*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bell Super zdjęcia, ślicznie wyglądałaś !!!
Zielarka,Gosiaczek super brzucholki, ale mój chyba jeszcze większy, o mega pupie nie wspomnę :p
A ja dziś już zdążyłam lumpka odwiedzic, kupiłam sobie płaszczyk na zimę a dla Ignasia spodenki,sweterek i kombinezonik taki misio milutki
To i ja się chwalę :
Miłej niedzieliMalenq, zielarka, Paula44, jonka91, Ewelina88, ania_29, szpilka, Kawa, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/f701e8d1a1bb.jpg
A to nasz maleńki gość ! Przylazł rano do ogrodu. Wielkości mojej dłoni!
Dostał mięsko i...wupuściliśmy go do lasu.zielarka, M4DZI4, jonka91, MonikaDM, Malenq, ania_29, szpilka, Kawa, nix lubią tę wiadomość
-
Ania śliczny brzuszek w pięknej scenerii
Ja dziś czuję się niefajnie, jakaś taka zmęczona, obolała, rozdrażniona...
poszłam spać po obiedzie...czuję się trochę lepiej, choć nadal jakaś taka wymięta. Nie wiem skąd biorą się takie nastroje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 19:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już go mam...........trochę na początku się przeraziłam, bo śmierdział, ale po po dniu wietrzenia wszystko jest już ok, za długo widocznie w tej folio-plastiku leżał....wiesz co jestem zadowolona, dwie gąbki o różnej twardości, certyfikat, nie za wysoka cena..........i łatwo GO wymienić później......pokrowiec rewelacyjny, mięciutki, delikatny w dotyku (ja wzięłam hevea medica - jest w kolorze ecru?
kejti91, Kawa lubią tę wiadomość
-
isabelle wrote:Witajcie Styczniówki! Piękne macie brzuszki
Mnie również w najbliższym czasie czeka zmiana lekarza - będzie to ginekolog z sieci Medicover, bo mam zamiar dalej poprowadzić ciążę w ramach pakietu zdrowotnego z męża pracy. Mam nadzieję, że trafię na kogoś odpowiedniego i uda się zaoszczędzić trochę pieniędzy, bo mój dotychczasowy lekarz jest najdroższy w mieście, a za wizytę + USG płacę 280 zł.
hej - ostatnio byłam nad morzem,we Władku, no i dopadła mnie panika związana z szyjką - pojechałam spory kawał drogi do Gdyni - na wizytę do p. Grzegorza Szymczyka przyjmującego w Medicoverze właśnie. wcześniej znalazłam w necie sporo pozytywnych opinii na jego temat, może trudno oceniać po pierwszej, awaryjnej, wizycie - ale wydał mi sie naprawdę fajny (w przeciwieństwie do mojej lekarki w Wawie, w Medicov. którą szybko zmieniłam na lekarza prywatnego). spróbuj może. -
Malenq wrote:Ja już go mam...........trochę na początku się przeraziłam, bo śmierdział, ale po po dniu wietrzenia wszystko jest już ok, za długo widocznie w tej folio-plastiku leżał....wiesz co jestem zadowolona, dwie gąbki o różnej twardości, certyfikat, nie za wysoka cena..........i łatwo GO wymienić później......pokrowiec rewelacyjny, mięciutki, delikatny w dotyku (ja wzięłam hevea medica - jest w kolorze ecru?
http://krainamateracy.pl/materac-wysokoelastyczny-hevea-disney-baby-140x70-p-492.html -
nick nieaktualnyIsabelle: "Mnie również w najbliższym czasie czeka zmiana lekarza - będzie to ginekolog z sieci Medicover, bo mam zamiar dalej poprowadzić ciążę w ramach pakietu zdrowotnego z męża pracy. Mam nadzieję, że trafię na kogoś odpowiedniego i uda się zaoszczędzić trochę pieniędzy, bo mój dotychczasowy lekarz jest najdroższy w mieście, a za wizytę + USG płacę 280 zł"
Ja też korzystam z takiego pakietu (również z pracy męża) i nie narzekam........ za badania nie płacę, za usg nie płacę, trafiłam na super lekarza, który prowadził moje starania, a teraz ciążę.....
więc 3mam kciuki żebyś również trafiła "pod dobre skrzydła".......Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 20:26
isabelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:Wlasnie czytam tez opinie i ogolnie sa dobre. znalazlam tez taki z serii disney ale on sie chyba rozni tym pokrowcem
http://krainamateracy.pl/materac-wysokoelastyczny-hevea-disney-baby-140x70-p-492.html
tak to jest chyba ten sam:) ja kupiłam z tamtym pokrowcem, bo i tak ochraniacze na materac trzeba zakładać, prześcieradła itp.