*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej;)
Na wstępie dziękuję Wam za życzenia ślubne! Jesteście kochane;)
Przepraszam, że nic nie piszę, ale ostatnio tyle się dzieje. Przygotowania do ślubu, potem wesele, a teraz remont. Nie jestem w stanie Was nadrobić, codziennie się za to zabieram, ale jest tego tak dużo, że wymiękamZ dzidziusiem wszystko w jak najlepszym porządku. Mały waży już 550 gram i otrzymaliśmy pierwsze zdjęcia w 3D, a nawet udało nam się podglądnąć go w 4D, a to wszystko u nowego ginekologa. Inaczej wygląda sprawa z moją nerką, w dalszym ciągu odczuwam pobolewania, a zastój w prawej nerce znowu się troszkę powiększył i muszę udać się do urologa na konsultację. Poza tym odczuwam bardzo bolesne skurcze w łydkach, które łapią mnie w nocy... Najgorsze jest to, że potrafię mieć ich 5-6 w ciągu nocy i to pod rząd, strasznie to człowieka męczy.... Asmag troszkę pomaga, ale niewiele.
Na dniach zdam relację ze ślubu i pochwalę się fotkami swoimi jak i synka.
Teraz idę się położyć bo jestem mega zmęczona
Zdrówka styczniówki;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 22:49
Silatan, szpilka, Paula44, renia83, nix, ania_29, Malenq, Ewelina88, MartaKD, Wiki81, jonka91, Kawa, lwuska55592, M4DZI4, szczesliwa89, Marta159753, agnb6, kasia86, rastafanka, bluegirl89 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Super BEL ze wszystko prawie wszystko ok wygladacie pieknie
sukienka cudna
Dziewczyny jestem na etapie wybierania materaca do lozeczka nie jestem nas odczytac do tylu i sprawdzic gdzie kupowaluscie swoje napiszcie prosze bedzie mi latwiej. Dzieki.
Jak zaczelam sprawdzac w google:-) jakie sa rodzaje to odpadlismy z mezem odrazu poprostu Wam zaufam i kupie taki sam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:52
-
hej dziewczyny jestem po wizycie dzisiaj pierwszy raz mój M widział małą o mało się nie popłakał jak usłyszał bicie serca ehh widok jak dla mnie cudowny. Miałam zrobione drugie połówkowe hehe z małą wszystko ok waży 715g na TSH przepisał mi Letrox50 i mam się nie przejmować za 2 tyg znowu kontrola.
Bell śliczne zdjęcia robią wrażenie a włosy jakie długie tylko pozazdrościć
to i ja się z małą pokażemy zdjęcia jeszcze troszkę niewyraźne ale są
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c1f8a2630b3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2fa80077713.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5567100febe.jpg
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 23:58
zielarka, Paula44, ania_29, szpilka, Ewelina88, jonka91, MonikaDM, Kawa, M4DZI4, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Styczniówki!!!
U mnie dzisiaj piękny dzień,
Śliczne fotki, Bell super włosy. Jak kolor nie zmywa się szybko?
Mnie maleństwo od kilku dni mocno kopie. Fajne to, chociaż czasami mocno uciązliwe.
W ostatnim tygodniu mało przytyłam (mało jak na wcześniejszą wagę). Co tydzień było 2 kg a w tym tyg chyba nic. Dalej mam 70. Może swoje już wyrobiłam wagowo? Na początku bardzo dużo tyłam.
Nix masz racje - niedługo nasza kolej!!!
Paula, ania29 czyżby już porządki i wicie gniazda? Super!!!
Miłego dnia.Paula44 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Bel pięknie wygladalaś.
Mnie rano obudziła Milusia i straszna ochota na lody gałkowe z polewa, bita śmietana. Ale gdzie w niedzielę o 6.00 rano to dostanę. Czekam do Południa.
życzę miłej niedzieli.Paula44 lubi tę wiadomość
-
Witajcie niedzielnie
Właśnie konsumujemy z córkami tosty z kakaemMniam!
Nie wiem dlaczego ale wróciły mi wieczorne mdłości (???) muli mnie przed spaniem a wczoraj nawet szarpało na wymioty! Nie wiem o co chodzi....
No i wróciły znów sny "E" a kurcze już był spokój. Nawet ostatnio się cieszyłam, że mam takie niesamowite kolorowe sny ale nie erotyczne, że nie muszę się martwić o pessar...Ech...jak nie urok to sraczka...
Dziś zawita o nas kuchenny nowy stół, tzn nie nowy ale ten odnawiany, mąż w końcu oczyścił nogi i przykręci dziś blat.
Mam tez na strychu starą poniemiecką, małą szafeczkę nocną, zamierzam ją wyszlifować, pomalować na biało i będę jej używała jako podręczny stolik nocny np przy przewijaniu małej. chciałabym tez ozdobić ją dequpagemMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiki81- kolor niestety się zmywa. Na samym początku była to taka ostra marchewka;) Kolor kolorem, ale jak mi szybko rosną włosy w ciąży to szok! Farbowałam 3 tygodnie temu, a mam takie odrosty, że powinnam znowu, ale jeszcze się wstrzymuję, nie chcę tak szybko bo to włosy niszy;) Obecnie czekam na pogodę, aby można było zrobić sesje ślubną i dopiero uderzam do fryzjera. Wykorzystam okazje i zetnę tak z 10 cm, włosy będą dużo zdrowsze, a i szybko mi odrosną.
MonikaDM- Dziękuje;) Ja też zaczynam ostatnio wyczuwać w nocy te skurcze i próbuję szybko wstać i to rozchodzić. Czasem się udaje.
Co do lekarza, to zmieniałam po moim pobycie w szpitalu, gdzie mój prowadzący w ogóle się mną nie interesował, co innego ten na którego go zmieniłam. Teraz za wizytę z USG 3d/4d płacę 100 zł, a mam wszystko pięknie posprawdzane, pomierzone no i pamiątkowe zdjęcie. Wizyta trwa 30 minut. U poprzedniego w gabinecie byłam z 5 max 10 minut, a kosztowała 120 zł. Nigdy nie mierzył mi ciśnienia, a jak ostatnio spytałam o tą moją nerkę o poradę co mam zrobić, to policzył mi + 10 zł za poradę położniczą, ha ha ;p No i nie miał takiego bajeru jak 3d/ 4d, a na zwykłym USG tylko przy połówkowym USG dokonywał pomiarów dziecka. Obecny lekarz za każdym razem sprawdza wszystkie wymiary. Teraz jestem bardzo zadowolona. Obawiam się tylko, żebym przy porodzie nie natrafiła na starego gina ;pAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny