X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene baw się dobrze! :) Super że masz takie podejście :) Sama bym się chętnie pobujała na jakimś koncercie, ale muszę się zadowolić muzyką z radia puszczoną na full ;) Szczęśliwe mamy = szczęśliwe dzieci :)
    marrtka wrote:
    Skoro mowa o śpiewaniu dzidziusiowi... zawsze polewam przy tym :D
    http://www.youtube.com/watch?v=Xd3ghf-swaI

Hahahaha :D Ała... moje uszy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:50

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Karola ma już swojego malucha na rękach!
    Dzielny Marcel! Widok uroczy. Mały zaczął samodzielnie oddychać!

Maleńki bardzo!

nick nieaktualny, jonka91, Chanela, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Skoro mowa o śpiewaniu dzidziusiowi... zawsze polewam przy tym :D
    http://www.youtube.com/watch?v=Xd3ghf-swaI

Boże. ...hehehe

Mam nadzieję, że ja tak nie wyje. ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Dziewczyny. Karola ma już swojego malucha na rękach!
    Dzielny Marcel! Widok uroczy. Mały zaczął samodzielnie oddychać!

Maleńki bardzo!
    Widziałam wczoraj, aż się popłakałam - widok cudny....w końcu mogła Go przytulić:)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zaglądam na grudniówki, nie chcę patrzeć na te zdjęcia,fajnie,że go przytula,ale wyobrażam sobie jaki jest maleńki i jak mu ciężko,więc mnie to przeraża.

zielarka lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:51

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki!
    Ja też życzę wszystkim chłopczykom w brzuchu dużo zdrówka i aby tam grzecznie siedzieli do stycznia!
    Dziś u nas panowie wymieniali coś tam przy kaloryferach, my z mężem piliśmy kawę a on do mnie, że dziś święto. Ja patrzę na niego zdziwiona a panowie ze spółdzielni też zaczęli mówić, że tak, tak jedno z najważniejszych w ciągu roku. A ja nie wiele myśląc wypaliłam: Wszystkich Świętych? I już miałam mówić, że zniczy nie mamy itp. A oni w śmiech. Chodziło o dzień chłopaka. :p

jonka91, nick nieaktualny, M4DZI4 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9eca1db67dec.jpg

Mężuś do mnie dzwoni i mówi: " kochanie, tam kurier przyjedzie zaraz. On zostawi paczkę na płocie, tylko ja weź i zadzwoń, co tam jest w środku".

Myślałam,że jakieś narzędzia znowu sobie kupił ;)

A tam piękne ubranka dla Szymusia!
    Sweterek cudo. Komplet dżinsy ogrodniczki z bluzą, koszulka z pieskiem i sztruksy i dwa sweterki z koparka! Cudna jakość. Rozmiar 62-68.

Love ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:01

Ewelina88, marrtka, M4DZI4, ania_29, nick nieaktualny, renia83, jonka91, Tymi, kejti91, Goosiaczek2, isabelle, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka super brzusio, makijaż na zdj najlepszy :p hihi !!!
    izabelka gratuluję udanej wizyty :)
    Paula44 śliczne te ciuszki,gratuluję męża, mój to nawet ma problem z obsługą poczty internetowej haha co dopiero mówic o zakupach na allegro :p
    malenqu ale mnie przestraszyłaś z tym duszeniem się i wogóle ! Mam nadzieję że taki incydent już się nie powtórzy!!! <3

Miłego dzionka i kciukam za dzisiejsze wizyty i badania :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobryy :) u mnie dziś:

Jesteś w 27 tygodniu ciąży
    (26 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 7
    Trymestr: 2

:D

nick nieaktualny, Ewelina88, M4DZI4, Tymi, kejti91, nick nieaktualny, nix lubią tę wiadomość

• A.loth Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę właśnie w oczekiwaniu na drugie pobranie po glukozę. Mam w torbie kwaśne jabłko i tak bardzo chciałabym już je zjeść, żeby zabić ten słodki smak... ech, jeszcze pół godziny.

o14815nmahj2bgg1.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki , nadrobie Was za chwilke , póki co witam sie ze szpitalnego loża ;/ w nocy niespokojnie zaczął bolec brzuch a jak wstalam czułam jakby mi mała miała wylecieć bol pęcherza okropny , zadzwoniłam do położnej a ta powiedziała ze mam jechać do szpitala zecwzgledu na wcześniejszy przedwczesny poród , No i jestem , zbadali mnie akurat była moja lekarka , wg niej nic niepokojącego sie nie dzieje , za dużo pofolgowalam ostatnio , prania sprzątania itd itd , czekam na resztę badań morfologia i mocz ,poziom magnezu , uspokoilam sie bo generalnie byłam w rozsypce przez chwile , kroplówka z mg juz sie robi , moja Helenka ma juz 920 gram i ponoć bardzo długie nogi ;) zostanę pewnie tu z 2-3 dni , a teraz idę Was nadrabiac

zielarka lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi, trzym sie i odpoczywaj:) dobrze ze jest ok.w którym tyg ty jestes ze taki duży dzidziuś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:07

Tymi lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka jako wizażystka i kosmetolog oceniam Twoj makijaż na 6 ;) a pozatym ślicznie wygladasz ;) Paula maz zrobił Ci super niespodziankę :) super ciuszki :) Zielarko moja mała tez czasem jest mało aktywna ale nie ma sie co martwić to tylko tez człowieki raz maja dobry raz gorszy dzien ;)a co do koncertów sama bym sie przeszła :) AG Twój maz to skarb :) moj w sumie tez nie ma oporów zeby mu cos kupic tylko musi miec wszystko opisane dokładnie :p Kawa mnie dzis belly tez powitalo takim wpisem , mamy tak samo:). Ag jestem skończone z26 tyg zaczął sie dzis 27

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:13

Ag..., nick nieaktualny, nick nieaktualny, M4DZI4 lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie no to juz do przodu:)Ciekawe ile mój przybrał od ubiegłej środy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:16

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz rosną szybko :) nabierają juz tłuszczyku ;) moja przez 2 tyg urosła 320 gram ;) wiec średnio po 150 na tydz mogą przybierać te nasze skarby teraz :)))

Ag... lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sporo! Super, oby tak dalej.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W suwaczkach pisze inaczej a w zakładce ciąża po tygodniu inaczej-więc nieco kłamią.

Chciałabym żeby mój M był taki pomysłowy i sam od siebie coś zakupił dla małej.. ZAZDROSZCZĘ WAM :)

Mam wizytę u swojej ginekolog w czwartek, ale szczerze mówiąc już nie czekam tak na te wizyty, nie odliczam dni, nawet zapomniałam o tym że jest w tym tygodniu..! Już wiem że dzidziol jest zdrowy i że to dziewczynka, nic więcej mnie nie interesuje, teraz czekam spokojnie do porodu :P Jedynie ciekawa jestem ile przybrała :D choć ostatnio patrząc na wagę mam wrażenie że mnie oszukuje... bo pokazuje już 60kg na czczo O_o nie sądzę bym tak szybko przytyła w ciągu zaledwie 2tygodni.. :P

jonka91, nick nieaktualny, zielarka lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie obiad w szpitalu: pomidorowa, ziemniaczki, surówka z kapusty pekinnskiej i... Schabowy:D ja stad nie wychodze:D

Ewelina88, nick nieaktualny, M4DZI4, nick nieaktualny, nick nieaktualny, szpilka lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.. nie rób smaka! ile bym dała za schabowego, a tymczasem muszę się zadowolić wczorajszą sałatką zanim coś wymyślę ;)

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
‹‹ 871 872 873 874 875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ