WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.loth dzieki za inf z luteiną. Faktycznie lepiej nie grzebać za krążkiem. Zabieg mam zaplanowany na wtorek, a wyjście ze szpitala na środę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 09:05

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Selene Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!! Pewnie przeczytasz to już po swoim wielkim dniu ale gratuluję z całego serca! Niech ten dzień będzie najpiękniejszy i oczywiście czekamy na relacje i zdjęcia!! ;D

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie leje strasznie oby u Bell była pogoda. Zbieramy się z młodą na ten festyn także skrobać mi tu pięknie żebym miała co nadrabiać :)
    Miłego dzionka :)

Bell szczęścia na Nowej Drodze Życia :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:15

• agnesik Ekspertka

Wysłany: 20 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam te Wasze wpisy o goleniu.. kurde.. mój brzuch chyba stanął w miejscu.. bo normalnie umiem się ogolić.. normalnie zakładam buty.. Mój brzuch w obwodzie ma 90 (i to po sytym śniadaniu!). Dwa tygodnie temu też tyle miał.. Trochę mnie to martwi.

Wiki! Będzie dobrze!

Bell ma dziś ślub.. Kochana! Ja też życzę Ci wszystkiego najlepszego! Szczęścia przede wszystkim.. bo na titanicu wszyscy zdrowi byli.. tylko szczęścia im zabrakło! Więc szczęścia dla całej Waszej trójki! <3

Wiki81, Paula44, renia83 lubią tę wiadomość

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika już wczoraj mnie wszyscy w sklepie słyszeli, a w poniedziałek jak ich nie będzie poczują gniew Boski!

Wiki jeśli obawiasz się o wypływanie lutki to nastaw zegar przy łóżku 2h wcześniej, zaaplikuj i dalej śpij :)

u mnie też pogoda nie ciekawa, chociaż pierwszy raz się wyspałam! mała dziś dała mi luzy :D - aż do teraz bo chyba usłyszała że o niej mówię ..:)

Paula44, MonikaDM, Wiki81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaaa a jak składanie wózka przez Skypa :D ??

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczeki.:)

Wiki trzymam kciuki za was. Będzie na pewno dobrze.:)

Bell.. oby ślub i wesele były takie jak sobie wymarzyłaś.

Ja wczoraj pokłóciłam się z mężem i nie mam zamiaru z nim rozmawiać. On też nie jest skory do tego aby pierwszy przeprosić i chyba szykuję się kilka cichych dni - naszych pierwszych. Ale mam to gdzieś.
    Idę coś zjeść, żeby sobie humor poprawić.

Wiki81 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane

Ewelinka zjedz cos dobrego i pamietaj, ze mezowie to nizsza forma zycia:) oczywiscie wtedy gdy nas wnerwiaja :)

Bell wszystkiego naj na nowej drodze zycia

Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Info od Ag - jest trochę lepiej! :)

Bell - słoneczka! Radości i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

A mi smutno, bo właśnie moi rodzice się przeze mnie poklocili.
    Tata wrzucił wczoraj do rosołu jakieś grzyby. Mama je znalazła dziś. Podobno kozaki i borowiki.
    Wiadomo, że grzyby nie mają żadnych substancji odżywczych tylko walory smakowe i łatwo je pomylic. Powiedziałam, że nie będę jadła tego rosolu, bo się boje.
    No i awantura. Ze rosół był dla mnie, że teraz musi robić inna zupe, bo on doprawia jedzenie bez jej wiedzy. :(

Smutno mi. . .

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek sobotnio :)
    Paula nie przejmuj się, ja też już przekroczyłam "setkę" w brzuszku i niedługo będzie mnie łatwiej przeskoczyc niż obejśc bom i tak z metra cięta hihi :p

Co do golenia się na dole to ja też już nie widzę piśki ale daję radę, jakos po mału i na czuja i dotyk, bez patrzenia ;) Mąż na razie nie narzeka :)

Bell nasza kochana forumowa panikaro wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !! Oby ten dzień był taki jaki sobie wymarzyłaś !! Duuuużo miłości!!!!

Miłego weeekendu kochane !! Ja lecę co nieco ogarnąc bo po południu chyba mam gości hmmm więc koty z podłogi trzeba przegonic :) koty kurzu oczywiście :p

Paula44 lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:16

Paula44, Kawa, Ewelina88, jonka91, Wiki81, szpilka lubią tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam dziś trochę doła zaczęłam czytać o tym zabiegu co czeka mnie w we wtorek - kordocenteza. Popłakałam sobie, zastanawiam się jeszcze czy dobrze robię. Nigdy jednak nie będę miała pewności. Po fakcie za jakiś czas będe mogła ocenić, czy było trzeba.

Ja dzisiaj idę na imprezkę urodzinową.

Dzwoniłam też do szpitala z pytaniem czy mogę być po południu, to pani powiedziała że jak zabieg we wtorek, to pewnie tak z samego rana nie muszę być. Sytuacja na oddziale gin zmienia się podobno z minuty na minutę i może być wolne łóżko, a może nie. A nie mogą zarezerwować, co jest oczywiste i to rozumiem.

Miałam wziąć laptop, ale stwierdziłam że to bez sensu żeby tak martwić się o pracę, przeżyją beze mnie, więc wezmę tylko notebook do oglądania filmów a ściągnęłam już 11 sztuk :)

Poproszę porcję humoru.

• soshy Debiutantka

Wysłany: 20 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane:))Okropna pogoda. Mało się udzielam ale czytam Wasze posty:) Właśnie biorę sie za nadrabianie:) Jestem już po połówkowym:)

Wszystko jest dobrze, kruszyna rozwija sie prawidłowo, nie ma żadnych wad na szczęście. Jeszcze muszę jechać na dogrywkę serducha bo ciężko było obejrzeć, ale to tak dla świętego spokoju bo zdaniem lekarki jest wszystko ok. Będziemy mieli córeczkę:) Malutka jest niesamowicie nieśmiała i nie chciała pokazać buźki:D Badania też wyszły mi ok. Tylko robiłam powtórkę moczu bo tam leukocyty były, ale juz jest wszystko w normie. Mam polegiwać i brać magnez:D Po przedwczorajszym badaniu ginekologicznym plamie troszkę ale lekarka powiedzenia, że może mi się mala nadżerka zrobiła. Ogólnie jest wszystko ok i mam nadzieje, że tak będzie do końca. Wczoraj mężu przywiózł łóżeczko z piękną grawerką, wózek bebetto fabio, wanienkę, przewijak, dwa komplety pościeli, rożek, ochraniacz na łóżeczko i przybornik na łóżeczko do tego torba do wózka i moskitiera na łóżeczko:)) Spadło nam to z nieba bo małżeństwo z Rosji musiało pilnie wyjechać, maja 5 miesięczna dziewczynkę, nie mogli tego ze soba zabrac wiec wszystko na gwałt sprzedawali. Ogolnie cały komplet kosztował mniej niż sam wóżek. Jestem przeszczesliwa:D Dodam zaraz zdjęcia;P Wybaczcie ten monolog:P Pozdrawiam i wracam do czytania;)

renia83, polaola, agnesik, szpilka, Agus89, Kawa, Silatan, jonka91, zielarka, Chanela, Ewelina88, bluegirl89 lubią tę wiadomość

w57vyx8d4de5q079.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki proszę :) tak na szybko :)

https://www.facebook.com/video.php?v=561402233954248&set=vb.100002534293456&type=2&theater

https://www.facebook.com/video.php?v=10153790830070062&set=o.1378576255696264&type=2&theater

https://www.facebook.com/video.php?v=10153790830070062&set=o.1378576255696264&type=2&theater

:)

Wiki81, Maud11 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://wikary.pl/91675/

:)

Wiki81, Maud11 lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie załamuj się, na pewno wszystko będzie dobrze bo przecież musi być :) :) :)

Wiki81 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 jestesmy wstanie zniesc wszystko dla,swoich dzieci, a robiszto dla dobra dziecka. Nie placz, nie boj sie wszystko sie uda zobaczysz. :-) TRZYmam kciuki.

Bell wszystkiego najlepszegomna nowej drodze zycia, szczescia, milosci i zrozumienia, zycia wspolnego az do.....

Kawa pokaz im ze trafili na styczniowke 2015 :-)
    Paula niech sie:-)pobocza troszke potrzeba tego w zwiazku, napewno,do jutranim przejdzie.

MonikaDM ale masz powera :-) prawdziwy dom slni czystoscia i pachnie ciastem.

Jestesmy w domu na dwa dni :-) w pon. Wymaz z szyjki musze umowic sie do dentysty bo plomba wczoraj wypadla mi, w czw. Badanie moczu a w piatek do lekarza.
    Duzo leze mam nadzieje ze szyjka sie nie bedzie dalej skracac.

Wiki81 lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wikuś myślenie pozostaw lekarzom a Ty spróbuj choć troszkę się zrelaksować i nastawić optymistycznie. :*

Bell wszystkiego najlepszego z okazji zamążpójścia! :D

Wiki81 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę na urodzinki. A sie najem. Pełen luz dzisiaj.

renia83, M4DZI4, szpilka, Kawa, Maud11, polaola lubią tę wiadomość

‹‹ 822 823 824 825 826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ