*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja kupiłam wczoraj w lumpeksie sweter ciążowy mamas&papas za 4 zł
jest cieplutki i wełniany i w pięknym, jesiennym, musztardowym kolorze
O taki:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 17:16
Ewelina88, Kawa, Paula44, Agus89, rastafanka, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Silatan wrote:Hej Wiki!
Też myślałam, że dam radę, ale lekarz kazał leżeć. Promotor jest tylko w jeden dzień na uczelni a punktów ECTS mam aż 1 za ten przedmiot wszystko inne zaliczone. Mam nadzieję, że w jakiś sposób dam radę. Mąż ma zawieźć pracę w kolejną środę i zobaczymy czy zaakceptuje. Ale bardzo ci dziękuję za dobre słowa.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Agataa wrote:u mnie na uczelni płaci się za godzinę zajęć i tak oblicza się ile za kurs poprawkowy trzeba zapłacić, nie patrzą na ilość ECTS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 19:18
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny byłam dzisiaj na usg połówkowym z dzidziusiem wszystko oki , znam juz płeć będę miała synka. Teraz oglądam film z usg 4d i dziwi mnie to że jest kolor czarno biały ??? Tez tak macie?
Gwiazdeczka27, polaola, lwuska55592, Kawa, zielarka, Agataa, nix, Agus89, szpilka, jonka91, neharika, M4DZI4, rastafanka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Super , że synek jest zdrowy
A jaki miałaś wcześniej obraz na USG? Ja wiem , że to zależy jaki ustawi ginekolog obraz... Może być czarno biały, może być taki jak by niebieski, może być i żółtawy kolor... ostatnio jak byłam na badaniu USG to obraz był tak strasznej jakości jak dla mnie, taki jakiś jasny ( mimo tego że sprzęt-marka taka sama jak w innym gabinecie) Wszystko zależy od ustawienia takiego obrazu ( chociaż oczywiście tez ma znaczenie czy sprzęt jest bardziej nowoczesny itp)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8b53b7a16a1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13167acc8b41.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4824db381571.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 20:21
Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, widzę, że coraz więcej z was robi już konkretne zakupy i głownie w sieci. Dzielcie się swoimi doświadczeniami, czy produkty, które zamówiłyście spełniają wasze oczekiwania, wrzucajcie zdjęcia jak one wyglądają w realu itp. Myślę, że ułatwi to wszystkim przeczesywanie allegro w poszukiwaniu fajnych i dobrych jakościowo rzeczy. Ja też bardzo dużo kupuję na allegro, ale zawsze mam obawy, czy to, co zamawiam faktycznie będzie wyglądało tak, jak na zdjęciach. Ja właśnie szukam pościeli i chciałabym u tego samego sprzedawcy kupić prześcieradełka i rożek. Oglądam, oglądam i oglądam
-
Dziewczyny pisalyscie o butelkach antykolkowych wlasnie sie dzis dowiedzialam ze w pepco co po dwie pakowane za ok. 30 chyba tomi, kuzynka dISIAJ mi mowila, a ona placila za jedna ok 30.
FAJnie ze badania i dieciaczki ok, jakie niektore juz duze
Ja czekam na sobote.
Widzialyscie ceny wozkow w bobowozki ? -
looliii bo w sumie też tak jest, że kiedy lekarz przełączy się na obraz 3D , 4D to ten obraz jest właśnie taki jak by ciemno- żółty. Może podczas nagrania w jakimś momencie pojawi się obraz ten w 3D,4D ( chyba, że już obejrzałaś całość nagrania)?
-
nick nieaktualnyPolaola po 2pakowane mogły być Tomiego- Essentials, (ja takie zakupiłam) on ma różne rodzaje butelek
ta za 30zł co ma Twoja kuzynka to mogła być też antykolkowa ale z taką rurką nazwa Closer to nature-one są dużo droższe bo mają też czujnik ciepła-czy nie za gorący pokarm podajesz.