*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiki - leki możesz mieć swoje, zawsze pytają, co łykasz. Wszelkie sprzęty - na własną odpowiedzialność, bo jak zginą to nikt za to odpowiedzialny na oddziale nie będzie.
Trzymaj się tam ciepło i pisz.
Co do g....ienka (wylazło) czuje się jak zwierzę - mąż mówi, że sikam tak głośno jak jałówka na łące a sram jak owca - same bobki Hahah. Przepraszam.
Kurde - może to witaminy - tam mam sporo żelaza. W każdym razie co tam poszło i torty - dwa kawałki- się zmieścił. Z wieści dziwnych - w ciągu 6 dni przytyłam 2,5 kg !!!!!!!! Aaaaaaaaaaaa! !!!
Ciesze się , że Szymuś rośnie, wali mnie waga, myślę tylko, jak dam rade za miesiąc, dwa. Maz ubieral mi już buty - nie mogłam zapiać (nosz kurde chyba se kupie wszystkie na rzepy Haha)
Największy ubaw to będzie miał mój ginekolog - Dlaczego?
Depilacja pisiory graniczy z cudemmoja intymna fryzura wygląda jakbym wpadła pod kosiarkę!
Kawcia - no pacan. Zero szacunku dla klientów. Poczekać do poniedziałku a jak nie będzie to daj se upust. Ulży Ci!
Blu - gratki zdrowej córeczki!
Bell ma jutro ślub! Pewnie biedna szaleje.
Mam nadzieję, że czuje się dobrze i wbiła brzuch w sukienkę. Wszystkiego najlepszego Bell! Miłości!
Dobra. Ale się rozpisałam!
Dobranoc! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 20:02
renia83, ania_29, agnesik, jonka91, isabelle, Agus89, Maud11, zielarka, MonikaDM, Izabelka88, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Wiki będziesz leżała w bielańskim w Wawie?
Jeśli tak to o leki pytają, a luteinę mają tylko pod język więc ja brałam swoją. Laptop można, o prąd nic się nie czepiają - fakt faktem że jak by ktoś ukradł no to brak odpowiedzialności. A po szpitalu kręci się tyle ludzi... nikt nie zwraca uwagi.Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Paula jesteś gigantką
poryczalam się ze śmiechu
Wiki ja też chyba niedoczytalam o co chodzi z tym szpitalem więc skrobnij kochana czemu co i jak i trzymajcie się i leniuchujcie
Kawa rozszarpalabym sprzedawcęalbo przynajmniej pogryzla podłogę
A ja robię ciasto dla dzieciaków do szkoły mojej córy na festyn i oczywiście JABŁECZNIKWiki81, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:
Co do g....ienka (wylazło) czuje się jak zwierzę - mąż mówi, że sikam tak głośno jak jałówka na łące a sram jak owca - same bobki Hahah. Przepraszam.
Padłam jak przeczytałam!
Aż się Alicja obudziła, bo tak mi się brzuch trząsł ze śmiechu.
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki Kochane w niedziele rano mam się stawić do szpitala bielańskiego na zabieg Kordocenteza (będzie dopiero we wtorek), gdyż robiłam na początku ciąży badania na konflikt płytkowy i wyszło, że go z Mężem mamy. Dziecko ma prawdopodobnie małopłytkowośc i grozi wylewami u maleństwa. Od 25 tyg ciązy mogą się one dziać i można to stwierdzić wcześniej w krwi dziecka czy coś będzie badając jego płytki. Pani dr mi powiedziała wprost że mamy najcięższy rodzaj małopłytkowości. Cały czas boje się czy będzie zdrowy i jak się urodzi to do 2 tyg po porodzie płytki się rozpadają i jak uda się wszystko do tego czasu zapobiec to będzie dobrze. Częstsze USG mnie czekają. Ale liczę że jak będzie cos się działo, to lekarze wcześniej to zdiagnozują i będą mogli zapobiegać. Będe miała przez to cesarkę i wg dr dużo przed terminem. Jak tylko będzie jakaś wątpliwość.
A Bell faktycznie musi sie dzisiaj bardzo denerwować. Ale oczywiście ślub będzie piękny i pogoda tez ładna.
Bell Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:07
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki no to wszystko wiem
wystraszyłam się, że znów coś nieprzewidzianego...trzymaj się w szpitalu i nie słuchaj barwnych opowieści współlokatorek :*
Paula uśmiałam się czytając twój post, w wielu punktach mam podobne wnioski co do ciążowej fizjologii i codziennościostatnio przed wizytą u gina dokonałam niemożliwego: zmyłam własnoręcznie lakier z paznokci u stóp i obcięłam paznokcie, ogoliłam jakimś cudem bikini...nie wiem do końca z jakim skutkiem, ale zwróciłam uwagę, że mój gin nie bada mnie z głową między nogami, tylko gadając ze mną wykonuje badanie, wiec może nie zauważył mojego Ogrodu Francuskiego, wygolonego w tajemnicze kręgi
W ogóle to mam też spore trudnoąci z założeniem butów a zakładając np leginsy wykonuję balet Jezioro Łabędzie po całej łazience by nie mogąc się zgiąć założyć drugą nogawkę i całość wciągnąć na zadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:47
Wiki81, Paula44, MartaKD, jonka91, agnesik, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
A ja się wczoraj ogolilam! HA! Jedną rączką zaslonilam to co ewentualnie mogłoby spaść
a drugą poooowolutku dokonałam niemożliwego
śmiejemy się z mężem że po porodzie będę to robić z zamkniętymi oczami jak pani w reklamie która w powietrzu kroila nożem pomarańcze
Wiki81, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:
Największy ubaw to będzie miał mój ginekolog - Dlaczego?
Depilacja pisiory graniczy z cudemmoja intymna fryzura wygląda jakbym wpadła pod kosiarkę!
mnie po ostatniej depilacji bolał brzuch od zginania się i sobie darowałam...
Mój mąż wczoraj stwierdził, że powinnam się wybrać do kosmetyczki na "koszenie trawnika" bo tam już mam buszSama tego z góry nie widzę bo brzuchol zasłania...
a swoją drogą ciekawe czy ginek zwraca uwagę "na fryzury"???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:54
Paula44 lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Pinia108 wrote:a swoją drogą ciekawe czy ginek zwraca uwagę "na fryzury"???
-
Ja sie smieje ze mam tam
diabelskie kregi, bo rzne maszynka rowno.
Ostatnio wpadlam na pomysl z lusterkiem, ale jak zobaczylam na zywo jak moja pipka wyglada to zaczelam sie smiac. Podniecajace to nie jest
Najgorsze golenie nog bo to cala komedia robie to juz na muszli klozetowej i to na raty.
Dzis brzuszek mial w obwodzie 107 a tu do 37 tc. mam wytrzymac, jaja jakies beda pozniej.
Wrocilam na dwa dni do domciu mezu mnie przywiozl od taty niech chlopina sobie troszke odpocznie odemnie i mopsa z ktorego sypie sie siersc jak z choinki.
Przyszedl mi sweterek z allegro nowy z happymum, troche gryzieale bedzie nam przynajmniej cieplo.
agnesik, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martaa, czuję się dobrze i obecności szwu nie wyczuwam w ogóle. Brzuch przy chodzeniu ciągnie, ale niczym to się nie różni od tego, co było wcześniej. Wg ostatniego usg rzeczywiście szew zebrał mi tą szyjkę do kupy i ruchy małego nie powodują jej rozłażenia się. Chociaż synuś czasem obiera ją sobie za cel boksowania. Tak było wczoraj i strasznie mnie to drażniło, takie nieprzyjemne uczucie. Więc leżąc na plecach i unosząc biodra "strząsnęłam" go z tamtego miejsca - udało się
Wiki, ja bym nie wciskała luteiny za krążek, żeby właśnie się tam nie gromadziło za dużo wydzieliny i nie spowodowało jakiejś infekcji. Zadziała i tak, nawet jeśli część wypływa. A i moim zdaniem warto dowiedzieć się, czy jednak w szpitalu nie dadzą Ci luteiny - po co tracić swoją - starczy Ci wtedy na dłużejPowodzenia! Wiadomo, ile będziesz w szpitalu?
Mnie na 2 dni rozłożyła chyba jakaś grypa żołądkowa, ale dzisiaj już jem normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 00:37
Wiki81, Martaaa lubią tę wiadomość