*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Kawa,jesteś kopalnią wiedzy czasami:)
Bo jeśli teraz ktoś będzie chciał przyszczędzić na foteliku a później się okaże że maluch szybko urósł to i tak będzie musiał kupić fotelik w którym dzidzia chwilę pojezdzi albo zaryzykować bezpieczeństwo malucha i kupić ten kolejny gdzie nie ma usztywnienia na główkę -
Pisałam ostatnio porowanie maxi cisi peeble i cabrio po oględzinach bodajże 31.08
My bierzemy jednak peeble bo ma atest samolotowy, aczkolwiek cabrio w połączeniu z bazą ma lepsze bezpieczeństwo i jest dużo lżejszy. Peeble ma za to więcej niepotrzebnych bajerów co pewnie tworzy jego wagę.
Moja macica szaleje, właśnie powiem na wizycie wieczorem ze ciągle mnie łapią skurze mimo luteiny i końskiej awki magnezu i nospy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 14:53
-
Jak dla mnie to fotelik bez możliwości wpięcia go w stelaż wózka odpada więc wybrałam 3 albo 2 w 1. Fakt, że poruszam się tylko samochodem ale po mieście gdzie przy prędkości 40h, ciągłych światłach wystarczy mi zwykły fotelik który uzyskał certyfikat.
-
Ag... wrote:Moja macica szaleje, właśnie powiem na wizycie wieczorem ze ciągle mnie łapią skurze mimo luteiny i końskiej awki magnezu i nospy.
A mnie nominowali do tej głupiej zabawy z wodą na facebooku. Ale oczywiście zrobiłam przelew bo przynajmniej w szczytnym celu. -
Ewelina88 wrote:A czy Ty wcześniej pisałaś, że to nie skurcze? Albo mi się już pomieszało.
A mnie nominowali do tej głupiej zabawy z wodą na facebooku. Ale oczywiście zrobiłam przelew bo przynajmniej w szczytnym celu.
Twardnienia takie chwilowe wiec nazywam je skurczami dla uproszczenia -
Ja też mam czasem takie twardnienia ale to po zbliżeniach z mężem
Ale mam zamiar wspomnieć o tym gince w poniedziałek bo może sex będzie nie wskazany. Biedny mój Tomasz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 15:00
-
Co do badania szyjki, to na 100% według Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego, ginekolog powinien zawsze badać szyjkę macicy chociażby na fotelu ginekologicznym od 11 tygodnia ciąży. Faktem jest, że dokładne zbadanie szyjki wykazuje badanie USG dopochwowe, natomiast średnia ocena stanu szyjki, powinna się odbywać palpacyjnie.
Dziwne podejście ginekologa Meleng...
Chciałam odpocząć od forum ale za bardzo za Wami się stęskniłam po paru godzinach
Jak kupuje się wózek 3w1 warto zawsze zapytać czy fotelik samochodowy spełnia wymogi bezpieczeństwa, bo często niestety ale nie spełnia.
Dziewczyny nie mogę się powstrzymać od gorzkiej czekolady! Zjadłam juz prawie całą tabliczkę... może brakuje mi magnezuEwelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
aniafk wrote:No ale chcąc nie chcąc to różnica jest w gwiazdkach czyli rozumiem , że jedne są bardziej bezpieczne i lepiej testy przeszły a drugie nie? No ale takich które testów nie przeszły wcale to chyba niema?
Gwiazdeczka27, aniafk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 dziwne podejście, poczekam do października i zapytam się o tą szyjkę...wiesz, to jest gin, który po 6latach dał mi wiarę w dzidzię, przekreślił wszystkie wcześniejsze diagnozy innych lekarzy, postawił swoją, wdrożył, leczenie, wysłał do innych specjalistów i dzięki Jego pomocy (i Jego książki) mam córcię w brzuchu....
ale o tą szyjkę podpytam....M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamuski
witam się po dłuższej nieobecności, cały czas was czytałam, ale nie pisałam bo znowu mi komp padł, chyba już z 5 raz, a jak mam pisać z kom to szlak mnie trafia
więc kupiłam nowego
Ag trzymam kciuki za poprawę zdrówka i szybki powrót do domu :*
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne
Tak sobie czytam jak piszecie o tych fotelikach wpinanych do wózka i się zastanawiam po co?
Przecież rodzimy zimą i nie sadzę, żeby wskazane było wożenie maluszka zimą w foteliku, tylko w ciepłej gondoli, a wiosną dzieciaczki będą za duże na foteliki, więc po co wam wpięcie fotelika do wózka? No chyba, że kupujemy z myślą o następnym dziecku przy którym fotelik może się przydać.
Może się mylę, więc proszę oświećcie mnieGwiazdeczka27, Malenq, jonka91 lubią tę wiadomość