X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene baw się dobrze! :) Super że masz takie podejście :) Sama bym się chętnie pobujała na jakimś koncercie, ale muszę się zadowolić muzyką z radia puszczoną na full ;) Szczęśliwe mamy = szczęśliwe dzieci :)
    marrtka wrote:
    Skoro mowa o śpiewaniu dzidziusiowi... zawsze polewam przy tym :D
    http://www.youtube.com/watch?v=Xd3ghf-swaI

Hahahaha :D Ała... moje uszy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:50

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Karola ma już swojego malucha na rękach!
    Dzielny Marcel! Widok uroczy. Mały zaczął samodzielnie oddychać!

Maleńki bardzo!

Malenq, jonka91, Chanela, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Skoro mowa o śpiewaniu dzidziusiowi... zawsze polewam przy tym :D
    http://www.youtube.com/watch?v=Xd3ghf-swaI

Boże. ...hehehe

Mam nadzieję, że ja tak nie wyje. ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Dziewczyny. Karola ma już swojego malucha na rękach!
    Dzielny Marcel! Widok uroczy. Mały zaczął samodzielnie oddychać!

Maleńki bardzo!
    Widziałam wczoraj, aż się popłakałam - widok cudny....w końcu mogła Go przytulić:)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zaglądam na grudniówki, nie chcę patrzeć na te zdjęcia,fajnie,że go przytula,ale wyobrażam sobie jaki jest maleńki i jak mu ciężko,więc mnie to przeraża.

zielarka lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:51

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki!
    Ja też życzę wszystkim chłopczykom w brzuchu dużo zdrówka i aby tam grzecznie siedzieli do stycznia!
    Dziś u nas panowie wymieniali coś tam przy kaloryferach, my z mężem piliśmy kawę a on do mnie, że dziś święto. Ja patrzę na niego zdziwiona a panowie ze spółdzielni też zaczęli mówić, że tak, tak jedno z najważniejszych w ciągu roku. A ja nie wiele myśląc wypaliłam: Wszystkich Świętych? I już miałam mówić, że zniczy nie mamy itp. A oni w śmiech. Chodziło o dzień chłopaka. :p

jonka91, Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9eca1db67dec.jpg

Mężuś do mnie dzwoni i mówi: " kochanie, tam kurier przyjedzie zaraz. On zostawi paczkę na płocie, tylko ja weź i zadzwoń, co tam jest w środku".

Myślałam,że jakieś narzędzia znowu sobie kupił ;)

A tam piękne ubranka dla Szymusia!
    Sweterek cudo. Komplet dżinsy ogrodniczki z bluzą, koszulka z pieskiem i sztruksy i dwa sweterki z koparka! Cudna jakość. Rozmiar 62-68.

Love ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:01

Ewelina88, marrtka, M4DZI4, ania_29, Kawa, renia83, jonka91, Tymi, kejti91, Goosiaczek2, isabelle, MonikaDM lubią tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka super brzusio, makijaż na zdj najlepszy :p hihi !!!
    izabelka gratuluję udanej wizyty :)
    Paula44 śliczne te ciuszki,gratuluję męża, mój to nawet ma problem z obsługą poczty internetowej haha co dopiero mówic o zakupach na allegro :p
    malenqu ale mnie przestraszyłaś z tym duszeniem się i wogóle ! Mam nadzieję że taki incydent już się nie powtórzy!!! <3

Miłego dzionka i kciukam za dzisiejsze wizyty i badania :)

Paula44 lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobryy :) u mnie dziś:

Jesteś w 27 tygodniu ciąży
    (26 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 7
    Trymestr: 2

:D

Paula44, Ewelina88, M4DZI4, Tymi, kejti91, Malenq, nix lubią tę wiadomość

• A.loth Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę właśnie w oczekiwaniu na drugie pobranie po glukozę. Mam w torbie kwaśne jabłko i tak bardzo chciałabym już je zjeść, żeby zabić ten słodki smak... ech, jeszcze pół godziny.

o14815nmahj2bgg1.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki , nadrobie Was za chwilke , póki co witam sie ze szpitalnego loża ;/ w nocy niespokojnie zaczął bolec brzuch a jak wstalam czułam jakby mi mała miała wylecieć bol pęcherza okropny , zadzwoniłam do położnej a ta powiedziała ze mam jechać do szpitala zecwzgledu na wcześniejszy przedwczesny poród , No i jestem , zbadali mnie akurat była moja lekarka , wg niej nic niepokojącego sie nie dzieje , za dużo pofolgowalam ostatnio , prania sprzątania itd itd , czekam na resztę badań morfologia i mocz ,poziom magnezu , uspokoilam sie bo generalnie byłam w rozsypce przez chwile , kroplówka z mg juz sie robi , moja Helenka ma juz 920 gram i ponoć bardzo długie nogi ;) zostanę pewnie tu z 2-3 dni , a teraz idę Was nadrabiac

zielarka lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi, trzym sie i odpoczywaj:) dobrze ze jest ok.w którym tyg ty jestes ze taki duży dzidziuś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:07

Tymi lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka jako wizażystka i kosmetolog oceniam Twoj makijaż na 6 ;) a pozatym ślicznie wygladasz ;) Paula maz zrobił Ci super niespodziankę :) super ciuszki :) Zielarko moja mała tez czasem jest mało aktywna ale nie ma sie co martwić to tylko tez człowieki raz maja dobry raz gorszy dzien ;)a co do koncertów sama bym sie przeszła :) AG Twój maz to skarb :) moj w sumie tez nie ma oporów zeby mu cos kupic tylko musi miec wszystko opisane dokładnie :p Kawa mnie dzis belly tez powitalo takim wpisem , mamy tak samo:). Ag jestem skończone z26 tyg zaczął sie dzis 27

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:13

Ag..., Kawa, Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie no to juz do przodu:)Ciekawe ile mój przybrał od ubiegłej środy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:16

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz rosną szybko :) nabierają juz tłuszczyku ;) moja przez 2 tyg urosła 320 gram ;) wiec średnio po 150 na tydz mogą przybierać te nasze skarby teraz :)))

Ag... lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to sporo! Super, oby tak dalej.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W suwaczkach pisze inaczej a w zakładce ciąża po tygodniu inaczej-więc nieco kłamią.

Chciałabym żeby mój M był taki pomysłowy i sam od siebie coś zakupił dla małej.. ZAZDROSZCZĘ WAM :)

Mam wizytę u swojej ginekolog w czwartek, ale szczerze mówiąc już nie czekam tak na te wizyty, nie odliczam dni, nawet zapomniałam o tym że jest w tym tygodniu..! Już wiem że dzidziol jest zdrowy i że to dziewczynka, nic więcej mnie nie interesuje, teraz czekam spokojnie do porodu :P Jedynie ciekawa jestem ile przybrała :D choć ostatnio patrząc na wagę mam wrażenie że mnie oszukuje... bo pokazuje już 60kg na czczo O_o nie sądzę bym tak szybko przytyła w ciągu zaledwie 2tygodni.. :P

jonka91, Paula44, zielarka lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie obiad w szpitalu: pomidorowa, ziemniaczki, surówka z kapusty pekinnskiej i... Schabowy:D ja stad nie wychodze:D

Ewelina88, Paula44, M4DZI4, Kawa, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.. nie rób smaka! ile bym dała za schabowego, a tymczasem muszę się zadowolić wczorajszą sałatką zanim coś wymyślę ;)

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
‹‹ 871 872 873 874 875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ