*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:no własnie piłam do Twojego postu:)
Nie wiem jak u Ciebie cenowo Tomi wygląda ale u mnie ta butelka z rurką odpowietrzającą w środku ok 35-45zł jakoś tak, a z all 21zł-150ml, a te większe 260ml-16zł. Ale takie maluszki wypijają początkowo po ok 50ml więc nie ma sensu tej dużej brać -
Kupilam 150ml ale bez tej rurki za 9,99zl na Allegro, plus smoczek ortodontyczny, pojemiki na mleko mamy (jak będziemy z mężęm gdzieś wychodzić moja Mama będzie dokarmiac buteleczką),termometr do wanienki i krem na brodawki,bo mi gin kazał kupić,bo mnie bolą.razem za wszystko 50zł
-
nick nieaktualnyJa dziś zamówiłam 150tke z tą rurką, mate do wanienki i tetry kolorowe za całość 60zł więc spoko
Mam też Tommiego 260ml(nie jestem pewna, mam szafę zastawioną i nie mam jak sprawdzić) dwupak też antykolkowy ale bez tych rurek-były w promocji za 25zł w tesco
Tetrowych wzięłam 10 więcej nie bioręWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:48
-
Silatan wrote:Hej dziewczyny!
No i praca magisterska chyba odjedzie w zapomnienie aż do czerwca. U nas opłata za przedłużenie terminu to 1200 złotych a niby państwowa uczelnia. Trochę się załamałam. I jeszcze jakby tego było mało to mąż ma problemy w pracy, a ja dostałam znowu mniejszą kasę z ZUS-u. Czuję się dzisiaj mocno do niczego. Z natury jestem ambitna a teraz czuję wstyd i że wszystko to moja wina. Nawet czekolada mi nie pomogła. Ot mam taki gorszy dzień.
Co do ZUSu i wypłaty to nie wiem dlaczego mniejsza, może na zwolnieniu zabrakło informacji, że to ciązowe?
Głowa do góry. Każda ma gorszy dzień,ale dasz radę. Wszystko musi sie ułożyć. Trzymam kciuki.
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyNo hah
żeby mi się opłacało wchodzę na jednego sprzedawce i sprawdzam jego przedmioty zawsze znajdę kilka potrzebnych rzeczy i płacę raz za przesyłkę
co do flaneli to rozmawiałam z dwoma koleżankami, kupiły po 3-5 flaneli i nie korzystały z nich wcale. Ale zaś szwagierka początkowo dziecko trzymała w tetrze i na to flanela (bo pierwsze dziecko które urodziła pampersy odparzyły i blizna na biodrze została) więc przy drugim od początku wolała powyższy układ bo się bała że historia się powtórzy- minus tego jest taki że "jak się mały zlał to przemakał i wszystko było mokre, ciuszki, pościel.."Paula44, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też na allegro zrobiłam wczoraj zakupy.
Kupiłam dwa rożki, 10 tetrowych kolorowych pieluch, kocyk, skarpetusie, czapeczke, niedrapki, nożyczki, gruszke do noska, szczoteczke, gryzaczek, sliniak, pościel, artykuły pielęgnacyjne, a ze u tego samego sprzedawcy były tez jednorazowe majty poporodowe, podkłady na łóżko to tez wzięłam.
Teraz oglądam wanienkaę i wagę.
Znalazła któreś z Was jakieś ładne wkłady/ posciel do wózka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 15:13
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:Silatan do co opłat to dziwna kwota na uczelni. Chyba że masz dużo przedmiotów niezaliczonych. Teraz przedmioty jak przenosisz na kolejny semestr to płacisz za punkty ECTS. Przekładając pracę musisz jeszcze raz zaliczać i zapłacić za seminarium . Wydaje mi się, że z dzieckiem będzie gorzej i trudniej. Może uda Ci się jednak zmobilizować. I obrona będzie teraz prostsza...
Co do ZUSu i wypłaty to nie wiem dlaczego mniejsza, może na zwolnieniu zabrakło informacji, że to ciązowe?
Głowa do góry. Każda ma gorszy dzień,ale dasz radę. Wszystko musi sie ułożyć. Trzymam kciuki.
Hej Wiki!
Też myślałam, że dam radę, ale lekarz kazał leżeć. Promotor jest tylko w jeden dzień na uczelni a punktów ECTS mam aż 1 za ten przedmiot wszystko inne zaliczone. Mam nadzieję, że w jakiś sposób dam radę. Mąż ma zawieźć pracę w kolejną środę i zobaczymy czy zaakceptuje. Ale bardzo ci dziękuję za dobre słowa.Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Kawa możesz mi coś więcej napisać na temat tych bodziaków w Pepco? Jakiej są jakości?
Jest duży wybór, jakościowo są bardzo fajne 100% bawełna (obecnie mają jaką promocję więcej za mniej) :
4,99
2,99
4,99
7,99
6,99 3-pak skarpetuś
Maud11, Ewelina88, Agus89, jonka91, Paula44 lubią tę wiadomość