*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gwiazdeczka27 wrote:Kochane bardzo mi miło że o mnie pamiętacie,ja wylądowałam w szpitalu dzień przed planowanym założeniem krążka poszłam sprawdzić szyjkę i okazało sie że ma 1cm ! Czekam na wynik posiewu i jak coś to krążek założą. trzymajcie kciuki proszę was bardzo
Będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaKD wrote:mi jakoś ten brzuch na boki,a nie do przodu rosnie:) no trudno:)
-
U mnie 10 kg na plusie!!!! 65 kg!!
I nie wiem gdzie to jest bo zawsze nosiłam rozmiar s/m i taki nadal noszę. Brzuch tylko urósł. Ale przecież on tyle nie waży. Nie wiem gdzie to się poukrywało. Dziś włożyłam sukienkę, rozmiar S, tyle, że odcinana pod biustem więc jest miejsce na brzuch i w sam raz. Nic się nie zmieniło.
szpilka, Silatan lubią tę wiadomość
-
to my równe 2 tygodnie temu,więc już jestem większa:) dupa jest,cycki są
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/abfa18700b69.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 13:51
Ewelina88, szpilka, Kawa, Paula44, Silatan, jonka91, Tymi, M4DZI4, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa, mój też mnie tak czasem widocznie kopie. Potrafi odkopać mi moją własną rękę od brzucha, taki silny
Wiecie, jak rozmawiam z koleżankami, to większość dzieci w późniejszym okresie ciąży upodobuje sobie do kopania miejsce pod prawymi żebrami, bo tak lekko na skos lubią leżeć. Mnie najczęściej atakuje właśnie tam.
Ten mój suwak to trochę źle pokazuje, bo jestem w 27 tygodniu ciąży, czyli powinno być na suwaku 26 + coś tam. Ale liczba dni do porodu się zgadza, tylko sposób oznaczenia tygodni jest inny. Ale fajny jest, to nie zmieniamWięc Ag, idziemy równo
Gwiazdeczka, ja też trzymam kciuki! Na pewno posiew będzie jałowy i lekarze będą mogli działać.
A jeszcze chciałam Wam pokazać hamak, który kupiłam dla dziecka. Będzie służył zamiast leżaczko-bujaczka. Udało mi się znaleźć trochę taniej taki używany kilka razy w idealnym stanie. O taki:
http://amazonas-baby.pl/produkty/hamaki-i-kolyski/koala
Gdyby był większy, sama bym w nim chętnie zaległa...Kawa, Silatan, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko trzymam kciuki. W szpitalu będziesz miała najlepszą opiekę. Odpoczywaj, relaksuj się, nie wstawaj. Codziennie będziesz miała sprawdzane tętno i będziesz pod kontrola lekarzy i położnych. Musi być dobrze!!!
Dobrze że tam trafiłaś.www.styczniowki2015.phorum.pl -
Gatki własnie kupiłam na Allegro,bo już większość ulubionych mnie ciśnie.co ciekawe wszystko co ciążowe jest droższe:)
a w Rossmannie kupiłam rajstopy ciążowe 100den Marylin, rewelacyjne są.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 14:26
-
nick nieaktualny