*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
A.loth wrote:Polaola, niezłe te Twoje koszty... Już przestaję narzekać
Kurczę, czuję się przy Was wszystkich strasznie do tyłu. Nie mam jeszcze niczego dla dziecka oprócz kilku sztuk ubranek... Gorzej, nawet nie szukam jeszcze rzeczy, nie robię list i nawet nie wybraliśmy propozycji imion. Czekam na przeprowadzkę do nowego domu, która nie wiadomo kiedy nastąpi i wtedy może coś ruszy. Na razie nie umiem się do tego zabrać, tym bardziej, że mój mąż twierdzi, że mamy jeszcze mnóstwo czasu i nie mogę go w ogóle włączyć w podejmowanie decyzji i szukanie. Czy ktoś jeszcze tak ma, czy zostałam taka ostatnia sierota?
Nie martw sie, w dobie internetu usiądziesz i w tydzień wszystko będziesz miec. Dla mnie robienie zakupów teraz to rozłożenie kosztów w czasie i ogromna przyjemność, ale to nie znaczy, ze ty jesteś gorsza, bo tak nie robisz. Na pewno zdążyszWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:10
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
A.loth, maz ma racje. Macie mnóstwo czasu, a i po co kupować skoro macie przeprowadzkę w planach. Ja chyba skończę na jednorazowych zakupach online bo chodzenie po sklepach mnie wykańcza, a i nie wiem czy wogole będę mogła chodzić.
I mam współlokatorke:D babeczka 50lat z torbielem na jajniku, a taka fajna wygadana:D aż milo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:12
Paula44, renia83, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
polaola wrote:A.loth nie narzekaj ja biore 4 dupki dupki dziennie, clexane, a do tego dostalam,antybiotyk za 50 i drugi w masci dopochw. za 80 zl. Leki,na 10 dni bez pregny i foliku 400,zl. Do tego lekarz,co 10 dni ze,wzgledu na szyjke 100 zl, czasami brak slow, do tego wymazy 3x ok.120 zl. w zeszlym tyg.
W tym,tyg. Crp morflologia i ogolne moczu plus,prenatalne 250 plus 4d.
Chcesz miec dziecko plac to jest Polska, choc moze nie narzekajmy bo w,UK wogole,dupka nie daja nie wiem jak z clexane.
JEST 7 a mojej wyplaty juz nie ma. -
Ag... wrote:W home&you są super koce takie dla dorosłych:) takie milusie ze hej. Chcemy kupić grafitowy taki 200x200.
A na poofi patrzalas? Też fajne kocyki mają. LaMiloou nie podoba mi się design.
Poofi cudowne, czekam na jakaś promocje, albo przynajmniej darmową dostawępodobają mi się także kocyki z pluszem minky z jednej stronie i fajnym wzorem bawełny z drugiej. Na allegro pełno jest tych kocykow w rożnych rozmiarach i grubościach. Różnią sie tez ceną, narazie sie waham, bo boje sie, ze to bedzie w rzeczyswistosci shit. Moze któraś sie skusiła i poleci sprzedawcę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:57
-
A.loth wrote:Polaola, niezłe te Twoje koszty... Już przestaję narzekać
Kurczę, czuję się przy Was wszystkich strasznie do tyłu. Nie mam jeszcze niczego dla dziecka oprócz kilku sztuk ubranek... Gorzej, nawet nie szukam jeszcze rzeczy, nie robię list i nawet nie wybraliśmy propozycji imion. Czekam na przeprowadzkę do nowego domu, która nie wiadomo kiedy nastąpi i wtedy może coś ruszy. Na razie nie umiem się do tego zabrać, tym bardziej, że mój mąż twierdzi, że mamy jeszcze mnóstwo czasu i nie mogę go w ogóle włączyć w podejmowanie decyzji i szukanie. Czy ktoś jeszcze tak ma, czy zostałam taka ostatnia sierota? -
Ag... wrote:W home&you są super koce takie dla dorosłych:) takie milusie ze hej. Chcemy kupić grafitowy taki 200x200.
A na poofi patrzalas? Też fajne kocyki mają. LaMiloou nie podoba mi się design. -
nick nieaktualnyAg... wrote:A to ja nie patrzalam na dziecięce jeszcze tam:D
Dziewczynki które biorą luteine. Czy wam też pi niej wypływają resztki z taką wodnista wydzielina? Normalnie czuje się jakbym miała pieluche:/
Kończę gyno femidazol. Dzis rano też się przestraszyłam, bo właśnie wypływa taka woda. Galoty z piżamy miałam jakbym się posikała. To chyba normalne. Czyści się.Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:Polaola,a nie kupujesz Clexane po refundacji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 15:59
-
dziewczyny, jakie to jest uczucie jak twardnieje macica? Ag może Ty się wypowiesz, bo coś takiego chyba miałaś?
Bo ja mam takie dziwne uczucie w dole podbrzusza ( na kości łonowej) jak by taki ucisk dziwny , zwłaszcza jak chodzę. Nie twardnieje mi brzuch przy tym, ale takie dziwne uczucie tam mam... i tak jak by tez trochę zaczynają mnie ciągnąć wówczas pachwiny. Delikatnie ale tak no kurcze nie wiem jak to opisać..