X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.loth wrote:
    Polaola, niezłe te Twoje koszty... Już przestaję narzekać ;)

Kurczę, czuję się przy Was wszystkich strasznie do tyłu. Nie mam jeszcze niczego dla dziecka oprócz kilku sztuk ubranek... Gorzej, nawet nie szukam jeszcze rzeczy, nie robię list i nawet nie wybraliśmy propozycji imion. Czekam na przeprowadzkę do nowego domu, która nie wiadomo kiedy nastąpi i wtedy może coś ruszy. Na razie nie umiem się do tego zabrać, tym bardziej, że mój mąż twierdzi, że mamy jeszcze mnóstwo czasu i nie mogę go w ogóle włączyć w podejmowanie decyzji i szukanie. Czy ktoś jeszcze tak ma, czy zostałam taka ostatnia sierota? ;)

Nie martw sie, w dobie internetu usiądziesz i w tydzień wszystko będziesz miec. Dla mnie robienie zakupów teraz to rozłożenie kosztów w czasie i ogromna przyjemność, ale to nie znaczy, ze ty jesteś gorsza, bo tak nie robisz. Na pewno zdążysz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:10

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.loth, maz ma racje. Macie mnóstwo czasu, a i po co kupować skoro macie przeprowadzkę w planach. Ja chyba skończę na jednorazowych zakupach online bo chodzenie po sklepach mnie wykańcza, a i nie wiem czy wogole będę mogła chodzić.

I mam współlokatorke:D babeczka 50lat z torbielem na jajniku, a taka fajna wygadana:D aż milo:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:12

Paula44, renia83, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • A.loth Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też będę kupować pewnie głównie przez neta, bo biegać po sklepach nie będzie mi wolno.
    Wszystko to racja, ale chociaż o imionach moglibyśmy podyskutować, żebym mogła wiedzieć, co mu się podoba...

o14815nmahj2bgg1.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle,nie kupiłam tego kocyka,bo mi siostra robi na szydełku,ale może sie mimo wszystko skuszę:)a fajne też są w Home&You:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    A.loth nie narzekaj ja biore 4 dupki dupki dziennie, clexane, a do tego dostalam,antybiotyk za 50 i drugi w masci dopochw. za 80 zl. Leki,na 10 dni bez pregny i foliku 400,zl. Do tego lekarz,co 10 dni ze,wzgledu na szyjke 100 zl, czasami brak slow, do tego wymazy 3x ok.120 zl. w zeszlym tyg.
    W tym,tyg. Crp morflologia i ogolne moczu plus,prenatalne 250 plus 4d.
    Chcesz miec dziecko plac to jest Polska, choc moze nie narzekajmy bo w,UK wogole,dupka nie daja nie wiem jak z clexane.
    JEST 7 a mojej wyplaty juz nie ma. ;-)
    Tez biorę clexane.Bardzo wielu kobietom pomaga donosić ciążę po poronieniach.i acard tez.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W home&you są super koce takie dla dorosłych:) takie milusie ze hej. Chcemy kupić grafitowy taki 200x200.
    A na poofi patrzalas? Też fajne kocyki mają. LaMiloou nie podoba mi się design.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    W home&you są super koce takie dla dorosłych:) takie milusie ze hej. Chcemy kupić grafitowy taki 200x200.

Poofi cudowne, czekam na jakaś promocje, albo przynajmniej darmową dostawę :) podobają mi się także kocyki z pluszem minky z jednej stronie i fajnym wzorem bawełny z drugiej. Na allegro pełno jest tych kocykow w rożnych rozmiarach i grubościach. Różnią sie tez ceną, narazie sie waham, bo boje sie, ze to bedzie w rzeczyswistosci shit. Moze któraś sie skusiła i poleci sprzedawcę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 11:57

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze mbank mial jakis rabat w home&you jak macie tam rory

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.loth wrote:
    Polaola, niezłe te Twoje koszty... Już przestaję narzekać ;)

Kurczę, czuję się przy Was wszystkich strasznie do tyłu. Nie mam jeszcze niczego dla dziecka oprócz kilku sztuk ubranek... Gorzej, nawet nie szukam jeszcze rzeczy, nie robię list i nawet nie wybraliśmy propozycji imion. Czekam na przeprowadzkę do nowego domu, która nie wiadomo kiedy nastąpi i wtedy może coś ruszy. Na razie nie umiem się do tego zabrać, tym bardziej, że mój mąż twierdzi, że mamy jeszcze mnóstwo czasu i nie mogę go w ogóle włączyć w podejmowanie decyzji i szukanie. Czy ktoś jeszcze tak ma, czy zostałam taka ostatnia sierota? ;)
    nie martw się też nie mam jeszcze NIC na razie rozgladam sie po necie za wozkami/fotelikami i raz bylam wozki obczaic w jednym sklepie, moze po polowkowych wreszcie cos kupie, na razie najwygodniej byloby kupowac ciuszki, ale to jedno co akurat dostane na pewno, wiec chyba tylko symbolicznie cos kupimy, zeby mialo od mamy i taty

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    nie,nie patrzyłam jeszcze na poofi:) ale w h&y mają też dziecięce:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja nie patrzalam na dziecięce jeszcze tam:D
    Dziewczynki które biorą luteine. Czy wam też pi niej wypływają resztki z taką wodnista wydzielina? Normalnie czuje się jakbym miała pieluche:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola,a nie kupujesz Clexane po refundacji?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    A to ja nie patrzalam na dziecięce jeszcze tam:D
    Dziewczynki które biorą luteine. Czy wam też pi niej wypływają resztki z taką wodnista wydzielina? Normalnie czuje się jakbym miała pieluche:/

Kończę gyno femidazol. Dzis rano też się przestraszyłam, bo właśnie wypływa taka woda. Galoty z piżamy miałam jakbym się posikała. To chyba normalne. Czyści się.

Ag... lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dość ze bimbol z przodu, to jeszcze pingwini chód i mokro w gaciach. I czuj tu się kobieco w ciąży :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 15:15

M4DZI4, Paula44, zielarka, Malenq, renia83, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znacie?
    https://www.youtube.com/watch?v=AFv8TEfMP3Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 15:33

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c8c6b4d9563.jpg

Kwa! Kwa! Kwa!
    Kaczka pstra, wielki kuper ma ;)

isabelle, Ag..., Agus89, Cynamonek30, renia83, marrtka, ania_29, Kawa, szpilka, zielarka, jonka91, aniafk, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Kwa! Kwa! Kwa!
    Kaczka pstra, wielki kuper ma ;)

Jest dobrze, brzuch wyprzedza biust :D

Malenq, Paula44, Ag... lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Polaola,a nie kupujesz Clexane po refundacji?
    Nie bo jestem zdrowa i nie mam refundacji, place 115 zl za 10 szt. a biore je codziennie od 6 tyg. Lekarz chce bym je brala prawie do konca ciazy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 15:59

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jakie to jest uczucie jak twardnieje macica? Ag może Ty się wypowiesz, bo coś takiego chyba miałaś?
    Bo ja mam takie dziwne uczucie w dole podbrzusza ( na kości łonowej) jak by taki ucisk dziwny , zwłaszcza jak chodzę. Nie twardnieje mi brzuch przy tym, ale takie dziwne uczucie tam mam... i tak jak by tez trochę zaczynają mnie ciągnąć wówczas pachwiny. Delikatnie ale tak no kurcze nie wiem jak to opisać..

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag , ja po Luteinie mam cały czas mokre gacie :( jakby sie zlała.... okropienstwo :( ale jak trza to trza :)

Ag... lubi tę wiadomość

zi13skjo0ong6u20.png
‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ