*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Kochane wrocilam juz z pracy, zaraz ide polezec z 1,5 godzinki a potem biore sie za sprzatanie, oczywiscie powoli i bez szalenstw, na szczescie mam iscie meska tolerancje dla balaganu
a jutro do pracy, bachorki maja rajd na ktory nie ide po kolezanki sie boja ze urodze, dyrektorka wymyslila, ze zostane z nia w szkole, ale moze uda mi sie pojechac na miejsce zakonczenia rajdu autem, bo tam dla dzieciakow i nauczycieli ma byc ognisko, no bo 4,5 h z sama z dyrekcja oszaleje
-
Bez skierowania i instrukcji po ilu ma być pobrana krew nie robią, w diagnostyce pani mówiła ze nie moga, nowe przepisy.
Ja miałam na skierowaniu napisane OGTT 75( 0,60,120) to wystarczyło jak pytałam przez teł ale nie dotarlam do punku pobran.
Dziwne, pol cytryny nie zaburza wyniku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 15:14
-
Kawa wrote:U mnie gulasz na piecu już dochodzi
Leżcie i odpoczywajcie, te które muszą, a ja jadę się bawić!szykuję się powoli w trasę. Jadę dziś z moim M do Krakowa na mecz ekstraklasy Wisła-Jagielonia, więc przyjdzie mi wracać w nocy bo Panowie pewnie popiją.. uh ponad 150km bleh bleh
hehe, ja będę w domku na necie oglądac i kibicowac ! Z Białegostoku do Krakowa z deka mam za daleko :p
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ag kochana przeslij mi swoja cudowna liste rzeczy w kalkulatorze bo ja dopiero teraz sciagnelam sobie arkusz kalk. Na tableta
wczesniej nie moglam nic otworzyc, chociaz tyle z tego lezenia
cos sobie nie zawsze radze z androidem, obecnie nie mam wyjscia lzej trzymac tablet niz kompa na zebrach.
Co do zeber ostatnio tak mi wywalilo brzucha ze az zeberka bylo mi widac maz sie smial ze pierwszy raz je u mnie widzi.cham jeden
renia83 lubi tę wiadomość
-
polaola wrote:Ag kochana przeslij mi swoja cudowna liste rzeczy w kalkulatorze bo ja dopiero teraz sciagnelam sobie arkusz kalk. Na tableta
wczesniej nie moglam nic otworzyc, chociaz tyle z tego lezenia
cos sobie nie zawsze radze z androidem, obecnie nie mam wyjscia lzej trzymac tablet niz kompa na zebrach.
Co do zeber ostatnio tak mi wywalilo brzucha ze az zeberka bylo mi widac maz sie smial ze pierwszy raz je u mnie widzi.cham jeden
wyślij mi maila.za chwile bede miala tableta to ci wysle. -
Sele też mi się wydaję, że niektóre opinie o glukozie są przesadzone, nie jest to rarytas do picia ale dla mnie jak bardzo mocno posłodzona herbata, a sama słodzę łyżeczkę.
Mi brzuch rośnie ostatnio bardzo, już nawet jak, siadam to okrakiem żeby brzuch "wszedł" miedzy nogi. Mam wrażenie że przed porodem nie zmieszczę sie w drzwi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 15:33
-
nie Ag 15 nie slodze tylko 2 a ostatnio to 1 cukru 1 miodu, no ale ja jestem nauczona jesc rano sniadanie i dla mnie badanie na czczo to koszmar i dlatego sie troche tej glukozy obawiam a nie tak bardzo ze wzgledu na slodycz, choc na poczatku ciazy nie moglam jesc ciast