*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane to wreszcie ja
najpierw napiszę, że siusiaka Pauli synka to chyba zadna z nas prędko nie zapomni
A o dr Włoch to wczoraj mówił mi też gin specjalista od usg na połówkowych
i bardzo polecał gdybyśmy planowali robic echoserca
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny minęło mi sikanie co 10 minut
Więc chyba Kacper się przekręcił i przestał uciskać wreszcie. Czy ewentualne zapalenie pęcherza nie wchodzi w grę
W nagrodę puściłam mu muzyczkę "Dla brzuszka i dla Maluszka"
A i dziś mam 60%jeszcze najgorsze 12 tygodni a potem już szaleję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 18:31
jonka91, zielarka lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Masz do tego zalecenia?
podejrzewam, że gdybym miała możliwośc zrobic to u nas w jeleniej to może bym się zastanawiała gdy pierwszy raz o tym wspomniał, ale jak już powiedział, że nie ma konieczności to do Katowic czy innego odległego miasta się nie wybieramy -
nick nieaktualny
-
Skrót z badania
Synus
BPD 48
HC 175
AC 150,6
FL 32,9
MASA 343 G
SERCE 140 uderzeń
czaszka, twarz, kręgosłup, mózg prawidłowe
serce, płuca, układ moczowy i pokarmowy prawidlowe
kończyny prawidłowe
Agula92, Gwiazdeczka27, olka25, Kawa, nix, Agus89, Malenq, jonka91, Chanela, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Ah to faktycznie bo już myślałam że tak zalecił "profilaktycznie" a te badanie też swoje kosztuje...
Nasze dzidzie będą zdrowe, śliczne i pachnące- innej myśli nie dopuszczam
Kawa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
daję link do rzeczy które będę chciała sprzedawać. Ceny drobnych bluzek ok 15 zł. W zależności która, sukienki 20-25 zł.
Daję link do aukcji którą wystawiłam w sierpniu, ale zmieniłam zdanie i nie sprzedałam tego, bo zakończyłam wcześniej gdyż jednak pomyślałam, że pochodzę w tym jeszcze w ciąży. Jednak ani razu nie założyłam nic bo generalnie po domu to nie mam sensu, do pracy to chodzę w sukienkach eleganckich i kostiumach, nic bawełnianego ani z dużym dekoltem, a te bluzki z H&m mają ogromne dekolty. A teraz generalnie bluzki sa ciasne, a mam daleko ponad 100 cm w pasie:)Jest trochę rzeczy letnich, dlatego będę całość pewnie w kolejnym roku sprzedawała. Wklejam tylko link, żeby nie robić z forum bazaru. Jak ktoś chce o coś zapytać to proponuję na [email protected]. Żeby tu nie było o głupotkach.
Przy jednej rzeczy nie opłaca mi się wysyłać bez kosztów przesyłki, ale jak się któraś zdecyduje na co najmniej 3 ciuszki, to za przesyłkę nie będę liczyła.
http://allegro.pl/zestaw-ciazowy-rozm36-hm-ff-orsay-i-inne-i4449468135.html
A spodnie mam takie, jak na pierwszym zdjęciu, tylko robiłam inne zdjęcia w świetle sztucznym i wyszły czarne, ale to takie granatowe, lekko wycierane. Rozm 36.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c2dba909f08.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b4d8ede3484.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3deaeab2e452.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ca3d36fec22.jpg
Ja mam już prawie 70 kg (169 wzrostu). Lekko ciasne w udach, a długośc dobra. Tak lekko zawijałam jak widać na zdjęciu, ale spokojnie można więcej zawijać. Proponuję 38 zł.
Jak chcecie negocjowac ceny to tak jak pisałam na maila:)Nie będę się kłóciła o ceny. Bardziej mi zależy, żeby miejsca w szafie nie zajmowały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 19:11
www.styczniowki2015.phorum.pl -
aniafk wrote:Paula ja raczej źle napisałam. Monitor oddechu jest polecany wcześniakom a co do pozostałych dzieci to już raczej wybór rodzica.
Ta śmierć łóżeczkowa jest przerażająca i właściwie do dzisiaj nie zidentyfikowana. Na szczęście nie aż tak częsta.
ja polecam monitor z niania, sama posiadam angelcare
zgadza sie z Kolezanka, ze zakup monitora zreszta nietani jest decyzja rodzica
moja mala miala 3tyg temu goraczke dosc wysoka od infekcji (samolotowej najprawdopodniej) gardla, spala razem ze mna, ale to ona spala ja czuwalam ta najgorsza noc walczac z goraczka, wsluchiwalam sie w jej oddech i klnelam na meza ze pojechal na remont mieszkania i nie zainstalowal niani w lozeczku
byly 2 epizody ze nie slyszalam jej oddechu, straszne, zblizalam glowe by slyszec, ale za 2im razem nie slyszalam i juz mialam nia potrzasnac kiedy poruszyla sie
potem mialam takiego stresa, ze mimo opanowania goraczki i antybiotyku i ok humoru malej w ciagu dnia nie moglam z nerwow spac 5 kolejnych nocy
teraz niania funkcjonuje i jestem duuuzo spokojniejsza choc i tak chodze sprawdzac jak spi zanim zasne ;--))) -
nick nieaktualnyPolecam smoczki i butelki firmy LOVI ja miałam przy pierwszym dziecku i przy tym też nie będę zmieniać bo jestem bardzo zadowolona smoczki do butelki są w kształcie sutka więc nie miałam problemu z karmieniem a karmiłam systemem mieszanym na początku więcej piersią.
-
a i dodam jeszcze, ze suwaczek mam wg om
a wg owulacji jest 2 dni mniej no i na usg jak maleństwo wczesniej na 3 poprzednich wyprzedzało troche te daty to teraz wzglednie zrownał sie z data ovu, bo na 2 pierwszych tez sie z ovu zgadzało -
A oto apartament mojego synka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04d8acb3f5eb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 20:03
ania_29, Wiki81, isabelle, zielarka, Paula44, Agula92, rastafanka, szpilka, Kawa, Izabelka88, Goosiaczek2, Agus89, Malenq, szczesliwa89, waszka88, jonka91, Chanela, Ewelina88, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Śliczny brzuszek, Gwiazdeczko! Mój jest bardzo podobny. Czy wy też macie wrażenie, że brzuchy wam rosną skokowo? Dam głowę, że jeszcze w zeszłym tygodniu ogarniałam jego wielkość, a tymczasem od poniedziałku non stop przeglądam się w lustrze, bo jest ogromny!
Gwiazdeczka27, Ag..., jonka91, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko, piękny brzuszek!!!
Mnie dopadła największa zmora-zaparcia...powiem wam, że zdrowej ciąży to był stres ale w ciąży z pessarem to panika dosłownie.
Pochwale się jeszcze czymś dla mnie ważnym. Odnawiam stół do kuchni który wytargałam z piwnicy teściów. Dziś mąż przywiózł od stolarza nowy drewniany blat. Wiedziałam, że będzie dębowy ale spodziewałam się raczej dość cienkiej deski, a mąż przyniósł...wspaniały, gruby dębowy, surowy blat, ciężki jak cholera, cudownie szlachetnyTo spełnienie moich marzeń
Mąż obiecał, że jutro dostanę oczyszczone nogi, a gdy machnę je na biało przykręci blat, a ja go zaolejuję
Zawsze chciałam mieć stary stół z drewniany blatem do zagniatania chleba, wykrawania bożonarodzeniowych pierniczków i picia kakao
Paula44, rastafanka, Wiki81, Gwiazdeczka27, ania_29, polaola, Izabelka88, nix, Agus89, jonka91, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
zastanawiam się jaki brzuch będzie w np.39 tygodniu. Będę przechodzić przez drzwi najpierw będzie brzuch potem długo , długo nic potem cycki a na końcu ja hihi
przeraża mnie ta wizja. Na szczęście krem przeciw rozstępom działa .
Zielarka jak ja ci zazdroszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 20:51
nix lubi tę wiadomość
-
Zielarko, pochwal się później efektem końcowym
Gwiazdeczko, piękny brzuchol!
Cieszę się, że mówicie, że brzuchy Wam rosną i waga jest coraz wyższa, bo ja zaczynałam się stresować, że tylko ja rozrastam się w zastraszającym tempie... ale już mi raźniejGwiazdeczka27, jonka91, nix lubią tę wiadomość
-
rastafanka...nie jesteś sama, też jestem przerażona tempem rozrostu swojego ciała, choć już byłam w ciąży nigdy nie wyglądałam tak jak teraz. Brzuch mam duży, naprawdę, i nie wiem co to będzie pod koniec...
rastafanka, Gwiazdeczka27, nix lubią tę wiadomość