*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny1:58 dzwoni telefon. Wiadomo, ze o tej porze, to człowiek staje na równe nogi i najgorsze myśli krążą po głowie.... POMYŁKA!
Poszłam się "odcedzić" i . . . Nie mogłam już zasnąć. Od godziny boli mnie znowu kręgosłup i głowa. Czy któras z Was też ma problemy ze śluzówkami w nosie. Ja tam mam pustynię. Mega Przesuszone.
Zanim ten ktoś zadzwonił, to miałam głupie sny. Wciąż nie mogę wyjść z podziwu skąd to się w naszych głowach bierze.
Najpierw śniło mi się, że dostaje ataku śmiechu na lakcji. Do tego stopnia, że do klasy wpada mój zazwyczaj bardzo powazny i srogi kolega matematyk i zamiast mnie wyciszyć, to "ryje" ze mną. Ku wielkiej radości również gimnazjalistów.
Potem mój szef - Zawsze elegancki dyrektor szkoły - chodził po szkolnym korytarzu w marynarce, pod krawatem, ale w śmiesznych kraciastych bokserkach.
A na koniec dzwonił mój mąż, był już późny wieczór - byłam pewna, że mnie zdradza, a on mi mówi, że będzie za dwa dni, bo jest na Ocenie Spokojnym i oprawia właśnie ryby z kolega, którego poznał na stacji benzynowej. I ja.....uwierzyłam!
Boje się już zasnąć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 05:38
renia83, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:1:58 dzwoni telefon. Wiadomo, ze o tej porze, to człowiek staje na równe nogi i najgorsze myśli krążą po głowie.... POMYŁKA!
Poszłam się "odcedzić" i . . . Nie mogłam już zasnąć. Od godziny boli mnie znowu kręgosłup i głowa. Czy któras z Was też ma problemy ze śluzówkami w nosie. Ja tam mam pustynię. Mega Przesuszone.
Zanim ten ktoś zadzwonił, to miałam głupie sny. Wciąż nie mogę wyjść z podziwu skąd to się w naszych głowach bierze.
Najpierw śniło mi się, że dostaje ataku śmiechu na lakcji. Do tego stopnia, że do klasy wpada mój zazwyczaj bardzo powazny i srogi kolega matematyk i zamiast mnie wyciszyć, to "ryje" ze mną. Ku wielkiej radości również gimnazjalistów.
Potem mój szef - Zawsze elegancki dyrektor szkoły - chodził po szkolnym korytarzu w marynarce, pod krawatem, ale w śmiesznych kraciastych bokserkach.
A na koniec dzwonił mój mąż, był już późny wieczór - byłam pewna, że mnie zdradza, a on mi mówi, że będzie za dwa dni, bo jest na Ocenie Spokojnym i oprawia właśnie ryby z kolega, którego poznał na stacji benzynowej. I ja.....uwierzyłam!
Boje się już zasnąć!
Też coś spać nie mogę zawsze przesypiałam cała noc a dzisiaj... Ja za to zmagam się z bólem nóg chyba wczoraj zbyt mocno się przeforsowałam.
-
a ja znow do roboty, tez zle spalam i pewnie nawet 5 godzin snu sie nie zebralo w sumie. dzis mam polowkowe trzymajcie kciuki, denerwuje sie troche, ale mniej niz zwykle bo dzidzius raczy sie czasem poruszyc
Ag..., nix, polaola, zielarka, renia83, Paula44, Chanela, rastafanka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Agus śliczne motylki
Witam się nieprzytomna i z bólem głowy. Mój kocur postanowił miauczeć w nocy pod oknem, żeby go wpuścić do domu, później się darł do wyjścia a gdzieś o świcie znów mu się zachciało wrócić do chałupy. Ehhh.... Do tego chyba jakieś choróbsko się przypałętało, ósemka się znów przebija i w efekcie jestem rozbita, jak nie ja
Ag.. szykuj torbę do wyjściaAg... lubi tę wiadomość
-
polaola wrote:Nie bo jestem zdrowa i nie mam refundacji, place 115 zl za 10 szt. a biore je codziennie od 6 tyg. Lekarz chce bym je brala prawie do konca ciazy.
-
ponad 100zł,a 12zł a 10 zastrzyków,ktore bierzesz codziennie,to masakra.Ja zaczęlam walić sobie w brzuch już tydzień przed zajściem w ciążę.Po prostu wiedziałam,że zajdę i juz włączyłam kurację
Co do forum...wiadomo,że ma dobre,ale i trochę złych stron.Moja kolezanka nie czytała forum żadnego,a i tak wkręcała sobie rózne rzeczy,czasem podstawnie,czasem bez.
Ja staram się czytać tylko nasze forum.Nie chcę czytać o wczesniaku z Grudniówek na przykład.Zerknęłam na lutówki,bo tam moja znajoma pisze i ubolewają nad Agnb6, któras wkleiła cały jej post ostatni.Ja myślę,że niepotrzebne tu nikomu płacze innych kobiet i ubolewania,tylko modlitwa i trzymanie kciuków,że będzie lepiej.
Pamiętam jak ja po poronieniu miałam ochotę zabić ludzi,którzy nade mną rozpaczali.Potrzebowałam siły,a nie pierdolenia jaka to tragedia.Ag..., Gosiak, renia83, zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ag własnie grudniówki albo lutówki założyły inne forum na hasło (nie pamiętam które), żeby nikt nie widział jak wrzucają swoje pełne foto
Ja już po weekendzie spędzonym z meżulkiemWczoraj byłam na wiejskich dożynkach haha stała koło mnie dziewczyna z terminem na 15 stycznia... Aleeee miała meGA brzucha! Aż znajomi nie mogli wyjść z podziwu że mam termin przed nią
Ostatnio lumpek był zamknięty bo robili wymianę towaru więc to dziś jadę na łowy! Oby owocneAg..., jonka91, agnesik, rastafanka lubią tę wiadomość
-
A ja na rozkaz mamy muszę zrobić listę ubranek,które już kupiłyśmy:) ile czego w jakich rozmiarach,żeby dokupić albo nie kupowac już więcej.Moja mama to jednak praktyczna kobieta w każdym calu.Wiec najpierw obejrzę wczorajszy odcinek Lekarzy,a później zrobię listę
Ag..., Kawa lubią tę wiadomość
-
Co do wielkości brzucha,tycia,nietycia,itp.to mi lekarz ostatnio powiedział,że kiedyś przykładano uwage do tego jaki duzy brzuch w ciązy,ile kobieta przytyła,a teraz w dobie usg co miesiąc tak naprawdę,to liczy się ocena dobrostanu płodu,a nie to ile baba ma w obwodzie:) Mówił o pacjentce,której kazał sie ograniczyć w ciąży z jedzeniem,w rezultacie schudła,bo miała mega nadwagę.Po prostu rozpisał jej dietę dla kobiet w ciązy:) Taki dobry mój gin jest:) o!
A ja się już nie martwię ani mniejszym brzuchem ani małym przyrostem wagi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:13
-
Ag... wrote:Haha to my jesteśmy hardcory, wrzucamy pełne foto na belly. Ale jeśli pomysł pryw forum będzie miał poparcie można takowe założyć.
Ja już rózne widzialam zdjęcia na naszej klasie(dawniej) czy facebooku.Ostatnio nawet zdjęćie testu ciążowego,a pod spodem wszyscy gratulują.A ja wiem z doświadczenia,że sam test nic jeszcze nie znaczy.Z drugiej strony...niech się ludzie ciesząWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 08:16
Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość