*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina88 wrote:Co do brzuchów - mi zaczął strasznie się unosić. Miałam go na dole a teraz jest bardzo wysoko. Ciężko mi się siedzi i oddycha przez to. I chyba coś jest prawdy w tym, że na dziewczynkę jest wysoko bo wiele znajomych tak mam i tutaj dziewczyny co mają mieć córcie mają wyżej w porównaniu z tymi co synków.
Ciekawa jestem jak tam Bel.. Jak się czuje, co z sukienka. W sobotę ma wesele. Może po coś nam napisze. -
Kolejny zakup mojego męża oprócz projektora gwiazdek. Tak oto mężczyzna kompletuje wyprawkę dla dziecka:) swoją drogą bardzo mnie to śmieszy,ale bardziej wzrusza:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a91e07e6d7e2.jpgania_29, jonka91, Paula44, rastafanka, Kawa, Maud11, isabelle, Ewelina88, Chanela, M4DZI4, marrtka, neharika lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:O widzisz
To chyba pójdę po tiul i zrobię kilka różowych nad łóżeczko
A jakim sposobem chcesz je robić? Bo wiem że są dwa, a najlepszy jest ten w którym robisz taki okrągły szablon.Też myślałam żeby parę zrobić nad łóżeczko, ale zastanawiam się czy nie będą zbierać tylko kurzu.
Jakiej wielkości chcesz te pompony robić?
-
Ag tylko bez paniki !!!! Jesteś pod dobra opieka wiec nie ma sie co stresowac bo to tylko pogorszą sprawę
tak wogole to witam sie z rana , jak zwykle kiepska noc , rzucam sie jak głupia na łóżku ,z prawej na lewa i tak w kółko , zaliczyłam kanałowe rano u dentysty :d mam nadzieje ze to juz spokój na przynajmniej rok
ciaza potrafi wyssać , miałam 2 kanałowe od początku ciazy fakt moj błąd bo nie byłam u dentysty przed tak wiec myśle ze ciaza tylko spotegowala popsucie tych zębów. Wlasnie zjadłam śniadanie , młody w szkole , bałagan w chacie jak nie wiem a ja mam lenia !!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTymi wrote:Ag tylko bez paniki !!!! Jesteś pod dobra opieka wiec nie ma sie co stresowac bo to tylko pogorszą sprawę
tak wogole to witam sie z rana , jak zwykle kiepska noc , rzucam sie jak głupia na łóżku ,z prawej na lewa i tak w kółko , zaliczyłam kanałowe rano u dentysty :d mam nadzieje ze to juz spokój na przynajmniej rok
ciaza potrafi wyssać , miałam 2 kanałowe od początku ciazy fakt moj błąd bo nie byłam u dentysty przed tak wiec myśle ze ciaza tylko spotegowala popsucie tych zębów. Wlasnie zjadłam śniadanie , młody w szkole , bałagan w chacie jak nie wiem a ja mam lenia !!!!
renia, renia no podnieś się już...hehehehe gdybym ja umiała tak leżeć długo, też bym poleżała...ale mnie zaraz wszystko "boli" i muszę wstaćrenia83 lubi tę wiadomość
-
U mnie niestety różowo nie jest. Szyjka to jedno ale najgorsze to stawianie macicy. Jeśli nie pomoże fenoterol to przewiozą mnie do innego szpitala gdzie maja jakieś bardziej zaawansowane techniki powstrzymania porodu. Juz was więcej nie będę stresować ale błagam trzymajcie za mnie ivywgo małego diabełka kciuki...
Ja jestem w psychicznej rozsypce mimo że nie przyjmuje myśli ze coś może być nie tak. -
nick nieaktualnyania_29 wrote:Któraś z Was zabiera się za robienie tiulowych pomponów? Właśnie obejrzałam filmik instruktażowy. Nie sądziłam że to takie proste.
Ania, zachwyciłam się tymi pomponami !!! A tak się ostatnio zastanawiałam jak zrobić jakieś piękne dekoracje do pokoiku...
Muszę odświeżyć moje zdolności plastyczne po tacie i może się uda
Tylko do czego te pompony przyczepić...?
Jak wpisałam w necie te pompony, to zobaczcie na jaki cudny pokoik trafiłam:
Tymi lubi tę wiadomość
-
Witamy się w nowym tygodniu :
Jesteś w 23 tygodniu ciąży
(22 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 6
Trymestr: 2
Dziś też wizyta kontrolna u gina. Już się nie mogę doczekać, aż znowu usłyszę serduszko maluszkaA tu jeszcze tyle czasu do 17-tej...
Ewelina88, rastafanka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAg... wrote:U mnie niestety różowo nie jest. Szyjka to jedno ale najgorsze to stawianie macicy. Jeśli nie pomoże fenoterol to przewiozą mnie do innego szpitala gdzie maja jakieś bardziej zaawansowane techniki powstrzymania porodu. Juz was więcej nie będę stresować ale błagam trzymajcie za mnie ivywgo małego diabełka kciuki...
Ja jestem w psychicznej rozsypce mimo że nie przyjmuje myśli ze coś może być nie tak.
Ag, trzymamy kciuki mocno.
Jesteś na pewno pod świetną opieką i lekarze będą robili wszystko co w ich mocy aby Ci pomóc.