WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do reklamacji klientów to byłam kierwonikiem jednej ze znanych sieci perfumerii wiec moge Wam poopowiadac jak bezszczelne są niektóre Kobiety...

Przynosi tusz do rześ po 4 mc uzywania i mówi ze chce nowy bo ten już wysechł a powina go miec minimu 6 mc,przynosi pół kremu zuzytego i twierdzi ze ją uczulił i chce zwrot pieniedzy a słoik prawie pusty:D

A jak kradną;p jak sie otwierałysmy to na drugi dzien na stendach nie było połowy pomadek tzn były ale opakowania bo ich zawartosc była poodgryzana!!!!!! Baby odgryzają pomadki i wynoszą w buzi:D nie pojełam wtedy:P:P

A o ciuchach i butach nie wspomne jak kombinuja az sie wierzyc nie chce,ida tak jak Kawa dowaliła Pani na jakas impreze np w kiecce w metce i w butach a potem zwrot do sklepu i jeszcze awantury:P

No ale wiecie co było najlepszego? Klient nasz Pan na wszystko musiałysmy sie godzic oficjalnie bo swoimi sposobami potrafiłysmy taka babe PO PROSTU ZRÓWNAC Z ZIEMIA;)

ania_29 lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 19:47

ania_29 lubi tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Selen gratuluję i życzę jeszcze więcej miłości!!

Ja właśnie wróciłam z comiesięcznej wizyty kontrolnej u ginekologa. Moja pani ginekolog jest na zwolnieniu lekarskim do odwołania i w ramach zastępstwa był lekarz, z którym nie miałam najlepszych wspomnień (byłam u niego na traumatycznej pierwszej w życiu wizycie u ginekologa, bolało i było nieprzyjemnie).. A dziś jakaś odmiana i po wizycie jestem zadowolona, był miły, uprzejmy, delikatny!!.. Ten lekarz pracuje w szpitalu, w którym zamierzam rodzić i słyszałam, że potrafi nieźle nawrzeszczeć na rodzącą.. coś w stylu "czego drzesz japę", "zamknij się, bo idzie ogłuchnąć", "jak cię mąż zapychał to też tak darłaś japę?".. Oczywiście miło napomknęłam, że możliwe, że się spotkamy na porodówce.. :P
    Ciężko jest od niego uzyskać zwolnienie lekarskie, bo on uważa, że ciąża to nie choroba i pracować trzeba.. Ale ja go troszeczkę podeszłam.. Na dzień dobry zapytał jak się czuję i czy mam jakieś dolegliwości.. To ja na to, że od pewnego czasu twardnieje mi brzuch kilka razy na dobę i czasami pobolewa, boli mnie kręgosłup i ogólnie mam złe samopoczucie..:P Z twardniejącym brzuchem to prawda, ale resztę sobie dopowiedziałam.. Wziął mnie na fotel zbadał, szyjka ok, dobrze uformowana, zamknięta. Oczywiście znowu mam grzybka, ale u mnie to już norma.. Przepisał mi Aspargin, Gynazol na grzyba i zlecił badanie obciążenia glukozą.. Także ja pewnie w przyszłym tygodniu również się wybiorę na kłucie.. Bez zająknięcia wypisał zwolnienie :)
    Za 3 tygodnie kolejna wizyta kontrolna, mam nadzieję, że juz w tedy będzie moja prowadząca :)
    Od ostatniej wizyty (5 tyg temu) przytyłam 3kg, więc w ogólnym zestawieniu jest już 6kg na plusie. Tętno Fifiego 150, a moje ciśnienie 132/86.

Selene, Tymi, renia83, M4DZI4, Ewelina88, Malenq, rastafanka, Kawa, Agus89, szpilka, bluegirl89 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam poweekendowo :)
    Wczoraj tak jak pisałam byliśmy na chrzcinach,taka imprezka na 50 osób :p
    Fajnie było spotkac się z rodziną którą rzadko widuję no i oczywiście pochwalic się brzuszkiem hihi. Jedzenie było bardzo smaczne a pani kelnerka jak zobaczyła że ja w ciąży to potem mi pierwszej wszystkie dania podawała i największe porcje :D Nażarłam się jak dziki bąk,ledwo dotoczyłam się do domku.
    Życzę dziś udanych wizyt !!!
    Selene wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,duużo miłości!!! <3

jonka91, Selene, Malenq, renia83, rastafanka, Paula44, Kawa, Agus89 lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. :)
    Dziś chyba Ag.. miała się odezwać a tu cisza. Ciekawa jestem co u niej.
    Zauważyłam ostatnio, że brzuch bardzo podnosi się mi do góry. Nawet jak dłużej siedzę mam trudności z oddychaniem, dłuższe spacery u mnie odpadają. Ale ogólnie humor mi dopisuję. Wczoraj mieliśmy 1 rocznice ślubu i nawet miło ją spędziliśmy.:)
    Życzę miłego dnia.:)

Aaa... Ja też się wybieram w następnym tygodniu na glukozę.:/

M4DZI4, jonka91, Tymi, Malenq, Selene, Kawa, Agus89, bluegirl89 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki!
    Niemal się popłakałam czytając o odgryzionych pomadkach :D Skąd się tacy bezczelni ludzie biorą, co? :D Ale wyobraźni to im można pozazdrościć :D

Byłam w lumpku i dorwałam w końcu kombinezonik na zimę. Szkoda że nie jest razem z butkami i rękawiczkami, ale te kupię osobno. Grunt że maluszek ma już swój "kożuszek" :D
    A jutro o 11:30 wizyta i zastanawiam się jakie akrobacje sobie wcześniej zafundować, żeby panicz albo paniczka było na tyle łaskawe, żeby rozchylić nóżki i pokazać zawartość :D

Tymi, Malenq, Kawa, Agus89 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania proponuje wodę z lodem i snikersa :d Selene najlepszego na dalszej drodze życia ;))))) wlasnie wypiłam kubeł wody i zjadłam łyżeczkę nutelki tak mnie naszło od wczoraj na kakao i bułeczkę z nutelka mniam , małe zaczyna dawać popisy akrobacji brzuszkowej ;)

Selene lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi nawet nie wiedziałam że chce mi się Nutelli ;) idę szamac :)

Tymi lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:24

renia83, Selene, Tymi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniś ja kocham bardzo swoje siostry, ale ani z jedną, ani z drugą NIE wytrzymałabym 3tygodni - a do tego szwagier?????????co to to nie
    > zatem PODZIWIAM:)

Paula44 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:24

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Monika, Chorwacji zazdroszczę, byłam w podróży poślubnej, ale nigdy więcej nie pojechałabym tam z drugą parą, jak to wówczas zrobiliśmy. Chcieliśmy dobrze - żeby było weselej, taniej a wyszło tak, że ich "misiowanie" i sposób bycia okrutnie nas drażnił. Jeśli już z kimś jechać w taką podróż, to na pewno osobnymi środkami transportu, żeby w razie czego skutecznie siebie unikać ;)

DSC0560jp_eaqeexa.jpg
    DSC0563jp_eaqeexq.jpg

Jeszcze trochę i będę przygotowana na obydwa warianty płciowe :D

Kawa, Gwiazdeczka27, Agus89, rastafanka, MonikaDM lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika i co dostaniesz ten wózek co chciałaś? Czy jednak inny ?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 19:47

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Aniu widzę że ten środkowy pajac ma chyba niedrapki rękawki? :) Ja wyczaiłam że w worku od szwagierki kilka pajacy z next ma takie niedrapki :)
    Tak :) Wszystkie pajacyki next z ubiegłego tygodnia je mają. Najczęściej ubranka tej firmy są w nie wyposażone, ale nie tylko ;)Nawet w bluzeczce która jest już troszkę większa są takie rękawki podwijane :)Zastanawiam się czy jest mi potrzebna więcej niż jedna para osobnych niedrapków :)

201501145565.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia a widzisz :ppp Monika tez miałam jechać w tym roku No ale zrezygnowaliśmy moze za rok jak mała podrośnie ;))) kiepsko tak bez urlopu No ale ;) od listopada wchodzą tanie linie lotnicze na Teneryfe wiec mam rownież nadzieje ze uda mi sie odwiedzić kuzynke ktora tam mieszka od 4 lat oczywiście po rozwiązaniu :d

renia83 lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jaką mam sklerozę dziś ładna pogoda więc postanowiłam powypierać pościele, poduszkę i kołderkę po córci bo ciepło na dworze to wyschną i będą ładnie pachniały i sobie schowam do przygotowanej szafy dla dziecka a tu co zonk nie ma ich, wyparowały, zniknęły ,przeszukałam cały dom,szafy w kanapie rozkładanej no i strych i kurcze no nie ma już nie wiem gdzie szukać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę jeszcze sprawdzić na strychu u mojej mamy bo u niej stoi mój materac i łóżeczko ale nie przypominam sobie żebym gdziekolwiek wynosiła pościele były złożone do torby foliowej i schowane do wnętrza rozkładanej wersalki.

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. :)
    Mnie dzisiaj odwiedził kurier.
    Mąż przysłał paczkę z ciuszkami dla Alicji. :)
    A to niespodziankę mi zrobił i za to go między innymi kocham. :D

Ag.. czekamy na Ciebie. :)

Ewelina88, Kawa, jonka91, MonikaDM, bluegirl89 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 15 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlaśnie Ag...odzywaj się,chyba,że sie już tak od nas odzwyczaiłaś:)ja coś czuję,że podczytywałaś,ale nic nie pisałaś.szkoda,że nie ma opcji kto jest online na forum:)
    Mi dziś doszły wszystkie zakupy z Allegro,wanienka, różek, pościel i pierdołki,do tego bylam w Pepco i na miesiąc wrzesień zakupom mówię stanowcze NIE!
    Wczoraj pół dnia zalegaliśmy na kanapie,Mala dawała takie popisy,ze w końcu mąż zauważył i poczuł:)
    Umówiliśmy się tak,że on kupuje wózek i fotelik,a ja wszystko inne (mamy osobne konta),ale on stwierdził,ze kupi jeszcze jedna rzecz,dziś przyszla... projektor do gwiazd:) Fajna rzecz,ale już tak po pół roczku chce włączac wszelkie grające i ruszające się elementy.Do jakiś 3 miesięcy dziecko moim zdaniem musi mieć 4XC czyli cicho,ciemno,ciepło i ciasno:) są to słowa doświadczonego terapeuty dziecięcego.

Agus89, Tymi, Gwiazdeczka27, MonikaDM, bluegirl89 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
‹‹ 792 793 794 795 796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ