WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/984f1b399f7f.png

Taki kupiłam m.in ;)

Dziewczyny, czy wy też czasem czujecie takie szpile w pochwie? Jakby szyjka. .. :(

jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja miałam takie kłucie jskby mnie ktoś igłą dźgał. :) Myślałam, że to szyjka sprawia jakieś problemy. Ale z nią wszystko w porządku. :)

Paula44 lubi tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam wczoraj w lumpeksie sweter ciążowy mamas&papas za 4 zł :D jest cieplutki i wełniany i w pięknym, jesiennym, musztardowym kolorze :D O taki:
    130a48a12e724e0f.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 17:16

Ewelina88, Kawa, Paula44, Agus89, rastafanka, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wzięłaś ten granatowy? Też szukam czegoś takiego w granacie, chciałam ten wcześniej co podesłałam ale nie mają w tym kolorze..;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Ten granatowy.

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silatan wrote:
    Hej Wiki!

Też myślałam, że dam radę, ale lekarz kazał leżeć. Promotor jest tylko w jeden dzień na uczelni a punktów ECTS mam aż 1 za ten przedmiot wszystko inne zaliczone. Mam nadzieję, że w jakiś sposób dam radę. Mąż ma zawieźć pracę w kolejną środę i zobaczymy czy zaakceptuje. Ale bardzo ci dziękuję za dobre słowa. :-)
    Po prostu jakoś dużo płacisz. Do mnie Studenci piszą takie podania i je rozpatruję i tyle się na uczelni państwowej nie płaci

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agataa wrote:
    u mnie na uczelni płaci się za godzinę zajęć i tak oblicza się ile za kurs poprawkowy trzeba zapłacić, nie patrzą na ilość ECTS
    Od roku obowiązują nowe zasady, teraz powinno przeliczać się ECTSy. Może macie w Regulaminie Studiów inaczej zapisane, ale ustawa obowiązywała od 2014 r.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 19:18

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki o której godz. jecie ostatni posiłek?

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Kobitki o której godz. jecie ostatni posiłek?

Kiedy jestem głodna :P czyli jak wróci mąż jedziemy na kebaba później chwila przed TV i spać :P

szpilka lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 września 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm ja jem np. o 19.00 ale ostatnio znowu mnie ssie o 23.00
    ja kupiłam zestaw 17 elementowy pościel,kołderki do łóżka i wózka , w tym zestawie też rożek był. ja na allegro zamawiam większość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też allegro.

• looliii Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny byłam dzisiaj na usg połówkowym z dzidziusiem wszystko oki , znam juz płeć będę miała synka. Teraz oglądam film z usg 4d i dziwi mnie to że jest kolor czarno biały ??? Tez tak macie?

Gwiazdeczka27, polaola, lwuska55592, Kawa, zielarka, Agataa, nix, Agus89, szpilka, jonka91, neharika, M4DZI4, rastafanka, Ewelina88 lubią tę wiadomość

82do20mmqzciyevf.png

Wysłany: 11 września 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super , że synek jest zdrowy :)
    A jaki miałaś wcześniej obraz na USG? Ja wiem , że to zależy jaki ustawi ginekolog obraz... Może być czarno biały, może być taki jak by niebieski, może być i żółtawy kolor... ostatnio jak byłam na badaniu USG to obraz był tak strasznej jakości jak dla mnie, taki jakiś jasny ( mimo tego że sprzęt-marka taka sama jak w innym gabinecie) Wszystko zależy od ustawienia takiego obrazu ( chociaż oczywiście tez ma znaczenie czy sprzęt jest bardziej nowoczesny itp)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8b53b7a16a1.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13167acc8b41.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4824db381571.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 20:21

Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, widzę, że coraz więcej z was robi już konkretne zakupy i głownie w sieci. Dzielcie się swoimi doświadczeniami, czy produkty, które zamówiłyście spełniają wasze oczekiwania, wrzucajcie zdjęcia jak one wyglądają w realu itp. Myślę, że ułatwi to wszystkim przeczesywanie allegro w poszukiwaniu fajnych i dobrych jakościowo rzeczy. Ja też bardzo dużo kupuję na allegro, ale zawsze mam obawy, czy to, co zamawiam faktycznie będzie wyglądało tak, jak na zdjęciach. Ja właśnie szukam pościeli i chciałabym u tego samego sprzedawcy kupić prześcieradełka i rożek. Oglądam, oglądam i oglądam :)

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pisalyscie o butelkach antykolkowych wlasnie sie dzis dowiedzialam ze w pepco co po dwie pakowane za ok. 30 chyba tomi, kuzynka dISIAJ mi mowila, a ona placila za jedna ok 30.
    FAJnie ze badania i dieciaczki ok, jakie niektore juz duze ;-)
    Ja czekam na sobote.
    Widzialyscie ceny wozkow w bobowozki ?

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png

Wysłany: 11 września 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja isabelle zamówiłam to zdam relację jak przyjdzie paka i wkleję fotki :)

Ja mam zestaw butelek antykolkowych Aventu, wraz ze smoczkiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 20:29

mhsvp07w3ex0n696.png
  • looliii Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 własnie był żółtawy w trójwymiarze, i myślałam że taki sam będzie nagrany na płytce a tu czarno-biały , nie ma takiego samego efektu w ogóle nie mogę z niego wziąć pojedynczych zdjęć.

82do20mmqzciyevf.png

Wysłany: 11 września 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    looliii bo w sumie też tak jest, że kiedy lekarz przełączy się na obraz 3D , 4D to ten obraz jest właśnie taki jak by ciemno- żółty. Może podczas nagrania w jakimś momencie pojawi się obraz ten w 3D,4D ( chyba, że już obejrzałaś całość nagrania)?

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola po 2pakowane mogły być Tomiego- Essentials, (ja takie zakupiłam) on ma różne rodzaje butelek :) ta za 30zł co ma Twoja kuzynka to mogła być też antykolkowa ale z taką rurką nazwa Closer to nature-one są dużo droższe bo mają też czujnik ciepła-czy nie za gorący pokarm podajesz.

• looliii Koleżanka

Wysłany: 11 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no obejrzałam a i nie ma wszystko czarno białe , spróbuję odtworzyć na innym komputerze. A ty jak wzięłaś zdjęcia?

82do20mmqzciyevf.png
‹‹ 776 777 778 779 780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ