA :)

Ewelina88, marrtka, jonka91, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość

• aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Wam zazdroszczę, że w ogóle jakieś zwierzę możecie mieć. Ja bym chciała kota ale na razie to bez szans, chociaż obiecałam sobie, że kiedyś upoluję jakiegoś dachowca :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniafk czemu bez szans?

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agg haha rozbawiłaś mnie :D

Magdalenka ja mam zamiar w kuchni(łączonej ze salonem) zrobić ladę barową a pod nią terrarium, no albo w łazience będzie zamiast ścianki ;))

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ostatnio jak czekałam do lekarza, to była też taka metalówa w ciąży ! Spodnie w czerwoną krate, buty z ćwiekami, czarna bluzka, czarne długie włosy, gotycki makijaż. I wiecie co, pomyślałam sobie wtedy jak to dobrze że ciąży kobiety pozostają sobą, a nie przemieniają się w identyczne ciężarne w kraciastych sukienkach, przyzwoitym uczesaniu i minimalnym makijażem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 11:49

Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

• aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    aniafk czemu bez szans?
    a bo jak na razie to mieszkamy w jednym pokoju i to tego jeszcze w mieście i do tego często wyjeżdżamy ale po następnych wakacjach pomyślę o jakimś włochatym lokatorze. Uwielbiam koty. Jak byłam mała to wszyscy mnie kocia mama nazywali :D. Potrafiłam każdą przybłędę do domu przyprowadzić :)

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa z tą ladą barową super pomysł, ale z łazienką to podejrzewam, że nie jeden Twój gość jak będzie chciał z niej skorzystać to nie zdąży bo od razu w gacie narobi. ;P

Kawa, MonikaDM lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka ale ja nie jestem metalówą (chociaż gdyby System of a down jeszcze grał to na koncercie byłabym na 100%) :)
    Obecnie słucham Aguilery, Lany del Ray, E. Sande, nie ubieram się na czarno, makijaż-moc jego zależy od dnia, i gdyby nie ciąża to nadal bym chodziła w moich ukochanych kapcioszkach na 12 cm :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaFK kot w domu to samo złooo :) wiem o czym mówię! Zrzuca wszystko z blatów, robi do kwiatka jak nie widzisz itp :P

aniafk lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa absolutnie nie myślałam o Tobie hehe tak mi się przypomniało jak dziewczyny piasały że masz szalone pomysły.

Kawa lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze że u Was dzisiaj bujnie i wesoło. Ja nie mam co w pracy juz działać, więc chyba jade do domu. Zaprosiłam pare osób na wieczór ale nic nie przygotowuję. Zamawiamy wspólnie sushi a alkohol już w gestii męża i gości więc też się tym nie będe stresowała. Jadę leżeć i odpoczywać.

A tak w ogóle to mam duże lustro w gabinecie w pracy i widzę, że jestem kwadratowa juz, może trochę jak kuleczka. Z moich 59 kg i wysokich szpilek przeszłam w balerinki i szerokie, zwiewne bluzki. Muszę to zmienic, bo dzisiaj zauważyłam, że wyglądam jak pączek. Tylko lukru mi brakuje.

renia83, aniafk, Ewelina88, jonka91, Agula92 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7a1e73dcb05.jpg

My dziś rano. Rośniemy! :) w brzuszku 96cm. Waga 2kg na +

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:03

zielarka, aniafk, Kawa, Ewelina88, marrtka, jonka91, rastafanka, szpilka, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    AniaFK kot w domu to samo złooo :) wiem o czym mówię! Zrzuca wszystko z blatów, robi do kwiatka jak nie widzisz itp :P

Mam przed oczami tego kota w moim kwiatku jak wchodzę do domu a on tylko wielkie oczy robi ze zdziwienia, że już jestem :D

Kawa, Agus89, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja też chciałam sobie dzisiaj zdjęcie z brzucholem zrobić i wstawić w awatara ale też zauważyłam, że 'pączkuje' i na szczęście belly mi głowę ucinało :)więc odpuściłam

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i w ogóle to jestem głodna mam ochotę na mięcho a ja jestem z tych co w piątki nie jedzą :((( chyba się wścieknę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:06

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniafk wrote:
    i w ogóle to jestem głodna mam ochotę na mięcho a ja jestem z tych co w piątki nie jedzą :((( chyba się wścieknę
    Ja jak na coś ochotę mam to muszę zjeść i koniec kropka. Ale staram się nie obżerać bo wychodziłam z wagą 55 kg , spadło na 54 a obecnie mam 61 kg więc sporo. Chociaż ja poza brzuchem i cyckami żadnych zmian nie widzę. Podobnież na buzi się zaokrągliłam a to akurat u mnie na plusie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 12:14

aniafk lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Ja jak na coś ochotę mam to muszę zjeść i koniec kropka. Ale staram się nie obżerać bo wychodziłam z wagą 55 kg , spadło na 54 a obecnie mam 61 kg więc sporo. Chociaż ja poza brzuchem i cyckami żadnych zmian nie widzę. Podobnież na buzi się zaokrągliłam a to akurat u mnie na plusie.
    Miałyśmy taką samą wagę wyjściową i taką sama mamy teraz. Nawet tydzień nam się zgadza. Ciekawe która z nas urodzi pierwsza.

Dziewczyny a jaka powinna byc długośc szyjki w tym tygodniu?

‹‹ 729 730 731 732 733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ