*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Selene baw się dobrze!
Super że masz takie podejście
Sama bym się chętnie pobujała na jakimś koncercie, ale muszę się zadowolić muzyką z radia puszczoną na full
Szczęśliwe mamy = szczęśliwe dzieci
marrtka wrote:Skoro mowa o śpiewaniu dzidziusiowi... zawsze polewam przy tym
http://www.youtube.com/watch?v=Xd3ghf-swaI
HahahahaAła... moje uszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej mamuśki!
Ja też życzę wszystkim chłopczykom w brzuchu dużo zdrówka i aby tam grzecznie siedzieli do stycznia!
Dziś u nas panowie wymieniali coś tam przy kaloryferach, my z mężem piliśmy kawę a on do mnie, że dziś święto. Ja patrzę na niego zdziwiona a panowie ze spółdzielni też zaczęli mówić, że tak, tak jedno z najważniejszych w ciągu roku. A ja nie wiele myśląc wypaliłam: Wszystkich Świętych? I już miałam mówić, że zniczy nie mamy itp. A oni w śmiech. Chodziło o dzień chłopaka. :pjonka91, Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/9eca1db67dec.jpg
Mężuś do mnie dzwoni i mówi: " kochanie, tam kurier przyjedzie zaraz. On zostawi paczkę na płocie, tylko ja weź i zadzwoń, co tam jest w środku".
Myślałam,że jakieś narzędzia znowu sobie kupił
A tam piękne ubranka dla Szymusia!
Sweterek cudo. Komplet dżinsy ogrodniczki z bluzą, koszulka z pieskiem i sztruksy i dwa sweterki z koparka! Cudna jakość. Rozmiar 62-68.
LoveWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:01
Ewelina88, marrtka, M4DZI4, ania_29, Kawa, renia83, jonka91, Tymi, kejti91, Goosiaczek2, isabelle, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
szpilka super brzusio, makijaż na zdj najlepszy :p hihi !!!
izabelka gratuluję udanej wizyty
Paula44 śliczne te ciuszki,gratuluję męża, mój to nawet ma problem z obsługą poczty internetowej haha co dopiero mówic o zakupach na allegro :p
malenqu ale mnie przestraszyłaś z tym duszeniem się i wogóle ! Mam nadzieję że taki incydent już się nie powtórzy!!!
Miłego dzionka i kciukam za dzisiejsze wizyty i badaniaPaula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki , nadrobie Was za chwilke , póki co witam sie ze szpitalnego loża ;/ w nocy niespokojnie zaczął bolec brzuch a jak wstalam czułam jakby mi mała miała wylecieć bol pęcherza okropny , zadzwoniłam do położnej a ta powiedziała ze mam jechać do szpitala zecwzgledu na wcześniejszy przedwczesny poród , No i jestem , zbadali mnie akurat była moja lekarka , wg niej nic niepokojącego sie nie dzieje , za dużo pofolgowalam ostatnio , prania sprzątania itd itd , czekam na resztę badań morfologia i mocz ,poziom magnezu , uspokoilam sie bo generalnie byłam w rozsypce przez chwile , kroplówka z mg juz sie robi , moja Helenka ma juz 920 gram i ponoć bardzo długie nogi
zostanę pewnie tu z 2-3 dni , a teraz idę Was nadrabiac
zielarka lubi tę wiadomość
-
Szpilka jako wizażystka i kosmetolog oceniam Twoj makijaż na 6
a pozatym ślicznie wygladasz
Paula maz zrobił Ci super niespodziankę
super ciuszki
Zielarko moja mała tez czasem jest mało aktywna ale nie ma sie co martwić to tylko tez człowieki raz maja dobry raz gorszy dzien ;)a co do koncertów sama bym sie przeszła
AG Twój maz to skarb
moj w sumie tez nie ma oporów zeby mu cos kupic tylko musi miec wszystko opisane dokładnie :p Kawa mnie dzis belly tez powitalo takim wpisem , mamy tak samo:). Ag jestem skończone z26 tyg zaczął sie dzis 27
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 12:13
Ag..., Kawa, Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW suwaczkach pisze inaczej a w zakładce ciąża po tygodniu inaczej-więc nieco kłamią.
Chciałabym żeby mój M był taki pomysłowy i sam od siebie coś zakupił dla małej.. ZAZDROSZCZĘ WAM
Mam wizytę u swojej ginekolog w czwartek, ale szczerze mówiąc już nie czekam tak na te wizyty, nie odliczam dni, nawet zapomniałam o tym że jest w tym tygodniu..! Już wiem że dzidziol jest zdrowy i że to dziewczynka, nic więcej mnie nie interesuje, teraz czekam spokojnie do poroduJedynie ciekawa jestem ile przybrała
choć ostatnio patrząc na wagę mam wrażenie że mnie oszukuje... bo pokazuje już 60kg na czczo O_o nie sądzę bym tak szybko przytyła w ciągu zaledwie 2tygodni..
jonka91, Paula44, zielarka lubią tę wiadomość