*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Widziałam tylko gazetce.. i w sumie powinni napisać kołderka + poduszeczka
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,2875,name,komplet-poscieli-niemowlecej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 18:16
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dostałam informację, iż siostra cioteczna mojego męża urodziła dziś zdrowego synka Antosia przez CC, klusek waży 3750g, jego mamusia wygląda jak nasza Kawa, a w ciąży przytyła chyba tylko z 8kg..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 18:48
szpilka, renia83, lwuska55592, Kawa, ania_29, M4DZI4, nix, Ewelina88, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Iwuś nie wiem z jakiej perspektywy jest zrobione usg ale mi to wygląda na dziewczynkę bo to co oznaczyłaś J wygląda jakby było szparką
http://www.in-gender.com/forum/forum.aspx?ID=95 tu jak wrzucisz foto to mogą Ci pomóc określić alleee... to jest gdybanie
Jonka dzięki za info zerknę do biedronki jeszcze dziś, może jutro
No ja właśnie też nie mogę odnaleźć się w tej perspektywie
To jak wróżenie z fusów, poczekam jeszcze ten miesiąc i może wtedy będzie wiadomo na 100 % -
gratuluje wszystkim udanych wizyt.
Ag to odpoczywaj i unikaj forum jak Ci to pomaga Twoje zdrowie i Twojego dziecka najważniejsze...
Iwuś no to faktycznie zgłupieć można...
Jeżeli chodzi o facetów i zakupy to ja mam jakiegoś kosmitę ;p wszystko chciałby kupować jak wybieraliśmy ciuszki dla małej to musiał zaakceptować, Jak wózek wybieraliśmy to to samo a pamiętam jeszcze taką zabawną sytuację że kiedyś odwiedziła mnie koleżanka z torbą ciuszków z lumpka a on miał zmianę popołudniową i jak pojechała to wsadziłam do pralki i wyprałam. I zadzwoniłam do niego by się pochwalić i powiedziałam że już się piorą to pierwsze jak przyjechał z pracy to była godz ok 23 to nie poszedł się wykąpać jak zawsze tylko pościągał te mokre ubranka i się zachwycał))
Dziewczyną które zostały ciociami gratulacje:)jonka91, renia83, Agus89, rastafanka, isabelle, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, kciuki pomogły i mamy zdrowego synka. Wszystko jest bardzo dobrze, rośnie książkowo. Waży 469g prawie pół kilo!
Zasłaniał rączkami buzie i nie mamy porządnego zdjęcia ale to nie istotne, bo jest zdrowiutki
miłego wieczorurenia83, jonka91, szpilka, Agus89, lwuska55592, zielarka, Silatan, magdalenka, ania_29, Tymi, M4DZI4, Kawa, rastafanka, Paula44, MonikaDM, isabelle, nix, kasia86, Ewelina88, Maud11, agnb6 lubią tę wiadomość
-
Chanelko nie doczytałam do końca i polubiłam.. Debili i cwaniaczków na świecie nie brakuje.. Gratuluję zdrowej córci.. Weronika, bardzo mi się podoba to imię
nawet na bierzmowaniu je sobie wzięłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 19:25
Chanela lubi tę wiadomość
-
Chanela, współczuję przeżyć na drodze.
I gratuluję kolejnych informacji, co do płci. Aż trudno mi pojąć, że niektóre z Was tak długo muszą czekać na poznanie płci. Wstydliwe macie te dzieciątkaMój na każdym usg od początku każdemu pokazuje, co ma
Lekarz w szpitalu stwierdził, że przyrodzenie ma pokaźne, jak pół jego uda i do tego aktualnie we wzwodzie
Miałam napisać o zaleceniach po wyjściu ze szpitala. Generalnie niektórzy lekarze mi mówili, że powinnam raczej leżeć, a inni, że nie muszę. Mój lekarz stwierdził po dzisiejszej wizycie kontrolnej, że nie ma co wariować i funkcjonować mogę w miarę normalnie, ale ostrożnie. Wszystko ładnie wygląda i jest z mojej szyjki zadowolonyMam unikać zaparć, przepełnienia pęcherza, napinania mięśni brzucha i seksu.
Stwierdzam, że ostatnio gorzej mi się oddycha przez nacisk na przeponę. Ciężko mi nawet siedzieć przy komputerze. Niedługo pewnie będę sapać i chrapać w nocy...
Chanela, jonka91, zielarka, Gwiazdeczka27, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś po połówkowym
Najpierw badanie na fotelu, szyjka zamknięta, twarda, pessar trzyma więc już jestem uszczęśliwiona
Potem usg, przegląd dzieciny, wszystko za swoim miejscu, gra i buczy
serducho bije, nogi długie, potwierdzona kolejny raz córeczka
która waży 550g!!!!
Najbardziej zdziwiona byłam tym gdzie gin szukał mego dziecka! Pupa była dosłownie w mojej lewej pachwinie a główka ponad pępkiem z prawej strony! Strasznie wielka jest! Miała czkawkę i przepięknie zapierała się nogami, rozciągając mi całą macicęGin zadowolony a ja wyleciałam z gabinetu jak na skrzydłach
Agus89, jonka91, magdalenka, Tymi, M4DZI4, Kawa, rastafanka, Paula44, Wiki81, Gwiazdeczka27, MonikaDM, szpilka, isabelle, nix, MartaKD, kasia86, Ewelina88, kejti91, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Do mnie co jakiś czas wraca temat wyboru wózka. Od tego oglądania pogubiłam się strasznie i nie wiem jaki wybrać.
Najbardziej się zastanawiam nad Camarelo Sevilla. Czy któraś z Was zamierza kupić wózek tego producenta?
Ależ mam okropną zgagę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 19:37
-
Jeszcze jedna ważna sprawa:
Agnb6, jeśli jeszcze nas czytasz, chciałam Ci powiedzieć, że całym sercem jestem z Wami. Cofnęłam się do Twojego ostatniego postu i zobaczyłam, że Karolka już niestety nie ma z nami. Życie już bardzo mocno Was doświadczyło, ale wierzę, że niedługo się ułoży. Jesteście silni i dacie radę. Dajcie sobie tak dużo czasu, ile będziecie potrzebowali. Nie zapomnicie już nigdy Waszego Aniołka, ale jeszcze będziecie się cieszyć nowym życiem.
Wspieram Was bardzo mocno!agnb6 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, najważniejsze że wszystko w porządku, ja mam nadzieję, że na połówkowym lekarz potwierdzi chłopca, bo już mamy rzeczy dla niego kupione.
Dzisiaj mały nie daje mi spokoju chyba dostosował się do opisu pod suwaczkiem, cały czas się przekręca, a najelpsze są takie fale przez pół brzucha. Ostatnio nawet kopnął mnie w dwóch miejscacvh jednocześnie jakby odepchnął się jednoczesnie nogami i rękami, pewnie to tylko moje gdybanie ale tak to sobie tłumaczę.Tymi, Goosiaczek2, Gwiazdeczka27, zielarka lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
!!!! U mnie jeszcze trzeba czekac do nastepnego tyg na połówkowe a na glukozę to się dopiero za jakieś 2-3 tyg wybieram
P.S narobiłyście mi smaka na ten jabłecznikMuszę mamcię poprosic niech upiecze bo robi pyszniasty !
Tymi, renia83 lubią tę wiadomość