*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNix sprawdzałam ceny na gumtree i biorą średnio między 10-15 złotych na godzinę. Powiem szczerze, że dla mnie to jednorazowy lub paro razowy wydatek, więc szczególnie nie zbiednieję, jak raz na jakiś czas ktoś mi przyjdzie pomyć podłogi. Poszukam sobie kogoś i po remoncie umówię się na generalne sprzątanie.
nix lubi tę wiadomość
-
Ja jak chodziłam sprzątać do domu (2 sypialnie, 2 łazienki, kuchnia i salon z 3 potrójnymi oknami, korytarz ganek)to zwykle dostawałam 100-120 zł za cały dzień pracy, 8-12 h (zwykle do były takie gruntowne porządki, zawsze z myciem wszystkich okien i odsuwaniem mebli). Dom był na wsi pod Kielcami
odkąd jestem w ciąży już nie dorabiam sprzątaniem.
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Nienawidzę ZUS-u szczerze i prawdziwie, nienawidzę urzędów, urzędników, papierków, raz zadzwoniła do mnie kobieta z ZUS i ja jej po prostu nie rozumiałam! Nie rozumiałam co do mnie mówi w swoim urzędniczym języku! W końcu zobaczyła, że się nie dogadamy i kazała mi iść do urzędu i powołać się na jej nazwisko, dać do tel urzędniczkę i ona jej wszystko wytłumaczy. Tak tez zrobiłam. Największe nieszczęście to to gdy artystka musi prowadzić DG...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d899275e5194.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b8642a286d5.jpgSilatan, jonka91, szpilka, Tymi, polaola, Ewelina88, Paula44, MartaKD, nix, MonikaDM, Kawa, M4DZI4, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko będziesz miec obrączke na szyjce i wytrwasz do terminu zobaczysz
Zielarko witam w klubie z brzusiem moj wyglada podobnie
i tez nie cierpię systemu
urzędów wszelakich i Pan w nich pracujących u nas sa okropne . Marta po ile kupiłas rajty? Sa rozmiary ? Gdzie je dostanę konkretnie który dział ?
-
Szpilka pamiętaj, że ja mam 180 cm wzrostu, więc mój brzuch przy nawet wizualnie takim samym brzuszki kobiety mierzącej 160 cm jest większy. Kulam się idąc ulicą bujam się jak kaczka
Dziś parsknęłam śmiechem na widok swojego cienia na drodze
Tak trochę się podśmiechuję z siebie ale jestem bardzo dumna z brzuszkacieszę się, że go mam i niech będzie jaki tylko chce
szpilka, polaola, nix lubią tę wiadomość
-
moj centymetrami taki duzy tez nie jest dzis jedynie 96 na wysokosci pepka, ale patrzac na proporcje mojego niskiego cialka dzieci w szkole niedlugo zaczna za mna wlac ping pong, co nie zmienia faktu ze brzuszek podkreslam obcislymi bluzkami
ciaza to jedyny czas w zyciu kobiety kiedy duzy brzuch sie prezentuje swiatu a nie chowa
-
Zielarko pieknie
Ja mam 162 cm wzrostu - taki gnomik kulisty:-) jezdem na buzi tez okragla juz jestem,
ale co przechodze obok lustra to nie moge nazachwycac sie nad swoim brzuszkiem.
Ciekawe jak dlugi bedzie maluch bo maz ma 182 cm.
Wlasnie pytanie do mam ktore maja dzieci jakie dlugie sie wam porodzily w stosunku do Waszych centymetrow? -
Moj miał 39 cm a teraz chłop jak dąb , w maju skończył 6 lat mierzy 130 i wazy 28 kg :d przegonił rówieśników :d ponoć 80% dzieci dziedziczą po dziadkach czyli naszych rodzicach u nas sie sprawdziło;) moj młody wzrost ma po moim ojcu
bo reszta to małe karakany:d
polaola lubi tę wiadomość
-
Ufff... dopiero skończyłam sprzątać. Kręgosłup mi wszedł w tyłek a tyłek w nogi
Teraz nogi do góry i czekam na kiełbaskę z grilla i grzanki
A później będę się grzać przy kominku, a co!
Zielarko Twój brzuch wcale nie jest wielgachny
My może jutro coś pofocimy
Co do pań sprzątających - coraz więcej osób korzysta z ich usług i nikogo to nie dziwi.
-
Moja córka mierzyła 53 cm, waga 2800, teraz jest chudą, długonogą olbrzymką poza siatka centylową, teściowa kupiła teraz dla niej płaszczyk rozmiar 8-9 lat i jest na styk a młoda ma 5,5 roku
Całą figurę odziedziczyła po moim mężu, długie nogi po szyję, kształt ramion, kolan, stopy, nawet stoi jak ona z twarzy to moja teściowa
polaola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/42076b6f0c14.jpg
Mój porządek
W rzeczywistości wygląda ładniej. Ułożone kolorami
Hej.
No to i ja się pochwale. Mój misiu robi łazienkę! Obecnie obudowuje wannę. Zrobił juz sufit podwieszany; ) u małego w pokoju też zaczął cos grzebać, co bardzo cieszy moje serducho.
A ja!
Zrobiłam porządek w 2szufladach w kuchni.
Potem w torebkach i butach.
A na końcu w garderobie.
Wywalilam w sumie 3 doope worki zbędnych rzeczy i śmieci.
Dwie duże torby mąż wywiezie w poniedziałek do stowarzyszenia o. Pio. Sporo ubrań i letnich i zimowych. Dwie pary butów - w których w ogóle nie chodziłam. Myśle, że ktoś się bardzo ucieszy, a przecież potrzebujących ludzi jest bardzo dużo.
Cała wielka walizka ciuchów, które bardzo lubię a się w nie nie mieszcze i na pewno po ciąży tez juz nie wejdę, pojedzie do mojej mamy, bo ona mojego wzrostu a chuda! 34/36 !!!! Może coś jej spasi.
Oj. Zmeczylam się bardzo, ale mam to z głowy! Hura! !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 21:11
zielarka, nix, ania_29, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa dziś to wstawiła,poplakałam się.a mój mąż u siebie na facebooku wstawił.
Kupiłam na Allegro gatki,później wybralam się z mężem do kfc, kupiłam stanik w esotiq, legginsy w h&m, długa bluzke w cropp i mąż mnie jeszcze zabrał na kawę i szarlotkę z lodami:) a na koniec-basen,pierwszy raz od kwietnia,zanim zaszłam w ciąże chodziliśmy co tydzień plus sauna.Teraz mąż sauna,a ja troszkę popływałam i masowałam nogi i pupępolaola lubi tę wiadomość