X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:47

szpilka, MonikaDM lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1:58 dzwoni telefon. Wiadomo, ze o tej porze, to człowiek staje na równe nogi i najgorsze myśli krążą po głowie.... POMYŁKA!

Poszłam się "odcedzić" i . . . Nie mogłam już zasnąć. Od godziny boli mnie znowu kręgosłup i głowa. Czy któras z Was też ma problemy ze śluzówkami w nosie. Ja tam mam pustynię. Mega Przesuszone.

Zanim ten ktoś zadzwonił, to miałam głupie sny. Wciąż nie mogę wyjść z podziwu skąd to się w naszych głowach bierze.

Najpierw śniło mi się, że dostaje ataku śmiechu na lakcji. Do tego stopnia, że do klasy wpada mój zazwyczaj bardzo powazny i srogi kolega matematyk i zamiast mnie wyciszyć, to "ryje" ze mną. Ku wielkiej radości również gimnazjalistów.

Potem mój szef - Zawsze elegancki dyrektor szkoły - chodził po szkolnym korytarzu w marynarce, pod krawatem, ale w śmiesznych kraciastych bokserkach.

A na koniec dzwonił mój mąż, był już późny wieczór - byłam pewna, że mnie zdradza, a on mi mówi, że będzie za dwa dni, bo jest na Ocenie Spokojnym i oprawia właśnie ryby z kolega, którego poznał na stacji benzynowej. I ja.....uwierzyłam!

Boje się już zasnąć!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 05:38

renia83, jonka91 lubią tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    1:58 dzwoni telefon. Wiadomo, ze o tej porze, to człowiek staje na równe nogi i najgorsze myśli krążą po głowie.... POMYŁKA!

Poszłam się "odcedzić" i . . . Nie mogłam już zasnąć. Od godziny boli mnie znowu kręgosłup i głowa. Czy któras z Was też ma problemy ze śluzówkami w nosie. Ja tam mam pustynię. Mega Przesuszone.

Zanim ten ktoś zadzwonił, to miałam głupie sny. Wciąż nie mogę wyjść z podziwu skąd to się w naszych głowach bierze.

Najpierw śniło mi się, że dostaje ataku śmiechu na lakcji. Do tego stopnia, że do klasy wpada mój zazwyczaj bardzo powazny i srogi kolega matematyk i zamiast mnie wyciszyć, to "ryje" ze mną. Ku wielkiej radości również gimnazjalistów.

Potem mój szef - Zawsze elegancki dyrektor szkoły - chodził po szkolnym korytarzu w marynarce, pod krawatem, ale w śmiesznych kraciastych bokserkach.

A na koniec dzwonił mój mąż, był już późny wieczór - byłam pewna, że mnie zdradza, a on mi mówi, że będzie za dwa dni, bo jest na Ocenie Spokojnym i oprawia właśnie ryby z kolega, którego poznał na stacji benzynowej. I ja.....uwierzyłam!

Boje się już zasnąć!
    jej nie zazdroszczę ci tych snów, a tego z tym tel to bym udusiła chyba... Mi co jedynie się śni to same romansy :)
    Też coś spać nie mogę zawsze przesypiałam cała noc a dzisiaj... Ja za to zmagam się z bólem nóg chyba wczoraj zbyt mocno się przeforsowałam.

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell ja uważam tak jak Szpilka.
    Paula napisz jakos scenariusz, takie sny nie mogą się marnowac:P
    I też bym wzięła barszcz bo gulasz to zaś mięso, i tłuste.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 07:01

szpilka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znow do roboty, tez zle spalam i pewnie nawet 5 godzin snu sie nie zebralo w sumie. dzis mam polowkowe trzymajcie kciuki, denerwuje sie troche, ale mniej niz zwykle bo dzidzius raczy sie czasem poruszyc :)

Ag..., nix, polaola, zielarka, renia83, Paula44, Chanela, rastafanka, Ewelina88 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka daj znać po, trzymamy kciuki:D

nix, szpilka lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag tez daj znac po obchodzie czy juz Cie wypuszczaja czy jeszcze chca sie nacieszyc TWoim towarzystwem

Ag... lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • polaola Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze Szpilko !

szpilka lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus śliczne motylki :)

Witam się nieprzytomna i z bólem głowy. Mój kocur postanowił miauczeć w nocy pod oknem, żeby go wpuścić do domu, później się darł do wyjścia a gdzieś o świcie znów mu się zachciało wrócić do chałupy. Ehhh.... Do tego chyba jakieś choróbsko się przypałętało, ósemka się znów przebija i w efekcie jestem rozbita, jak nie ja ;)

Ag.. szykuj torbę do wyjścia ;)

Ag... lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Nie bo jestem zdrowa i nie mam refundacji, place 115 zl za 10 szt. a biore je codziennie od 6 tyg. Lekarz chce bym je brala prawie do konca ciazy.
    Ja mam co prawda zaświadczenie z poradni genetycznej o predyspozycjach do zakrzepicy,ale moja kolezanka jest po 2 poronieniach i bez problemu jej ginekolog wypisuje clexane refundowane za 12zł.Wiec skoro Ci je przepisuje,to chyba nie jest wszystko z Tobą ok i musisz te zastrzyki brać.Pogadaj z lekarzem.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez sensu, skoro lekarz przepisuje jakiś lek tzn ze trzeba go brać, tzn ze należy się refundacja. Tak na mój rozumek:) ale kto ogarnie zakamarki zamysłów NFZ:/
    Ja też bym zagadala czy nie da rady z refundacją bo z tego co piszecie spora różnica.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponad 100zł,a 12zł a 10 zastrzyków,ktore bierzesz codziennie,to masakra.Ja zaczęlam walić sobie w brzuch już tydzień przed zajściem w ciążę.Po prostu wiedziałam,że zajdę i juz włączyłam kurację:)

Co do forum...wiadomo,że ma dobre,ale i trochę złych stron.Moja kolezanka nie czytała forum żadnego,a i tak wkręcała sobie rózne rzeczy,czasem podstawnie,czasem bez.
    Ja staram się czytać tylko nasze forum.Nie chcę czytać o wczesniaku z Grudniówek na przykład.Zerknęłam na lutówki,bo tam moja znajoma pisze i ubolewają nad Agnb6, któras wkleiła cały jej post ostatni.Ja myślę,że niepotrzebne tu nikomu płacze innych kobiet i ubolewania,tylko modlitwa i trzymanie kciuków,że będzie lepiej.
    Pamiętam jak ja po poronieniu miałam ochotę zabić ludzi,którzy nade mną rozpaczali.Potrzebowałam siły,a nie pierdolenia jaka to tragedia.

Ag..., Gosiak, renia83, zielarka lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy miesiąc powinien mieć hasło:) jesteśmy styczniowki i interesujemy się styczniowkami:D

MartaKD, Kawa lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Ag własnie grudniówki albo lutówki założyły inne forum na hasło (nie pamiętam które), żeby nikt nie widział jak wrzucają swoje pełne foto :)

Ja już po weekendzie spędzonym z meżulkiem :) Wczoraj byłam na wiejskich dożynkach haha stała koło mnie dziewczyna z terminem na 15 stycznia... Aleeee miała meGA brzucha! Aż znajomi nie mogli wyjść z podziwu że mam termin przed nią :D

Ostatnio lumpek był zamknięty bo robili wymianę towaru więc to dziś jadę na łowy! Oby owocne :)

Ag..., jonka91, agnesik, rastafanka lubią tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na rozkaz mamy muszę zrobić listę ubranek,które już kupiłyśmy:) ile czego w jakich rozmiarach,żeby dokupić albo nie kupowac już więcej.Moja mama to jednak praktyczna kobieta w każdym calu.Wiec najpierw obejrzę wczorajszy odcinek Lekarzy,a później zrobię listę:)

Ag..., Kawa lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my też często wrzucamy pełne foto i co? łojezu jaki problem:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:10

zielarka lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to my jesteśmy hardcory, wrzucamy pełne foto na belly. Ale jeśli pomysł pryw forum będzie miał poparcie można takowe założyć.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wielkości brzucha,tycia,nietycia,itp.to mi lekarz ostatnio powiedział,że kiedyś przykładano uwage do tego jaki duzy brzuch w ciązy,ile kobieta przytyła,a teraz w dobie usg co miesiąc tak naprawdę,to liczy się ocena dobrostanu płodu,a nie to ile baba ma w obwodzie:) Mówił o pacjentce,której kazał sie ograniczyć w ciąży z jedzeniem,w rezultacie schudła,bo miała mega nadwagę.Po prostu rozpisał jej dietę dla kobiet w ciązy:) Taki dobry mój gin jest:) o!
    A ja się już nie martwię ani mniejszym brzuchem ani małym przyrostem wagi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:13

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Haha to my jesteśmy hardcory, wrzucamy pełne foto na belly. Ale jeśli pomysł pryw forum będzie miał poparcie można takowe założyć.
    Może mamy w sobie pierwiastki ekshibicjonizmu:)
    Ja już rózne widzialam zdjęcia na naszej klasie(dawniej) czy facebooku.Ostatnio nawet zdjęćie testu ciążowego,a pod spodem wszyscy gratulują.A ja wiem z doświadczenia,że sam test nic jeszcze nie znaczy.Z drugiej strony...niech się ludzie cieszą:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:16

Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek się okazalo ze moja przyjaciolka jest w ciąży, potwierdziła u lekarza a i tak marudzi ze nie wie co z tego wyjdzie. Mam ochotę walnąć ja patelnia w łeb za te myśli.
    Wiec można przeginac w 2 strony:D

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ