*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gwiazdeczka27 wrote:no i jak po tej glukozie? jak wrażenia? Jedne dziewczyny mówią, że to coś okropnego, inne że da się przeżyć.. Jak to wygląda w praktyce? Chodzi mi również o cały proces tego badania.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, z racji tego, że mój tydzień macie już za sobą.. mam do Was pytanko.
Czy w 18-19 tygodniu miewałyście takie dni, że Wasz maluch nie dawał znaku życia? Bo mnie własnie coś takiego spotkało. Młoda była aktywna jakiś tydzień w miarę regularnie (rano, czasem w ciągu dnia, wieczorem) a teraz od przedwczoraj cisza. Czy jest to możliwe, że odwróciła się w taki sposób, że nic nie czuję, a przynajmniej wydaje mi się, że nie czuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:21
-
angelcia wrote:Hej dziewczyny, z racji tego, że mój tydzień macie już za sobą.. mam do Was pytanko.
Czy w 18-19 tygodniu miewałyście takie dni, że Wasz maluch nie dawał znaku życia? Bo mnie własnie coś takiego spotkało. Młoda była aktywna jakiś tydzień w miarę regularnie (rano, czasem w ciągu dnia, wieczorem) a teraz od przedwczoraj cisza. Czy jest to możliwe, że odwróciła się w taki sposób, że nic nie czuję, a przynajmniej wydaje mi się, że nie czuje?Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej,
Dziś się mało odzywam ale leżę i czytamFajną mam książkę i nie mogę się oderwać/
Gratuluję wizyt i zdrowiutkich Maleństw
A co do ruchów... u mnie już prawie 26 tydzień a też jeszcze bywa tak że przez spory czas się nie odzywa. A dziś kopie prawie bez przerw heheA tylko Tatuś położy mu rękę to cisza
zielarka lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja byłam cały dzień zajęta. Byłam w pracy, później odebrałam Synka ze szkoły, lekcje, obiad, odwiozłam go do babci i pojechalam do Lublina bo jutro rano o 8 na glukozę i badanie szyjki i pesser?
Gratuluje udanych wizyt i wszystkiego najlepszego dla Selene i Eweliny z okazji rocznicy.
A Renia to przegięła z jabłecznikiem. Wiesz co nam zrobiłaś?
Mama kupił mi getry ciążowe i jak je zmierzyłam to czuje się taka gruba. Chociaż w tym tygodniu chyba nie przytyłam, ale ręce i uda sa juz takie pulchne. Normalnie pączuszek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 20:44
renia83, Ewelina88 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
witajcie, mam pytanko do tych z Was u których zdiagnozowano problem z szyjką - skracanie/rozwieranie - czy to daje jakies objawy?
od ~2 dni mam jakieś dziwne uczucie, naprawde trudne do opisania, ale gdzieś w okolicy szyjki (chociaż głowy nie dam że to jest to miejsce dokładnie), nie jest to ból, ale "coś"
każda poprzednia wizyta pokazywała że szyjka jest super, na bliźniaki nawet, jak to stwierdził mój gin(chodzę do dwóch, ten drugi też niczego niepokojącego nie zauważył)
czy to możliwe zeby cos sie z nia nagle zaczelo dziac - a raczej - czy ona moze sie szybko skrocic? wizyte mam dopiero 30.09, pobieglabym wczesniej dla swietego spokoju, ale do konca tygodnia jestem poza miejscem zamieszkania.
macie jakies takie dziwne odczucia u siebie?
jestem za moment w 23 tc.
teraz zamiast cieszyc sie dlugo wyczekiwanym pobytem nad morzem to sobie wkręcam nowy kłopocik, ehh -
Oczywiście ze czasem wpadne:) po wizycie u mnie OK. Lekarz powiedzialze jesli szyjka befzie ponizej 30mm to zaklada pessar, miala 32 wiec kontrola za 2 tyg a teraz dalej taki tryb jak ostatnio czyli lozko i domowe spacery i zero stresu.
Maz zachwycony nowym lekarzem, byłam ostatnia pacjentka inpo wizycie 30min rozmawiali o nowoczesnej robotyce w technikach operacyjnych:)szpilka, Agus89, jonka91, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
hej Tymi - nie, oczekuję tylko córeczki
to lekarz tak określił szyjkę - że niby taka dlugaśna, stad teraz by mnie zdziwiło ze nagle robi sie problem - no ale to moja pierwsza ciaza wiec nie mam pojecia czy to mozliwe, no i czy są ew. jakieś objawy takich problemów - Dziewczęta?
-
Viv ciesz sie odpoczynkiem nad morzem i piękną pogodę. Jak cos będzie z szyjką to zauważysz klocie i twardnienie na dole brzucha. Wszystkie akcje niebezpieczne mają objawy okresu. Trzymaj sie i myśl o odpoczynku. Jesteś w takim stanie ze dużo sie zmienia z Twoim brzuchem i to czujesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 22:43
Viv78 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny