X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniś Super:)

MonikaDM lubi tę wiadomość

• zielarka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się obnażę ale trudno :) anonimowość to nie jest dla mnie najważniejsza rzecz na świecie ;)
    To mój blog, dziś zrobiłam nowy wpis, jeśli kogoś zainteresuje, zapraszam do lektury :)
    http://chlebowydom.blogspot.com/

Gwiazdeczka27, Ewelina88, Paula44, MonikaDM, Silatan, Agus89, agnb6, jonka91, MartaKD, kejti91, Wiki81, Selene lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM a może Ty specjalnie panikujesz żeby do tego doktorka chodzić? :D
    Mój wolny czas się kończy, trzeba się zbierać pod szkołę - koniec komputerowego lenistwa.

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika u mnie takie ciacha na oddziale ze wcale nie muszę iść w pon do domu:) a tak serio to dostane na łeb, sama na sali jestem. Wpadne w grudniu/ styczniu i starczy mi:)

kawa też nagrałam małego za twoim pomysłem i wysłałam mężowi z dopiskiem hi daddy:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 16:41

MonikaDM, Kawa lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag poproś , żeby Ci z domu laptopa przywieźli i sobie filmy jakieś pooglądaj korzystając ze słuchawek.

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Ag poproś , żeby Ci z domu laptopa przywieźli i sobie filmy jakieś pooglądaj korzystając ze słuchawek.

nieee, szpital jest po to żeby odpocząć od lapa. Skupiam się na czytaniu.
    Zaczynam wyznaje- cabre.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Monika u mnie takie ciacha na oddziale ze wcale nie muszę iść w pon do domu:) a tak serio to dostane na łeb, sama na sali jestem. Wpadne w grudniu/ styczniu i starczy mi:)

kawa też nagrałam małego za twoim pomysłem i wysłałam mężowi z dopiskiem hi daddy:D

Narzekałaś na 100 letnia babcię a lepszy rydz niż nic :P

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee ona i tak nie mówiła. Spoko odpocznę, nawet nie narzekam. Czasem mi się zanudzi tylko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 16:56

aniafk lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe nie mówiła ale chociaż popatrzeć mogłaś :)
    Kiedyś leżałam na ginekologii , chyba z 6 babek w sali było w przedziale wiekowym 40-60 ile ja się historii z życia wziętych nasłuchałam to szkoda gadać a ile opinii o lekarzach w tym szpitalu :D

Ag... lubi tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:23

aniafk lubi tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie właśnie szef odwiedził. Myślałam, że padnę ze śmiechu.
    Mówi mi, że na bank chłopak bo ładnie wyglądam, już kilka razy mi to powtarzał i mówił, że na pewno lekarka się myliła. A dziś oprócz tego dodał :"Kurde ale brzuch to masz na dziewczynkę. No już sam nie wiem". Młody gościu, 30-parę lat a w takie głupoty wierzy. :):)

Ag..., Silatan, Malenq, jonka91, Paula44, Agus89, MonikaDM, Kawa, szpilka, renia83 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile mogę brać maksymalnie magnezu? Kupiłam asmag forte i na ulotce jest napisane, że maksymalna dawka to 2 tabletki 3 razy dziennie. Wczoraj wzięłam 4 tabl, dziś na razie też i czuję różnicę, wcześniej pomimo leków brzuch twardniał, dziś też ale znacznie mniej. Czuję się też lepiej. Wizytę mam dopiero za 10 dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 17:59

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Dziewczyny ile mogę brać maksymalnie magnezu? Kupiłam asmag forte i na ulotce jest napisane, że maksymalna dawka to 2 tabletki 3 razy dziennie. Wczoraj wzięłam 4 tabl, dziś na razie też i czuję różnicę, wcześniej pomimo leków brzuch twardniał, dziś też ale znacznie mniej. Czuję się też lepiej. Wizytę mam dopiero za 10 dni.
    ja biorę 6tabsów dzienne - zgodnie z zaleceniami gina--- u mnie to Magne B6

z czego 3 ostatnie na noc, gdzieś czytałam, że magnez najlepiej wchłania się jak śpimy....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 18:09

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu przebrnełam przez dzisiejsze posty uff, ale się rozpisałyście :)
    MartaKD i MonikaDM gratuluję udanych wizyt !
    Zrobiłam i odebrałam dziś badania.Morfologia bez zmian, czyli nadal nieco słaba ale ujdzie, dzięki Bogu w moczu już nic nie ma, wszystko w normie :)
    Zmęczona jestem bo oczywiście na samych badaniach się nie skończyło bo trzeba było zajśc to tu to tam :p Z chęcią bym się położyła ale niestety nie mam jak bo zaraz będą mi wymieniac podzielniki na grzejnikach na nowe więc nie wypada się przy panach monterach kokosic w pościeli ;)
    Miłego wieczorku <3

Malenq, MartaKD lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka ja w szpitalu dostaje asmag forte 3x2.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 18:20

zielarka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:43

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:

Asmag ma w składzie sam magnez?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide sobie do lodówki a tu pani przy dyzurce:D lekko zawiana i mówi ze jest w ciąży, pielęgniarka a który to tydzień?? Ona na to... Nie wiem chyba pierwszy. Pielęgniarka poważnym tonem, a ma pani stwierdzona ciążę, kartę ciąży np a ona ciągle się chwiejac odpowiada- nie, ale mam mdlosci:D:D padlam:D

Agus89, MonikaDM, zielarka, Fucina, Kawa, jonka91, renia83, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele.
    Oby nie była!

Ag... lubi tę wiadomość

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , pytam bo może któraś z Was u siebie zaobserwowała takie zmiany na skórze.
    Na twarzy zobaczyłam ( tak na dole policzka) takie mini mini czerwone kropeczki ( ja takich dostaje jak np. za bardzo drapie się w jednym miejscu) ale ze względu, iż nie ruszałam niczego przy buzi nie wiem skąd one się wzięły, na piersi jednej też 2 mi wyskoczyły dlatego jestem trochę zaniepokojona. Wiem, że w ciąży przebarwienia się pojawiają ale czy takie właśnie? Jestem po kąpieli, czy to może byc efekt tego, że jest więcej krwi i moga pękac naczynka? Chociaż mi to nie wygląda na zmiany naczyniowe

mhsvp07w3ex0n696.png
‹‹ 734 735 736 737 738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ