*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super ! wlasnie przeczytałam że fleki nie podlegają reklamacji, szkoda kasy na te chińskie buty ! Juz nie pierwszy raz mam nauczkę, mąż zawsze mówi że mam kupować skórzane, a ja chcę zaoszczedzic i tak na tym wychodze. Te skórzane mam na kilka lat, a te z tej śmiesznej eko skóry na kilka tygodni.
isabelle lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Słuchajcie obiad w szpitalu: pomidorowa, ziemniaczki, surówka z kapusty pekinnskiej i... Schabowy:D ja stad nie wychodze:D
Nie za dobrze wam tam?ja tez juz po obiedzie. Była zupa nie-wiadomo-jaka, a na drugie jeden pulpet, ziemniaki i łycha zimnych buraczkow. Teraz 2,5 h i bedzie "kolacja".
Tymi, bardzo mi przykro, ze podzieliłas nasz los. Oby bicie serduszka, jakim Cię często bedą teraz raczyć na oddziale zrekompensowało cała sytuacje. Trzymaj sie dzielnie. -
magdalenka wrote:Super ! wlasnie przeczytałam że fleki nie podlegają reklamacji, szkoda kasy na te chińskie buty ! Juz nie pierwszy raz mam nauczkę, mąż zawsze mówi że mam kupować skórzane, a ja chcę zaoszczedzic i tak na tym wychodze. Te skórzane mam na kilka lat, a te z tej śmiesznej eko skóry na kilka tygodni.
Nie chciałam polubić, ale zacytować. W CCC juz chyba nigdy niczego nie kupie, bo ilekroć cos stamtąd miałam, zawsze kończyło sie na reklamacji i do tego mocno problemowej. Zazwyczaj po dwóch podejściach odpuszczalam, bo oni zawsze znajda jakiś powód, żeby nie oddać pieniędzy czy choćby nie dać nowej pracy butów.
-
Naleśniki dla mnie to nie obiad, chyba że z mięsem. Ja na śniadanie często robię. Mąż dziś robi sobie golonkę więc wymyślił mi makaron z warzywami na patelnie po włosku, śmietaną i serem. Znowu nażrę się jak świnia.
Ale od jutra wprowadzam więcej jogurtów, serków itp do mojej diety. Koniec z pączkami, tostami w ogromnej ilości itp bo jak nic dobiję do 80 kg. A startując z niecałymi 55kg to o wiele za dużo.
-
Isabelle wiesz ja dla mojej małej księżniczki zrobię wszystko , niech tylko nie szaleje :d pozatym włączam tryb optymizm i to ze juz wbrew pozorom na prawdę nam niewiele dziewczyny zostało , ostatni trymestr minie jak z bicza strzelił
byle do 36 tygodnia :d dobrze ze jest forum i Wy
)) Aha mam kompletny zakaz dotykania brzucha i cycow;)
zielarka lubi tę wiadomość
-
Tymi wrote:Ag u mnie naleśniki z białym serem i jabłkami
chyba je sobie wymarzylam
bo gdyby było mięso nie zjadlabym a byłam tak głodna ze masakra
Masz juz wyniki badań? Ja wczoraj rano tez miałam podobne uczucie jak ty - jakby mała mi miała rozerwać pęcherz. Wyszedł stan zapalny i bakterie w moczu,
-
A spróbuj zajrzeć do pudelka z inna para:) może są zapasowe fleki.
Ja ccc unikam jak ognia:) jakieś te buty mi się dziwne wydają. A w porównaniu z lasockim cenowo juz milion razy wole Wojasa albo badurę.
Ja z pomocą rzecznika walczyłam z krukiem jak mi brylant wypadł z pierścionka.
Fachowa pomoc faktycznie, ale na wszystkie kroki brakło mi czasu bo zgubiłam kamień 3 tyg przed końcem gwarancji a na każde odwołanie oni mieli 2 tyg czasu. Uzasadniali odnowę ze pierścionek nosi ślady użytkowania... No nie kurde dostałam go żeby oprawić w ramkę
Po miesieznej batalii dali mi 30% zniżki na nowy kamień. Wiec zapłaciliśmy 500zl i juz omijam kruka szerokim lukiem. podobno tak się zmienilo jak sie z Vistula połączyli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:50
-
hej ja już po praktykach nie było żle siedziałam sobie i słuchałam o specyfice pracy na takim oddziale fajnie mnie to kręci wiec też miałam ochotę coś porobić ale niestety nie kazali ze względu na mój stan....;/
Ja dzisiaj na obiad mam ryż podsmażany na masełku, warzywa na patelnię z piersią kurczaka wszystko wytarzane w sosie meksykańskimtaki na szybko;)
Męża oddelegowałam do pracy i zostałam sama nie lubię jak on chodzi na popołudniówki bo strasznie się nudzę no ale cóż taka kolej rzeczy.
za dziewczyny leżące w szpitalu trzymam mocno kciuki żeby było wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ butów mogę polecić firmę Quazi- swoje kosztują ale mnie nigdy nie zawiodły
u mnie na śniadanie mąż dostarczył rurki z bitą śmietaną, a na obiad miałam chałwe mleczna i sok pysioogarnęłam kuchnię, wypucowałam ekspres do kawy, podłogi i wyodkurzałam
może wyjdzie słonko to rozłożę się na tarasie
-
Ag... wrote:A spróbuj zajrzeć do pudelka z inna para:) może są zapasowe fleki.
Ja ccc unikam jak ognia:) jakieś te buty mi się dziwne wydają. A w porównaniu z lasockim cenowo juz milion razy wole Wojasa albo badurę.
Ja z pomocą rzecznika walczyłam z krukiem jak mi brylant wypadł z pierścionka.
Fachowa pomoc faktycznie, ale na wszystkie kroki brakło mi czasu bo zgubiłam kamień 3 tyg przed końcem gwarancji a na każde odwołanie oni mieli 2 tyg czasu. Uzasadniali odnowę ze pierścionek nosi ślady użytkowania... No nie kurde dostałam go żeby oprawić w ramkę
Po miesieznej batalii dali mi 30% zniżki na nowy kamień. Wiec zapłaciliśmy 500zl i juz omijam kruka szerokim lukiem. podobno tak się zmienilo jak sie z Vistula połączyli. -
nick nieaktualny