*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, tak. Milena.
Mój mąż jest bardzo wybredny jeżeli chodzi o imiona. I tylko Gabrysia się mu podobało i tak mówiłam do brzucha ale potem przypomniał sobie, że u mojej chrzestnej jest Milenka i w sumie bardziej podoba mi się niż Gabrysia ze względu na zdrobnienia.
Silatan, Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie gulasz na piecu już dochodzi
Leżcie i odpoczywajcie, te które muszą, a ja jadę się bawić!szykuję się powoli w trasę. Jadę dziś z moim M do Krakowa na mecz ekstraklasy Wisła-Jagielonia, więc przyjdzie mi wracać w nocy bo Panowie pewnie popiją.. uh ponad 150km bleh bleh
-
Hejka Brzuchatki
jestem juz w domku , kroploweczka i badanie na odchodne i jest git :)wyniki dobre , czego chcieć wiecej , jesli chodzi o bole ja zauważam ze musze uważać na to co jem i na zatwardzenia jak sie pojawiają pełne jelita to jest mega dyskomfort kiedyś Kawa pisała ze ja w nocy bolało i tez myślała ze cos nie tak a to były tez problemy, zakupiłam lactulosum i w razie ostateczności pójdzie w ruch, wychodząc ze szpitala powiedziałam położonym ze wracam w grudniu juz na poród , wczesniej mnie nie zobaczą :dddddd
Ag..., isabelle, Ewelina88, Kawa, M4DZI4, lwuska55592, bluegirl89, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Dopadł mnie kryzys. Mam w głowie cesarkę na życzenie, nawet poza Krakowem, chociaż jestem zwolenniczką sn. Szukałam dziś numeru tel do szkoły rodzenia, ale jak tak pomyślałam nad tym, że płatna i że nawet poradnia laktacyjna jest płatna to mnie szlag trafił... Do tego nawinęły się opinie rodzących no i masz. Nie chcę rozwijać dyskusji sn czy cesarka, tak tylko musiałam popsioczyć na polską służbę zdrowia (tia "służbę").
-
nick nieaktualnyZnowu szpile. . . Kurde. Na samą myśl o bielskim Szpitalu Wojewódzkim robi mi się niedobrze.
Nie wiem, czy gdzieś jechać a jak tak, to gdzie. Maz będzie o po 16.
Jestem zaniepokojona, bo nie wiem czy ten objaw normalny. Skracającej się szyjki nie czuje się podobno. Brzuch mam zupełnie miękki.
Cholera ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:26
-
nick nieaktualny