*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czytałam te Wasze wpisy o goleniu.. kurde.. mój brzuch chyba stanął w miejscu.. bo normalnie umiem się ogolić.. normalnie zakładam buty.. Mój brzuch w obwodzie ma 90 (i to po sytym śniadaniu!). Dwa tygodnie temu też tyle miał.. Trochę mnie to martwi.
Wiki! Będzie dobrze!
Bell ma dziś ślub.. Kochana! Ja też życzę Ci wszystkiego najlepszego! Szczęścia przede wszystkim.. bo na titanicu wszyscy zdrowi byli.. tylko szczęścia im zabrakło! Więc szczęścia dla całej Waszej trójki!Wiki81, Paula44, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika już wczoraj mnie wszyscy w sklepie słyszeli, a w poniedziałek jak ich nie będzie poczują gniew Boski!
Wiki jeśli obawiasz się o wypływanie lutki to nastaw zegar przy łóżku 2h wcześniej, zaaplikuj i dalej śpij
u mnie też pogoda nie ciekawa, chociaż pierwszy raz się wyspałam! mała dziś dała mi luzy- aż do teraz bo chyba usłyszała że o niej mówię ..
Paula44, MonikaDM, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczeki.
Wiki trzymam kciuki za was. Będzie na pewno dobrze.
Bell.. oby ślub i wesele były takie jak sobie wymarzyłaś.
Ja wczoraj pokłóciłam się z mężem i nie mam zamiaru z nim rozmawiać. On też nie jest skory do tego aby pierwszy przeprosić i chyba szykuję się kilka cichych dni - naszych pierwszych. Ale mam to gdzieś.
Idę coś zjeść, żeby sobie humor poprawić.
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Info od Ag - jest trochę lepiej!
Bell - słoneczka! Radości i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
A mi smutno, bo właśnie moi rodzice się przeze mnie poklocili.
Tata wrzucił wczoraj do rosołu jakieś grzyby. Mama je znalazła dziś. Podobno kozaki i borowiki.
Wiadomo, że grzyby nie mają żadnych substancji odżywczych tylko walory smakowe i łatwo je pomylic. Powiedziałam, że nie będę jadła tego rosolu, bo się boje.
No i awantura. Ze rosół był dla mnie, że teraz musi robić inna zupe, bo on doprawia jedzenie bez jej wiedzy.
Smutno mi. . . -
Doberek sobotnio
Paula nie przejmuj się, ja też już przekroczyłam "setkę" w brzuszku i niedługo będzie mnie łatwiej przeskoczyc niż obejśc bom i tak z metra cięta hihi :p
Co do golenia się na dole to ja też już nie widzę piśki ale daję radę, jakos po mału i na czuja i dotyk, bez patrzeniaMąż na razie nie narzeka
Bell nasza kochana forumowa panikaro wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !! Oby ten dzień był taki jaki sobie wymarzyłaś !! Duuuużo miłości!!!!
Miłego weeekendu kochane !! Ja lecę co nieco ogarnąc bo po południu chyba mam gości hmmm więc koty z podłogi trzeba przegonickoty kurzu oczywiście :p
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam dziś trochę doła zaczęłam czytać o tym zabiegu co czeka mnie w we wtorek - kordocenteza. Popłakałam sobie, zastanawiam się jeszcze czy dobrze robię. Nigdy jednak nie będę miała pewności. Po fakcie za jakiś czas będe mogła ocenić, czy było trzeba.
Ja dzisiaj idę na imprezkę urodzinową.
Dzwoniłam też do szpitala z pytaniem czy mogę być po południu, to pani powiedziała że jak zabieg we wtorek, to pewnie tak z samego rana nie muszę być. Sytuacja na oddziale gin zmienia się podobno z minuty na minutę i może być wolne łóżko, a może nie. A nie mogą zarezerwować, co jest oczywiste i to rozumiem.
Miałam wziąć laptop, ale stwierdziłam że to bez sensu żeby tak martwić się o pracę, przeżyją beze mnie, więc wezmę tylko notebook do oglądania filmów a ściągnęłam już 11 sztuk
Poproszę porcję humoru.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Witam kochane:))Okropna pogoda. Mało się udzielam ale czytam Wasze posty:) Właśnie biorę sie za nadrabianie:) Jestem już po połówkowym:)
Wszystko jest dobrze, kruszyna rozwija sie prawidłowo, nie ma żadnych wad na szczęście. Jeszcze muszę jechać na dogrywkę serducha bo ciężko było obejrzeć, ale to tak dla świętego spokoju bo zdaniem lekarki jest wszystko ok. Będziemy mieli córeczkęMalutka jest niesamowicie nieśmiała i nie chciała pokazać buźki:D Badania też wyszły mi ok. Tylko robiłam powtórkę moczu bo tam leukocyty były, ale juz jest wszystko w normie. Mam polegiwać i brać magnez:D Po przedwczorajszym badaniu ginekologicznym plamie troszkę ale lekarka powiedzenia, że może mi się mala nadżerka zrobiła. Ogólnie jest wszystko ok i mam nadzieje, że tak będzie do końca. Wczoraj mężu przywiózł łóżeczko z piękną grawerką, wózek bebetto fabio, wanienkę, przewijak, dwa komplety pościeli, rożek, ochraniacz na łóżeczko i przybornik na łóżeczko do tego torba do wózka i moskitiera na łóżeczko:)) Spadło nam to z nieba bo małżeństwo z Rosji musiało pilnie wyjechać, maja 5 miesięczna dziewczynkę, nie mogli tego ze soba zabrac wiec wszystko na gwałt sprzedawali. Ogolnie cały komplet kosztował mniej niż sam wóżek. Jestem przeszczesliwa:D Dodam zaraz zdjęcia;P Wybaczcie ten monolog:P Pozdrawiam i wracam do czytania;)
renia83, polaola, agnesik, szpilka, Agus89, Kawa, Silatan, jonka91, zielarka, Chanela, Ewelina88, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Wiki proszę
tak na szybko
https://www.facebook.com/video.php?v=561402233954248&set=vb.100002534293456&type=2&theater
https://www.facebook.com/video.php?v=10153790830070062&set=o.1378576255696264&type=2&theater
https://www.facebook.com/video.php?v=10153790830070062&set=o.1378576255696264&type=2&theater
Wiki81, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Wiki81 jestesmy wstanie zniesc wszystko dla,swoich dzieci, a robiszto dla dobra dziecka. Nie placz, nie boj sie wszystko sie uda zobaczysz.
TRZYmam kciuki.
Bell wszystkiego najlepszegomna nowej drodze zycia, szczescia, milosci i zrozumienia, zycia wspolnego az do.....
Kawa pokaz im ze trafili na styczniowke 2015
Paula niech sie:-)pobocza troszke potrzeba tego w zwiazku, napewno,do jutranim przejdzie.
MonikaDM ale masz poweraprawdziwy dom slni czystoscia i pachnie ciastem.
Jestesmy w domu na dwa dniw pon. Wymaz z szyjki musze umowic sie do dentysty bo plomba wczoraj wypadla mi, w czw. Badanie moczu a w piatek do lekarza.
Duzo leze mam nadzieje ze szyjka sie nie bedzie dalej skracac.Wiki81 lubi tę wiadomość