*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do reklamacji klientów to byłam kierwonikiem jednej ze znanych sieci perfumerii wiec moge Wam poopowiadac jak bezszczelne są niektóre Kobiety...
Przynosi tusz do rześ po 4 mc uzywania i mówi ze chce nowy bo ten już wysechł a powina go miec minimu 6 mc,przynosi pół kremu zuzytego i twierdzi ze ją uczulił i chce zwrot pieniedzy a słoik prawie pusty:D
A jak kradną;p jak sie otwierałysmy to na drugi dzien na stendach nie było połowy pomadek tzn były ale opakowania bo ich zawartosc była poodgryzana!!!!!! Baby odgryzają pomadki i wynoszą w buzi:D nie pojełam wtedy:P:P
A o ciuchach i butach nie wspomne jak kombinuja az sie wierzyc nie chce,ida tak jak Kawa dowaliła Pani na jakas impreze np w kiecce w metce i w butach a potem zwrot do sklepu i jeszcze awantury:P
No ale wiecie co było najlepszego? Klient nasz Pan na wszystko musiałysmy sie godzic oficjalnie bo swoimi sposobami potrafiłysmy taka babe PO PROSTU ZRÓWNAC Z ZIEMIA;)ania_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Selen gratuluję i życzę jeszcze więcej miłości!!
Ja właśnie wróciłam z comiesięcznej wizyty kontrolnej u ginekologa. Moja pani ginekolog jest na zwolnieniu lekarskim do odwołania i w ramach zastępstwa był lekarz, z którym nie miałam najlepszych wspomnień (byłam u niego na traumatycznej pierwszej w życiu wizycie u ginekologa, bolało i było nieprzyjemnie).. A dziś jakaś odmiana i po wizycie jestem zadowolona, był miły, uprzejmy, delikatny!!.. Ten lekarz pracuje w szpitalu, w którym zamierzam rodzić i słyszałam, że potrafi nieźle nawrzeszczeć na rodzącą.. coś w stylu "czego drzesz japę", "zamknij się, bo idzie ogłuchnąć", "jak cię mąż zapychał to też tak darłaś japę?".. Oczywiście miło napomknęłam, że możliwe, że się spotkamy na porodówce..
Ciężko jest od niego uzyskać zwolnienie lekarskie, bo on uważa, że ciąża to nie choroba i pracować trzeba.. Ale ja go troszeczkę podeszłam.. Na dzień dobry zapytał jak się czuję i czy mam jakieś dolegliwości.. To ja na to, że od pewnego czasu twardnieje mi brzuch kilka razy na dobę i czasami pobolewa, boli mnie kręgosłup i ogólnie mam złe samopoczucie..Z twardniejącym brzuchem to prawda, ale resztę sobie dopowiedziałam.. Wziął mnie na fotel zbadał, szyjka ok, dobrze uformowana, zamknięta. Oczywiście znowu mam grzybka, ale u mnie to już norma.. Przepisał mi Aspargin, Gynazol na grzyba i zlecił badanie obciążenia glukozą.. Także ja pewnie w przyszłym tygodniu również się wybiorę na kłucie.. Bez zająknięcia wypisał zwolnienie
Za 3 tygodnie kolejna wizyta kontrolna, mam nadzieję, że juz w tedy będzie moja prowadząca
Od ostatniej wizyty (5 tyg temu) przytyłam 3kg, więc w ogólnym zestawieniu jest już 6kg na plusie. Tętno Fifiego 150, a moje ciśnienie 132/86.Selene, Tymi, renia83, M4DZI4, Ewelina88, Malenq, rastafanka, Kawa, Agus89, szpilka, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
I ja się witam poweekendowo
Wczoraj tak jak pisałam byliśmy na chrzcinach,taka imprezka na 50 osób :p
Fajnie było spotkac się z rodziną którą rzadko widuję no i oczywiście pochwalic się brzuszkiem hihi. Jedzenie było bardzo smaczne a pani kelnerka jak zobaczyła że ja w ciąży to potem mi pierwszej wszystkie dania podawała i największe porcjeNażarłam się jak dziki bąk,ledwo dotoczyłam się do domku.
Życzę dziś udanych wizyt !!!
Selene wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,duużo miłości!!!jonka91, Selene, Malenq, renia83, rastafanka, Paula44, Kawa, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Dziś chyba Ag.. miała się odezwać a tu cisza. Ciekawa jestem co u niej.
Zauważyłam ostatnio, że brzuch bardzo podnosi się mi do góry. Nawet jak dłużej siedzę mam trudności z oddychaniem, dłuższe spacery u mnie odpadają. Ale ogólnie humor mi dopisuję. Wczoraj mieliśmy 1 rocznice ślubu i nawet miło ją spędziliśmy.
Życzę miłego dnia.
Aaa... Ja też się wybieram w następnym tygodniu na glukozę.
M4DZI4, jonka91, Tymi, Malenq, Selene, Kawa, Agus89, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki!
Niemal się popłakałam czytając o odgryzionych pomadkachSkąd się tacy bezczelni ludzie biorą, co?
Ale wyobraźni to im można pozazdrościć
Byłam w lumpku i dorwałam w końcu kombinezonik na zimę. Szkoda że nie jest razem z butkami i rękawiczkami, ale te kupię osobno. Grunt że maluszek ma już swój "kożuszek"
A jutro o 11:30 wizyta i zastanawiam się jakie akrobacje sobie wcześniej zafundować, żeby panicz albo paniczka było na tyle łaskawe, żeby rozchylić nóżki i pokazać zawartośćTymi, Malenq, Kawa, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Ania proponuje wodę z lodem i snikersa :d Selene najlepszego na dalszej drodze życia
)))) wlasnie wypiłam kubeł wody i zjadłam łyżeczkę nutelki tak mnie naszło od wczoraj na kakao i bułeczkę z nutelka mniam , małe zaczyna dawać popisy akrobacji brzuszkowej
Selene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj, Monika, Chorwacji zazdroszczę, byłam w podróży poślubnej, ale nigdy więcej nie pojechałabym tam z drugą parą, jak to wówczas zrobiliśmy. Chcieliśmy dobrze - żeby było weselej, taniej a wyszło tak, że ich "misiowanie" i sposób bycia okrutnie nas drażnił. Jeśli już z kimś jechać w taką podróż, to na pewno osobnymi środkami transportu, żeby w razie czego skutecznie siebie unikać
Jeszcze trochę i będę przygotowana na obydwa warianty płciowe
Kawa, Gwiazdeczka27, Agus89, rastafanka, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Aniu widzę że ten środkowy pajac ma chyba niedrapki rękawki?
Ja wyczaiłam że w worku od szwagierki kilka pajacy z next ma takie niedrapki
Wszystkie pajacyki next z ubiegłego tygodnia je mają. Najczęściej ubranka tej firmy są w nie wyposażone, ale nie tylko ;)Nawet w bluzeczce która jest już troszkę większa są takie rękawki podwijane :)Zastanawiam się czy jest mi potrzebna więcej niż jedna para osobnych niedrapków
-
Renia a widzisz :ppp Monika tez miałam jechać w tym roku No ale zrezygnowaliśmy moze za rok jak mała podrośnie
)) kiepsko tak bez urlopu No ale
od listopada wchodzą tanie linie lotnicze na Teneryfe wiec mam rownież nadzieje ze uda mi sie odwiedzić kuzynke ktora tam mieszka od 4 lat oczywiście po rozwiązaniu :d
renia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie jaką mam sklerozę dziś ładna pogoda więc postanowiłam powypierać pościele, poduszkę i kołderkę po córci bo ciepło na dworze to wyschną i będą ładnie pachniały i sobie schowam do przygotowanej szafy dla dziecka a tu co zonk nie ma ich, wyparowały, zniknęły ,przeszukałam cały dom,szafy w kanapie rozkładanej no i strych i kurcze no nie ma już nie wiem gdzie szukać.
-
nick nieaktualny
-
No wlaśnie Ag...odzywaj się,chyba,że sie już tak od nas odzwyczaiłaś:)ja coś czuję,że podczytywałaś,ale nic nie pisałaś.szkoda,że nie ma opcji kto jest online na forum:)
Mi dziś doszły wszystkie zakupy z Allegro,wanienka, różek, pościel i pierdołki,do tego bylam w Pepco i na miesiąc wrzesień zakupom mówię stanowcze NIE!
Wczoraj pół dnia zalegaliśmy na kanapie,Mala dawała takie popisy,ze w końcu mąż zauważył i poczuł
Umówiliśmy się tak,że on kupuje wózek i fotelik,a ja wszystko inne (mamy osobne konta),ale on stwierdził,ze kupi jeszcze jedna rzecz,dziś przyszla... projektor do gwiazd:) Fajna rzecz,ale już tak po pół roczku chce włączac wszelkie grające i ruszające się elementy.Do jakiś 3 miesięcy dziecko moim zdaniem musi mieć 4XC czyli cicho,ciemno,ciepło i ciasno:) są to słowa doświadczonego terapeuty dziecięcego.Agus89, Tymi, Gwiazdeczka27, MonikaDM, bluegirl89 lubią tę wiadomość