X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam wczoraj schabowego!! :):) A na dziś nie mam pomysłu.:/

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znając ciebie pewnie jakieś sajgonki zaś będziesz wcinac:)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag u mnie naleśniki z białym serem i jabłkami ;) chyba je sobie wymarzylam ;) bo gdyby było mięso nie zjadlabym a byłam tak głodna ze masakra ;)

Ag..., isabelle lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:
    Ag u mnie naleśniki z białym serem i jabłkami ;) chyba je sobie wymarzylam ;) bo gdyby było mięso nie zjadlabym a byłam tak głodna ze masakra ;)
    U mnie dzisiaj też naleśniki, ale z dżemorem truskawkowym !

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kluski lane na rosole

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ! wlasnie przeczytałam że fleki nie podlegają reklamacji, szkoda kasy na te chińskie buty ! Juz nie pierwszy raz mam nauczkę, mąż zawsze mówi że mam kupować skórzane, a ja chcę zaoszczedzic i tak na tym wychodze. Te skórzane mam na kilka lat, a te z tej śmiesznej eko skóry na kilka tygodni.

isabelle lubi tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Słuchajcie obiad w szpitalu: pomidorowa, ziemniaczki, surówka z kapusty pekinnskiej i... Schabowy:D ja stad nie wychodze:D

Nie za dobrze wam tam? :) ja tez juz po obiedzie. Była zupa nie-wiadomo-jaka, a na drugie jeden pulpet, ziemniaki i łycha zimnych buraczkow. Teraz 2,5 h i bedzie "kolacja".

Tymi, bardzo mi przykro, ze podzieliłas nasz los. Oby bicie serduszka, jakim Cię często bedą teraz raczyć na oddziale zrekompensowało cała sytuacje. Trzymaj sie dzielnie.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Super ! wlasnie przeczytałam że fleki nie podlegają reklamacji, szkoda kasy na te chińskie buty ! Juz nie pierwszy raz mam nauczkę, mąż zawsze mówi że mam kupować skórzane, a ja chcę zaoszczedzic i tak na tym wychodze. Te skórzane mam na kilka lat, a te z tej śmiesznej eko skóry na kilka tygodni.

Nie chciałam polubić, ale zacytować. W CCC juz chyba nigdy niczego nie kupie, bo ilekroć cos stamtąd miałam, zawsze kończyło sie na reklamacji i do tego mocno problemowej. Zazwyczaj po dwóch podejściach odpuszczalam, bo oni zawsze znajda jakiś powód, żeby nie oddać pieniędzy czy choćby nie dać nowej pracy butów.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naleśniki dla mnie to nie obiad, chyba że z mięsem. Ja na śniadanie często robię. Mąż dziś robi sobie golonkę więc wymyślił mi makaron z warzywami na patelnie po włosku, śmietaną i serem. Znowu nażrę się jak świnia.:) Ale od jutra wprowadzam więcej jogurtów, serków itp do mojej diety. Koniec z pączkami, tostami w ogromnej ilości itp bo jak nic dobiję do 80 kg. A startując z niecałymi 55kg to o wiele za dużo.:)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie gulasz pyrka :)

201501145565.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle wiesz ja dla mojej małej księżniczki zrobię wszystko , niech tylko nie szaleje :d pozatym włączam tryb optymizm i to ze juz wbrew pozorom na prawdę nam niewiele dziewczyny zostało , ostatni trymestr minie jak z bicza strzelił ;) byle do 36 tygodnia :d dobrze ze jest forum i Wy :))) Aha mam kompletny zakaz dotykania brzucha i cycow;)

zielarka lubi tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi wrote:

Masz juz wyniki badań? Ja wczoraj rano tez miałam podobne uczucie jak ty - jakby mała mi miała rozerwać pęcherz. Wyszedł stan zapalny i bakterie w moczu,

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A spróbuj zajrzeć do pudelka z inna para:) może są zapasowe fleki.
    Ja ccc unikam jak ognia:) jakieś te buty mi się dziwne wydają. A w porównaniu z lasockim cenowo juz milion razy wole Wojasa albo badurę.
    Ja z pomocą rzecznika walczyłam z krukiem jak mi brylant wypadł z pierścionka.
    Fachowa pomoc faktycznie, ale na wszystkie kroki brakło mi czasu bo zgubiłam kamień 3 tyg przed końcem gwarancji a na każde odwołanie oni mieli 2 tyg czasu. Uzasadniali odnowę ze pierścionek nosi ślady użytkowania... No nie kurde dostałam go żeby oprawić w ramkę:/
    Po miesieznej batalii dali mi 30% zniżki na nowy kamień. Wiec zapłaciliśmy 500zl i juz omijam kruka szerokim lukiem. podobno tak się zmienilo jak sie z Vistula połączyli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:50

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja już po praktykach nie było żle siedziałam sobie i słuchałam o specyfice pracy na takim oddziale fajnie mnie to kręci wiec też miałam ochotę coś porobić ale niestety nie kazali ze względu na mój stan....;/
    Ja dzisiaj na obiad mam ryż podsmażany na masełku, warzywa na patelnię z piersią kurczaka wszystko wytarzane w sosie meksykańskim ;) taki na szybko;)
    Męża oddelegowałam do pracy i zostałam sama nie lubię jak on chodzi na popołudniówki bo strasznie się nudzę no ale cóż taka kolej rzeczy.

za dziewczyny leżące w szpitalu trzymam mocno kciuki żeby było wszystko ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:42

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle nie mam jeszcze , siuski dopiero rano :/ przyszła pobrać mi tylko kolejny raz krew bo cos im tam nie wychodzi w labolatorium ;/ ale bym sobie wszamala takie meksykańskie danie ;)

l22nhdge0qqepa6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrówka dziewczynom szpitalnym, oraz tym potrzebującym, a leżącym w domku....
    a maleństwa proszę o grzeczne przebywanie w hotelikach do stycznia:)

iiiiiiiiiiiiiii smacznego życzę:)

Ag.....nie no pyszny obiadek:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z butów mogę polecić firmę Quazi- swoje kosztują ale mnie nigdy nie zawiodły :)

u mnie na śniadanie mąż dostarczył rurki z bitą śmietaną, a na obiad miałam chałwe mleczna i sok pysio :P ogarnęłam kuchnię, wypucowałam ekspres do kawy, podłogi i wyodkurzałam :) może wyjdzie słonko to rozłożę się na tarasie :D

• ana7227 Ekspertka

Wysłany: 30 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    A spróbuj zajrzeć do pudelka z inna para:) może są zapasowe fleki.
    Ja ccc unikam jak ognia:) jakieś te buty mi się dziwne wydają. A w porównaniu z lasockim cenowo juz milion razy wole Wojasa albo badurę.
    Ja z pomocą rzecznika walczyłam z krukiem jak mi brylant wypadł z pierścionka.
    Fachowa pomoc faktycznie, ale na wszystkie kroki brakło mi czasu bo zgubiłam kamień 3 tyg przed końcem gwarancji a na każde odwołanie oni mieli 2 tyg czasu. Uzasadniali odnowę ze pierścionek nosi ślady użytkowania... No nie kurde dostałam go żeby oprawić w ramkę:/
    Po miesieznej batalii dali mi 30% zniżki na nowy kamień. Wiec zapłaciliśmy 500zl i juz omijam kruka szerokim lukiem. podobno tak się zmienilo jak sie z Vistula połączyli.
    Ja 5 lat pracowałam w Badurze, przez 3 lat byłam kierownikiem w Katowicach w Silesii. Polecam z czystym sumieniem. Nie ma to jak Polska produkcja i wysokiej jakości skóra. Jeżeli chodzi o zdarte fleki to takich reklamacji nawet się nie przyjmuje, ponieważ jest to zużycie mechaniczne. Natomiast jeżeli po tygodniu fleki się zdarły to sklep powinien wyjść na przeciw klientowi i dać chociaż kolejną parę fleków, aby mógł sobie sam wymienić. Jednak w takiej firmie jak CCC nie liczyłabym na to. Jedyne wyjście to poszukać w innych pudełkach.

relgh371buf3k1xz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:42

Ag..., Tymi lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika- mam nadzieję ze będą smakowaly:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ