*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja swojej niuni nie puszczam muzyki ani spokojnej, ani relaksacyjnej, bo ewidentnie nie lubi......zaczyna szaleć, pewnie gdyby była na świecie "wyłaby wniebogłosy" hehehehe
uspokaja się przy metallice, dżemie itp.
ale miło się oglądało, jak Cię "boksowała"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 11:49
Kawa, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Od 2-3tygodni mam taki rytuał- codziennie rano, jeszcze przy kawce, puszczam mojej małej muzykę relaksacyjną, a ona w zamian daje popis
View My Video
P.S siedzę w piżamceKawa lubi tę wiadomość
-
Kawa wrote:Od 2-3tygodni mam taki rytuał- codziennie rano, jeszcze przy kawce, puszczam mojej małej muzykę relaksacyjną, a ona w zamian daje popis
View My Video
P.S siedzę w piżamceAle przy takiej muzyczce bym fizia dostała już po 1 minucie
Kawa lubi tę wiadomość
-
Kochane bardzo mi miło że o mnie pamiętacie,ja wylądowałam w szpitalu dzień przed planowanym założeniem krążka poszłam sprawdzić szyjkę i okazało sie że ma 1cm ! Czekam na wynik posiewu i jak coś to krążek założą. trzymajcie kciuki proszę was bardzo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a ja jakoś nie mogę w koszuli spać
a ja w piżamie
Kawa wrote:Szpilka ja od jakiegoś czasu słyszę Kluseczkoa koszulę mam z takimi zakochanymi krówkami- jak Ja i Mój Luby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a odwłok jeszcze większy a niby dopiero ok 4 kg przytylam, mam nadzieje ze wszystko idzie w dzidzie, ale tak do 3,5 mogłby dotyć i przestać, bo jak ja go wypluję w styczniu
na zdjeciach nie wygladam na "zaledwie" 62 kg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2a30a0c1eb5.jpg
PS. wg daty owulacji do porodu 120 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 13:37
Malenq, zielarka, M4DZI4 lubią tę wiadomość